BENDEGÚZ HÍREK

A független, hiteles magyar hírforrás!

logo


Isten hozott

Szabadkőműves szimbólumok a "nemzeti"-nek hazudott pártoknál
a Jobbik, a Magyar Főnix Mozgalom, a HVIM, a Szentkorona Rádió, a Betyársereg jelképeiben -kik fakadnak egy tőről

Posted onvasárnap 03 július 2011 - 07:02:58 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Tudjátok nem elég ám csak kiabálni, hogy mekkora magyarok vagytok, meg kell azt is nézni, hogy kiknek a zászlaja alatt kiabáljátok !
 

hatvannégy vármegye HVIM


A napokban egy igen érdekes vitára lettem figyelmes egy a Toroczkai, és Budaházy nevével fémjelzett és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által üzemeltetett

Szentkoronarádió.com oldalon az "Újra miénk lett az utca" címmel megjelent írás kommentjeiben.


Valaki beírta a kommentek közé, hogy bizony a HVIM Szabadkőműves jelképek alá toborozza a tagságot, és az embereket, és ugyanezen Szabadkőműves jelképek alatt tartja a szónoklatait is!


illuminatusok
Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrábanNézzük csak meg a képen látható sarkokban a különböző kereszteket.

Vajon mi a hasonlóság a HVIM által használtakkal ?

Bingó!

Különböző méretűek a kereszt szárai.
Ráadásul ezek is körben vannak fogva, igaz egy szöveg által.

Véletlen lenne?Akinek ez még nem tűnt volna fel valóban így van!

[html]

ipm2.jpg 
2-es számú kép
Még a kereszt ábrázolása sem lehet véletlen
forrás:http://www.galilei.hu/sajto/ipmszabadkom.htm

Ebből aztán keveredett némi vita és különböző eszmefuttatások láttak napvilágot.

Rengetegen hozzászóltak a vitához.

Olyannyira, hogy a Szentkorona Rádió üzemeltetőjének a HVIM-nek a vita kényelmetlenné vált, ezért törölte az összes hozzászólást, így ma már nem látható sem a vita, sem a levont, vagy levonható következtetések! 

Vajon miért? 

hvim.pngA vita azon tört ki, hogy a HVIM az "OMEGA" jelét használja, amely mintegy harapófogóként öleli körbe a magyar országalmát.

Ráadásul az is furcsa, hogy az Omega és az országalma  ábrázolása akár a mindent látó szem ábrázolása is lehet, mert az országalma keresztje aránytalanul kicsire, igen csenevészre sikeredett.

Mint mindenki előtt ismeretes az "OMEGA", mint jelkép a Szabadkőművesek egyetemes jelképei közé tartozik, ők ha egy ilyet látnak azonnal tudják, hogy egy közéjük tartozó szervezetről van szó.

A szimbólumok egyébként egyértelmű utálásokat tartalmaznak, bizonyára nem véletlen a vörös kereszt, ahogyan a fekete alap sem.

Ez így azt jelenti, hogy a "kereszténység vége"!
Jehová
éknál ez alapból elvárás!

 Azóta kiderült, hogy valószínűleg a HVIM jelképében szereplő kereszt ábrázolásának típusa, mikéntje is a Szabadkőművességre utal, de így együtt az OMEGA és a KERESZT ilyetén ábrázolásával együttesen viszont egyértelműen.

Hasonlóan ahhoz mint amikor valaki a sátán egyetemes jelét mutogatja beszéde tartása közben.

satan_666.jpg

Sarkozi.jpg
berlusconi.jpgSzámukra, a Szabadkőművesek számára ez azt jelenti, hogy álta
luk küldött testvérről, vagy létrehozott szervezetről van szó, amit ők kontrollálnak.

Szembesítették ezzel a HVIM-et és az általa üzemeltetett Szentkorona Rádiót.
A HVIM-esek próbálták a clinton.jpg

honlapon megmagyarázni a bizonyítványt, mindenkit lehülyézve, hogy elektromos ellenállás jele (ez azonban nem igaz, ennek jele az "R"), majd persze arra váltották miután leírták nekik, hogy nem a jele, hanem a mértékegysége.

Aztán azzal védekeztek, hogy erről Toroczkai nyilván nem tudott, amikor a HVIM-et alapította. 

Ami azért elképzelhetetlen, mert az egyik őse Tutsek imgres-3.jpegvérbíró volt az 56-os perekben, azaz "értelmiségi" család vona gaborsarja, így elképzelhetetlen, hogy ne tudta volna, hogy mit jelképez az általa és szervezete által választott jelkép. 

Többen leírták, hogy ez azért is elképzelhetetlen mert, ha valaki létrehoz egy a magyarságtudatra épülő egyesületet, társadalmi szervezetett, nyílván olyan jelképet választ magának, amely kifejezi a szándékait, vagy szervezete szándékait, ill. irányultságát.

Ezzel védekezni egyébként is amatőr dolog, mert mindenhol az interneten fellelhetőek a szabadkőműves szimbólumok és azok magyarázatai is.ratzinger

A politikában valamennyire is benne levők, vagy csak alapszinten érdeklődők is pontosan tudják, és ismerik ezen szimbólumok jelentését!

Nem furcsa, hogy pont egy olyan, a magyarságát olyannyira hangoztató szervezet, mint a HVIM, vagy annak vezetése ezt ne tudná, vagy nem ismerné annak a szervezetnek (háttérhatalomnak) alapvető jelképeit, amely ellen saját állítása szerint harcol?

Nyilvánvalóvá vált mindenki számára az, hogy HVIM választása nem véletlenül eshetett erre, vagy ezekre a szimbólumokra.

Aztán nekem is megakadt a szemem, még egy a Szentkorona Rádiót reklámozó pólófeliraton is, amely nyomattal több típusú, színű pólót is árulnak, reklámoznak.

szent_korona.radio.jpg

Bizonyára mindenki ismeri, vagy feltűnt a számára a háromszögben levő Magyar Szent Korona ábrázolása ezeken a képeken

szentkoronaradio.jpeg

szent.korona_radio.jpeg Mint bizonyára mindenki előtt ismert, hogy a háromszög, a csonka háromszög, ha jelképként vagy logóként használják, mint jelkép, a Szabadkőművesség piramis jelképe, mivel már másodszor találkoztam a Szabadkőművesekre utaló jelképpel, észre kellett vegyem a harmadikat is, ami egyébként mindenki szemét kiszúrja.  
Nekem pl. eszembe sem jutna háromszögelni a Szent Koronát.

A Magyar Szent Korona nem háromszög, hanem félkör alakú!

Mint az előzőekben is említettem a "HÁROMSZÖG" mint piramist jelképező szimbólum a Szabadkőművesség jelképrendszeréhez tartozik.

Szkrlogo.jpg
Vajon a villám jelei mire utalhatnak így együtt a "részeg" le -csonkaháromszögelt koronával.
Csak nem Lady Gaga logójára utal? 

Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrában

 Aztán meg a legújabb történet is... a Szentkorona Rádi "főhadiszállás" című műsora és oldala, amelyből egy részlet:

"Bemutatkozás:
Azonban, mivel ez a műsor nem csupán civil kezdeményezés, hanem szervezetünk egyik megnyilvánulása, a helyzet megkövetel egy rövid bemutatkozást.

A szervezet az Új Hajnal Rend nevet viseli."

Vajon mi is az "Új Hajnal Rend", amit alakítottak?Főhadiszállás műsor

Lehetséges, hogy már megint nem tudnak elvonatkoztatni az
"Új Világ Rend"-től ami szintén a szabadkőművesek célja és jelszava. 

Ennyire szeretitek ti ezeket a "Rend"-eket?
Persze főhelyen megtartották a háromszöget is, csak most spirálban ábrázolva.... :), természetesen feketében, hogy kétség se férjen hozzá, mit képviseltek.
(Persze az is lehetséges, hogy nem háromszög, hanem kígyó szimbólum?)
Mellesleg azt is írják, hogy új lovagrendet kívánnak alakítani ezzel (mert egyházi rendet biztosan nem), talán a "Rózsakeresztest" ?
Az már létezik:
http://www.amorc.hu/

Mellesleg a "rózsakeresztesek"-ből alakult ki a szabadkőművesség ill. alternatív módom ma is így hívhatjuk őket...és hívják is.
"A rózsakeresztesek – pontosabban a szabadkőművesek – beépültek II. Rudolf prágai udvarába is." (Wikipédia)

Van a HVIM háza táján több érdekes dolog is, ami szintén megjelent az oldalon pl.:

Mindenki előtt ismert, hogy Toroczkai nem Toroczkai, hanem Tóth, csak időközben megváltoztatta a nevét, mert nagy valószínűséggel nem felelt meg a céljainak. (Nem beszélve arról, hogy egyik őse vérbíró volt Tutsek néven az 56-os forradalom után.) forrás: wikipédia

A mai Jobboldalnak hívott oldalon több olyan "személyiség" is van aki úgy váltogatja a neveit, mint az alsógatyáját, vajon véletlen lenne?

