Fegyveres puccsra készültek az UCC-hívő államtagadók Magyarországon, avagy mi a fene az a Szkíta Magyarország? FRISSÍTVE A PUCCSISTÁK VIDEÓJÁVAL

Nekem ne mondja meg senki, hogy milyen rendszámot használok? – ezzel és ilyenhez hasonló hőzöngésekkel kezdődött évekkel ezelőtt az államtagadók magyarországi fellépése. Az UCC-hívőknek is hívott államtagadók egy része mára szkítává változott. Sőt, puccsra készült, amit meglehetősen ostobán próbáltak megszervezni – az interneten. Le is buktak, a TEK és 150 rendőr ment értük tegnap hajnalban. Nyolc UCC-hívő puccsistát elfogtak az ország különböző részein, három vezérüket őrizetbe vették. Letartóztatásuk biztosra vehető. Kik is az UCC-hívők, mi a fene az a Szkíta Magyarország, van-e közük az elhíresült Posta Imréhez és vádlott társaihoz?FRISSÍTÉS: A PUCCSISTÁK VIDEÓT IS KÉSZÍTETTEK A HATALOMÁTVEL TERVEIRŐL:

 Csak azok nem lepődtek meg ma, akik nem követték nyomon az UCC-hívő, államtagadó, egymást is átfedő csoportok működését. Az ország lakosságának többsége azonban csak felületes ismeretekkel rendelkezik a mintegy 15 – 20 ezer főre becsült államtagadókról. A nevesebb államtagadókról cikkünk végén írunk, most a szenzációról ejtsünk szót.

Tegnap hajnalban 150 rendőr, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek bevonásával az ország különböző településein nyolc UCC-hívő, államtagadó, puccsra készülő elszánt embert tepert le, vert bilincsbe, vettek őrizetbe. A házkutatások során lőfegyvereket is lefoglaltak, melyek egy része légfegyvernek látszanak a rendőrségi felvételeken, de ügyes fegyvermester pillanatokon belül átalakíthatja azokat halálos fegyverré.

Az állam megdöntésére készültek a fanatikus államtagadók

Nyilvánvaló, hogy a rendőrség lecsapását megelőzte a titkosszolgálatok és a rendőrök operatív munkája. Az ORFK ma reggeli közleménye ebben meg is erősít bennünket, hiszen az UCC-hívők az interneten szervezkedtek. Ott szúrhatták ki őket a szolgálatok.

Az egyik közösségi videómegosztó portálra került fel tavaly novemberben egy olyan videó, melyen egy társaság tagjai bejelentették, hogy megalakítják a Szkíta Magyarországot, és megindították a nemzeti szabad katonai csapatok felfegyverzését. Bejelentették azt is, hogy mind a volt, mind a jelenlegi kormánytagokat le fogják tartóztatni. Elmondták, hogy rövidesen megtörténik a magyar rendőrség lefegyverzése és a katonaság átállítása, amennyiben azok ellenállást tanúsítanak.

Az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda Erőszakos Bűncselekmények Elleni Osztálya az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása előkészülete miatt eljárást indított. Sikerült azonosítani a szervezet tagjait, akiknek elfogására tegnap hajnalban került sor.

Az egyik elfogott UCC-hívő bilincsben (Forrás: police.hu)Az egyik elfogott UCC-hívő bilincsben (Forrás: police.hu)

A művelet tervezésekor nem volt kizárható, hogy a tagok lőfegyverrel rendelkeznek, ezért a rajtaütések végrehajtására az NNI a Terrorelhárítási Központot (TEK) kérte fel. Tekintettel a jelentős számú helyszínre és gyanúsítottra, illetve arra, hogy ezeknek a felszámolását egyszerre kellett végrehajtani, a TEK műveleti egységei mellet az elfogásokat az NNI Műveleti Szolgálatának egységei és a KR Bevetést Támogató Osztálya támogatta.

A Veszprém, Pest, Zala, Bács-Kiskun vármegyékben, illetve Budapesten végrehajtott akcióban közel 150 rendőr egyszerre 10 helyszínen tartott elfogásokat és kutatásokat. Összesen 11 emberrel szemben intézkedtek, közülük nyolcat – hét férfit és egy nőt – gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd egy 53 éves murakeresztúri, egy 68 éves veszprémi és egy 88 éves váci férfit őrizetbe vettek.

Éles pisztolyok, gépkarabély, lőszerek az UCC-hívők birtokában

A társaság elszántságát tükrözi, hogy a kutatások során a nyomozók több helyszínen feltehetően éles maroklőfegyvert, lőszereket, AK gépkarabélyt találtak, továbbá gáz- és riasztófegyvert, valamint gumilövedékes fegyvereket és légfegyvereket foglaltak le. Ezek mindegyikét a nyomozás során szakértői vizsgálatnak vetik majd alá.

Az elfogott UCC-tagoktól lefoglalt fegyverek egy része (Forrás: police.hu)

A lefoglalt tárgyak között szerepelnek még különböző – a magyar állam létezését tagadó – dokumentumok és a Szkíta Magyarország nevű szervezettel kapcsolatos iratok is. Az NNI munkatársai találtak olyan okmányokat is, amiket a társaság állított ki tagjainak. Ezek között voltak személyazonosító igazolványok, forgalmi engedélyek, de még diplomáciai mentességet igazoló papírok is. A rendőrök lefoglalták a szervezet tagjainak informatikai eszközeit és elektronikus adatait is a további bizonyítékok beszerzése érdekében.

A három őrizetbe vett férfi letartóztatását az NNI a Zala Vármegyei Főügyészségen kezdeményezi.

Kik azok az UCC-hívők? Minek nekik saját rendőrség?

Az UCC-hívő tagadja a magyar állam létét, törvényes fennhatóságát. A zavaros összeesküvés-elmélet hívői szerint Washington DC nem az Egyesült Államok fővárosa, hanem egy nyilvántartási portál, amely lefedi a világmindenséget – egy gazdasági összefogó erőként. A magyarországi UCC-sek állítják, korábban Magyarországot is eladták, így hazánk csak egy Washington DC-ben bejegyzett cég, amelynél ők fel akarnak mondani.

Az UCC egy Amerikából átvett konteó. Az eredeti összeesküvés-elmélet nagyjából az 1777-es konföderációs cikkelyekhez tér vissza, innen vezetik le, hogy valójában mindenki független személy, akinek hamis alteregókat ad a mostani, hamis kormány, a hamis hatóság és a hamis Egyesült Államok – de aki felébred, az megszabadulhat az „álkormánytól”.

Úgy vélik, a Washington DC-ben nyilvántartott vállalkozások az embereket rabszolgaként adják-veszik egymás között. Az UCC-hívők mindezek alapján állítják, az országok is cégek, és ki kell az egész rendszerből szakadni, hogy „ne legyünk agymosott rabszolgák”.

A magyarországi UCC-sek úgy vélik, hazánk esetében az eladás akkor történt, hétpecsétes titokként, amikor az alaptörvény 2012-es hatályba lépésével a Magyar Köztársaságból Magyarország lett az ország hivatalos neve.

Így lett a fejükben Magyarország egy olyan cég, amelynél ők mindenáron fel akarnak mondani.

UCC-hívő rendszámot is lefoglaltak a puccsra készülőktől (Fotó: police.hu)

Mivel nem ismerik el a magyar államot, nem ismerik el a hivatalos okmányokat sem. Így saját személyi igazolványt, útlevelet, forgalmit állítanak ki tagjaiknak, sőt saját rendszámot is az általuk használt gépjárműveikre.

Forrás: Pestisrácok.hu