Hír: Ukrajnában az orosz erők szétlóttek egy nagy fegyverraktárt!
(Kategória: Háború)
Küldte: Sindzse
hétfő 15 május 2023 - 15:10:46


RobbanásA gamma-sugárzás egyértelmű kiugrását észlelték az ukrajnai Hmelnyickijben, miután egy orosz rakéta felrobbantott egy ukrán lőszerraktárt május 12-én. A sugárzás szintje 13-án tovább emelkedett, és jelenleg is az emelt szinten marad. Úgy tűnik, a lőszerraktárban szegényített urán (DU) lőszereket tároltak.
 

VIDEÓ: Meg nem erősített hírek szerint enyhe sugárzást észleltek Ukrajnában, ott ahol az oroszok megsemmisítettek egy hatalmas fegyverraktárat


Az orosz rakétacsapás következtében Hmelnyickijt megrázó robbanás nagyon nagy volt. A robbanásról készült videó, az akkoriban megszólaló tényleges légiriadó-szirénákkal fentebb látható.sugárzás

A szegényített uránból szerencsére nagyon kevés gamma-sugárzás származik . D , a gamma-sugárzásnak ez az egyértelmű kiugrása Hmelnyickijben azt jelzi, hogy nagyon nagy készletek voltak ott felhalmozva s most megsemmisültek, s a robbanás amelyek uránport terjesztett el a levegőbe.

Összehasonlításképpen, Ternopol, Khmilnik és Novaya Ushitsa városai a szokásos, alapsugárzási szintjükön maradtak. Ez azt jelzi, hogy a Khmelnitsky-rendellenesség valóban egyedi eset, és megerősíti azt az állítást, hogy a hmelnyicki készlet szegényített uránból készült lőszert tartalmazott.

És persze felveti a kérdést, vajon még mi mindent, esetleg komolyabb atomlövedékeket is tárolhatnak Ukrajna területén a NATO és az USA nagymesterei?!

 

Forrás: Link,

Ezen hír származási helye: BENDEGÚZ HÍREK
( http://bendeguz.info/news.php?extend.738 )


Adatbázis lekérdezés: 22. Memória használat: 932,280b