Ez nem más, mint a liberális nyári fesztiválok témaköre. Ezek a fesztiválok, vagy inkább kábítószer orgiák szintén a magyar ifjúság megsemmisítésére törekednek, de tulajdonképpen végcéljuk az egész társadalom emberalattivá süllyesztése.

hippifesztival woodstockMagyarországon, de Európa szerte is nyaranta rengeteg fesztivál kerül megrendezésre. Ezek a rendezvények úgynevezett kikapcsolódást és szórakozást kínálnak a fiatal embereknek, de ha kicsit jobban megvizsgálunk egy-két ilyen programot, akkor a józan gondolkodású ember egyből leszűri, hogy ez valójában csak beteges hedonista élvezkedés, amit szintén a cionista háttérhatalom termelt ki magából.

A fesztiválok alappillére a woodstocki hippi fesztivál, ami zsidó szellemiséggel átitatott kábítószeres buziorgiának is lehet nevezni. Egy rendpárti állam valószínűleg nem bánna kesztyűs kézzel sem a szervezőkkel, sem a résztvevőkkel, mivel egy ilyen orgián senki sem ártatlan. Krím visszacsatolásával megszűnt például a Kazantip nyilvános orgiája. De mindegyik mai fesztivál példaképe Woodstock.


kazantipA Kazantip mocskát a Krím-félsziget Oroszország általi visszafoglalása végezte ki.

A mai fesztiválok sem különböznek sokban ettől. Elég megnézni például a nemrég lezajlott Balaton Sound-ot. Narkotikumoktól fejét vesztett tömeg, homoszexuálisok, prostituáltak, és szép számmal megfordultak afrikai bevándorlók is. Ott dolgozók elmondása szerint nyilvánosan létesítettek szexuális aktust fiatal fehér lányokkal. E mellett óránként kerültek az elsősegélysátorba designer drogoktól bekábult tizenéves fiatalok is. A fellépők között ott volt a zsidó David Guetta és a néger rapper Ludacris is, aki egy televíziós interjúban kis szemétdombnak nevezte Magyarországot. Mi pedig őt tartjuk szeméttel egyenértékűnek, bár vannak kétségeink, hiszen egy elhullajtott falevél többet ér, mint a mocskot megéneklő és istenítő véglény. Megjegyeznénk, hogy a Balaton Sound a legnépszerűbb a tinédzserek körében. Ezt a liberális-zsidó 444.hu kihasználva tavaly még csábította is a fiatalokat a rendezvényre, kábítószerezésre és züllésre buzdítva őket.

trágyasound
Az idei Balaton Sound központi jelképévé „Pumped Gabó”, a nyomorult buzipornós véglény vált

Nem különb a jelenleg is tartó Sziget fesztivál, aminek majdnem az egész közönsége kábítószer fogyasztó. Ez persze aranybánya a drogkereskedőknek. Bevándorlók itt is szép számmal megfordulnak, és a szervezők nagymértékben propagálják a homoszexualitást. Ez többek között olyan programokban mutatkozik meg, mint az azonos neműek „házasságkötése” a Sziget jóvoltából.

sziget fesztival
A szabadkőműves Sziget fesztivál célja a nemzetek fiataljainak a bűn vértestvériségében való sátáni egyesítése

losonczy pal jobbik fesztivál
Losonczy Pál
Jobbik kommunikációs igazgató

A Sziget fesztivál külön érdekessége, hogy az egyik szervezője és a szigetfesztivál résztulajdonosa a Jobbikos Losonczy Pál a HÍRTV alapítójaés és a Jobbik kommunikációs igazgatója, aki résztulajdonos a Sziget fesztivált szervező BGB Fesztivál Szervező és Szolgáltató Nonprofit Kft.-ben.

Nem kivétel még a romboló fesztiválok közül a lecsúszást nagy élvezettel átélők által látogatott Rockmaraton sem.
Itt az alkoholmámor az úr, de előkerül itt-ott drog is. Nem is csoda olyan fellépők mellett, mint a Tankcsapda, akik a szex, drogok és rock and roll „szentháromsága” mellett nemrég Izraelben adtak koncertet.
Fellépnek még itt lumpen-anarchista zenekarok, is mint például a Hétköznapi Csalódások. De ide sorolható még a liberalizmus európai központjából érkező német Rammstein zenekar is, a maga biszexuális énekesével az élen.

rockmaratonA Rockmaraton a sárban és hányásban fetrengés igénytelen megzenésítése, ahol sportot űznek a vedelésből

Az Ozora fesztiválra elég csak egy pillantást vetni, azonnal nyilvánvalóvá válik annak lumpen-cionista szellemisége. A New Age és az ezo-gagyi világa tárulkozik elénk a maga különböző speciális kábítószereivel, és az izraeli goa zene folyamatos rángatózásával. Idén egy holland drogos meg is halt a tombolásban, lelke pedig a pokolba távozott.

ozora.fesztival.jpgOzora fesztivál, a drogok, a hippik és az önmagunktól való elszakadás orgiája

Ezeken a fesztiválokon a tömegből kiszabadul az állati ösztön. Kivetkőznek önmagukból, extázisban élvezik egyre szerényebb anyagi lehetőségeiket, nem ismerve sem Istent sem embert. A romlottság bűze körül öleli őket. Végül önként áldozzák fel magukat a liberalizmus oltárán, a szabadkőműves-zsidó urak örömére.

Az ifjúság a médiából és a közösségi oldalak reklámjaiból könnyen rátalál egy ilyen fesztiválra. Mivel többségük meg van fertőződve a liberális szellemiséggel és meg akar felelni a mai trendnek, így elmegy egy fesztiválra. Sajnos a résztvevők többsége 16-20 év körüli fiatal. A gyermekeket ebben a korban lehet a legjobban befolyásolni, így a szülők felelőssége, hogy elengedi-e a gyerekét egy olyan helyre, ahol a kábítószer és a bűn megkörnyékezi, és végül tönkreteszi.

Tisztában vagyunk a liberális szellemiségű fesztiválok romboló hatásával, és leszögezzük, hogy amint visszaáll a rend, kivétel nélkül be fogjuk tiltani mindet. Kitalálóikat és szervezőiket pedig nemzet- és gyermekrontó tevékenységükért megfelelő elbírálásban részesítjük.

Varga-Vikernyés Sándor — NemzetiArcvonal.net nyomán