Néhány név:

Tutsek Gusztáv, a vérbíró
Ebben aztán nem volt hiba. Melyek voltak a leglátványosabb esetek, amikor a politika, hogy Biszkut idézzem, „nem avatkozott be a büntetőeljárásokba”?
– Miskolcon a forradalom kitörésekor felakasztottak egy embert, akit ÁVH-snak néztek. Ebben az ügyben húsz embert állítottak bíróság elé, Tutsek Gusztáv közülük tizennyolcat halálra ítélt. A Legfelsőbb Bíróság nem volt elégedett az ítélettel, ott még az első fokon életben hagyott kettőt is halálra ítélték. Egyszer egy ügyvéd a bíróság büféjében odalépett Tutsek bíróhoz, s azt mondta neki: „A védencemet halálra tetszett ítélni, de én nem mondhattam el a védőbeszédemet.” Tutsek elővette szobája kulcsát, odaadta az ügyvédnek, s azt felelte, menjen be a szobámba, s mondja ott el. forrás:http://www.magyarhirlap.hu

Vágó Béla, Weiss (Kecskemét, 1881. augusztus 9. – Szovjetunió, 1939.), 1905 után a szociáldemokrata baloldal egyik vezetője, és a Népszava munkatársa. 1906-tól az MSZDP több vidéki szervezetének titkára. 1914-től a Magánalkalmazottak Szakszervezetének munkatársa volt. Az I. világháború idején kapcsolódott be az antimilitartista mozgalomba, és később az egyik vezetője. A 1918 és 1919 között a Budapesti Munkástanács kommunista frakciójának vezetője. A Tanácsköztársaság idején az vasúti ill. hajózási népbiztos, majd a Vörös Hadsereg I. hadtestének parancsnoka. A tanácshatalom bukása után emigrált a Szovjetunióba. Később a Sarló és Kalapács című újság főszerkesztője lett."  forrás: Link

Zazrivecz Gáborból - Vona Gábor
(an: Petrinyecz Szerén)

Lénárdból - Lenhardt

Tóthból (Tutsek leszármazott) - Toroczkai

Zsiga Dánielből - Z. Kárpát Dániel

Érdekesség, hogy Morvai Krisztina anyja neve Fekete Klára (forrás: itt)

Másik érdekesség, hogy Sneider Tamás is az üldözött nép leszármazottja, sőt felmenője Vágó-Weis Béla, aki a Tanácsköztársaság idelyén Rákosi Mátyással és Kun Bélával volt egy brancsban.

Nicolae Stefan Patrubany-ból - Patrubány Miklós stb.

Ez utóbbihoz tartozik egy kis olvasnivaló is: link

ahol többek között erről olvashatunk: A ROMÁN KOMMUNISTA PÁRT BIZALMASA VOLT ráadásul megtudhattuk, hogy egy örmény kisebbséghez tartozó Román állampolgárról van szó.

Nekem pl. eszembe sem jutna, hogy megváltoztassam a nevemet.

Teljes joggal felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért volt ill. van erre szüksége egyes embereknek?

 Talán azért, mert ilyen nevekkel, és a nevekhez tartozó háttérrel senki nem hitte volna el róluk, hogy a hazafiak közé tartoznak?

Nyilván nem azért változtattak nevet, hogy jól mutasson a munkahelyi jelentkezési lapjukon, vagy a cégekhez benyújtandó Europass Önéletrajzukon. 

Joggal merülhet fel mindenkiben a kérdés vajon véletlen lenne?

No de ennyi? 

Engem mindenesetre jól elgondolkodtatott a dolog, főleg azok után, hogy minden hozzászólást töröltek a Szentkorona Rádió üzemeltetői, a HVIM-esek.

Valamiért nem akarják, hogy kiderüljön.
 

Vajon miért?

A másik érdekesség amely szintén Budaházy György által alapított Betyársereg-gel
kapcsolatos:
Ez a formáció a Skull & Bons (Csontemberek) jelképét használja.

BetyárseregOlde_Skull_Bones.gifskull-bones-pirates.jpg
Betyársereg jelképeSkull and Bons (Csontemberek) jelképei

Persze lehetne mondani azt, hogy kalóz jelképet használnak.
Az is lehet, hogy Budaházy Gyuri megmaradt "Gyurcika" gyereknek, aki biztos szerette a kalózregényeket, és meg is maradt azon a 8-14-éves szinten.
Azonban ez így sántít, mert ha jól megnézzük a 2-es számú fotón szereplő koponyákat akkor egyrészt rájöhetünk, hogy különböző süvegekkel, koronával stb. látják el jelképeiket a háttérhatalom képviselői, ami már egyértelmű utalás, valamely titkos társaságra. Ebben az esetben a Skull and Bons-ra.

Másrészt persze ez ismét egy érdekes kérdést vet fel pl., hogy egy magát ízig-vérig magyarnak valló egyesület, vagy szervezet, mint a betyársereg miért választana a magyarsághoz egyáltalán nem illő és nem is köthető jelképet?
Ettől sokkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy ez sem véletlen.
Főleg ha figyelembe vesszük, hogy Budaházy másik szervezete, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és a HVIM által üzemeltetett Szentkorona Rádió is a háttérhatalom jelképeit használja, amelyre az előzőekben már kitértünk.

Az már csak hab a tortán, hogy bent ülnek a parlamentben a Jobbik színeiben.

Vagy ez sem véletlen?

Az Illuminátusoktól jött a mindent látó szem, mint jelkép.....erről a jelképről is sok minden található  az interneten.

illuminatus jelkepilluminatus.jpegillum.jpegeye-logo-26279302.jpg
   Egy jellemző Illuminatus jelképmindentlátó szem

Sorolhatnánk és beszúrhatnánk egy több tucat mai a titkos társaságokra utaló jelképet, amelyek azok amiknek látszanak.

A Jobbik logója:

Hátha így ismerősebb:a Mindent-látó Szemként

  jobbik_IT_k_nelk_100.png

    Jobbik logó kereszt nélkül. 

Bár ezoterikusok közül többen jelezték nekem, hogy a Jobbik Druida jelképeket használ, ami a szabadkőművességre utal, leszögezem, hogy én ezt nem tudom eldönteni, mert nem vagyok ennek a témának ismerője. Erről egy kis olvasnivaló:(http://www.facebook.com/note.php?created&¬e_id=244582578900980)
hidat_epit.jpeg
hidat_epitunk.png
Egy másik érdekesség, hogy Vona Gábor a nagy hídépítőmeterek (szabadkőművesség) nyomdokain járva most éppen hidat épít!

Idézet: "További érdekesség, hogy Már a Jobbik születésénél elég kemény vérzsidók bábáskodtak,  ezt most nem részletezzük. Aztán az előző pártvezetése is zsidó volt, Kovács Dáviddal és társaival az élen.

Majd jött Vona, az ifjú titán, aki fölfuttatta a pártot. 

De úgy látszik nincs elég szerencse Vona működésében, mert egyszerre túl sokat markolt és keveset fogott.
Megcsinálta a Magyar Gárdát, hogy a magyarokat be lehessen csalogatni.
Aztán a gárdából kiváltak azok, akik észhez tértek és megcsinálták a zsidómentes gárdájukat. Most már Vona a csendőrséget is megcsinálta és már csak a választásokat kéne neki megnyerni hozzá és akkor minden sínen lenne. Csakhogy mindig újabb és újabb botrányok törnek felszínre. Most meg az a szóbeszéd járja pesti jólértesült körökben, hogy a pártvezér szefárdzsidó (forrás: link). Ezért mondtuk azt, hogy igen szerencsés, hogy Csurka zsidó lapírókkal vette körül magát, mert ők hiteles forrásból megtudnak azonnal válaszolni mindenre.
Bencsik
Kép: Bencsik, gárdisták
Ez az egész történet arról jutott eszünkbe, hogy tegnap a tévében azt mondták, hogy a Fidesz hagyta a Jobbikot felnőni. Nem támadta sokáig, hagyta hogy olyan dolgokat mondjanak ki, amit a Fidesznek a Likud-párti testvériség nem tűrne meg.
Most meg már a Jobbik kezd a Fidesz nyakára nőni.
De ezt az egész dolgot nem kell komolyan venni, mert ezek nem magyar ügyek, ezek a zsidók közötti amolyan belharcok.

 
Bencsik András a gárdalapítók között volt, lapja a Fidesz egyik szócsöve" (forrás: itt)

 Vona GáborDe itt a kegyelemdöfés, egyenesen az Országos Széchenyi Könyvtár adatbázisából!
http://www.epa.hu...12irod.pdf

"...A beszélgetés önéletrajzi visszapillantásából kiderül: Vona - kifordított utalónév a szefárd-zsidó család valamelyik ősének nevére (Navon), amit saját családi neve (Mananya) helyett tizennégy évesen (!) összeállított versgyűjteménye megjelentetésének céljaira talált ki, majd végig kitartott mellette. A vagyonos, szellemi alkotóterületeken is jártas polgárcsalád a multietnikus Balkán egyik legkülönösebb színfoltját képviseli (távolabbi rokonságban Elias Canetti, ruszei születésű író családjával). Ősei mindkét szülői ágon Spanyolországból több évszázada elűzött, végül constantinápolyon és Bulgárián keresztül Romániába vetődött szefárdok, akik még a 20. században is beszélik az ősi, spanyol eredetű idiómát...." 

