BENDEGÚZ HÍREK

A független, hiteles magyar hírforrás!

logo


Isten hozott

Szabadkőműves szimbólumok a "nemzeti"-nek hazudott pártoknál
a Jobbik, a Magyar Főnix Mozgalom, a HVIM, a Szentkorona Rádió, a Betyársereg jelképeiben -kik fakadnak egy tőről

Posted onvasárnap 03 július 2011 - 07:02:58 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Tudjátok nem elég ám csak kiabálni, hogy mekkora magyarok vagytok, meg kell azt is nézni, hogy kiknek a zászlaja alatt kiabáljátok !
 

hatvannégy vármegye HVIM


A napokban egy igen érdekes vitára lettem figyelmes egy a Toroczkai, és Budaházy nevével fémjelzett és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által üzemeltetett

Szentkoronarádió.com oldalon az "Újra miénk lett az utca" címmel megjelent írás kommentjeiben.


Valaki beírta a kommentek közé, hogy bizony a HVIM Szabadkőműves jelképek alá toborozza a tagságot, és az embereket, és ugyanezen Szabadkőműves jelképek alatt tartja a szónoklatait is!


illuminatusok
Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrábanNézzük csak meg a képen látható sarkokban a különböző kereszteket.

Vajon mi a hasonlóság a HVIM által használtakkal ?

Bingó!

Különböző méretűek a kereszt szárai.
Ráadásul ezek is körben vannak fogva, igaz egy szöveg által.

Véletlen lenne?Akinek ez még nem tűnt volna fel valóban így van!


ipm2.jpg 
2-es számú kép
Még a kereszt ábrázolása sem lehet véletlen
forrás:https://www.galilei.hu/sajto/ipmszabadkom.htm

Ebből aztán keveredett némi vita és különböző eszmefuttatások láttak napvilágot.

Rengetegen hozzászóltak a vitához.

Olyannyira, hogy a Szentkorona Rádió üzemeltetőjének a HVIM-nek a vita kényelmetlenné vált, ezért törölte az összes hozzászólást, így ma már nem látható sem a vita, sem a levont, vagy levonható következtetések! 

Vajon miért? 

hvim.pngA vita azon tört ki, hogy a HVIM az "OMEGA" jelét használja, amely mintegy harapófogóként öleli körbe a magyar országalmát.

Ráadásul az is furcsa, hogy az Omega és az országalma  ábrázolása akár a mindent látó szem ábrázolása is lehet, mert az országalma keresztje aránytalanul kicsire, igen csenevészre sikeredett.

Mint mindenki előtt ismeretes az "OMEGA", mint jelkép a Szabadkőművesek egyetemes jelképei közé tartozik, ők ha egy ilyet látnak azonnal tudják, hogy egy közéjük tartozó szervezetről van szó.

A szimbólumok egyébként egyértelmű utálásokat tartalmaznak, bizonyára nem véletlen a vörös kereszt, ahogyan a fekete alap sem.

Ez így azt jelenti, hogy a "kereszténység vége"!
Jehová
éknál ez alapból elvárás!

 Azóta kiderült, hogy valószínűleg a HVIM jelképében szereplő kereszt ábrázolásának típusa, mikéntje is a Szabadkőművességre utal, de így együtt az OMEGA és a KERESZT ilyetén ábrázolásával együttesen viszont egyértelműen.

Hasonlóan ahhoz mint amikor valaki a sátán egyetemes jelét mutogatja beszéde tartása közben.

satan_666.jpg

Sarkozi.jpg
berlusconi.jpgSzámukra, a Szabadkőművesek számára ez azt jelenti, hogy álta
luk küldött testvérről, vagy létrehozott szervezetről van szó, amit ők kontrollálnak.

Szembesítették ezzel a HVIM-et és az általa üzemeltetett Szentkorona Rádiót.
A HVIM-esek próbálták a honlapon megmagyarázni a bizonyítványt, mindenkit lehülyézve, 
clinton.jpg

hogy elektromos ellenállás jele (ez azonban nem igaz, ennek jele az "R"), majd persze arra váltották miután leírták nekik, hogy nem a jele, hanem a mértékegysége.

Aztán azzal védekeztek, hogy erről Toroczkai nyilván nem tudott, amikor a HVIM-et alapította. 

Ami azért elképzelhetetlen, mert az egyik őse Tutsek imgres-3.jpegvérbíró volt
az 56-os perekben, azaz "értelmiségi" család
vona gaborsarja, így elképzelhetetlen, hogy ne tudta volna, hogy mit jelképez az általa és szervezete által választott jelkép. 

Többen leírták, hogy ez azért is elképzelhetetlen mert, ha valaki létrehoz egy a magyarságtudatra épülő egyesületet, társadalmi szervezetett, nyílván olyan jelképet választ magának, amely kifejezi a szándékait, vagy szervezete szándékait, ill. irányultságát.

Ezzel védekezni egyébként is amatőr dolog, mert mindenhol az interneten fellelhetőek a szabadkőműves szimbólumok és azok magyarázatai is.ratzinger

A politikában valamennyire is benne levők, vagy csak alapszinten érdeklődők is pontosan tudják, és ismerik ezen szimbólumok jelentését!

Nem furcsa, hogy pont egy olyan, a magyarságát olyannyira hangoztató szervezet, mint a HVIM, vagy annak vezetése ezt ne tudná, vagy nem ismerné annak a szervezetnek (háttérhatalomnak) alapvető jelképeit, amely ellen saját állítása szerint harcol?

Nyilvánvalóvá vált mindenki számára az, hogy HVIM választása nem véletlenül eshetett erre, vagy ezekre a szimbólumokra.

Aztán nekem is megakadt a szemem, még egy a Szentkorona Rádiót reklámozó pólófeliraton is, amely nyomattal több típusú, színű pólót is árulnak, reklámoznak.

szent_korona.radio.jpg

Bizonyára mindenki ismeri, vagy feltűnt a számára a háromszögben levő Magyar Szent Korona ábrázolása ezeken a képeken

szentkoronaradio.jpeg

szent.korona_radio.jpeg Mint bizonyára mindenki előtt ismert, hogy a háromszög, a csonka háromszög, ha jelképként vagy logóként használják, mint jelkép, a Szabadkőművesség piramis jelképe, mivel már másodszor találkoztam a Szabadkőművesekre utaló jelképpel, észre kellett vegyem a harmadikat is, ami egyébként mindenki szemét kiszúrja.  
Nekem pl. eszembe sem jutna háromszögelni a Szent Koronát.

A Magyar Szent Korona nem háromszög, hanem félkör alakú!

Mint az előzőekben is említettem a "HÁROMSZÖG" mint piramist jelképező szimbólum a Szabadkőművesség jelképrendszeréhez tartozik.

Szkrlogo.jpg
Vajon a villám jelei mire utalhatnak így együtt a "részeg" le -csonkaháromszögelt koronával.
Csak nem Lady Gaga logójára utal? 

Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrában

 Aztán meg a legújabb történet is... a Szentkorona Rádi "főhadiszállás" című műsora és oldala, amelyből egy részlet:

"Bemutatkozás:
Azonban, mivel ez a műsor nem csupán civil kezdeményezés, hanem szervezetünk egyik megnyilvánulása, a helyzet megkövetel egy rövid bemutatkozást.

A szervezet az Új Hajnal Rend nevet viseli."

Vajon mi is az "Új Hajnal Rend", amit alakítottak?Főhadiszállás műsor

Lehetséges, hogy már megint nem tudnak elvonatkoztatni az
"Új Világ Rend"-től ami szintén a szabadkőművesek célja és jelszava. 

Ennyire szeretitek ti ezeket a "Rend"-eket?
Persze főhelyen megtartották a háromszöget is, csak most spirálban ábrázolva.... :), természetesen feketében, hogy kétség se férjen hozzá, mit képviseltek.
(Persze az is lehetséges, hogy nem háromszög, hanem kígyó szimbólum?)
Mellesleg azt is írják, hogy új lovagrendet kívánnak alakítani ezzel (mert egyházi rendet biztosan nem), talán a "Rózsakeresztest" ?
Az már létezik:
https://www.amorc.hu/

Mellesleg a "rózsakeresztesek"-ből alakult ki a szabadkőművesség ill. alternatív módom ma is így hívhatjuk őket...és hívják is.
"A rózsakeresztesek – pontosabban a szabadkőművesek – beépültek II. Rudolf prágai udvarába is." (Wikipédia)

Van a HVIM háza táján több érdekes dolog is, ami szintén megjelent az oldalon pl.:

Mindenki előtt ismert, hogy Toroczkai nem Toroczkai, hanem Tóth, csak időközben megváltoztatta a nevét, mert nagy valószínűséggel nem felelt meg a céljainak. (Nem beszélve arról, hogy egyik őse vérbíró volt Tutsek néven az 56-os forradalom után.) forrás: wikipédia

A mai Jobboldalnak hívott oldalon több olyan "személyiség" is van aki úgy váltogatja a neveit, mint az alsógatyáját, vajon véletlen lenne?

Néhány név:

Tutsek Gusztáv, a vérbíró
Ebben aztán nem volt hiba. Melyek voltak a leglátványosabb esetek, amikor a politika, hogy Biszkut idézzem, „nem avatkozott be a büntetőeljárásokba”?
– Miskolcon a forradalom kitörésekor felakasztottak egy embert, akit ÁVH-snak néztek. Ebben az ügyben húsz embert állítottak bíróság elé, Tutsek Gusztáv közülük tizennyolcat halálra ítélt. A Legfelsőbb Bíróság nem volt elégedett az ítélettel, ott még az első fokon életben hagyott kettőt is halálra ítélték. Egyszer egy ügyvéd a bíróság büféjében odalépett Tutsek bíróhoz, s azt mondta neki: „A védencemet halálra tetszett ítélni, de én nem mondhattam el a védőbeszédemet.” Tutsek elővette szobája kulcsát, odaadta az ügyvédnek, s azt felelte, menjen be a szobámba, s mondja ott el. forrás:https://www.magyarhirlap.hu

Vágó Béla, Weiss (Kecskemét, 1881. augusztus 9. – Szovjetunió, 1939.), 1905 után a szociáldemokrata baloldal egyik vezetője, és a Népszava munkatársa. 1906-tól az MSZDP több vidéki szervezetének titkára. 1914-től a Magánalkalmazottak Szakszervezetének munkatársa volt. Az I. világháború idején kapcsolódott be az antimilitartista mozgalomba, és később az egyik vezetője. A 1918 és 1919 között a Budapesti Munkástanács kommunista frakciójának vezetője. A Tanácsköztársaság idején az vasúti ill. hajózási népbiztos, majd a Vörös Hadsereg I. hadtestének parancsnoka. A tanácshatalom bukása után emigrált a Szovjetunióba. Később a Sarló és Kalapács című újság főszerkesztője lett."  forrás: Link

Zazrivecz Gáborból - Vona Gábor
(an: Petrinyecz Szerén)

Lénárdból - Lenhardt

Tóthból (Tutsek leszármazott) - Toroczkai

Zsiga Dánielből - Z. Kárpát Dániel

Érdekesség, hogy Morvai Krisztina anyja neve Fekete Klára (forrás: itt)

Másik érdekesség, hogy Sneider Tamás is az üldözött nép leszármazottja, sőt felmenője Vágó-Weis Béla, aki a Tanácsköztársaság idelyén Rákosi Mátyással és Kun Bélával volt egy brancsban.

Nicolae Stefan Patrubany-ból - Patrubány Miklós stb.

