BENDEGÚZ HÍREK

A független, hiteles magyar hírforrás!

logo


Isten hozott

Jobbik erkölcs: Vona Gábor kettős élete?


Magyar Hírlap,: 2010-03-09

"Nem bírok magammal, teljesen felizgattál…” – Házasságtörés vagy keresztény családmodell

vona_kettos_elete1.jpgSzexbotrányba keveredett Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke. Egy titokzatos honlapon részletesen közlik a pártelnök erotikus és politikai természetű, iwiwes magánlevelezésének titkait. Az egyik „kiválasztott” hölgy nem más, mint Pogácsás Mariann, a Jobbik Magyarországért Mozgalom hajdúdorogi képviselőjelöltje, cseppet sem mellesleg kétgyermekes családanya és feleség. 


vona_kettos_elete-210x300.jpg„Nem bírok magammal, teljesen felizgattál! Mikor is menjek Pestre? Hétköznap, hétvége, délelőtt, délután, este? Amikor Te el tudsz szabadulni, úgy alakítom, hogy nekem is jó legyen…” – írta egy honlap tanúsága szerint iwiwes levelében Pogácsás Mariann, a Jobbik hajdúdorogi képviselőjelöltje Vona Gábornak. A Jobbik elnöke a következőképpen válaszolt ismerősének: „Nekem sajnos esténként mindig van valami politikai programom, és hétvégén is, vagy ha nem, akkor a család. Marad a hétköznap délelőtt vagy délután, azon belül is inkább a hétfői és a keddi napok a legjobbak.” 


Vona Gábor és Pogácsás Mariann levelezése a jobbik.eu5.org honlapon olvasható, amelyet egy magát megnevezni nem kívánó személy készített. Mint írja, a politika nem különösebben érdekli, de felháborítja a titkos levelezés, mert ha „Vona Gábor a saját feleségét, gyermekét megcsalja, elárulja arcrebbenés nélkül, akkor mit várjon tőle egy ország?”
A honlap készítője szerint Pogácsás Mariann Kiss Rozália néven újraregisztráltatta magát az Iwiwen, és onnan küldte üzeneteit Vonának. A jobbik.eu5.org üzemeltetője leírja, hogy afféle amatőr hackerként feltörte Vona Gábor iwiwes honlapját. 

A jobbik.eu5.hu-ra az eredeti küllemmel, időpontokkal, személyes adatokkal teljes egészében elmentették Vona iwiwes üzeneteit. (A leveleket eredeti helyesírással közöljük – a szerk.)

12.jpg„A forróság pedig kölcsönös…”

Kiss Rozália, azaz Pogácsás Mariann az adatlap tanúsága szerint október 26-án ezt írta: „…vagy az a lehetőség van, hogy nézek egy olyan motelt vagy szállodát, ami olyan, hogy kintről lehet bemenni…” Később így fogalmaz: „…nagyon sokat jelent amit írtál, hogy büszke vagy rám! És sokat jelent az, hogy egy ilyen ember gondolja, egy ilyen egyéniség, itt nem a luxustestedre gondolok, hanem magára az emberi mivoltodra! Köszönöm! Visszakanyarodva ahhoz a bizonyos hideg könyvtárhoz, amilyen vágyat, tüzet érzek irántad, az a forróság a jégkorszakot is felolvasztotta volna.” Vona Gábor erre így válaszol: „Édes vagy. A luxustestemet hagyd. Ne cikizz. Valóban büszke vagyok Rád, mert érzem, hogy akarod. És én hiszek az akaratban, abban hiszek leginkább. A dolgokat akarni kell. Úgyhogy menni fog neked.

A forróság pedig kölcsönös… Csak nekem merevedéssel is jár…” Erre Pogácsás válasza: „Én komolyan úgy gondolom, hogy SZÁMOMRA tökéletes a tested. Arányos, csinos, férfias, gyönyörű, kerek fenék… sorolhatnám. (…) Neked merevedéssel jár – nekem mással. Tudod mikor kiráz tőled a hideg a cicim úgy megkeményedik, olyan, mint új korában.” (…) 
„…nem kell dolgoznod azon, hogy felizgass, elég, ha rám nézel!”

Az ideális jelölt?
Vona Gábor a jelek szerint nem pusztán házasságtörő kapcsolatot tartott fenn Pogácsás Mariannal, de a politikai útját is egyengette. November 10-i levélváltásuk hajdúsági pártügyeket is érint. Pogácsás bepanaszolja riválisát: „Írom a lényeget: ahogy hivatalosan meg volt, hogy én leszek a jelölt, a böszörményi Jobbik elnöke (Nagy Zoltán) üzente az alelnökkel, hogy akkor innentől én fizessem majd ki az összes újságot a körzetben, amit eddig úgy oldottunk meg, hogy minden szervezet a tagdíjból fizette ki amennyit rendelt. Ő úgy gondolja, mivel én benne leszek fizessem ki az összeset… Ja meg úgy indított, hogy ne is vágjak bele, ha nincs a zsebembe 2 mila. Na ez fsza kilátás.” Válaszként Vona egyértelműsíti, hogy a szeretőjét segíti: „Szia! Ezt most nem igazán értem? A Nagy Zoli nem támogatja azt, hogy Te vagy a jelölt? Beszéljünk hétfőn, és mondd el, mi van. Segítek Neked. De ezt úgyis tudod. Szebb jövőt! Gábor.”