Az is kedült, hogy Szegedi Csanád zsidó családból származik és nagymamája Auswitzi "menekült".

szegedi csanádIsraelFlag.jpg
Csanád, tényleg a magyaroké?   Vagy a te hitsorsodaié inkább?


Erről bővebben az alábbi linkeken olvashatnak többet az érdeklődők:

A jobbikos zsidó

Szegedi Csanád és a családfa? Az igazság - egy könyv fejezeteinek kiegészítése

Tudta, vagy nem tudta – Szegedi Csanád a tanyán

Hegedűs Tamás és a sátán jele

Csak nem a sátán egyetemes jelképét mutogatja egy jobbikos országgyűlési képviselő?

"A kéz kisujjának és mutatóujjának feltartásával formált ördögfej jelentése egyértelmű, az Illuminátusok üdvözlő kézjele (többek között), s bár a rockzenében legtöbben divatból, tudatlanságból használják, a politikusoknál ez a kézjel mindig árulkodó."
Itt a link a jelentéséről : http://www.szkosz.com/node/1366

Hegedűs Tamás, a Jobbik gazdasági miniszterjelöltje a Hit Gyülekezetének volt a tagja, valamint az SZDSZ pécsi ügyvivőjeként szolgált. (forrás: MIÉP, Hegedűs Tamás éeletrajza)

Térjünk rá egy új magát magyarnak és nemzetinek tituláló pártra, amely szintén szabadkőműves jelképet használ és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!
A Magyar Főnix Mozgalom egy új magát magyarnak és nemzeti radikálisnak tituláló, természetesen jobbikmentő szabadkőműves, kóser párt, amely szintén szabadkőműves jelképet használ, és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!
United Grand Lodge of England

 idézet a cikk lentebb található részéből:

"Főnix páholy egy olyan szakmai páholy a szabadkőművességben, amely joghatóságában az Angliai Egyesült Nagypáholy alá tartozik."

Ráadásul az említett logo sem az ő ötletük, csak belebiggyeszteték a pártjuk rövidítését.
Vajon a Magyar Főnix Mozgalomnak még annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek?

Ennyire pitiánerek lennének?

Tájékoztatásul csak, alább néhány cég logója, alattuk persze a cégek elérhetőségevel, kattintható linkjeivel:
phoenixhttp://www.ablett.jp/workshop_archive/phoenix.htmhttp://www.phoenix-building.co.uk/
Shiraha phoenix symbol NarutofanThe Tokyo AblettsPhoenix Building Services

Magyar Főnix Mozgalom

Avagy a sólyom helyett felrepül az amerikai sas? 

Magyar Főnix Mozgalom


Bíber József Tibor, Főnix párt
Bíber József Tibor

A párt elnöke Bíber József Tibor, akit előzőleg már megismerhettünk a Jobbik alelnökeként. A jobbikból 2008-ban állítása szerint azért távozott, "mert titkosszolgálati módszerekkel megfenyegették."
Később különböző fórumokon és kommunikációjában azt állította, hogy a JOBBIK pártot a "háttérhatalom" kívülről irányítja.
Amit valljuk be elég érdekes megjegyzésnek tartunk a Magyar Gárda és a Jobbik egyik alapítójától, már csak azért is, mert ő is a Jobbik felsővezetéséhez tartozott, azaz egyrészről őt is irányították, hiszen ő volt a Jobbik második embere, másrészt úgy tűnik őt ez akkor nem zavarta.

A Magyar Főnix Mozgalom másik emblematikus figurája, alapítója és első alapító alelnöke Dr. Szöőr Anna, akinek elég hányatott a politikai pályáfutása.
Dr.-Szöőr-Anna2-247x300.jpgMár majdnem minden jobboldali pártot megjárt "politikusasszony", akit a Jobbik elnöksége már nem mert elindítani listáról a 2010-es országgyűlési választáson, a róla kialakult kép miatt, igaz sokáig fent volt a Jobbik vezető információs oldalán, mint "választható országgyűlési képviselő jelölt", de egyek alapszervezet sem jelölte, arra a listára is csak a Jobbik elnöksége tette.

Pikáns adat, hogy "Dr. Szöőr Anna a Magyar Főnix Mozgalom alapítója és első alelnöke pályázott 4.000.000,-Ft támogatásra a MAZSÖK-nél (Magyar Zsidó Örökség Közalapítvány), idézzük "TV műsor készítése és sugárzása  - figyelemfelhívás a korábbi korok és a mai társadalom antiszemita megnyilvánulásaira, zsidó értékek terjesztése" címen.
Az adat letölthető innen: Link

További pikáns adat, hogy Szöőr, idézzük: " ő az, aki teleszórta a városokat magyargyűlölő szövegű holokauszt-emléktáblákkal, különös tekintettel a Corvin-közre, ahol az épület már ki sem látszik ettől a sok szeméttől. A Heti Válasz, amelyik megrója a kuruc.infot, hogy miket hallgat el, ezt önmagukra nézve nem veti föl. Mivel a nyálas lap elhallgatja, hogy a Szöőr Anna nem egyedül holotáblázott, hanem a debreceni Weisz rabbival és a Semjén Zsolt vezette KDNP-vel együtt, amely pártnak zsidó tagozata is van."
(az idézet forrása: Link

 Dr Szöőr Annát az Magyar Főnix Mozgalom alapítóját és első alelnökét már leváltotta a párt vezetése, és most bőszen tagadják, hogy közük lenne hozzá. 

(Pedig vele alakult meg ő volt az alelnöke a Magyar Főnix Mozgalomnak, sőt még a közleményeket tett közzé: Link )

Ilyen alapítókkal vajon csodálkozhatunk-e azon, hogy a Magyar Főnix Mozgalom párt "címere" szabadkőművesre sikeredett?

Ráadásul annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek. 

A főnix madár is egy okkult szimbólum.Magyar Főnix Mozgalom
Az egyiptomi mitológia szerint a főnix egy szent, gyönyörű vörös-arany tollazatú hím tűzmadár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég.
A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti.
Szoros összefüggésben áll Ré-vel (Luciferrel). 

Okkal merülhet fel a kérdés, hogy egy magát szintén nagyon magyarnak valló párt, vajon miért használ SÁTÁNISTA jelképet logójában és nevében, amely mint említettük egyben szabadkőműves jelkép is, és a szabadkőművesek a mai napig használják pecsétjeiken.

Sőt idézet " A Sátán és az új világrend" c. cikkből:"

one dollar magyarázata.gif
Ezen a bankón szinte minden fontos okkult szám és szimbólum megtalálható.

Az US Nagypecsétje és a maya naptár – az okkult szimbolizációk kapcsolata:
Thomas Horn azon a véleményen van, hogy a 2012-es évvel kapcsolatos legtitkosabb ismeretek úgy voltak elrejtve, hogy közben a szemünk előtt, arcunkba tolva álltak már több mint kétszáz éve, többek között Washingtonban és a Vatikánban is. A titkos társaságok ugyanis számos kódolt információt hagytak ránk, hogy mit várnak ezzel a dátummal kapcsolatban: az istenek visszatérését, és egy luciferi pogány aranykor eljövetelét. Talán a legismertebb és legtöbbet eláruló kódolt szimbólumrendszert az USA egydolláros bankója tartalmazza, beleértve az US Nagypecsétet is.


A pecsét egyik oldala egy kitárt szárnyú sast ábrázol, ami helyett eredetileg egy főnixmadarat kívántak megjeleníteni. (Ez a pecsét korai tervein nagyon jól kivehető, de mivel ez túl egyértelmű volt Ozirisz feltámadására vonatkozóan, így ezt inkább a sassal jelképezték).
" United Grand Lodge of EnglandSokan azt állítják, hogy a szimbólum ma nem "aktív", csakhogy létezik:

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Gyurcsányék a Jobbiknál - A Jobbik Gyurcsányéknál

Posted onszerda 08 augusztus 2018 - 07:30:46 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Gyöngyösi MártonHajdu László (DK) a Jobbik alelnökével, Gyöngyösi Mártonnal tárgyalt tegnap a XV. kerületi időközi polgármester-választásról.
Azt még nem tudni, hogy a Jobbik beáll-e a függetlenként induló, ám Hajdu és a DK bizalmát is élvező Németh Angéla mögé, ám a tavaszi vereségük óta egy időközin sem indítottak saját jelöltet. Gyurcsány Ferenc korábban már sugallta: pártja együttműködhet a Jobbikkal.

Már a színfalak mögött egyeztet a DK a Jobbikkal az együttműködésről. Tegnap az Országgyűlés képviselői irodaházában fogadta Gyöngyösi Márton, a Jobbik alelnöke Hajdu Lászlót, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselőjét, akivel a XV. kerületi, szeptember végére kiírt időközi polgármester-választásról egyeztetett.