Ez utóbbihoz tartozik egy kis olvasnivaló is: link

ahol többek között erről olvashatunk: A ROMÁN KOMMUNISTA PÁRT BIZALMASA VOLT ráadásul megtudhattuk, hogy egy örmény kisebbséghez tartozó Román állampolgárról van szó.

Nekem pl. eszembe sem jutna, hogy megváltoztassam a nevemet.

Teljes joggal felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért volt ill. van erre szüksége egyes embereknek?

 Talán azért, mert ilyen nevekkel, és a nevekhez tartozó háttérrel senki nem hitte volna el róluk, hogy a hazafiak közé tartoznak?

Nyilván nem azért változtattak nevet, hogy jól mutasson a munkahelyi jelentkezési lapjukon, vagy a cégekhez benyújtandó Europass Önéletrajzukon. 

Joggal merülhet fel mindenkiben a kérdés vajon véletlen lenne?

No de ennyi? 

Engem mindenesetre jól elgondolkodtatott a dolog, főleg azok után, hogy minden hozzászólást töröltek a Szentkorona Rádió üzemeltetői, a HVIM-esek.

Valamiért nem akarják, hogy kiderüljön.
 

Vajon miért?

A másik érdekesség amely szintén Budaházy György által alapított Betyársereg-gel
kapcsolatos:
Ez a formáció a Skull & Bons (Csontemberek) jelképét használja.

betyár seregOlde_Skull_Bones.gifskull-bones-pirates.jpg
Betyársereg jelképeSkull and Bons (Csontemberek) jelképei

Persze lehetne mondani azt, hogy kalóz jelképet használnak.
Az is lehet, hogy Budaházy Gyuri megmaradt "Gyurcika" gyereknek, aki biztos szerette a kalózregényeket, és meg is maradt azon a 8-14-éves szinten.
Azonban ez így sántít, mert ha jól megnézzük a 2-es számú fotón szereplő koponyákat akkor egyrészt rájöhetünk, hogy különböző süvegekkel, koronával stb. látják el jelképeiket a háttérhatalom képviselői, ami már egyértelmű utalás, valamely titkos társaságra. Ebben az esetben a Skull and Bons-ra.

Másrészt persze ez ismét egy érdekes kérdést vet fel pl., hogy egy magát ízig-vérig magyarnak valló egyesület, vagy szervezet, mint a betyársereg miért választana a magyarsághoz egyáltalán nem illő és nem is köthető jelképet?
Ettől sokkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy ez sem véletlen.
Főleg ha figyelembe vesszük, hogy Budaházy másik szervezete, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és a HVIM által üzemeltetett Szentkorona Rádió is a háttérhatalom jelképeit használja, amelyre az előzőekben már kitértünk.

Az már csak hab a tortán, hogy bent ülnek a parlamentben a Jobbik színeiben.

Vagy ez sem véletlen?

Az Illuminátusoktól jött a mindent látó szem, mint jelkép.....erről a jelképről is sok minden található  az interneten.

illuminatus jelkepilluminatus.jpegillum.jpegeye-logo-26279302.jpg
   Egy jellemző Illuminatus jelképmindentlátó szem

Sorolhatnánk és beszúrhatnánk egy több tucat mai a titkos társaságokra utaló jelképet, amelyek azok amiknek látszanak.

A Jobbik logója:

Hátha így ismerősebb:a Mindent-látó Szemként

  jobbik_IT_k_nelk_100.png

    Jobbik logó kereszt nélkül. 

Bár ezoterikusok közül többen jelezték nekem, hogy a Jobbik Druida jelképeket használ, ami a szabadkőművességre utal, leszögezem, hogy én ezt nem tudom eldönteni, mert nem vagyok ennek a témának ismerője. Erről egy kis olvasnivaló:(http://www.facebook.com/note.php?created&¬e_id=244582578900980)
hidat_epit.jpeg
hidat_epitunk.png
Egy másik érdekesség, hogy Vona Gábor a nagy hídépítőmeterek (szabadkőművesség) nyomdokain járva most éppen hidat épít!

Idézet: "További érdekesség, hogy Már a Jobbik születésénél elég kemény vérzsidók bábáskodtak,  ezt most nem részletezzük. Aztán az előző pártvezetése is zsidó volt, Kovács Dáviddal és társaival az élen.

Majd jött Vona, az ifjú titán, aki fölfuttatta a pártot. 

De úgy látszik nincs elég szerencse Vona működésében, mert egyszerre túl sokat markolt és keveset fogott.
Megcsinálta a Magyar Gárdát, hogy a magyarokat be lehessen csalogatni.
Aztán a gárdából kiváltak azok, akik észhez tértek és megcsinálták a zsidómentes gárdájukat. Most már Vona a csendőrséget is megcsinálta és már csak a választásokat kéne neki megnyerni hozzá és akkor minden sínen lenne. Csakhogy mindig újabb és újabb botrányok törnek felszínre. Most meg az a szóbeszéd járja pesti jólértesült körökben, hogy a pártvezér szefárdzsidó (forrás: link). Ezért mondtuk azt, hogy igen szerencsés, hogy Csurka zsidó lapírókkal vette körül magát, mert ők hiteles forrásból megtudnak azonnal válaszolni mindenre.
Bencsik
Kép: Bencsik, gárdisták
Ez az egész történet arról jutott eszünkbe, hogy tegnap a tévében azt mondták, hogy a Fidesz hagyta a Jobbikot felnőni. Nem támadta sokáig, hagyta hogy olyan dolgokat mondjanak ki, amit a Fidesznek a Likud-párti testvériség nem tűrne meg.
Most meg már a Jobbik kezd a Fidesz nyakára nőni.
De ezt az egész dolgot nem kell komolyan venni, mert ezek nem magyar ügyek, ezek a zsidók közötti amolyan belharcok.

 
Bencsik András a gárdalapítók között volt, lapja a Fidesz egyik szócsöve" (forrás: itt)

 Vona GáborDe itt a kegyelemdöfés, egyenesen az Országos Széchenyi Könyvtár adatbázisából! 
https://www.epa.hu...12irod.pdf

"...A beszélgetés önéletrajzi visszapillantásából kiderül: Vona - kifordított utalónév a szefárd-zsidó család valamelyik ősének nevére (Navon), amit saját családi neve (Mananya) helyett tizennégy évesen (!) összeállított versgyűjteménye megjelentetésének céljaira talált ki, majd végig kitartott mellette. A vagyonos, szellemi alkotóterületeken is jártas polgárcsalád a multietnikus Balkán egyik legkülönösebb színfoltját képviseli (távolabbi rokonságban Elias Canetti, ruszei születésű író családjával). Ősei mindkét szülői ágon Spanyolországból több évszázada elűzött, végül constantinápolyon és Bulgárián keresztül Romániába vetődött szefárdok, akik még a 20. században is beszélik az ősi, spanyol eredetű idiómát...." 

Az is kedült, hogy Szegedi Csanád zsidó családból származik és nagymamája Auswitzi "menekült".

szegedi csanádIsraelFlag.jpg
Csanád, tényleg a magyaroké?   Vagy a te hitsorsodaié inkább?


Erről bővebben az alábbi linkeken olvashatnak többet az érdeklődők:

A jobbikos zsidó

Szegedi Csanád és a családfa? Az igazság - egy könyv fejezeteinek kiegészítése

Tudta, vagy nem tudta – Szegedi Csanád a tanyán

Hegedűs Tamás és a sátán jele

Csak nem a sátán egyetemes jelképét mutogatja egy jobbikos országgyűlési képviselő?

"A kéz kisujjának és mutatóujjának feltartásával formált ördögfej jelentése egyértelmű, az Illuminátusok üdvözlő kézjele (többek között), s bár a rockzenében legtöbben divatból, tudatlanságból használják, a politikusoknál ez a kézjel mindig árulkodó."
Itt a link a jelentéséről : https://www.szkosz.com/node/1366

Hegedűs Tamás, a Jobbik gazdasági miniszterjelöltje a Hit Gyülekezetének volt a tagja, valamint az SZDSZ pécsi ügyvivőjeként szolgált. (forrás: MIÉP, Hegedűs Tamás éeletrajza)

Térjünk rá egy új magát magyarnak és nemzetinek tituláló pártra, amely szintén szabadkőműves jelképet használ és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!
A Magyar Főnix Mozgalom egy új magát magyarnak és nemzeti radikálisnak tituláló, természetesen jobbikmentő szabadkőműves, kóser párt, amely szintén szabadkőműves jelképet használ, és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!
United Grand Lodge of England

 idézet a cikk lentebb található részéből:

"Főnix páholy egy olyan szakmai páholy a szabadkőművességben, amely joghatóságában az Angliai Egyesült Nagypáholy alá tartozik."

Ráadásul az említett logo sem az ő ötletük, csak belebiggyeszteték a pártjuk rövidítését.
Vajon a Magyar Főnix Mozgalomnak még annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek?

Ennyire pitiánerek lennének?

Tájékoztatásul csak, alább néhány cég logója, alattuk persze a cégek elérhetőségevel, kattintható linkjeivel:
phoenixphoenixfőnix
Shiraha phoenix symbol NarutofanThe Tokyo AblettsPhoenix Building Services

Magyar Főnix Mozgalom

Avagy a sólyom helyett felrepül az amerikai sas? 

Magyar Főnix Mozgalom

 


Bíber József Tibor, Főnix párt
Bíber József Tibor

A párt elnöke Bíber József Tibor, akit előzőleg már megismerhettünk a Jobbik alelnökeként. A jobbikból 2008-ban állítása szerint azért távozott, "mert titkosszolgálati módszerekkel megfenyegették."
Később különböző fórumokon és kommunikációjában azt állította, hogy a JOBBIK pártot a "háttérhatalom" kívülről irányítja.
Amit valljuk be elég érdekes megjegyzésnek tartunk a Magyar Gárda és a Jobbik egyik alapítójától, már csak azért is, mert ő is a Jobbik felsővezetéséhez tartozott, azaz egyrészről őt is irányították, hiszen ő volt a Jobbik második embere, másrészt úgy tűnik őt ez akkor nem zavarta.

A Magyar Főnix Mozgalom másik emblematikus figurája, alapítója és első alapító alelnöke Dr. Szöőr Anna, akinek elég hányatott a politikai pályáfutása.
Dr.-Szöőr-Anna2-247x300.jpgMár majdnem minden jobboldali pártot megjárt "politikusasszony", akit a Jobbik elnöksége már nem mert elindítani listáról a 2010-es országgyűlési választáson, a róla kialakult kép miatt, igaz sokáig fent volt a Jobbik vezető információs oldalán, mint "választható országgyűlési képviselő jelölt", de egyek alapszervezet sem jelölte, arra a listára is csak a Jobbik elnöksége tette.

Pikáns adat, hogy "Dr. Szöőr Anna a Magyar Főnix Mozgalom alapítója és első alelnöke pályázott 4.000.000,-Ft támogatásra a MAZSÖK-nél (Magyar Zsidó Örökség Közalapítvány), idézzük "TV műsor készítése és sugárzása  - figyelemfelhívás a korábbi korok és a mai társadalom antiszemita megnyilvánulásaira, zsidó értékek terjesztése" címen.
Az adat letölthető innen: Link

További pikáns adat, hogy Szöőr, idézzük: " ő az, aki teleszórta a városokat magyargyűlölő szövegű holokauszt-emléktáblákkal, különös tekintettel a Corvin-közre, ahol az épület már ki sem látszik ettől a sok szeméttől. A Heti Válasz, amelyik megrója a kuruc.infot, hogy miket hallgat el, ezt önmagukra nézve nem veti föl. Mivel a nyálas lap elhallgatja, hogy a Szöőr Anna nem egyedül holotáblázott, hanem a debreceni Weisz rabbival és a Semjén Zsolt vezette KDNP-vel együtt, amely pártnak zsidó tagozata is van."
(az idézet forrása: Link

 Dr Szöőr Annát az Magyar Főnix Mozgalom alapítóját és első alelnökét már leváltotta a párt vezetése, és most bőszen tagadják, hogy közük lenne hozzá. 