A félrecsúszott puszi
Vona Gábor adatlapján több, közérdeklődésre számot tartó levélváltás is szerepel. A Jobbik első embere a jelek szerint más ismerős hölgyekkel is folytatott intim levelezést. Pogácsás Mariann mellett felbukkan Bognár Brigitta, aki levelében annak az aggodalmának ad hangot, hogy a Jobbik elnöke jobban érdeklődik a fiatal, egyetemista lányok iránt, mi iránta, és „kitörli őt emlékezetéből”. Vona így válaszol: „…Holnap találkozunk, és remélem, hogy majd félrecsúszik egy picit a puszink. Én azon leszek. Úgyhogy nyugodj meg, az irántad táplált vágyam nem csökkent, sőt, egyre csak fokozódik. Előre félek a holnaptól, ha újra látlak, mert akkor az csak olaj lesz a tűzre. Szebb jövőt! Gábor.”

A levelezésben az ismert blogger, Tomcat is felbukkan. Az adatlap szerint 2008 márciusában így írt Vonának: „Aha! A Humor az kell! Gyanúsnak gyanús itt minden! Igaz nem itt az iwiw-en kéne csatát nyerni hanem a való életben! Azért ne okoz csalódást mert én rátok szavaztam és fogok is! Bízom bennetek! Szebb jövőt!” Vona meglehetősen szűkszavúan válaszolt Tomcatnek: „Üdv! Kösz. Igyekezni fogunk. Szebb jövőt! Gábor.” 

Lapunk számítástechnikai szakemberekkel is megvizsgáltatta a levelezést, szerintük a honlapon olvasható üzenetek eredetiek és hitelesek.

17.jpg

Még a barátságon is túl… Vona Gábor és Pogácsás Mariann


„A politikát szolgálatnak fogjuk fel…”
„A Jobbik egy keresztény erkölcsi alapokon álló nemzeti párt. Nem várjuk el tagjainktól, hogy vallásgyakorló, hívő emberek legyenek, de azt igen, hogy azonosuljanak a krisztusi tanítás értékrendjével. Ez nem melldöngetést és álszent képmutatást jelent, hanem azt, hogy a politikát szolgálatnak fogjuk fel, amelynek célja, hogy az igazságot, a szolidaritást és a rendet megjelenítse a társadalmi működésben” – olvasható a Jobbik választási kiskátéjában. A parlamentbe készülő párt programjának családpolitikára vonatkozó fejezetében pedig az elmúlt húsz év kapcsán azt írják: „A népesedés- és családpolitika hiánya, valamint az általános értékválság, az individualizmus erőszakos terjesztése, a család intézménye ellen elkövetett sorozatos támadások együttes hatására a gyermekvállalás időben kitolódott, mértéke a nemzet fennmaradását már rövid távon veszélyeztető szintre zuhant.”


Pogácsás Mariann és az erkölcsiség
„Adjon az Isten, kedves magunkfajták! Minden politikai lépésünket és programunkat áthatja a keresztény erkölcsi kötelesség” – ezzel a köszöntéssel kezdte a debreceni adventi keresztállítás alkalmából elmondott beszédét a Jobbik Hajdú-Bihar megye 9. választókerületében induló jelöltje. A huszonnégy éves Pogácsás Mariann számára „Nincs attól szebb dísz, ajándék, amit a két gyermekem készít.” A családanya keserűen jegyezte meg a kettős kereszt mellett: egyre több család megy tönkre, az emberek már arra sem méltatják egymást, hogy megoldást keressenek problémáikra. 
A szebbjovo.hu tanúsága szerint Pogácsás az apján keresztül ismerte meg a Jobbik célkitűzéseit, és kapcsolódott be „az új erő” hajdúdorogi szervezetének munkájába. „Társaival együtt aktívan dolgoznak azon, hogy a térségben minden egyes emberhez eljusson a párt nemzetmentő programja, hiszen a mezőgazdaság munkanélküliséget eredményező tönkretétele miatt nagy szükség van a radikális változásra. A kétgyermekes családanya céljai között szerepel a csendőrség felállítása, a kiábrándult, létbizonytalanság szélére sodródott emberek önbecsülésének visszaadása, a termőföld védelme és a magyar mezőgazdaság talpra állítása” – olvasható a honlapon.

13.jpg

 

Adatbázis lekérdezés: 79. Memória használat: 1,146kb