Míg Gyöngyösi munkatársain keresztül üzente, hogy nem kíván a Magyar Időknek nyilatkozni, Hajdu lapunk kérdésére elmondta: a céljuk az, hogy csak egy ellenzéki jelölt induljon a voksoláson László Tamással, a Fidesz–KDNP jelöltjével szemben, javaslataikról pedig a két párt elnöksége fog dönteni.

mszp

A DK parlamenti képviselője saját bizalmasát akarja indítani a XV. kerületi választáson
Fotó: Teknős Miklós

A városvezetői szék Rákospalotán Hajdu parlamenti mandátumszerzésével üresedett meg. Jelenleg a XV. kerület alpolgármestere látja el a városvezetői teendőket, s Németh Angéla – aki egyébként Hajdu László jobbkeze – a Rászorulókat Támogatók Egyesülete és az erős baloldali kötődésű Szolidaritás Mozgalom civil jelöltjeként indul a polgármesteri tisztségért.

A találkozóra Hajdu és a bizalmasának számító Németh együtt érkezett, utóbbit a DK korábban már biztosította támogatásáról.

A megbeszélést gyakorlatilag titokban tartották, arról semmilyen előzetes információ nem látott napvilágot. Mivel a súlyos anyagi gondokkal küszködő Jobbik az áprilisi vereségük után bejelentette, hogy az időközi választásokon nem indítanak saját jelölteket, valószínűnek tűnik, hogy Gyurcsány Ferenc pártja Németh Angéla támogatására akarja rávenni a Jobbikot.

A látszólag két ellenpólust képző Jobbik és DK közötti együttműködést már az utóbbi párt elnöke is többször lebegtette.

Gyurcsány Ferenc, annak ellenére, hogy rendszeresen kihagyja a Jobbikot a „demokratikus ellenzék” pártjainak a felsorolásából, s korábban nem győzött elhatárolódni az általa nácinak nevezett párttól, a hatalom megszerzésének reményében már két évvel az áprilisi választás előtt hirtelen tónust váltott.

A DK elnöke 2016 májusában, a Sonline.hu-nak adott interjújában fejtette ki először, hogy szerinte „bekövetkezhet tehát az, amire nem gondolt Orbán Viktor, hogy a centrális erőtér fölött létrejöhet a bal- és jobboldali összefogás”.

Abból kiindulva, hogy a baloldali ellenzék, a Jobbik és a Fidesz–KDNP sem szerez ötvenszázalékos támogatottságot, Gyurcsány kijelentette, már nem tudja kizárni, hogy „lesz majd olyan jelentős nyomás a szavazópolgárok részéről, hogy a kétharmados törvények lebontása érdekében összefogjanak a mostani kormányzaton kívüli erők. Lehet, hogy nagyon fura véget ér majd a mai rendszer”.

A DK elnöke ettől kezdve fokozatosan elkezdett lazítani a Jobbikkal kapcsolatos kommunikációján, mintegy felkészítve táborát az együttműködésre. Így tavaly novemberben, a Klubrádióban már azt fejtegette, hogy „egy olyan egyéni választókerületi jelöltnél, akinek szakmai múltja a baloldalnak és a Jobbiknak is elfogadható, meggondolandó, hogy a DK ne állítson vele szemben saját jelöltet”.

Később Gyurcsány úgy fogalmazott az ATV-ben, hogy „mindig megkapom a fórumaimon, hogy össze kell fogni a Jobbikkal is. A sajátjaim mondják ezt nekem.

Muszáj meghallani őket is.” A DK elnöke közvetlenül a választás előtt, a baloldali ellenzék közös március 15-i ünnepén azt is kijelentette, hogy „meg kell tenni azt, amit eddig soha, tárgyalni kell a Jobbikkal. – Nem érdekelnek a fanyalgók és a kákán is csomót keresők. A hazám megér egy tárgyalást!” – hangoztatta.

Különös prognózis
Lapzártánk előtt nem sokkal a Jobbik közleményt adott ki, amelyben előre jelezték mai cikkünk megjelenését. Szerintük a „hazug szalagcímek” már el is készültek szerkesztőségünkben. A jövőbe látó közlemény számos kérdést felvet. Azt is jelzik, hogy több polgármester-jelölttel kívánnak találkozni, és természetesen szót ejtettek a „kitartott médiamunkásokról” is.

Forrás: Magyar idők

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Vége! Belebuktak! Nemzetközi segítséget kér Spanyolország a rengeteg migráns miatt

Posted onpéntek 27 július 2018 - 14:20:49 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


migránsok

Nem bír a migránsáradattal Dél-Spanyolország, ezért a többi spanyol régió és az uniós tagállamok segítségét kéri.

Andalúzia régiós vezetője közölte: náluk már nem fér el több menedékkérő – egyúttal a felelősség megosztására szólított fel.


Csak az utóbbi három napban 1300-an érkeztek a térségbe – jelentős részüknek nincs hol aludnia, így százak töltötték az elmúlt két éjszakát egy hajó fedélzetén, egy rendőrőrs udvarán, vagy az utcákon kóborolva.

Spanyolországba idén kétszer annyian érkeztek, mint tavaly, miután mind az olasz, mind pedig a görög migránsútvonalon mérsékelték a forgalmat a hatóságok.

migráns horda

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Vona: Az egyszerű emberek olyanok, mint a papucsállatkák, vagy mint a moslékban hempergő, mindent megzabáló disznók

Posted oncsütörtök 05 április 2018 - 18:23:50 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Vona GÁborEgy egészen döbbenetes Vona Gábor-írásra bukkant a PestiSrácok.hu.
A Magyar Hüperion nevű folyóirat egyik 2013-as számában a Jobbik elnöke közölt cikket, amelyben típusokra osztja az embereket.

A legalsó szintre az egyszerű, általa hülyének („stupid”) tartott embereket sorolja, akiket aztán válogatott sértések kíséretében gyaláz és ócsárol: moslékban hempergő, mindent megzabáló disznókhoz, papucsállatkákhoz hasonlítja őket, majd azon sajnálkozik, milyen kár, hogy nagyon sokan vannak.

Sokkoló, hogy ezek szerint a miniszterelnökségre készülő Vona Gábor gyakorlatilag állatként tekint a magyar emberek egy tekintélyes részére.


 

 

A nagy nyilvánosság előtt gyakorlatilag ismeretlen Magyar Hüperion nevű folyóirat 2013-ban indult, és mindjárt az első számában jelenhetett meg Vona Gábor ominózus írása. A modernkori ember politikai tipológiája című cikk valamiféle tanulmány, esszé próbál lenni, amelyben a szerző – hogy a komolyság látszatát keltse – idéz Hamvas Bélától, vagy például nagy példaképétől, az Atilla Király Akadémián tanító László Andrástól is. Vona írása a kiadvány 18. oldalán kezdődik, de az ámokfutós részhez el kell magunkat küzdenünk a 23-24. oldalig. Itt kezdi el ecsetelni, milyen is az emberek első, „szellemileg korlátolt” típusa.

Az első típus, amellyel teóriánkat kezdenünk kell, a stupid, vagyis az a szellemileg korlátolt ember, aki a történelem nagy kérdésének felvetéséig el sem jut. (…) A globális kapitalizmus ideális tenyészeti produktuma. Sokat fogyaszt, keveset engedetlenkedik, de legkevésbé gondolkodik. Elszomorító, hogy e kategória lélekszáma egyáltalán nem alacsony, sőt, a növekedése feltartóztathatatlannak tűnik. (…) Vegetatív dagonyájába, amelyet sokszor nagyon nívós életnek hisz, olyannyira elmerült, hogy szellemi eredetű stimulálásra teljesen mozdulatlan marad. Alapos vizsgálat esetén könnyen belátható, hogy mondjuk a papucsállatkával összemérve csupán mennyiségi különbségek felmutatására képes. 

Vona mindehhez hozzáteszi: ez a csoport inkább valamiféle karakteralatti kategória, ám a modernkori politika alakításában lényegi szerepet töltenek be.

Barázdátlan agyú zabáló disznók

Ám a sértegetések java csak ezután következik! A következő, 24. oldalon még jobban belemelegedik a szerinte „hülye” emberek gyalázásába, tudományos mázzal nyakon öntött ócsárlásába.

A liberális demokrácia nem az emberekre, a népre, hanem a tömegre épül. (…) A jelenkori világ számára az a cél, hogy a politikai élet az ilyen inkompetensek, az ilyen lesüllyedtek választásán alapuljon. A modern demokráciák legkisebb alapegysége tehát nem az ember, hanem annak lesüllyedt torzója, a tömeglény, a mi terminológiánkkal élve a stupid. Az ő döntése határozza meg és dönti el a különféle társadalmi aktivitásokat, amelyeknek ezáltal nem csupán horizontális irányt szab, de egyben vertikálisan meg is semmisíti a politikát. Tekintve, hogy egyrészről a stupid számára a politika egyedüli célja, hogy a gyomrát megtöltse és barázdátlan agyát ingerelje szubhumán tévéműsorokkal, másrészről ő a modernkori demokrácia alapanyaga, így természetes, hogy a közélet totálisan értékvesztetté válik, elveszíti vertikumát. A liberális demokrácia nagy állatudvarában a stupid a disznó, amely moslékban hempereg, és mindent megzabál.