(Pedig vele alakult meg ő volt az alelnöke a Magyar Főnix Mozgalomnak, sőt még a közleményeket tett közzé: Link )

Ilyen alapítókkal vajon csodálkozhatunk-e azon, hogy a Magyar Főnix Mozgalom párt "címere" szabadkőművesre sikeredett?

Ráadásul annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek. 

A főnix madár is egy okkult szimbólum.Magyar Főnix Mozgalom
Az egyiptomi mitológia szerint a főnix egy szent, gyönyörű vörös-arany tollazatú hím tűzmadár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég.
A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti.
Szoros összefüggésben áll Ré-vel (Luciferrel). 

Okkal merülhet fel a kérdés, hogy egy magát szintén nagyon magyarnak valló párt, vajon miért használ SÁTÁNISTA jelképet logójában és nevében, amely mint említettük egyben szabadkőműves jelkép is, és a szabadkőművesek a mai napig használják pecsétjeiken.

Sőt idézet " A Sátán és az új világrend" c. cikkből:"

one dollar magyarázata.gif
Ezen a bankón szinte minden fontos okkult szám és szimbólum megtalálható.

Az US Nagypecsétje és a maya naptár – az okkult szimbolizációk kapcsolata:
Thomas Horn azon a véleményen van, hogy a 2012-es évvel kapcsolatos legtitkosabb ismeretek úgy voltak elrejtve, hogy közben a szemünk előtt, arcunkba tolva álltak már több mint kétszáz éve, többek között Washingtonban és a Vatikánban is. A titkos társaságok ugyanis számos kódolt információt hagytak ránk, hogy mit várnak ezzel a dátummal kapcsolatban: az istenek visszatérését, és egy luciferi pogány aranykor eljövetelét. Talán a legismertebb és legtöbbet eláruló kódolt szimbólumrendszert az USA egydolláros bankója tartalmazza, beleértve az US Nagypecsétet is.


A pecsét egyik oldala egy kitárt szárnyú sast ábrázol, ami helyett eredetileg egy főnixmadarat kívántak megjeleníteni. (Ez a pecsét korai tervein nagyon jól kivehető, de mivel ez túl egyértelmű volt Ozirisz feltámadására vonatkozóan, így ezt inkább a sassal jelképezték).
" United Grand Lodge of EnglandSokan azt állítják, hogy a szimbólum ma nem "aktív", csakhogy létezik:

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Mi Hazánk Mozgalmat (pártot) meghatározó emberek hagyták ott - "Sutyerák, sudri bunkók bandája lett a Mi Hazánk"

Posted onvasárnap 16 június 2019 - 19:53:15 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


mi hazank mozgalomA hétvégén egyszerre három, meghatározónak számító politikus, illetve területi vezető lépett ki a Mi Hazánk Mozgalomból
(megjegyzés: Toroczkai és Novák által fémjelzett gagyipártból)

A párt országos alelnöke és egyik alapítója, volt országgyűlési képviselő és Devecser polgármestere, Ferenczi Gábor a Facebookon jelentette be a kilépését.
A politikus, aki a párt EP-listáján a hatodik helyen szerepelt, az Alapító Nyilatkozatra hivatkozott, mint írta: a párt súlyosan letért az abban vállalt útról.

„A pártvezetés elmúlt hónapokbeli hibás döntési mechanizmusán nyilván lehetne még javítani, ha stratégiai kérdésekben, melyek a párt irányvonalát, kommunikációját, megítélését nagyban befolyásolják, teljes elnökségi döntés születne a jövőben.
A mozgalom azonban, amelyet 14-ed magammal alapítottunk – együtt, veletek – olyan súlyosan letért az Alapító Nyilatkozatban vállalt útról, hogy azt már hitelesen javítani esélytelennek tartom” – fogalmazott.


Ferenczi Gábor szerint a napokban a tagságon belüli, számára vállalhatatlan személyi gyengeségek és gyarlóságok” végképp megerősítették, hogy nem szeretne olyan közösséghez tartozni, ahol a bajtársiasság alapelve nem mindenkire vonatkozik.
„Ahol van olyan tag, aki mások – akik elvileg a bajtársai – hazugságokkal való lejáratásával igyekszik magát előtérbe helyezni, akinél az ambíció megelőzi a tehetséget, és ez a fajta hibás gondolatmenet mindenféle közösségi szankció nélkül még támogatókra is talál.
A helyzetet mind a párt, mind a magam szempontjából menthetetlennek tartom.”

Orbán Imre, aki a párt pápai szervezetének elnöke és képviselője a Veszprém Megyei Önkormányzatban, szintén a legnagyobb közösségi portálon jelentette be távozását. „Úgy érzem magam mint az a labdarúgó, aki a magasabb osztályból leigazol egy alacsonyabb osztályba, mert szép célok lettek megfogalmazva, de a csapat alkalmatlan a magasabb osztályba való jutásra. 2008 óta politizáltam a nemzeti oldalon, az első vonalban harcoltam mindig” – írta.

„A pápai szervezetet és engem ne »oktassanak« olyan emberek, akik egy éve még azt sem tudták, hogy isszák vagy eszik a politikát. Sutyerák, sudri bunkók a saját telhetetlenségüket és tehetségtelenségüket ne azokon a volt a jobbikosokon verjék le, akik alapítói voltak a megyei Mi Hazánk Mozgalomnak.
Nem volt jó érzés viszontlátni a Mi Hazánk Mozgalomban azokat a senkiket, akiket a Jobbikból azért szórtunk ki, mert az állandó szarrágásukkal, parttalan okoskodásukkal csak hátráltatták a munkánkat.
Mikor én idejöttem, nekem nem ezt ígértétek” – fogalmazott.

Hozzátette: „Egy új nemzeti alapokon álló pártot építhettünk volna, de rátértünk a néhai Jobbik, sehova nem vezető útjára.
Budaházy Györgynek teljesen igaza volt, mikor korainak gondolta a párt alapítást.
Ma már én is így látom.”

Az Alfahír szerint Bartha Barna, a párt ceglédi vezetője is kilépet.
„Nagyon sok a Mi Hazánk Mozgalom vezetői között az olyan személy, akik miatt nem lehet más a párt, mint a Jobbik, amelyből kiszakadt. (…)
A mozgalom tagjai annyira eltérő utat járnak, mint azt az Alapító Nyilatkozatban vállaltuk, hogy ez számomra elfogadhatatlan, munkámat a mozgalomban fölöslegesnek érzem” – idézte szavait az Alfahír.


forrás: Magyarhang nyomán

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Beazonosítható szervezetek állnak a migránskaravánok mögött

Posted onpéntek 19 április 2019 - 22:35:53 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


gorog migranskaravanKomoly szervezőmunka zajlik a Görögországban rekedt migránsok Nyugat-Európa felé történő továbbutaztatása érdekében, és a görög hatóságokon fog múlni a kezdeményezés sikeressége –  mutat rá most megjelent tanulmányában a Migrációkutató Intézet, melynek korábbi elemzése is pontosnak bizonyult.

Előzőleg ugyanis azt írták, hogy több ezren kívánnak eljutni a szervezők által megjelölt – később megváltoztatott – gyülekezési pontra, ahonnan az eredeti tervekkel ellentétben nem Albánia felé, hanem Észak-Macedónia irányában kívánták elindítani a karavánt.
Kiemelik: még az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) is úgy döntött, hogy hivatalos üzenetben kell megszólítania az összegyűlt tömegeket.


Annak ellenére, hogy a görög hatóságok egyelőre sikerrel fojtották el a kezdeményezést, továbbra is fennállnak azok a strukturális tényezők – mint például a görög menekültügyi rendszer túlterheltsége, a folyamatos magas érkezésszám Törökországból -, amelyek miatt a jövőben is fel kell készülni szervezett migránskaravánok útnak indításával. A Migrációkutató Intézet tanulmánya szerint a tömegigény minden hasonló akcióhoz adott lesz a továbbiakban is. Rámutatnak arra is, hogy erősödő törökországi aktivitásra utal az, hogy az elmúlt napokban kétezer ember próbált meg illegálisan átjutni Görögországba.

SÚLYOS GÖRÖGORSZÁGI ESEMÉNYEK

A Migrációkutató Intézet (MI) korábbi anyagában szereplő valamennyi hivatkozás elérhető ma is, bár – vélhetőleg a görög hatóságok nyomozómunkája miatt – a görögországi kezdeményezés hivatalos Facebook-oldaláról időközben eltávolították a február után született bejegyzéseket. A MI most megjelent tanulmányában külön kiemeléssel ismét közzétették azokat az arab nyelvű forrásokat, amelyek a kezdeményezések mögötti szervezetekre és/vagy személyekre történő utalást tartalmaznak, hiszen több magyarországi sajtótermék – helytelenül, és bizonyosan az arab nyelvű megfelelők ellenőrzése nélkül – megkérdőjelezte ezek létezését.Gyorselemzésük végén pedig olyan külföldi cikkeket sorolnak fel, amelyek kiemelten foglalkoztak a görögországi eseményekkel, így például említik a BBC, a Die Welt, a New York Times vagy aReuters beszámolóját, amelyek egyhangúan súlyosnak minősítették azokat

FELHÍVÁSOK A FACEBOOKON

A görögországi kezdeményezés hivatalos Facebook-oldalán 2019. március 11-én közzétett (és azóta eltávolított) poszt második sorában jelenik meg Omar Al-Hajj neve, aki saját magára szervezőként hivatkozik, de felbukkan a Szíriai Egyesületek Fóruma és a Minbar al-Jamʻiyyat al-suriyya nevű törökországkezdeményezés is.

Forrás: Migrációkutató Intézet

A törökországi kezdeményezés ernyőszervezeteként azonosított Szíriai Egyesületek Fóruma mintegy 50 szíriai egyesületet és NGO-t tömörít. A gyorselemzésben hivatkozott arab nyelvű cikkma is elérhető, és kiderül belőle, hogy a szervezők nevében sajtótájékoztatót tartottak 2019. március 6-án (a szervezők maguk végül nem jelentek meg az őket ért halálos fenyegetések miatt). A MI rámutatott A Remény Önkéntes Csoportja (Fariq al-amal al-tatawwuʻi – törökországi kezdeményezés) tevékenységére is.

                                                                                                         Forrás: Migrációkutató Intézet

A gyorselemzésben hivatkozott másik arab nyelvű sajtóforrás a törökországi indulás törléséről szóló pletykákat igyekezett cáfolni, illetve általános tájékoztatásként szolgált a csatlakozók számára. A cikkben megemlítenek egy Badawi nevű személyt is, akit a Karavánhoz kapcsolódó kampány koordinátoraként említ a szöveg. A Migrációkutató Intézet teljes tanulmányát ide kattintva ismerheti meg.

Forrás: PestiSrácok.hu; Fotó: MTI/AP/Jánisz Papanikosz.

