Ez nem más, mint a liberális nyári fesztiválok témaköre. Ezek a fesztiválok, vagy inkább kábítószer orgiák szintén a magyar ifjúság megsemmisítésére törekednek, de tulajdonképpen végcéljuk az egész társadalom emberalattivá süllyesztése.

hippifesztival woodstockMagyarországon, de Európa szerte is nyaranta rengeteg fesztivál kerül megrendezésre. Ezek a rendezvények úgynevezett kikapcsolódást és szórakozást kínálnak a fiatal embereknek, de ha kicsit jobban megvizsgálunk egy-két ilyen programot, akkor a józan gondolkodású ember egyből leszűri, hogy ez valójában csak beteges hedonista élvezkedés, amit szintén a cionista háttérhatalom termelt ki magából.

A fesztiválok alappillére a woodstocki hippi fesztivál, ami zsidó szellemiséggel átitatott kábítószeres buziorgiának is lehet nevezni. Egy rendpárti állam valószínűleg nem bánna kesztyűs kézzel sem a szervezőkkel, sem a résztvevőkkel, mivel egy ilyen orgián senki sem ártatlan. Krím visszacsatolásával megszűnt például a Kazantip nyilvános orgiája. De mindegyik mai fesztivál példaképe Woodstock.