Bár Vona a 23. oldalon még azt fejtegeti, hogy a modernkori politika alakításában jelentős szerepe van ezeknek disznószerű, szubhumán lényeknek, a 24. oldalra már azt írja, ez a típus apolitikus, nem is foglalkozik politikával, el sem jut odáig. Vagyis a szerző mintha maga sem igazán tudná eldönteni, hogy ezek az élőlények befolyásolják-e a politikát vagy sem.

  • A lényeg mégsem ez: hanem hogy Vona szerint az általa már-már állatként kezelt, vegetatív lények sokan vannak, sőt egyre többen, és olyanok, mint a disznók meg a papucsállatkák. Íme, így tekint a magyar emberek egy tekintélyes létszámú csoportjára Magyarország második legnagyobb pártjának elnöke, aki most vasárnap választást akar nyerni, hogy utána kormányozhassa hazánkat (és az itt élő rengeteg „disznót” meg „papucsállatkát”).

Magyargyalázás. Vona fent idézett ámokfutásából a moslékban hempergő, zabáló disznó kitétel kísértetiesen emlékeztet Kertész Ákos Amerikai Népszavában megjelent 2011-es, hatalmas botrányt kavart cikkére, amelyben a magyarságot „genetikusan alattvalónak”, a diktatúra pocsolyájában dagonyázó moslékzabálónak és a holokauszt egyedüli felelősének nevezte. Szerinte a magyar „boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot”. Kertész Ákos botrányos soraiért nem kért bocsánatot. A történtek nyomán visszavonták budapesti díszpolgári címét, ő pedig 2012-ben Kanadában kért és kapott menekültstátuszt állítólagos üldöztetése miatt.

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Nemzeti Értékelvű Párt a NÉP közleményt adott ki Mihai Tudose Oláh (Románia) miniszterelnök a magyarok akasztással való megfenyegetése kapcsán!

Posted onvasárnap 14 január 2018 - 10:40:24 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


transsylvanian ErdélyA Nemzeti Értékelvű Párt a magyar NÉP pártja szégyenletesnek tartja, hogy az OLÁH miniszterelnök Mihai Tudose akasztással fenyegeti a Székelyeket és ERDÉLYI HONFITÁRSAINKAT!


Felszólítjuk a Magyarország kormányát, hogy szólítsa fel az OLÁHOKAT, hogy miniszterelnöküket tartsák pórázon és VÁLTSÁK LE!


A Nemzeti Értékelvű Párt kiáll teljes ERDÉLY AUTONÓMIÁJA és az ANYAORSZÁGHOZ való VISSZACSATOLÁSA MELLETT!


EGYBEN FELSZÓLÍTJUK MAGYARORSZÁG JELENLEGI KORMÁNYÁT UGYANERRE!


.

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A jobbikos Staudt Gábort milliárdos csalás miatt feljelentették Lengyelországban

Posted onkedd 14 augusztus 2018 - 09:26:06 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


staudt gabor jobbikA lengyel állam kárára elkövetett több mint két és fél milliárd forint értékű költségvetési csalás gyanúja miatt jelentette fel a lengyel ügyészségen a Jobbik parlamenti képviselőjét, Staudt Gábort és a Nemzeti Nyomozó Iroda két volt alezredesét egy Magyarországon működő bűnszervezet korábbi tagja, aki a feljelentést a helyi adóhatóságot felügyelő Pénzügyminisztériumhoz és a Lengyel Köztársaság Budapesti Nagykövetségére is eljuttatta.

Staudt Gábor a cikk megjelenése után határozottan és részletesen visszautasított minden állítást. "Tavasszal, amikor azzal az abszurd rágalommal mocskoltak, hogy valamiféle áfacsaló banda tagja lettem volna, egyértelművé tettem, hogy jogi lépéseket teszek az ügyben.


Ez természetesen megtörtént, és elsőfokon meg is nyertem a pert.
Az eljárás annyiban hasznos volt, hogy megtudhattam, hogy egy magát megnevezni nem akaró személy tett egy feljelentést ismeretlen személyek ellen, amit utána az én nyakamba öntöttek a médiában.
Korrekt eljárás.
Ma azt is megtudhattuk, hogy ezt a tavasszal tett feljelentést a magyar hatóságok elutasították", írta, és karaktergyilkosságnak nevezte az ügyet, valamint a közelgő EP-választásokra is utalt.

staudt gaborA feljelentést egy Magyarországon működő bűnszervezet korábbi tagja tette, aki a feljelentést a helyi adóhatóságot felügyelő Pénzügyminisztériumhoz és a Lengyel Köztársaság Budapesti Nagykövetségére is eljuttatta.

Staudtékat márciusban a magyar ügyészségen is feljelentették, írja a lap, az iratok a NAV-hoz kerültek, ám nyomozást végül azért nem indítottak, mert az adóhatóság álláspontja szerint ha történt bűncselekmény, azzal nem a hazai, hanem a lengyel költségvetésnek okoztak kárt.

Az akkori feljelentés szerint a jobbikos politikus egy milliárdokat elcsaló, nemesfémmel kereskedő bűnszervezet tagja volt, a bűnbandát pedig a Nemzeti Nyomozó Iroda egykori alezredese, F. László irányította, aki korábban évekig Staudt Gábor bizalmasa és tanácsadója volt.

Hozzátette: kettejüknek a bűnös úton megszerzett vagyonnal hosszú távú politikai céljaik voltak, például az, hogy Staudt „minimum belügyminiszter” legyen, az alezredes pedig legalább az államtitkára.

A feljelentés valóságtartalmát – jelen esetben – már a lengyel hatóságoknak kell vizsgálniuk, ám Staudt Gábor a márciusi feljelentést követően azt mondta: semmiféle adócsalásban vagy egyéb jogszabálysértésben nem vett részt. Úgy tudjuk, a nyugalmazott rendőrök szintén az ártatlanságukat hangoztatják.

A varsói hatóságnak a napokban megküldött, lengyelre lefordított dokumentumban azonban leírják, hogy az elkövetők egy része rendőr volt, „így rendőri múltjukból fakadóan számos, a lengyel hatóságok munkáját lassító »csapdát« építettek be a rendszerükbe, amelyek célja, hogy akadályozzák, lassítsák az ügy sikeres felderítését, feldolgozását”.

„Mivel ennek a csoportnak én is a tagja voltam korábban, így érdemben elő tudom segíteni a lengyel hatóságok munkáját” – szögezte le ugyanakkor a feljelentő. Hozzátette: a bűnbanda azért Lengyelországot szemelte ki, mivel mindenképpen a magyar hatóságok látókörén kívül akartak tevékenykedni, és Lengyelországban találtak olyan vevőt, aki hajlandó volt tőlük bruttó áron nemesfémeket vásárolni, illetve úgy értesültek, hogy a lengyel adóhatóságot könnyen meg tudják téveszteni.

Az áfacsaláshoz jelentős értéke miatt kitűnően megfeleltek a különböző nemesfémek: kezdetben ezüsttel csaltak, később a külön erre a célra gyártatott arany ékszerekkel és platinával is – részletezte a feljelentő.

staudt gabor jobbik

Staudt Gábor
Fotó: Németh Sz. Péter

Dr. F. László a Nemzeti Nyomozó Iroda – a feljelentésben a lengyelek tájékoztatására: a magyar rendőrség egy különleges szerve – nyugállományú alezredese, R. Sándor pedig az elkövetés idején aktív szolgálati állományú alezredese volt.

Előbbi a fővárosi Jobbikban Staudt Gábort segítette szakjogászként, a pártot 2010-ben 930 ezer forint adománnyal támogatta, és a csendőrség újraindításának egyik ötletgazdája volt az akkor még radikális pártban. R. Sándor politikai kötődése a fián keresztül az MSZP-hez kapcsolódik.

Az ifjabb R. Sándor Marcell a 2014-es baloldali közös képviselő-jelölti listán a 162. helyen volt szocialista színekben.

A lengyel hatóságok a feljelentés nyomán várhatóan jogsegély keretében fordulnak majd a magyar hatóságokhoz, kérve a feljelentésben foglaltak kivizsgálását. Ha a magyar hatóságok megállapítják az alapos gyanút, nyomozás indulhat, amelynek keretében a legfőbb ügyész kérheti az Országgyű­léstől Staudt Gábor mentelmi jogának a kiadását.

A nyomozás eredményeként a lengyel ügyészség vádat emelhet a terheltek ellen, vagy megszüntetheti az eljárást ellenük, de át is adhatják a teljes eljárást a magyaroknak. Staudt Gábor egyébként nemcsak a Jobbik ország­gyűlési képviselője, hanem az Ország­gyűlés igazságügyi bizottságának az alelnöke is.

A csapat több tagjának neve egyébként más bűncselekmények kapcsán is felmerült. 2017 elején F. és volt rendőrtársa, R. Sándor 40 millió forintnyi euró­val károsíthatott meg Olaszországban egy befektetőt, majd a lengyeleknek írt feljelentésben is szereplő P. Bálint (az áfázáshoz a lengyelországi vevőt a férfi szerezte) segítségével egy másik személyt is megkárosítottak Svédországban.