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Arab horda támadt magyarokra Pécsen, földön fekvő, ájult embernek rugdosták ki a fogait, törték be a koponyáját

Posted onszerda 17 április 2019 - 15:44:06 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


pecsi est cafeCsoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoznak a rendőrök: komoly verekedés volt pénteken éjjel az egyik ismert pécsi szórakozóhely előtt – írja a Pécsi Újság.

A lap úgy tudja, tíznél több, a szemtanúk elmondása szerint külföldi fiatal támadt meg négy magyar diákot, akiket súlyosan bántalmaztak.

Az egyik sérültnek, akit a földön is rugdostak, betört a koponyája.


arab hordaA verekedés a népszerű szórakozóhely, a Pécsi Est Café bejáratához közel, múlt péntekről szombatra virradó hajnalban történt. A laphoz eljutott információk szerint nem kis csetepatéról volt szó, az egyik sérült közeli ismerőse azt mondta, több mint tíz, vélhetően arab fiatal támadt rá négy magyar középiskolásra.

A magyar diákok súlyosan megsérültek. Egyiküket, miután elájult, még a földön fekve is rugdosták, kitört több foga, elvesztette eszméletét, valamint betört a koponyája. Műteni nem kellett, a homlokát összevarrták, jelenleg is kórházban tartják.

A sértett ismerőse arról tájékoztatta a Pécsi Újságot, hogy a kamerafelvételek alapján a rendőrök még keresik az elkövetőket. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság elmondta, csoportosan elkövetett garázdaság miatt zajlik nyomozás ismeretlen tettesek ellen.

pecsi est cafeA Pécsi Est Café az esettel kapcsolatban azt közölte, a szórakozóhely kollégái, amint észlelték a közterületi parkolóban zajló verekedést, azonnal értesítették a hatóságokat, akik kiérkezésüket követően intézkedtek.

Az egyik sérült ismerőse a támadás kapcsán Fodor Ibolya önkormányzati képviselőhöz fordult, szeretné ugyanis, hogy ilyen és ehhez hasonló esetek ne történjenek a jövőben.

Forrás: Pécsi Újság

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

“A magyar csecsemőket feldobták a levegőbe, úgy lőtték agyon őket” – a ligetfalusi mészárlás

Posted onpéntek 22 március 2019 - 19:55:58 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


grendel lajosInterjú Grendel Lajossal, amely az 1945. júniusi ligetfalusi magyarok ellen elkövetett etnikai tisztogatásról, tömegmészárlásokról szól.

Az író, szerkesztő, a kortárs felvidéki magyar irodalom egyik legismertebb alakja, Kossuth-díjas szerző, 2011-ben Hazám-díjjal is kitüntették.
A Pozsonyban és Budapesten is működő Kalligram Kiadó egyik alapítója.
Nemrég megjelent Bukott angyalok című regénye az idei könyvhét sikerlistájának élmezőnyébe került.

A 20. század egyik legszörnyűbb magyar történelmi tragédiáját dolgozta fel: a második világháború befejezése után, már békeidőben, a mai Pozsonyhoz tartozó Ligetfaluban a csehszlovák hadsereg tagjai magyar katonákat és civileket, köztük nőket, sőt, csecsemőket mészároltak le.

- Vajon lehet-e ennyi idő után beszélni az elhallgatott múltról?


ligetfalu slovak massacre

– A Bukott angyalok az 1945. júniusi ligetfalusi tömegmészárlásokról szól. Miért írt erről könyvet?

ligetfalu deport– Pozsonyban élő magyarként úgy tapasztaltam, a szlovákok és a magyarok 95 százaléka semmit nem tud arról, ami két hónappal a második világháború befejezése után a településünkön történt.
A történelmi tragédiáról születtek ugyan tanulmányok az utóbbi időben, többek közt Dunajszky Géza közíró publikálta kutatásait, mindez valahogy mégsem vált a közbeszéd részévé. Pedig szerintem a múlttal – hetvenkét év után – végre szembe kellene nézni.

– Hol kezdjük a múltidézést?

– Talán ott, hogy a Pozsonyhoz tartozó Ligetfalu a második világháború alatt német megszállás alá került. A nácik gyűjtőtábort működtettek itt, rengeteg zsidót, szlovák ellenállót és civilt gyilkoltak meg.
Majd 1945 áprilisában a szovjet hadsereg és a szlovák nemzeti felkelés kiszorították a német csapatokat az országból, 1945. április 4-én megalakult az ideiglenes csehszlovák kormány, és Csehszlovákia vistomeg sirszanyerte az 1938-as bécsi döntéssel elcsatolt területeit.
Már béke volt, amikor Közép-Németországból a leszerelt magyar katonák elindultak hazafelé, többségük Magyarországra tartott. Júniusban érkeztek Pozsonyhoz, ott egy csehszlovák gyalogezred tagjai elfogták őket, s a foglyokat a volt náci haláltáborba hurcolták.
A magyar leventék többsége kényszersorozott 16-18 éves srác volt. Boldogok voltak, hogy túlélték a háborút, és végre béke van. Nem sejtették, mi vár rájuk.

– Hadbírósági tárgyalások nélkül mindannyiukat agyonlőtték a csehszlovák kivégzőosztagok.

– Ez egy sorozatos tömeggyilkosság része volt, ugyanis néhány héttel korábban a cseh Přerov községnél is hasonló vérengzések zajlottak le.
Az áldozatok között nemcsak leventék voltak, de felvidéki német és magyar civilek is. Nők és gyerekek.
Gyanússá és ellenséggé minősítésükhöz elegendő indok volt, ha nem beszéltek szlovákul.

– Vagyis akik korábban ellenállóként a németek ellen harcoltak, maguk is gyilkossá váltak. Válogatás nélkül öltek ártatlanokat.

ligetfalusi meszarlas– Szemtanúk szerint a csecsemőket feldobták a levegőbe, úgy lőtték agyon őket. Önbíráskodással álltak bosszút a legyőzötteken. Akkoriban már érvényben volt a Beneš-dekrétum, amely etnikai alapon a németeket és a magyarokat kollektív bűnösnek nyilvánította, és megfosztotta őket az állampolgárságuktól is. Semmilyen jog nem védte már ezeket az embereket. Állítólag amikor Beneš értesült arról, mi folyik a ligetfalusi büntetőtáborban, azonnal leállítatta a kivégzéseket, noha az internálótábor tovább működött, és a kegyetlenkedések is folytatódtak. A gyilkosságokról persze semmilyen dokumentum nem maradt.

– A ligetfalusi tábor két parancsnokát – más gyilkossági ügyek miatt – 1947 áprilisában letartóztatták és bíróság elé állították. A tárgyalásokra túlélőket, szemtanúkat is beidéztek. „A tanúk vallomásaikban beszámoltak a táborban történt szörnyűségekről, elmondták azt is, hogy a vizsgálat helyszínén még több százan fekszenek a földben, de a bíró vallomásaikat peren kívül helyezte, és így a tömeggyilkosságok ügyében nem indult vizsgálat” – írta a perről egyik tanulmányában Dunajszky Géza.

– Több mint ötszáz áldozatról tudunk eddig, de vannak, akik szerint a számuk több ezerre is tehető. A tömegmészárlásokról évtizedeken át tilos volt beszélni, a megmaradt szlovákiai magyarság is hallgatott róla.

Ennek oka volt az is, hogy a lélekszámuk – épp a Beneš-dekrétumok következtében – jelentősen csökkent, aki csak tehette, Magyarországra vagy Nyugatra menekült. A magyarság drámai fogyását a népszámlálási adatok is bizonyítják. 1940-ben Pozsony lakosságának a fele volt szlovák, a másik fele magyar és német. 1945 után Pozsony tiszta szlovák város lett, a likvidáltak és száműzöttek helyére szlovákokat telepítettek be. Jelenleg a pozsonyiaknak mindössze négy százaléka magyar. Ilyen kisebbségbe szorulva honfitársaink vélhetően jobbnak látták, ha a múlt traumáiról többé nem beszélnek.

– Ön a Felvidéken, Léván született 1948-ban, de ötven éve Pozsonyban él. Mikor hallott először a ligetfalusi tragédiáról?

– 1998-ban, amikor egy író-olvasó találkozóra Budapestre jöttem. A Petőfi Irodalmi Múzeumban az azóta már elhunyt Balassa Péterrel közös irodalmi estet tartottunk. Egyszer csak a közönség soraiból felállt egy idős férfi, és megkérdezte tőlem, tudok-e valamit a pozsonyligetfalusi mészárlásokról. Döbbentem néztem rá, megböktem Pétert, de azt mondta, hagyjam, ez őrült. Egyikünk sem hitte el, hogy ilyen borzalom megtörténhetett. Mégis foglalkoztatott a dolog, és amikor visszatértem, Pozsonyban kérdezősködni kezdtem ottani magyaroktól. Kiderült, hogy amiről az öreg beszélt, az igaz. Nagyon megrázott az egész, s már akkor elhatároztam, hogy erről egyszer regényt írok. Húsz évig készültem rá.

– Miért várt ilyen sokáig? Talán ön sem akarta megtörni a csendet?

ligetfalusi szlovak meszarlas– Ez is benne volt egy darabig, úgy éreztem, a szlovák–magyar kapcsolatok még nem tartanak ott, hogy indulatok és vádaskodás nélkül beszéljünk a múltról. Ebben viszont már érzek oldódást. Mégis, a Bukott angyalokat elsősorban azért kezdtem el, mert nemsokára hetvenéves leszek, és nem tudom, mennyi időm van még az írásra. Öt évvel ezelőtt súlyos agyvérzést kaptam, újra kellett tanulnom járni, beszélni. Nem halogathattam tovább a regényt, s hogy húsz év után végre elkészültem vele, nagy elégtétel a számomra.

Egy kicsit még mindig tartok attól, hogyan fogadják majd, főleg, ha fél év múlva szlovákul is megjelenik.

Senki sem szereti, ha a régi bűneit előveszik.

– A regény 1945 júniusában, Ligetfaluban kezdődik, de a tömegmészárlások csak a háttérben zajlanak le. Meg akarta kímélni olvasóit a brutális részletektől?

 

– A véres jelenetek naturális ábrázolása sokkoló lehet, esetleg dagályossá, giccsessé teheti a szöveget. Íróként megtanultam, hogy minél inkább háttérben marad egy fontos esemény, annál inkább felkelti az érdeklődést. Ráadásul én nem dokumentumkönyvet akartam írni, hanem megmutatni azt, hogy a 20. századi történelmünkben mennyire bonyolult volt a bűnös-áldozat viszony. Ezért is tartott olyan sokáig, amíg el tudtam kezdeni az írást.

Kerestem azt a formát, amelyben hitelesen elmondható, hogy a hősök sokszor nem voltak igazán hősök, és az ártatlanok sem teljesen tiszták. Akik a ligetfalusi vérengzéseket elkövették, előzőleg végigélhették, ahogyan a nácik halomra ölték a bajtársaikat, a szlovák és cseh lakosságot.

A háború könyörtelen logikája szerint a túlélők sokszor úgy hitték: joguk van bosszúra halottaikért. De ez természetesen nem ad felmentést a gyilkosságokra.

– Művében a bűnös és áldozat ellentmondásos kapcsolatát dramaturgiai csavarral ábrázolja: a ligetfalusi szlovák kivégzőosztag egyik tisztje, Janák úgy dönt, hogy megment egy fiatal magyar katonát, Tocsekot. Ő az egyetlen, aki túléli a vérengzést, úgy, hogy az életét a gyilkosok egyikének köszönheti.

