BENDEGÚZ HÍREK

A független, hiteles magyar hírforrás!

logo


Isten hozott

Vona Gábor Ortodox Rabbikkal tárgyalt! - A CIONISTÁK MÁR BERLINBEN IS A SPÁJZBAN VANNAK

A német kancellárián egy magas rangú tisztviselő, Angela Merkel irodájában találkozott az anticionista ortodox zsidó csoport, a Neturei Karta képviselőivel.

szerző: Alex Email tartalom Nyomtatás tartalom pdf file létrehozása tartalom

Vona Gábor Londonban szerepelt, ahol azt hazudták, hogy kinti „magyarokkal” akarnak találkozni, de a valódi ok Vona számára a zsidó rabbikkal való meghitt találkozás volt, akik egy szállodában ölelkeztek Vona Gáborral.


Neturei-KartaA német kancellárián egy magas rangú tisztviselő, Angela Merkel irodájában találkozott az anticionista ortodox zsidó csoport, a Neturei Karta képviselőivel.

A jelentések szerint a szekta tagjai Berlinben a múlt héten találkoztak.

A Neturei Karta szerint a találkozó célja az volt, hogy elítéljék a zsidóság cionista kizsákmányolását, politikai okokból és elmondják a világnak, hogy a fajgyűlölő Izrael-i rezsim soha nem képviseli a zsidó népet.
A Neturei Karta egy nemzetközi szervezet, akik ortodox zsidók és annak szentelik az idejüket, hogy a Tóra és judaizmus terjedését tisztázzák.
A szekta társigazgatója, Yisroel Dovid Weiss rabbi azt mondta korábban, hogy a csoport szolidaritásban áll az izraeli néppel, de ellenzi Izrael államát, mondván hogy "az egész Izrael működése szemben áll a Tórával.

vona barátja
Vona barátja

Hétfőn az EU- nagykövet Lars Faaborg- Andersen azt mondta, hogy Izraelnek szembe kell néznie "a növekvő elszigeteltséggel", ha nem lesznek tárgyalások Izrael és a Palesztin Hatóság között.
A zsidó telepek jelenléte és folyamatos bővítése a megszállt Palesztinában a legfőbb akadálya, hogy a békére irányuló erőfeszítések létrejöjjenek a Közel-Keleten. Több mint félmillió izraeli él a 120 illegális településen, ami Izrael 1967-es megszállása óta építettek a palesztin területeken, Ciszjordániában és Kelet-Jeruzsálemben.
Az Egyesült Nemzetek Szervezete és a legtöbb ország az izraeli településeket illegálisnak tekinti, mert ezeket a területeket Izrael az 1967-es háborúban foglalta el és ezzel a genfi ​​egyezményeket megsértették, amelyek megtiltják a megszállt területeken az építkezéseket.(pressTV részlet és kép)

Vona és a zsidókNÁLUNK ELHALLGATTÁK EZT IS:

A szennytévék elhallgatták, hogy a szekta a berlini kancellárián reklámozta magát.
Alább a képek abból a YT videóból, amin Vona Gábor Londonban szerepelt, ahol azt hazudták, hogy kinti „magyarokkal” akarnak találkozni, de a valódi ok Vona számára a zsidó rabbikkal való meghitt találkozás volt, akik egy szállodában ölelkeztek Vona Gáborral.

Ebből le is lehet egyből vonni a következtetéseket, hogy milyen tagsága lehet a Jobbiknak...Vona Gábor igen nagyvonalú a zsidó barátaival, hiszen korábban közéjük tartozott a ma már rabbiként szereplő egykori Jobbik alelnök Szegedi Csanád, aztán Köves Slomó rabbi és most ez az ellenszenves pofájú szekta, akik valójában Izrael ügynökei.

Nagyon hülyének kell lenni annak, aki elhiszi azt a mesét, hogy ez a zsidó szekta az izraeli politika ellen harcol...Ha így lenne, akkor miért nem Izraelben kampányolnak?
4vona1 zs.jpgEz éppen akkor hazugság, mint az, hogy nálunk vannak józsidók, meg rosszzsidók.
Ezek az állítólagos józsidók miért nem tépik a szájukat a rosszzsidók ellen?
Mi megmondjuk a választ.
6vona3 zs.jpgAzért nem, mert a zsidók egy nép, egy fajta és majd bolondok lennének saját fajtájuk ellen föllépni.
Az viszont biztos, hogy Vona Gábor saját fajtája között érzi a legjobban magát.
Ez a szekta mocskos képét eltolta Iránba is, hogy ott a korábbi elnök körül kémkedjenek és erre a hazai zsidók azt hazudták a netes fórumokba, hogy Ahmadinejad elnök „támogatja” ezt az undorító pofájú szélhámos bandát...
Ugyanezek a firkászok azok, akik a You Tube-t teletömik több ezer zsidó propagandaanyaggal és ők reklámozzák ezerrel Csaba „testvért” is, aki azt hazudja, hogy „árvái” vannak neki, mözben ezeknek a gyerekeknek a szülei 90%-ban élnek, csak lemondtak fölnevelésükről a román cigányok, mert „Csaba tesó” majd magyar pénzből fölneveli a jövendő bűnözőket és élősködöket.
És most karistoljuk össze magunkat! „Csaba tesó” mellett most úgy kampányolnak, hogy Böjte kapjon Béke Nobel-díjat...

 

Forrás: Link,


2012 12. 11.

Adatbázis lekérdezés: 95. Memória használat: 1,287kb