Forrás: Magyar idők

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Jobbik csőd - megszűnhet a Jobbik

Posted onszombat 28 július 2018 - 11:25:21 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Sneider Tamás disz zsidóA legrosszabb forgatókönyv, amivel a Jobbikban számolnak és benne van a pakliban, hogy fel kell számolni a pártot. Minden attól függ, kapnak-e részletfizetési lehetőséget az Magyar Államkincstártól, vagy sem. Egyik bank sem adott nekik hitelt. Az EP-kampányra biztosan nem lesz pénzük, bár Sneider Tamás pártelnök nyilatkozatai szerint nincs akkora baj.

Reális forgatókönyvként számolnak a Jobbikban azzal, hogy az Állami Számvevőszék által kiszabott bírság teljesen padlóra küldi a pártot. Úgy tudjuk, a Jobbik egyeztetéseket kezdeményezett a Magyar Államkincstárral egy lehetséges részletfizetésről, bár arról nincs hír, hogy ennek mi lett az eredménye. Pedig a tét nagy.

Hitelt sem adnak a bankok a pártnak, pedig a Jobbik korábban próbálkozott hitelfelvétellel.

 

A párt egyébként negyedévente kapott volna körülbelül 150 millió forint állami támogatást, de ez nem érkezik meg júliustól.

Vona felesége OlaszországbanÁtverték a szimpatizánsokat is, eltapsolták a tőlük pont az ÁSZ büntetésre összetarhált több mint 100 milliós adományt.
Abból ment Vona és családja nyaralni Olaszorsztágba.

Baj bajt követ a Jobbiknál, hiszen ha nem lenne elég a több mint 660 milliós, Állami Számvevőszék által kiszabott büntetés: újabb és újabb pénzügyi és elszámolási nehézségekkel is szembe kell néznie a pártnak, amit persze csak saját maguknak köszönhetnek.
Hiszen a mostani elnökség is végigasszisztálta, hogy Vona és Simicska korrupt paktumot hoztak létre, mindent egy lapra téve, és most ennek fizeti busásan az árát az egykor jobboldali párt. A napokban kiderült, hogy még a Simicska érdekeltségébe tartozó plakátcégeknek is tartoznak közel 100 millióval, a Magyar Postának pedig 60 millióval.

És az Állami Számvevőszék csak most vizsgálja a szintén problémás tartalmú kampánybeszámolójukat.
Ennek eredménye tavaszra várható. Mi lesz ennek a vége?

Egy biztos Júliustól egy vasat sem kap a Jobbik az államtól.
Elkezdik vonni az ÁSZ által kiszabott gigabírságot.

A Jobbik így indulni tud ugyan de pénze nem lesz az Európa parlamenti választásokra a így párt nem tud érdemi kampányt folytatni.


Mint emlékezetes, a Jobbik azért kapta a 660 milliós büntetést a Számvevőszéktől, mivel tiltott pártfinanszírozást állapítottak meg nála.
Ennek hátterében pedig azok a Jobbik számára akkor még „rendkívül előnyös" szerződések álltak, amelyeket a párt a Simicska Lajoshoz köthető plakátcégekkel kötött a plakáthelyekért. Így jóval áron alul, szinte ingyen plakátolhatták tele az országot, teljesen törvénytelenül.

Sneider Tamás, Vona egykori embere, az új elnök nemrégen elszólta magát, és elismerte, amit mindenki tudott: áron alul kapták a plakáthelyeket.


Vona Gábor, választás 2018
Fotó: Szabó Gábor - Origo

Azonban a plakátokhoz kapcsolódó gyanús ügyletek sorozata itt még nem ért véget, hiszen Vona és Simicska második körben úgy próbálta meg kijátszani a jogszabályokat, hogy a Simicskához köthető plakátcégek átruházták 1019 plakáthely tulajdonjogát a Jobbikra.

Ráadásul mindkét ügyletet úgy intézték a folyton korrupcióval vagdalkozó jobbikosok Simicskával, hogy a szerződés megkötése előtt szinte semmit nem kellett a pártnak fizetni, és az ár nagyobbik részét csak a kampány utánra hagyták.

100 millióval tartoznak Simicska plakátcégeinek

Azaz mostanában kell kifizetniük a plakátcégeknek a tartozás nagyobbik részét a Magyar Idők szerint.

Így lehet az, hogy a Jobbik a fenti korrupt plakátügylet miatti ÁSZ-büntetésen kívül, a Simicskához – azaz most már Nyerges Zsolthoz – köthető cégeknek is tartozik 100 millió forinttal. Hiszen még az áron alul biztosított plakáthelyekért sem tudtak fizetni.
Korábban arról is írtunk: a Jobbik a büntetés miatt kénytelen az általa cifrábbnál cifrább jelzőkkel illetett Állami Számvevőszéknél és Magyar Államkincstárnál részletfizetésért kuncsorogni, mivel Sneider Tamás azt állította, hogy egyetlen bank sem ad nekik hitelt. Utóbbiról azonban kiderült, hogy szintén hazugság volt, mivel az épp Sneider által aláírt kampánybeszámolójukból az látszik, hogy mégis kaptak valahonnan 84 millió forintot. Ennyit az új pártelnök szavahihetőségéről.

Már nem Simicskának, hanem Nyergesnek tartoznak

No de az érezhetően szorult helyzetüket tovább nehezítheti, hogy a Jobbikot minden eszközével és pénzével támogató oligarcha, Simicska Lajos minden céges érdekeltségét átadta Nyerges Zsoltnak, amelyet néhány napja jóváhagyott a Gazdasági Versenyhivatal is. Ő maga pedig elment nyaralni Szardíniára.


Irány Szardínia!
Forrás: Ripost

Így akár az is előfordulhat, hogy Simicska utódja nem lesz olyan nagyvonalú a Sneider által vezetett, nyakig adósságban vergődő párttal szemben a fizetés tekintetében, mint amilyen Simicska Lajos volt. És behajtja a Jobbik 100 milliós tartozását.

Átvert szimpatizánsok, eltapsolt 100 milliós adomány

No de a magukat talpig becsületesnek beállítani szándékozó párt tagjainak nemcsak a fenti ügylet szárad a lelkén, hiszen az adományozó szimpatizánsaikat is csúnyán átverték, amivel aztán szintén nem tudtak elszámolni.

Emlékezetes, hogy a Jobbik még a Simicska és Vona által összehozott hatalmas korrupciós ügy hozadékaként kiszabott büntetés miatt hirdetett a kampány során egy adománygyűjtést, amelynek végeredményeképpen – elvileg – közel 100 millió forintot gyűjtöttek össze a párt szimpatizánsai.

Nos, bár ezt az ÁSZ-büntetés kifizetésére gyűjtötték Vonáék, utóbb kiderült, hogy természetesen eszük ágában sem volt a büntetésre költeni az adományt. Ezt Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezetője mondta el, pontosabban szólta el magát, és azt állította, hogy a kampányra költötték az adományt. Elvileg.

Problémás kampánybeszámoló

Csakhogy a fenti adomány nem látszik – pontosabban nem annyinak látszik – a párt által a közelmúltban leadott kampánybeszámolóból. Ugyanis

a párt vezetőinek állítása szerint a kampányra fordított százmillió forintos adománynak nincs nyoma a Sneider Tamás elnök által aláírt kampánybeszámolóban. A június elején közzétett elszámolás szerint a választási célra kapott adományok összege mindössze húszmillió forint volt a Jobbiknál 

– írta a Magyar Idők.


Sneider Tamás, lakossági fórum, Jobbik, Varsány
Fotó: Bielik István - Origo

Ez két dologra utalhat. Az egyik lehetőség az, hogy a Jobbik közzétett kampánybeszámolója nem stimmel, mintegy nyolcvanmillió forint kampánykiadás nem szerepel benne. Ez tiltott kampányfinanszírozás is lehet.

A másik, hogy újabb fordulat történt a lassan végtelennek tűnő jobbikos hazugságspirálban, és a párt mégsem kampányra költötte a szimpatizánsaitól eredetileg az ÁSZ-bírság kifizetésére kért pénz jelentős részét.

Csak kérdés, hogy akkor mire?

De más gond is van a párt kampánybeszámolójával, hiszen annak ellenére szerepel benne egy 84 millió forintos hitel, hogy Sneider Tamás pártelnök - ahogy írtuk - azt mondta, a Jobbik 2017 tavasza óta képtelen banki hitelhez jutni, ugyanis még a párt számlavezető bankja is visszautasította a hiteligényléseket.
Ennek ellenére a párt június 8-án közzétett, és egyébként Sneider által aláírt kampánybeszámolójában szerepel egy 84 millió forintos tétel az egyéb források között, Hitel címszó alatt.

A Magyar Idők szerint erre több magyarázat is lehetséges. Elképzelhető, hogy Sneider Tamás állításával szemben a Jobbik mégis kapott hitelt a választási kampányban. Ezt a verziót erősítheti, hogy a korábbi pártelnök, Vona Gábor is beszélt banki hitelről. Egy másik lehetséges magyarázat szerint a Jobbik nem pénzintézettől kapott hitelt.

Ebben az esetben viszont újfent felmerülhet a tiltott kampányfinanszírozás gyanúja.

A pártok ugyanis nem kaphatnak bárkitől pénzügyi támogatást. A harmadik verzió szerint ebben a tekintetben is valótlan a párt kampánybeszámolója, ami szintén súlyos szabálytalanságokra utalhat - tették hozzá.