– A regényből nem derül ki, hogy Janák részt vett-e a mészárlásokban, de az biztos, hogy a bűnösök oldalán állt. Évekkel később azonban már ő válik áldozattá: Janák hithű kommunista és szlovák nacionalista is, 1952-ben saját elvtársai letartóztatják, koholt vádakkal, kémkedésért lecsukják. Közben Tocsek, a megmentett magyar fiú megpróbálja magában lezárni a múltat, elfelejteni a ligetfalusi rémtetteket. Azt reméli, a háború után új világ kezdődik. Karrierjét is Janáknak köszönheti, az ő titkára lesz. Majd – miközben megmentője a börtönben ül – őt egy nagyvállalat vezetőjének nevezik ki. Janák tíz év után szabadul, és a titkosszolgálathoz kerül. De az 1968-as fordulat, a szovjetek és csatlósaik csehszlovákiai bevonulása mindkettőjük számára az eszmékből való totális kiábrándulást és csalódást jelenti. A rendszerváltáskor találkoznak utoljára, s kiderül: a múlt kegyetlen szorításából egyikük sem menekülhet.

– Az 1945-ös vérengzések kutatása is jóval a rendszerváltás után kezdődött el. Az egykori ligetfalusi gyűjtőtábor helyén, a magyar és a német áldozatok tiszteletére emléktáblát avattak 2015-ben. Sokan voltak a megemlékezésen?

– Alig néhányan.

– A tömeggyilkosságokról esett szó a szlovák parlamentben?

– Egyáltalán nem.

– A felvidéki magyar szervezetek, pártok foglalkoztak vele?

– Eddig még nem. Talán úgy gondolták, nem érdekük ezzel a témával előjönni. Nem kell bolygatni a múltat.

– Önt megváltoztatta a történelmi tragédia feltárása? Másként látja a szlovák–magyar kapcsolatokat?

– Nem. Sok barátom van a szlovákok és a csehek között is, és nekik semmi közük az 1945-ös eseményekhez. A fiúk nemzedéke nem felelős az apák tetteiért. Ugyanakkor nem söpörhetjük örökké a szőnyeg alá, ami történt.

Beszélni kell a közös múltunkról, de ez már nem válhat a jelenünkké.

Forrás

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Totális összeomlás zajlik a Jobbikban

Posted onvasárnap 12 január 2020 - 19:21:58 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Az egyik legfontosabb személy jelentette be a lemondását a Jobbikban.

szabo_g.jpgSzabó Gábor szinte a semmiből építette fel a pártot - igaz, finoman fogalmazva is sajátos módszerekkel - , de úgy látszik, nem kérnek már a tevékenységéből, mivel mára szervezetileg szinte teljesen lenullázta a Jobbikot.

A párt teljes mélyrepülését jól mutatja, hogy Szabót az a Sneider Tamás válthatja a pártigazgatói poszton, akinek a vezetésével a Jobbik mára Gyurcsány Ferenc egyik segédcsapatává vált.

Bár korábban nem gondoltuk volna, hogy a Jobbikban van lejjebb, de az elmúlt napok eseményei azt mutatják, hogy a teljes megszűnés felé száguld a párt.
Az Origó információi szerint még éppen Szabó Gábor volt az, aki valamelyest helytelenítette a Gyurcsánnyal való abszurd és elvtelen összeborulást.

Bár pályázik Szabó ezután is egy posztra, de úgy tudjuk, pusztán a forma kedvéért, hogy ne tűnjön bukott embernek - ráadásul közismert, hogy arra más jelölt az esélyes.


A legfontosabb háttérembernek számító, nagy befolyással bíró Szabó Gábor távozik a Jobbik pártigazgatói posztjáról. Utóda várhatóan a megbukott pártelnök, Sneider Tamás lesz.

Szabó távozásával a Jobbik egyik legfontosabb láncszeme távozik a párt operatív szempontból nagyon lényeges posztjáról.

Az, hogy a befolyásos ember lemond, azt mutatja, hogy teljesen szétesett az EP-választáson a hat százalékot éppen hogy átlépő párt.
Emellett köztudott: egyre több pártbelinek van elege abból, hogy mára gyakorlatilag Gyurcsány Ferenc fiókszervezetévé váltak.

Bár Szabó Gábor pártigazgatóként elköszön, de maradna a választmány elnöke. Azonban Varga-Damm Andrea szintén pályázik a posztra.

Sneider pozíciója sem biztos még, ugyanis a pártigazgató személyéről az újonnan felálló elnökség fog dönteni.

Szabó Gábor hosszú éveken keresztül a Jobbik kiemelkedően fontos háttérembere volt, egyesek szerint Vona Gábornál is nagyobb hatalma volt. Úgy tudjuk, hogy Szabó Gábor nem támogatta, hogy a Jobbik behódoljon Gyurcsánynak. Távozása ezzel is összefüggésben lehet.20150224szabo-gabor-jobbik.jpg

Szabó nemcsak a pártban, a családjának is szerzett pénzt

Szabó még 1998-ban lépett be a MIÉP XI. kerületi alapszervezetébe, majd a Jobbik Magyarországért Mozgalom megalakításában alapító tagként vett részt, és a párt elnöksége pártigazgatónak választotta. 2007 elejétől részt vett a Magyar Gárda Egyesület és a Magyar Gárda Mozgalom létrehozásának, megszervezésének előkészítésében mint a tíz alapító egyike. A következő években a Jobbik kampányfőnöke volt minden választáson. 

Szabó 2014 után került egyre inkább az érdeklődés középpontjába. 2015 után az Origo több forrása szerint Szabó különösen fontos pénzügyi összekötő lett a Jobbikban.

Szabó korábban is a Jobbik „ügyes embere" volt. Gondoskodott a családjáról is, hiszen még 2016-ban derült ki, hogy a pártigazgató apja, a korábban autószerelőként dolgozó Szabó György is már alapítása óta tevékenykedik a Jobbikban. 2010-ben fővárosi képviselővé választották, 2010-ben és 2014-ben pedig ő írta a párt parlamenti választási programjához a közlekedésről szóló részt.20171019szabo-gabor-jobbik-euzaszlo.jpgSzabo_Gyorgy.jpgSzabó György a közlekedésen kívül az elmúlt években a temetkezés rejtelmeiben is elmélyült tudást szerzett, hiszen ahogy Szabó György akkor a Direkt36-nak mondta, fiának, a pártigazgató Szabó Gábornak „is beszélt a kutatásairól, és ennek hatására a Jobbik-frakció kérte fel", hogy a Jobbik-frakció számára készítsen egy tanulmányt a temetők aktuális kérdéseiről.

Ezért 610 ezer forintot kapott a pártigazgató

autószerelő apja.

 

A pártból eltávolított Novák Elődnek is azért kellett mennie,mert szóba merte hozni egy belső levelezésben a párt korrupciós ügyeit.Akkor azt írták, hogy Novák nem tudhat minden korrupt ügyről, mert Szabó Vona legfőbb bizalmasa, és vele beszéli meg és intézteti el a párt egyre piszkosabb ügyeit is.

Az ÁSZ-büntetést is Szabó hozhatta össze

 Szabó kezén ment keresztül a szintén korrupciós plakátbotrány és a tiltott pártfinanszírozási ügy is, ami miatt az Állami Számvevőszék több mint 600 millió forintra büntette meg a Jobbikot. A Jobbikban sokan Szabót hibáztatták a 2019-es EP-választási összeomlásért.
Ezt követően már nem tudott új lendületet adni a szervezetnek. Mostani lemondása pedig jól mutatja, hogy már semmit nem várnak tőle a Jobbikban. Másrészt pedig minden bizonnyal Szabó is felismerte, hogy nincs sok értelme a DK fiókszervezetében meghatározó poszton politizálni.20180322szabo-gabor-schon-peter-simicska1.jpg

 Egy másik bukott ember

Abban az esetben, ha Sneider Tamás lesz az új pártigazgató, akkor egy teljes mértékben bukott ember kerül a pártigazgatói posztra. Az egykori egri szkinhedvezér 2018-ban állt a párt élére, amikor még 20 százalékon állt a Jobbik.Mostanra egy teljesen jelentéktelen párttá vált azzal, hogy a tavalyi EP-választáson csupán hat százalékot értek el a vezetésével.Azóta gyakorlatilag egyetlen önálló kezdeményezése nem volt.

Sneider a korai kilencvenes évek szkinhedmozgalmának egyik vezetője volt Roy néven. Sneider szerint "16 éves korában beidézték egy ügyben meghallgatásra, ekkor megjelenése (rövid haja, kockás inge és piros hózentrógere) alapján került kartotékjára a bőrfejű jelző".
Egy 1992-ben kelt vádirat szerint Sneider leütött egy bizonyos Farkas Bélát, majd amikor az földre került, kézzel, botokkal és kábeldarabokkal ütlegelni kezdte társaival együtt, végül össze is rugdosták.
A bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.20181024sneider-tamas.jpg

 Náci karlendítés

Sneider eddig utolsó botránya tavaly év elején tört ki. Akkor derült ki, hogy náci karlendítéssel pózolt esküvői fotózásán a Jobbik elnökének felesége. A három évvel ezelőtti felvételeken Sneider Tamás felesége, a Jobbiknak dolgozó jogász kétszer is a hitleri köszöntéssel pózolt a fotósoknak.Összeállításában a Hír TV megmutatta a vőlegény esküvői ültetési kártyáját is, amelyen Sneider keresztneve helyett szkinhed beceneve, a Roy volt olvasható.

Szabó és Sneider bukásával párhuzamosan jól mutatja a Jobbikban uralkodó állapotokat, hogy a pártban most arra büszkék, hogy a Dunaújvárosban induló, de egyébként Budapesten élő jelöltjüket a baloldal teljes mellszélességgel támogatja. Jól látszik, hogy a Jobbik mára egy teljesen identitását vesztett balliberális segédcsapattá vált. A frakcióvezető, Jakab Péter ráadásul szánalmas botrányaival az egyik legkomikusabb magyar politikussá vált.20190128sneider-tamas-osztott.jpg

 Minden karizmatikus politikus távozott a Jobbikból

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet elemzője szerint a Jobbik vesztét is az eredményezte, hogy feladták önállóságukat, és mára nyíltan együttműködnek a balliberális pártokkal és Gyurcsány Ferenccel. Ez vezetett a 2018-as pártszakadáshoz és ahhoz, hogy lényegében minden karizmatikus és országosan is ismert politikus elhagyta a pártot. A Mi Hazánk megalakulása újabb pofont jelentett a Jobbik számára, és mindenki számára egyértelművé tette, hogy"az egykori nemzeti párt mára egy bevándorláspárti balliberális formációvá vált, a Jobbik által egykor képviselt értékeket pedig már máshol kell keresni."

Forrás: origo.hu

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Így vitték Antallék csődbe Hazánkat!

Posted onpéntek 19 április 2019 - 22:52:53 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


igy vittek csodkozelbe antallek hazankatAntallék vállalták a “veszteségesen működő” állami vállalatok felszámolását, egyebek mellett bányák bezárását!

„Nincs ok bizalmatlanságra Magyarországgal szemben” – a Népszabadság akkori tudósítása szerint így nyugtatta a Budapesten tanácskozó nyugati pénzügyi szakembereket Antall József, az MDF elnöke egy 1990. április 28-i konferencián.

A G7, a hét legfejlettebb ország számára ajánlásokat készülő szakértői bizottság budapesti ülésén Antall József azt mondta: a leendő koalíció és ellenzéke egyetért abban, hogy az országnak pénzügyi stabilitásra van szüksége.

Antall úgy fogalmazott: a leendő kormánykoalíció „eltökélte, hogy fenntartja az ország fizetőképességét, betartja a nemzetközi megállapodásokat, az adósságtörlesztési kötelezettségeket”.


antal jozsef csurka istvan
Antal József az MDF elnöke és Csurka István az MDF alelnöke.

A körülményeket ismerve nem csoda, hogy vezető hír lett Antallnak – aki szűk egy hónappal később lett az ország miniszterelnöke – ebből a rendes körülmények között evidenciának számító vállalásából.
A HVG-nek épp a tanácskozás napján megjelenő száma adott hírt arról: „a Világbank és Magyarország pénzügyi szakemberei 200 millió dolláros hitel folyósításáról állapodtak meg…
E kölcsön a fizetési mérleg hiányából fakadó importnehézségek enyhítésére használható majd fel”.

Importnehézségeknek, pontosabban az import kifizetésével kapcsolatos nehézségeknek akkoriban az ország nem volt híján.

Az 1990-es évet szinte a folyamatos hitelfelvételek jellemezték: néhány nappal Antall szavait követően, május elején az MNB 200 millió márka értékben bocsátott ki kötvényt az NSZK-ban (az 1985-ben kezdett németországi kötvénykibocsátások sorában ez volt a tizenegyedik).

A májusi egyébként már az MNB harmadik 1990-es külföldi kötvénykibocsátása volt: márciusban piacra került 300 millió márkányi kötvény, míg februárban 1 milliárd schilling értékben adtak ki hétéves lejáratú MNB-kötvényt Bécsben.

Ezen túlmenően áprilisban felvett az ország 400 millió dollárnyi kölcsönt a Közös Piactól, majd a Nemzetközi Fizetések Bankja nyújtott 300 millió dolláros, áthidaló kölcsönt hazánknak, miután a március 30-án bejelentett bolgár fizetésképtelenség és a szovjet külkereskedelmi vállalatok elmaradt kifizetései miatt több tucat nyugati bank fordult el a rendszerváltó térségtől, és nem újította meg Budapesten lejáró, 300 millió dollárnyi betétjét.

Emellett a Nemzetközi Valutaalap, amelynek 1982 óta volt tagja Magyarország, és amelynek már addig is 233 millió dollárral tartoztunk, 1990 tavaszán 206 millió dollárról szóló hitelmegállapodást írt alá hazánkkal.

Az állami költségvetés helyzete ebben az időszakban már-már válságos volt. A költségvetési deficit 1989-ben éves szinten is csak 7 milliárd forint volt, ezzel szemben 1990-ben már április végén elérte a 18 milliárd forintot (igaz, az egy évvel korábbi mínusz egymilliárd dolláros mérleghiány többletbe csapott át a rendszerváltás évében, főként a működőtőke-beáramlás miatt).

Ezek után aligha meglepő, hogy Antall néhány nappal később, május 3-án, az új parlament alakulásának a napján még keményebben fogalmazott!

Antall ekkor már pénzügyi fenyegetettségről beszélt, és arról, hogy annak elkerülése érdekében folytatják a tárgyalásokat a nemzetközi pénzvilág képviselőivel.

A május végén megalakult kormány programja szerint az Antall-kabinet több eszközzel is igyekezett gátat vetni a totális eladósodásnak, ahogyan fogalmaztak: „a kormány eléri a felduzzadt tartozásállomány apadását”.

A rövidebb változatban már május 4-én megjelent programban egyebek mellett vállalták a “veszteségesen működő” állami vállalatok felszámolását, egyebek mellett bányák bezárását!

Antall úgy fogalmazott: „mindezt csak egy olyan gazdasági növekedés teszi lehetővé, amelyik egy kétéves gazdasági átalakulás után évi 3-5 százalékos mértéket ér el. Gazdasági növekedés nélkül belesüllyedünk az adósságtengerbe, nem lennénk képesek Nyugat-Európa fejlett társadalmaihoz egyenrangú partnerként kapcsolódni”.

antall kormany

Antal kormány!

A kormány azt is vállalta, hogy „már az első évben megállítja az elszabadult inflációs folyamatokat, majd a hároméves időszak végére az infláció egyszámjegyűvé zsugorodik”.

A vállalásokat az MDF vezette kormány csak minimális szinten tudta teljesíteni.

A Külgazdaság júliusi számában a magát Híd-csoportnak nevező, közgazdászokból és jogászokból álló társulás (amelynek tagja volt mások mellett Csaba László, Kádár Béla, Matolcsy György, Kupa Mihály és Oblath Gábor) azt írta: „az ország törlesztési és kamatfizetési kötelezettsége 1990-ben 3,3 milliárd dollár lesz”.

A Híd-csoport azzal számolt, hogy a „tőkeszolgálat” fedezetét újabb hitelek jelentik, így az Európai Közösség 400 millió dolláros, a Világbank 300 millió dolláros, valamint egyéb forrásokból 100 millió dolláros kölcsönt prognosztizáltak. „Kormányzati intézkedés híján az infláció 25-30 százalék körül alakul, illetőleg az inflációs várakozás állandósulhat. Az éves költségvetés 40-50 milliárd körüli hiánnyal zárulhat, és ez az IMF és a belső gazdasági folyamatok szempontjából elfogadhatatlan volna” – írták.

Utólag kiderült, hogy még ezek a becslések is optimisták voltak.

Az infláció végül már szeptember végére elérte a 26 százalékot, év végére28,9 százalékra szökött fel.

Az államadósság 21 milliárd dollárra szökött fel – akkori, 70 forint körüli dollárárfolyammal számolva ez 1470 milliárd forintnak felelt meg, mai árfolyamon nagyjából 3400 milliárd forint lenne –, az év során 2,785 milliárd dollárnyi kölcsönt vettünk fel.

Az évi adósságszolgálat a júliusban vár 3,3 milliárd helyett 3,9 milliárd dollár lett, szintén részben az amerikai valuta gyengülése miatt is.

Így, bár Antalléknak sikerült a fizetőképességet megőrizni anélkül, hogy a külföldi tőkét nagymértékben elbizonytalanító lengyel megoldást választva az adósság elengedését kérték volna a hitelezőktől (erre egyébként nem is igen lett volna lehetőség, Varsótól eltérően a magyar költségvetés ugyanis nem kormányhitelekkel, hanem banki kölcsönökkel és kötvénykibocsátással adósodott el).

A gazdaságot az MDF vezette kormányoknak nem sikerült mozgásba hozniuk érdemben 1994-ig sem.

Az infláció tartósan kétszámjegyű, jellemzően húsz százalékos vagy afölötti volt – amihez ráadásul magas munkanélküliség is társult –, az államadósságot pedig nemhogy csökkenteni nem sikerült, hanem az tovább nőtt olyan ütemben (később a Horn-kormány alatt is), ami aztán nagyban hozzájárult a Bokros-csomag bevezetéséhez, írta Haász János.

 

forrás: Magyartudat

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Gyűjtés a Notre Dame-ra, avagy az ostobaság magasiskolája

Posted oncsütörtök 18 április 2019 - 07:05:58 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


noticiaA döbbenet szállta meg az európai keresztény világot, amikor látta, miként válik a párizsi Notre Dame a tűz martalékává.
Ki-ki a maga személyes érzelmeit írta le, s ezekben mindössze egyetlen dolog volt közös: a félelem. 
 
Mert egy olyan katedrális égett le, amelyet az is ismert, aki soha nem volt ott, nem látta személyesen… de tudta, hogy Párizsban van. A mai világban ennek a katedrálisnak a pusztulása jel, figyelmeztetés.
Még nem Sodoma és Gomora… inkább az azt megelőző intés, amelyet Lót kapott. Ma minden úgy történik, mint akkor. Lót elmehetett a városból, de nem nézhetett vissza… felesége azonban visszanézett az angyal parancsa ellenére és só-oszloppá vált…
 
Ma nem a templomot kell újjáépíteni tehát, hanem a hitet!

Mert a Notre Dame immár nem az Isten háza, hanem Európa hitehagyásának jelképe. Hit nélkül pedig, a Notre Dame mindössze az, amivé vált. Aki ma búslakodik, gyűjtésre szólít, az tévúton jár. Hiszen ez a katedrális nem először vált a lángok martalékává, s nem először kellene újjáépíteni. S talán nem is utoljára, hiszen amikor építették, akkor a franciák még igaz katolikusok voltak, akik számos szentet adtak az Anyaszentegyháznak. Majd jött 1789., s maguk a franciák tették rommá a híres katedrálist. Állami tulajdonba vették a köztársaság nevében, s később újraépítették az eredeti tervek szerint. De nem hittel, és a hitért, hanem látványosságként, ugyanazon szellemiségben, amelyben lerombolták. S ez a szellemiség, azóta még jobban lealjasult, s még inkább eltávolodott Istentől, az isteni akarattól, a Teremtés logikájától és rendjétől, de jó bevételt hozott a köztársaságnak. Idegenforgalmi látványosság volt, amelyet hajléktalanok ürüléke, mocska és szaga vett körül, de amelynek látásáért nem kis összeget kért Párizs önkormányzata.
 
Miért kellene a világnak összeadni e templom újjáépítésének költségeit, amikor maga a francia elnök vett el 2,5 millió €-t a felújításra szánt összegből… miért kellene gyűjteni, amikor a francia állam a francia adófizetők pénzét az új-franciákra költi… akik ebbe a katedrálisba és sok más templomba csak rombolni mennek, s örvendezve adták tudtul egymásnak, hogy sikerült… Macron pedig bejelentette, hogy a mai Franciaország képéhez alakítják a Notre Dame külsejét a tatarozás során, és erre már megvannak a tervek is. Tehát semmi nem lesz már ugyanaz... 
 