Büntetésre megy az állami támogatás

Tehát a Jobbik most kamatostul megfizeti a Simicskával kötött, akkor még rendkívül kedvezőnek minősülő – mondjuk ki: korrupt – ügylet árát, hiszen ahogy arról korábbi cikkünkben írtunk, a Jobbik jövő tavasszal kaphatja meg újra a teljes állami támogatást.

Hiszen a fenti korrupt plakátügyek okán kiszabott ÁSZ-bírság miatt az idén nem kapják meg a 476 milliós állami támogatásukat, mert abból vonják az ÁSZ-nak fizetendő bírságot. Így csak a jövő évi EP választások előtt kaphatják meg a támogatás összegét, ha megkapják.
Ráadásul jövő tavasszal lesz vége az Állami Számvevőszék azon vizsgálatának, amely a választási kampánybeszámolókat ellenőrzi, amely szintén nem stimmel, ahogy azt fentebb leírtuk.

NAV-vizsgálat és adóhiány

No de mindez még nem minden, hiszen korábban megírtuk, hogy a NAV is vizsgálódhat a párt háza táján adóhiány miatt. A Figyelő arról írt, hogy a NAV tavaly mindkét, Simicskához köthető plakátcégnél dokumentumokat foglalt le, és ismeretlen tettes ellen költségvetési csalás ügyében vizsgálatot is indított a MAHIR-nál.

A hatóság szerint Vona pártjának a támogatásával 75 millió forintos adókülönbözete keletkezett a cégnek.

A Magyar Postának is tartoznak 61 millióval

És hogy még szebb legyen a történet, a párt a Magyar Postának is tartozik. A Posta közleménye szerint a Jobbik idén február és április eleje között a Magyar Postát bízta meg választási reklámkiadványainak országos kézbesítésével, de május végéig egyáltalán nem fizettek az elvégzett munkáért. Végül június elején a teljes tartozás egy részét átutalták, de továbbra is több mint 61 millió forinttal, plusz a késedelmi kamat összegével adós a társaságnak a párt.

A fenti, lassan átláthatatlan korrupciós spirál miatt már a Jobbik csődeljárásáról és megszűnéséről is beszélnek a párt berkein belül, nyilvánosan természetesen tagadják ezeket a híreket. Ami biztosnak látszik, hogy a szűk egy év múlva esedékes európai parlamenti választáson nem tudnak érdemi kampányt folytatni, mert nem lesz miből.

Ide vezetett, hogy Vona Gábor és emberei végigasszisztálták a Simicskával összehozott rázós, gátlástalan ügyleteket, amelynek a következményeit most kell viselniük.

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Újabb jobbikos korrupciós botrány: lefizethették a küldötteket - hangfelvétel

Posted onpéntek 27 július 2018 - 12:52:38 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Szabó Gábor Jobbik„Bármi kell, adom, csak nagyon gatya a helyzet” +AUDIO

Lapunk birtokába került egy hangfelvétel, melyen Tóth Péter, a Jobbik csongrád megyei és szegedi elnöke telefonon arra próbálja rávenni az egyik küldöttet, hogy az alapszervezet Sneider Tamást támogassa a párt tisztújításán.

A felvételen hallható, hogy Tóth azt mondja, “mindenben a kegyeidet keresem.. nagyon kell, hogy delegáljatok embert és a Sneidert támogassátok... bármi, pénz kell, adom, csak... nagyon gatya a helyzet”

Csalással nyerhette meg Sneider Tamás a Jobbik elnöki posztját Toroczkai Lászlóval szemben - mindez abból a birtokunkba került hangfelvételből derül ki, amelyen Szabó Gábor, a párt igazgatója pénzt és "bármit" kínál egy küldöttnek, ha Sneider Tamás mellett szavaz, és amelyet először a Magyar Hírlap publikált. A súlyos szervezeti, anyagi és morális válságba került Jobbikban újabb botrány van készülőben.

(Megjegyzés: Lapunk információi szerint az ilyen akciók korábban is mindennaposak voltak a Jobbikban ebben nincs semmi meglepő! Novák Előd és Toroczkai is így kerültek "hatalomba" 2010-ben, ők is hívogattak fel szervezeti vezetőket, hogy "kire kell szavazni" a kongresszuson, vagy megyei választmányokban. Hát most velük is eljátszották ugyanazt amit másokkal ők is tettek.)

A hangfelvételen Tóth beszél arról is, hogy (Novák) “Előd elképesztő pszichopata módon nyomul, ilyeneket nyilatkozik, hogy a Jobbik sose akart kerítést, meg megvette a pártot teljesen Simicska”. Hozzáteszi, hogy “a Szaszi” (Szabó Gábor pártigazgató) már a sírás határán volt, de végül kézbe vette az ügyet, “kézi irányítás van”. Tóth elmondja azt is, hogy Szabó azzal zsarolta a tagságot, hogy nem vállalja a pártigazgatói és választmányi elnöki posztot, ha Toroczkai lesz a párt elnöke.

(Megjegyzés: Novák Előd egyébként is egy elképesztő figura, teljesen elképesztően arrogáns és buta, de ez a jobbikon belül rég nem újság. Többször fenyegetett meg másokat és élt vissza a hatalmával, több 2010-es megyei választmányi puccs is a nevéhez köthető, amikor Előd országos alelnökként a saját embereit tette be megyei választmányi elnöknek, pl. a halmozottan kátrányos helyzetű Császárné Kollár Tímeát. Tímea és spanjai így kerültek be a Pest Megyei Önkormányzat székeibe 2010-ben.)

A felvételen Tóth Péter, a Jobbik Csongrád megyei és szegedi elnöke, egyben szegedi önkormányzati képviselője hallható, amikor


"Szabó Gábor pártigazgató megbízásából pénzt és "bármit" kínál egy küldöttnek,"

ha Sneider Tamás mellett (a Toroczkai-Dúró páros ellen) szavaz a tisztújító kongresszuson.

Amint a felvételből kiderül, Szabó Gábor az egész országra kiterjedően megszervezte ezt, listázva-kiszámolva pontosan, hogy Sneidert hányan támogatják. A pártban pótolhatatlannak tartott pártigazgató ráadásul azzal is zsarolt, hogy nem vállalja tovább munkáját, ha Toroczkai mellett dönt a küldöttek többsége. Tóth azt is mondja (feltételezhetően telefonon valakinek): "Szaszi" (Szabó Gábor pártigazgató) már majdnem a sírás határán volt, de aztán kézbe vette az ügyeket,

Hangfelvétel bizonyítja: csalással nyerhetett
Vona Gábor jelöltje, Sneider Tamás Toroczkaival szemben
Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt


Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A jobbikos Staudt Gábor - Milliárdokat elcsaló bűnszervezet tagja lehetett - Itt a feljelentés

Posted oncsütörtök 05 április 2018 - 16:06:50 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Staudt Gábor

Többmilliárdos költségvetési csalás és más bűncselekmények gyanúja miatt jelentették fel a Jobbik frakcióvezető-helyettesét, Staudt Gábort és több társát a Központi Nyomozó Főügyészségen (KNYF) –tudta meg a PestiSrácok.hu. A portálunk által megismert feljelentés szerint a jobbikos politikus tagja volt annak a nemesfémekkel kereskedő, a lengyel államnak milliárdos kárt okozó bűnszervezetnek, melyet egykori bizalmasa és tanácsadója, egy volt rendőr alezredes irányított. Az ügy pikantériája, hogy az ügyészséghez eljuttatott dokumentumban az is szerepel, hogy a bűnbandának Staudton kívül egy másik politikus, R. Sándor Marcell is tagja volt, aki 2014-ben, az MSZP színeiben a baloldali összefogás országos listáján is helyet kapott.

Már a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) vizsgálja azt a feljelentést, amit a Jobbik frakcióvezető-helyettese, Staudt Gábor és társai ügyében tett egy magánszemély, aki néhány napja portálunknak adott videóinterjújában is elmondta, hogy a jobbikos politikus egy milliárdokat elcsaló, nemesfémmel kereskedő bűnszervezet tagja volt. A családjával együtt halálosan megfenyegetett férfi a beszélgetés során és a feljelentésében is hangsúlyozta, a bűnbandát a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egykori alezredese, F. László irányította, aki korábban évekig Staudt Gábor bizalmasa és tanácsadója volt. Forrásunk hozzátette: kettejüknek a bűnös úton megszerzett vagyonnal hosszú távú politikai céljaik voltak, többek között az, hogy Staudt “minimum belügyminiszter” legyen, az alezredes pedig legalább az államtitkára.

Milliárdos adócsalás miatt tettek feljelentést Staudték ügyében

A költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt tett feljelentésben az is szerepel, hogy több száz oldalnyi dokumentum áll rendelkezésre az üggyel kapcsolatban.