Szívszaggató együttérzésről tanúskodó kormányfői levelek mentek Macronhoz és a francia püspöki karhoz, s mindenki együtt érez e „nagy tragédiában” azokkal, akik már egyszer eltakarították saját templomukat. S ma is ugyanannak a szellemiségnek vált áldozatává ez a katedrális. Reménykedni pedig abban, hogy ettől a katedrális-tűztől visszatér a kereszténység Európába – féktelen ostobaság!
kereszt
Mi magyarok is belendültünk… Gyűjtenek a nagyvárosok, s adni szándékozik a kormány is e hatalmas újraépítésre. És ez az emberi ostobaság, a magyar ostobaság magasiskolája. Egy lelki romhalmazban álló romhalmazt támogatunk, hogy újra célponttá és újra turisztikai látványossággá válhassék a „párizsi Notre Dame”. Pedig nekünk, magyaroknak néhány dolgot nem volna szabad elfelejtenünk. Például a Párizs melletti békeszerződéseket, amelyek a keresztény Magyarországot szabdalták szét, a keresztény magyar emberek millióit keserítették, kínozták és ölték halomra. Nem volna szabad elfelejtenünk a Nagyváradon most szobrot kapott mérnököt, aki meghúzta a határokat, s Clemenceau-t, aki magyar-gyűlöletében Dan Tanasát is megelőzte. Ma, amikor ostobán az európai kereszténység jelképeként aposztrofáljuk a leégett turisztikai látványosságot, akkor nem mondunk igazat, hiszen az európai kereszténység jelképe Róma – kéne, hogy legyen. Az a Róma, az a Vatikán, amelynek az újjáépítés költségeit saját bankja a mellényzsebéből ki tudná fizetni…
 
Nekünk, magyaroknak másra kellene gyűjtenünk. Ne akarjunk két lovat megülni egy fenékkel. Nekünk a magyarságot védő, vállaló erdélyi, felvidéki magyarságot kell támogatnunk. A polgármestereket, akiket személy szerint büntetnek az oláhok a magyar zászlók miatt, amelyek március idusán széppé tették elrablott városaink utcáit, falvainkat. Akiket a törvény ellenére, a magyar feliratok miatt hatalmas összegekre büntetnek. Mert mint Bíró Zsigmond barátom írta: amíg a szászok 1,2 százaléknyi lakossága megérdemli a német feliratokat, addig a 80-95 százalékban magyarlakta településeken az oláh fasizmus büntet… mert magyar a felirat. Ugyanis, törvény írja elő, hogy ahol a lakosság húsz százaléka magyar, ott ki kell tenni a magyar feliratokat a hivatalos épületekre, helyiségekre, s kötelező a magyar nyelv használata is. Ám, a fasiszta román hatalom a saját maga által alkotott törvényt nem alkalmazza… ellenkezőleg…
 
Mire gyűjtünk tehát? Egy francia idegenforgalmi látványosságra, amely ma csupán annyit jelent a világnak, mint az Eiffel-torony. Nem kellene tehát saját ostobaságainkat és botorságunkat felülbírálni? Nem kellene magyarnak maradnunk akkor is, ha szép emlékek vagy a belénk nevelt empátia miatt hajlamossá válunk elveszteni az önbecsülésünket, a felelősségünket, s elfelejtjük történelmünket és a magára maradt székelyeket, magyarokat? Nem vagyunk inkább felelősek gyermekeink jövőjéért, a magyarság Kárpát-medencei megmaradásáért, a magyar keresztény-keresztyén jövő biztosításáért, mint egy francia épület újjáépítésért, amelyre a Vatikáni Bank még egy centet sem ajánlott fel?
notre dame
Milyen alapon nevezzük az európai kereszténység jelképének a Notre Dame katedrálist, egy hitetlen ország közepén, ahonnan magyarságunk csak kínt és fájdalmat kapott az elmúlt évszázadokban? Magyarként a Mária-tisztelet európai központjának nevezni ezt a katedrális, a mai Franciaországban szintén keresztényi perverzitás.
 
Nem, nem és nem! Nekünk, magyaroknak egyetlen kötelességünk van a Notre Dame pusztulását illetően: A csíksomlyói pünkösdi búcsún kérni a Szentlelket, hogy világosítsa meg azoknak a lelkét és tudatát, akik miatt ma Franciaországban mindez megtörténhetett… és kérni Istent, hogy bocsásson meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek.  A mi dolgunk, a nemzetük! A mi keresztény hitünk felvirágoztatása, elcsatolt magyarjaink és székelységünk támogatása, ha azért büntetik őket, mert vallják hitüket és magyarságukat. A többi Macron, a párizsi érsek és a pápa dolga. Meg azoké, akik a világot ebbe a hitetlen és erkölcs nélküli örvénybe sodorták. Ha mi gyűjtünk, és nem azoknak adjuk, akiknek adnunk kell, olyanokká válunk önmagunkkal és nemzetünkkel szemben, mint Lót felesége. Látnunk és tudnunk, hinnünk és értenünk kell János Evangéliumának alábbi részletét. Nekünk szól…
 
„Ne szeressétek a világot, se azt, ami a világban van. Ha valaki szereti a világot, abban nincs meg az Atya szeretete. Mert mindaz, ami a világban van, a test kívánsága, a szem kívánsága, és az élettel való kérkedés, nem az Atyától, hanem a világtól van. A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is; de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.” (Jn. I. 2. 15-17.)
 

Stoffán György

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Gyurcsány és Szilvási esetében egyértelmű hazaárulás történt - Demeter Ervin

Posted onszombat 06 április 2019 - 09:12:07 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


demeter ervinEgyértelmű hazaárulás történt, egy ellenérdekelt titkosszolgálatot engedtek be az országba – jelentette ki Demeter Ervin, korábbi titokminiszter a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.
A polgári titkosszolgálatokat felügyelő egykori tárcavezető szerint a kémper nyilvánosságra hozott vádiratából nem csak az ügy szereplőinek, de az akkori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc felelőssége is megállapítható.

Demeter Ervin kifejtette: egyértelműen hazaárulás történt. Ebben a műfajban ez a szilvasy_gyorgy.jpglegsúlyosabb vétségek közé tartozik.

„Azt is megkockáztatom, hogy bűncselekmény történt, de ennek megítélése a jogászok dolga” – fogalmazott.

Hozzátette: a szó hétköznapi értelmében teljesen egyértelmű, hogy hazaárulás történt, hiszen egy ellenérdekelt titkosszolgálatot hívtak be a Nemzetbiztonsági Hivatalba.


gyurcsany ferencFöldi-Kovács Andrea azon kérdésére, miért volt indokolt a titkosítás, amikor egy ilyen szintű nemzetbiztonsági kérdés volt napirenden Demeter Ervin úgy fogalmazott:
megítélése szerint nyílt eljárásban kellett volna tárgyalni az ügyet, de ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy a titkosítás segíti a munkájukat, akkor van joga így dönteni.

Én nem látom, hogy miért. Az ügy beszédes és a nyilvánosság előtt is lefolytatható lett volna ez a vita – emelte ki.

Demeter Ervin elmondta: egyértelműen kiderült, hogy az a korszak, amikor Szilvásy György irányította a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat, olyan volt, mint az elefánt a porcelánboltban.
Hasonlóképpen, mint ahogyan Gyurcsány Ferenc dolgozott az országban.
Ez igazolódott vissza.

Egyértelműen az irányító minisztert terheli a felelősség, hogy mi történik a szolgálatoknál – mondta.

Forrás: Magyarnemzet

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Mi Hazánk „Izrael“ - Régi nóta újra indul - Vakulj magyar (frissítve)

Posted onpéntek 15 március 2019 - 11:51:05 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


mh.jpgPár hónappal ezelõtt  még nem gondoltam volna, hogy ezzel a témával kapcsolatban cikket írok.

„Mi Hazánk“, Novák, Toroczkai, Volner János hiába a napokban a kuruc-info-ról kiküldött SMS üzenetek garmadája attól még azok vagytok akik, csalók és hazaárulók. (ún. fogott emberek (a hatalom számára is))

A cikk apropóját a „Mi Hazánk“ nevû Jobbikos szatellit gittegylet megalakulása és politikai porondra lépése adta.
Természetesen nem véletlenül hiszen a névválasztásukat tekintve a  „Mi Hazánk Izrael“ Jiszrael Béténu egy Izraelben hivatalosan is bejegyzett szélsõjobboldali párt lett a Toroczkai féle „Mi Hazánk“ névadó gazdája.
(Azért írtok porondot, mert a cirkuszban az van fenntartva a bohócok és más szórakoztatást végzõ elõadók számára.)

Hiszen a cikk szereplői szinte ugyanazok a Jobbikos prominensek, akik gátlástalanul, és nemtelen húzásaikkal minden hazafit eltávolítottak korábban a Jobbikból, de még a környékéről is azért, hogy ki tudják könyökölni maguknak a jól fizetős parlamenti helyeket.

Ezek az emberek bármit elárulnak, amit csak akarnak természetesen pénzért. Náluk a segg és a zsebük határozza meg a tudatot.
Nem azért árulók mert a balos iszlámimádóvá vedlett Jobbikot árulták el, hanem azért mert a magyar hazafiságot az eszmét amit korábban fennen hirdettek!

Ma már tudjuk, természetesen tőlük (Mirkóczky), hogy hazafiságuk bizony ordas (szürke farkasos) hazugság volt, hisz õk mindig is balosok és liberálisok voltak. Csak átverték a „nemzeti publikumot“.
Bizony ezek az emberek elképzelhetetlen, hogy ne tudtak volna erről balos fordulatról a Jobbik országos vezetőiként!


tutsek toth toroczkai laszloMa sokan közülük „vadhajtásnak“ képzelik, vagy hívják önmagukat ismét „nemzeti hangokat“ pengetve pózolnak az egyre butább, a hazugságokat elhinni képes esetenként kocsmatöltelék publikum elõtt!
Nem vadhajtások õk, hanem helyezkedõ, alkalmatlan, tudatlan, törtetõ paprikajancsik, adócsalók, árulók akiket kitettek a Jobbikból mert nem maradt hely a húsosfazék körül és volt valaki aki jobban nyalt náluk.

toroczkai tegla
Toroczkai (Tutsek) László a tégla,
a TV ostromnál amint NBH-s
feletteseinek jelent.
(forrás: Tilly László)

Ti lennétek nemzetiek, mert ott ültetek a Jobbik országos vezetésének alelnöki székeiben pénzért, majd egészen 2018-ig támogattátok a Jobbik balra tolódását, cukisodását.

2010-körül sok valóban nemzeti harcostársat nemtelen módon lejáratva ti állítottátok félre azért, hogy ti kapjatok helyeket a parlamenti bársonyszékekben.
Sajnos sok valóban magyar hazafit félreállítottatok, persze azóta már tudjuk ti balosok vagytok egészen a kezdetektõl.
Most tõletek is megszabadultak.
Volt egy nálatok erõsebb, vagy olyan aki többet tudott rólatok is, mint egyesek szerették volna

A figyelmetekbe ajánlom, hogy bárki azok közül, akik ezt a Jobbikos balratolódást, ill. cukisodást éveken keresztül egészen a közelmúltig támogatta alapíthat bármilyen pártot, az nem lesz hiteles!
Mint ahogy ti sem vagytok hitelesek!

A "Mi Hazánk" nevû bohózat vezetõi a Jobbik országos alelnökei, többen évekig parlamenti képviselõi voltak:

  • Toroczkai (Tóth-Tutsek) László, (szeszcsempész, adócsaló).
  • Novák Elõd (Emõke), (főállású apa, fantom céges, adócsaló).
  • Volner János (Bokros Jani) (ÁFA csaló aki az elhíresült Iregszemcsei cégtemetőben fantomizálta a cégeit).
  • Dúró Dóra Novák Elõd (Emõke) hites felesége odáig ment, hogy miután Emõkét félretették, õ bizony ott vigyorgott Vona Gábor Jobbján a parlamentben.
torockai feleseggelToroczkai (Tóth-Tutsek) László, (szeszcsempész, adócsaló, provokátor).
"Felmenője 1956 után vérbíró volt (a hírhedt Tutsek Gusztáv), felesége román származású (sült Oláh cigány).
Fiatalabb korában szesz- és cigarettacsempészettel töltötte az idejét, így adót és ÁFA-csaló avanzsált.
Havas Henrik médiatanodájába járt.
Nevét Tóth-ból magyarosította "Toroczkaira" és úgy volt a 2006 körüli utcai balhék központi figurája, hogy gyakorlatilag az összes eljárást komolyabb vérveszteség nélkül megúszta.

Látható, hogy szinte minden feltétel adva van, hogy az Árpád-sávos szubkultúra legalábbis gyanakodva tekintsen rá, Toroczkai László mégis a magyarországi nemzeti radikális kozmosz állócsillaga.
link (ún. fogott ember)

novak emoke elod
Novák Elõd (Emőke)
lesre futtatta saját magát, mert ez a „nagy tudású, okos ember“
ez a saját bevallása szerint "főállású apa" bevonult katonának és mint ilyen nem is maradhatott tagja a Jobbiknak a hatályban levõ törvények miatt. 

(Fegyveres erõk tagja nem folytathat politikai tevékenységet és nem lehet politikai párt tagja.)

Bakot lõtt a lelkem!

Ekkorát!

Miután persze Elõdkénk „tartalékossá“ avanzsált kérte szépen vissza az országos alelnöki helyét és ez bizony nem jött össze, nem is jöhetett, mert azt a posztot már másvalaki betöltötte.
Hát bizony így jár ha valaki sokat markol. (Sokat akart a szarka....)

Novákunk persze nem nyugodott bele a helyzetbe, sameszait (pl. Császárné Kollár Tímeát az akkori (2018) Pestmegye elnökét.) újból aktivizálva próbálkozott elindulni a Jobbikos tisztújításon  és bizony komolyan alulmaradt Toroczkai (Tutsek) úrral együtt, aki hát önmagát jó képességû embernek tartva (alaptalanul), hiszen magát nagy nemzetinek beállítva (sült Román felességgel), Ásotthalmon a polgármesteri székéért kiegyezett a balosokkal (csontig benyalva),  így, ilyen erõsen felvértezve elindult a Jobbik elnöki székéért  a nyugalmazott rendõr Volner (Bokros) Jánossal együtt, aki mint korábban megtudhattuk szereti az ügyvéd hölgyeket a bokorban vizsgáztatni és szereti az oroszoktól vásárolni a tulajdonképpen semmit érõ gazdasági kamu diplomáját.
A bukásuk borítékolható volt.

És bizony Elõdke is megsértõdött már megint ugyanúgy, ahogy korábban is rendszeresen tette!
Mert nem ez volt az elsõ sértõdés, se nem a második Novák Elõd (Emõke) Jobbikos pályafutása alatt.
Ha valakinek jellemezni kéne ezt embert leginkább egy soványka templomi hátashoz lehetne hasonlítani, aki elé répát kell lógatni, hogy haladjon és még akkor sem biztos, hogy nem makacsolja meg magát pusztán hisztibõl.
Egy biztos Elõd a szarkavaráshoz nagyon ért, persze a többieknek sem kell a szomszédba menni ötletekért.

"Adóhátralék miatt folyik eljárás Novák Előd alelnök és Schön Péter gazdasági igazgató cége ellen, de Novák szerint ez magánügy, amiről nem szívesen beszél. Novák cégénél egyéb furcsaságokat is találtak az APEH ellenőrei, például olyan címre volt bejegyezve, ahol a lakók nem is hallottak a cégről."
"Elmaradásokba kerültünk valóban, de ezek magánügyek, amikről nem akarok többet mondani" mondta Novák. (ún. fogott ember)
link

Elődünk előélete persze nem volt makulátlan mint ahogyan a társaié sem az, az ADÓ-hatóság 2010-ben eljárást folytatott Novák Előd (Emőke) & Schön Péter cégei ellen Adócsalás miatt.
duro dora
Dúró Dóra a megtestesült „magyar“ anya, akinek az anyja vigyáz a gyerekére a parlamentben, mert neki annyi esze van, de annyi, hogy szóvivõként úgy kell megmondani neki, hogy mit mondjon!

Õ nem maradhat otthon a gyerekkel.
(Persze, ha otthon marad akkor nincs parlamenti fizu.)

Õ sem egy ártatlan bárányka. Ha nem lett volna Novák Elõd (felesége) nagy tudásával elmehetett volna pultos lánynak egy sörözõbe a „kommunikációs fõiskolájával“, persze erre lehet, hogy volt is próbálkozás Szlovákiában, ahol valószínûleg a sörben fürdõzést gyakorolhatták néhányan egy élményfürdõben.

volner janosHogyan került ebbe a körbe Volner János nyugalmazott rendõr és Iregszemcsei ÁFA csaló?

Könnyen, õ is megsértõdött, nem az elhíresült Iregszemcsei cégtemetõben fantomizált cégei ÁFA tartozásán á dehogy, hanem azon hogy valószínûleg a „bokros ügyvédnõnek“ ill. irodájának nem adott megbízást a Jobbik új vezetése (amibe õ már nem tartozott bele) és az iroda így hoppon maradt, hiába harcolt érte körömszakadtáig a Jani, õt is cum*** állíthatták.

Ugye milyen érdekesek ezek a „Mi Hazánk“ prominenseinek nagy nemzeti törekvései?
Nem is értem, hogy hogy nem értik meg õket a nemzeti oldalon.

" Vol­ner Já­nos­ról jog­erős bí­ró­sági íté­let mondja ki, áfa­csaló, miután kiderült: sok­mil­liós áfát csalt el, aztán a cé­geit gyor­san el­tün­tette. A bíróságnak megküldött adóhatósági vizsgálati jegyzőkönyvből kiderül, hogy  Volner cége a Gavron Kft. öt esetben vont le általános forgalmi adót jogosulatlanul." link  (ún. fogott ember)


Van itt még egy igen érdekes hölgy, akinek a nevét már említettük ebben a cikkben, de nem fejtettük ki teljesen a szerepét, és nem mondtuk el áldásosnak nem nevezhetõ tevékenységét.
Igen a „Mi Hazánk Izrael“ újdonsült Pest Megyei elnökérõl van szó Császárné Kollár Tímeáról, aki Novák Elõd fõ támogatottja és támogatója, aki követte õt a Mi Hazánkba is, vagy fordítva.
A lényeg neki Tímeának is utat mutattak a Jobbikban. (Várható volt.)

Ez a halmozottan hátrányos hölgyemény eléggé elhíresült személyiség Budaörsön amióta saját rokonságának óhajtott közpénzt juttatni a budaörsi önkormányzat büdzséjébõl.
Errõl egy videó is kering a youtube-on 2010-óta:
A másik ilyen igen érdekes mozzanat az, hogy a saját családi fotóit pakolta bele a budaörsi Trianon emlékmû alapkövébe, gondolta jól mutat ott a kisssz csalaaad.
Õ volt az aki barátaival (Novák Elõd, Lenhardt Balázs, Bertha Szilvia, Varga Zoltán Péter) 2010-ben puccsot hajtott végre a Jobbik országos vezetése köztük Szabó Gábor jóváhagyásával és támogatásával, teljesen szabálytalanul a Pest megyei választmányban.
Konkrétan leváltatták az elnököt és az egyik alelnököt, utóbbi ki is lépett a Jobbikból.
Hiába kellett a hely a csókosoknak a Pest Megyei önkormányzatban.
csaszarne kollar timeaAz említettek kör-telefonoztak, de nem csak úgy vaktában, hanem felhívták a megye majdnem összes szervezetének vezetõjét és elmondták nekik, hogy a „szabálytalanul feloszlatott“ Pest Megyei választmányi tisztújításra kiket kell jelölni, a választáson kiket kell támogatni.
Hát mert nehogy már azok maradjanak, akik kikaparták a gesztenyét, és megdolgoztak érte, hanem õk!
Mert õk mennyit tettek a hazáért (sokuk pár hónapja volt tag ill. olyan is aki akkor került oda, még be sem volt lépve).
A tisztújításon meg aztán szavazhatott boldog boldogtalan, aki éppen ott volt (még a nézõk is), persze szabálytalanul.
Ismerõs a szitu ugye mi hazánkosok?
Nincs új a nap alatt ugye?
Csak akkor szar érzés, ha a saját bőrötökön érzitek, azt amit ti is csináltatok korábban másokkal?

Ha már ezek a „vad magyarok“, vagy mik, annyira magyaroknak mondják magukat (persze tudjuk, hogy nem azok) megakadályozhatták volna a Jobbik balos fordulatát és cukisodását, hiszen olyan pozíciókban voltak, vajon miért nem tették?
Ha valaki veszi a fáradtságot és utánanéz a közleményeiknek, hogy ezek a jelenleg „Mi Hazánk"-os vezetők miket nyilatkoztak a témában, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy bizony õk is támogatták a Jobbik balos nyitását.
Nem akarom ide tenni ebben a tárgyban tett nyilatkozataikat, azok fellelhetõk a hírportálokon.
Lényegileg ezek az emberek elõször a Jobbikon belül hozták létre a "Mi Magunk" (Sinn Féin) nevû mozgalmat, mintegy platformként (ahhoz hülyék voltak, hogy saját nevet találjanak, vagy ennyire hülyének nézik a nemzeti oldalt alkotókat) a Jobbik és Vona Gábor támogatására, megtartandó a nemzeti radikális szavazótábort, így szándékosan félrevezetve, megtévesztve, átverve azt.
Valamiért ez Vonáék számára nem volt járható út hisz könnyedén rájöhettek, hogy ezt így valószínûleg senki nem kajálta volna be.
Hát egy új párt megalapítása mellett döntöttek miután kitették a fent említetteket, ezek alakították meg a "Mi Hazánk" nevû pártot.
Úgy lehettek vele, majd kisül belõle valami és akkor át lehet majd ülni ismét, mint ahogy már sokadszor.
Azért megkérdezném tõlük, hogy melyik is az õ hazájuk, mert egyikük sem magyar.
toroczkai tutsek vazulA „Mi Hazánk“ nevû szervezet pikantériája az, hogy már összefogást is hírdettek mindenkivel, aki hajlandó bejuttatni õket a megszokott pozíciókba.
A napokban kaptuk a hírt, hogy kamu-magyar bizniszpártok összefogtak a rendszerváltást haszonélvezõ AVH-s, 3/3-as besúgó alapította MIÉP-el és a Horkovicz (na ez se magyar) féle Kisgazdapárttal.
Toroczkaiék persze ezt nagyon nagy elõrelépésnek tartják pártjuk szempontjából pedig koránt sem az.
Józan ésszel végiggondolva a parlamentbõl régen kiesett önmaguk által lejáratott pártokról van szó, amelyek marginálisak minden téren.
Az emberek nagy része a nemzeti oldalon csak legyint egyet, ha szóba kerülnek és ezen nem segített az sem, hogy a magyar történelemben soha nem létezett Halász József, Zétényi Zsolt, Orosházi Ferenc, Borbély József által a "blikkből" összeollózott  „Szent Korona Alkotmánya“ szerinti a királyság visszaállításán munkálkodnak.

Hát ehhez csatlakozott most a Tóth László (Toroczkai) féle „Mi Hazánk“ „Izrael“  pártja is.
Feltehetõen jól jönne nekik a „nemesek“, revizionisták és a Habsburg támogatás.
Úgy tűnik ezeknek már semmi nem drága, csak a zsebük tele legyen.


„Mi Hazánk“, Novák, Toroczkai, Volner János hiába a napokban a kuruc-info-ról kiküldött SMS üzenetek garmadája attól még azok vagytok akik Adó és ÁFA csalók, tulajdonképpen köztörvényes bűnözők és hazaárulók. (ún. fogott emberek
(a hatalom számára is))

Mit is jlent a "fogott ember?
A fogott ember az, akit bármikor, ha a hatalom, vagy egy őt odaküldő szervezet megbuktathat a múltban elkövetett cselekedetei (esetenként bűncselekményei) miatt, ha nem azt teszi amit mondanak neki, vagy utasításba kap.

Egyszóval magyar honfitársaim jól gondoljuk meg, hogy kikben bízhatunk és kikben nem!

Alex Smidt

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE
Oldal:       >>  
Adatbázis lekérdezés: 85. Memória használat: 4,062kb