"A cselekményben különböző szerepkörben részt vevő személyekkel számos beszélgetést folytattam, illetve korábban magam is ennek a csoportnak a tagja voltam. Még akkor is a csoport egyik vezető tagja voltam, amikor az egész költségvetési csalás, mint ötlet felvetődött”

– olvasható az ügyészségre benyújtott feljelentésben, amelyben az is megtalálható, hogy egy P. Bálint nevű férfi vetette fel először, hogy a nemesfém-forgalmazó csapat milyen módon tudna a lengyel állam kárára áfát csalni. Forrásunk a hatóságokkal közölte azt is, hogy „a későbbi bűncselekmény gyanúját felvető cselekmény elkövetői” 2012-től kerültek kapcsolatba vele és akkori üzlettársával, H. Dáviddal, akivel nemesfémekkel foglalkozó céget üzemeltettek a Budapesten:

"H. Dávid mutatta be nekem, nekünk R. Sándort, aki ekkor az NNI aktív állományába tartozott alezredesi rangban. Rajta keresztül ismertük meg dr. F. László nyugállományú NNI-s alezredest. És dr. F. László mutatta be dr. Staudt Gábort, aki ekkor (2012) a magyar Országgyűlésben a Jobbik pártjának színeiben parlamenti képviselő volt”.

Informátorunk az ügyészeknek megjegyezte, hogy Staudték győzködték, képesek lesznek ezt úgy kivitelezni, hogy sose „bukjanak le” és elmondták, hogy a politikai életben komoly terveik vannak, legalább a belügyminiszteri posztig szeretnének eljutni, továbbá elmondták, hogy a Jobbikban Staudt egyre komolyabb szerepre tör és ehhez jelentős anyagi háttér szükséges, „melyet az ilyen típusú áfacsalással gyorsan meg lehetne teremteni” – áll a feljelentésben, amelyben informátorunk arra is kitért, hogy a csalás-sorozatot oly módon tudták kivitelezni, hogy neki 2013 májusában be kellett vonulni a miskolci börtönbe egy korábbi ügye miatt és ezalatt az idő alatt átvették a cége felett az irányítást, melyet illegális irányba tereltek.

Staudt Gábor itt épp a tescós rablóbanda korábbi tagjának, K. Gábornak a bűntársával, P. Jánossal pózol. Fotó: PS

Egy baloldali politikus is tagja lehetett a bűnszervezetnek

Ezt úgy kivitelezték, hogy a már említett P. Bálinton keresztül Staudt Gáborék kapcsolatba léptek a későbbi vásárlóval, akinek a későbbiekben a lengyelországi Legnicában lévő üzletébe szállították ki a több tíz tonna ezüstöt és más egyéb nemesfémeket. A  férfihez 2013 második felében számos alkalommal ki is utaztak Lengyelországba. A megbeszéléseken Staudt, F. László és H. Dávid mint döntéshozók vettek részt – állította a banda kiugrott tagja, hangsúlyozva, hogy bizalmi kapcsolatban volt F. Lászlóval és Staudt Gáborral. Ezt bizonyítja, hogy mindketten elkísérték, amikor be kellett vonulnia a miskolci börtönbe. Miután a férfit átszállították Vácra, Staudt még ott is felkereste:

"Mikor később átszállítottak a Váci Fegyház és Börtönbe, Dr. Staudt Gábor ott is oly módon látogatott meg, hogy nem a szabályos látogató fogadásra jött be hozzám, hanem jelezte a parancsnoknak, hogy élve képviselői jogaival szeretne az Intézetben látogatást tenni, melynek során kérte, hogy a fegyházas szinten lévő 162-es zárkába szeretné megszemlélni az állapotokat. Ez meg is történt, és ott tudtunk találkozni, ahol körülbelül háromnegyed órát tudtunk a zárka sarkába elvonulva beszélgetni”

 

– írta a férfi, aki a feljelentése végén Staudton és a két egykori főrendőrön, F. Lászlón és R. Sándoron kívül még több más személyt is megnevezett, akik a bűnszervezet tagjai voltak. Külön érdekesség, hogy egyikük R. Sándor fia, R. Sándor Marcell, aki 2014-ben az MSZP színeiben felkerült a baloldali ellenzéki összefogás választási listájára is.

 

Halálosan megfenyegették

 

Informátorunk az ügyészeknek azt is megjegyezte, hogy korábban már családjával együtt halálosan megfenyegették, ezért feljelentést tett a rendőrségen.

"Mivel az elkövetők közül többen folyamatosan éles lőfegyvert hordanak magukkal, illetve a magyar alvilág legvadabb, prominens személyeivel állnak napi baráti és üzleti kapcsolatban, így a fenyegetést megalapozottnak tartom. Családom és saját magam biztonsága érdekében a feljelentés megtételéről mind jogászomat, mind a média illetékeseit tájékoztatom arra az esetre, hogy ha a hatóságok a személyemet és hozzátartozóimat ért fenyegetés negligálása okán tragédia történik, akkor senki se védekezhessen azzal, hogy nem volt tudomása az ügyről, a problémáról és a családunkat és minket ért életveszélyes fenyegetésről"

-írta forrásunk.

Vezető kép: MTI
Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Felakasztaná az OLÁH miniszterelnök azokat, akik székely zászlót tűznek ki

Posted onvasárnap 14 január 2018 - 10:30:32 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


tudose mihai oláhMihai Tudose román miniszterelnök szerint nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani annak, hogy a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), a Magyar Polgári Párt (MPP) és az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) közös állásfoglalást írt alá az erdélyi magyar autonómiaelképzelések összehangolásáról.

Porcsalmi Bálint, az RMDSZ ügyvezető elnöke reagált a miniszterelnök azon szavaira is, amelyek nem jól hallatszottak a tévéadásban, ekkor ugyanis arról beszélt, hogy felakasztják a helyi felelősöket, ha valahol kitűzik a székely zászlót.


A miniszterelnök szerdán késő este telefonon nyilatkozott a témáról a Realitatea hírtelevíziónak, amely egész estés műsort szánt a romániai magyar kérdésnek. A miniszterelnök kijelentette: a magyar pártok felvetését nem szabad figyelmen kívül hagyni, alábecsülni sem kell, de túlságosan nagy jelentőséget sem kell tulajdonítani neki.

tudose.jpg

"Az a véleményem, hogy ez csak az idei évre vonatkozik. Egy zászlókitűzési kísérlet, hogy mi rájuk vessük magunkat, hogy nekik aztán legyen okuk ránk vetni magukat. Így pedig a centenárium éve (Erdély és Románia egyesülése centenáriumának az éve) a mosogatólé szomszédok közötti egymásra loccsantásának az éve legyen"


– fogalmazott a miniszterelnök. Mihai Tudose arra is kitért, hogy az autonómiaterveket összehangoló magyar pártok nem képviselnek jelentős politikai erőt Romániában.

 

"Ezek ott vannak náluk (a magyaroknál) az udvarban. Nem kell semmibe venni őket, de nem is kell nagyon lobbanékonyan viszonyulni a kérdéshez"

– jelentette ki a miniszterelnök, akinek a rossz telefonos kapcsolat miatt a stúdióban ülők is csak részben értették a nyilatkozatát. A műsorvezető kérdésére, hogy „akkor az az ön válasza, hogy ez (az autonómia) kizárt?” Mihai Tudose azt felelte: „nem lehet szó róla”. A műsor résztvevői rendkívül súlyosnak tartották, hogy a romániai magyar pártok Szili Katalin magyar miniszterelnöki megbízott közvetítésével jutottak azonos álláspontra az autonómia kérdésében, és azt is sérelmezték, hogy a román kormány nem tiltakozott emiatt.

A miniszterelnök megfenyegette a székelységet

A magyar autonómiatörekvésekkel kapcsolatos nyilatkozata visszavonására és bocsánatkérésre kérte Mihai Tudose román miniszterelnököt Porcsalmi Bálint, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) ügyvezető elnöke. Román nyelvű bejegyzésében Porcsalmi felelőtlennek és a miniszterelnöki tisztséghez méltatlannak minősítette a román kormányfő nyilatkozatát, amellyel „leplezetlenül megfenyegette a székelyföldi magyar közösséget”.

"A miniszterelnök vagy nem tájékozott, vagy semmit nem értett meg az RMDSZ arra vonatkozó javaslatából, hogy kezdődjön őszinte párbeszéd a románokkal az autonómiáról"

– fogalmazott Porcsalmi Bálint. Hozzátette: Mihai Tudose jelezheti, hogy nem ért egyet egy nyilatkozattal vagy egy politikai projekttel, „de nem küldheti akasztófára azokat, akik nem értenek egyet vele”. A politikus arra utalt, hogy időközben a Dcnews.ro portál közzétette a miniszterelnök teljes nyilatkozatának a leiratát. Ebben azok a részek is szerepelnek, amelyek a szerda esti tévéadásban a rossz telefonkapcsolat miatt alig voltak kivehetőek. E leírás szerint a kormányfő a következőket is mondta:

"Ugyanaz lesz a válaszom, mint amikor, nem tudom milyen nap alkalmából, zászlót próbáltak kitűzni. Ekkor világossá tettem, hogy ha az a zászló lobogni fog a szélben, ott fognak lengeni mellette a helyi felelősök is."

Forrás: MTI; fotó: Romania Libera

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE
Oldal:       >>  
Adatbázis lekérdezés: 87. Memória használat: 4,280kb