mh.jpgPár hónappal ezelõtt  még nem gondoltam volna, hogy ezzel a témával kapcsolatban cikket írok.

„Mi Hazánk“, Novák, Toroczkai, Volner János hiába a napokban a kuruc-info-ról kiküldött SMS üzenetek garmadája attól még azok vagytok akik, csalók és hazaárulók. (ún. fogott emberek (a hatalom számára is))

A cikk apropóját a „Mi Hazánk“ nevû Jobbikos szatellit gittegylet megalakulása és politikai porondra lépése adta.
Természetesen nem véletlenül hiszen a névválasztásukat tekintve a  „Mi Hazánk Izrael“ Jiszrael Béténu egy Izraelben hivatalosan is bejegyzett szélsõjobboldali párt lett a Toroczkai féle „Mi Hazánk“ névadó gazdája.
(Azért írtok porondot, mert a cirkuszban az van fenntartva a bohócok és más szórakoztatást végzõ elõadók számára.)

Hiszen a cikk szereplői szinte ugyanazok a Jobbikos prominensek, akik gátlástalanul, és nemtelen húzásaikkal minden hazafit eltávolítottak korábban a Jobbikból, de még a környékéről is azért, hogy ki tudják könyökölni maguknak a jól fizetős parlamenti helyeket.

Ezek az emberek bármit elárulnak, amit csak akarnak természetesen pénzért. Náluk a segg és a zsebük határozza meg a tudatot.
Nem azért árulók mert a balos iszlámimádóvá vedlett Jobbikot árulták el, hanem azért mert a magyar hazafiságot az eszmét amit korábban fennen hirdettek!

Ma már tudjuk, természetesen tőlük (Mirkóczky), hogy hazafiságuk bizony ordas (szürke farkasos) hazugság volt, hisz õk mindig is balosok és liberálisok voltak. Csak átverték a „nemzeti publikumot“.
Bizony ezek az emberek elképzelhetetlen, hogy ne tudtak volna erről balos fordulatról a Jobbik országos vezetőiként!


tutsek toth toroczkai laszloMa sokan közülük „vadhajtásnak“ képzelik, vagy hívják önmagukat ismét „nemzeti hangokat“ pengetve pózolnak az egyre butább, a hazugságokat elhinni képes esetenként kocsmatöltelék publikum elõtt!
Nem vadhajtások õk, hanem helyezkedõ, alkalmatlan, tudatlan, törtetõ paprikajancsik, adócsalók, árulók akiket kitettek a Jobbikból mert nem maradt hely a húsosfazék körül és volt valaki aki jobban nyalt náluk.

toroczkai tegla
Toroczkai (Tutsek) László a tégla,
a TV ostromnál amint NBH-s
feletteseinek jelent.
(forrás: Tilly László)

Ti lennétek nemzetiek, mert ott ültetek a Jobbik országos vezetésének alelnöki székeiben pénzért, majd egészen 2018-ig támogattátok a Jobbik balra tolódását, cukisodását.

2010-körül sok valóban nemzeti harcostársat nemtelen módon lejáratva ti állítottátok félre azért, hogy ti kapjatok helyeket a parlamenti bársonyszékekben.
Sajnos sok valóban magyar hazafit félreállítottatok, persze azóta már tudjuk ti balosok vagytok egészen a kezdetektõl.
Most tõletek is megszabadultak.
Volt egy nálatok erõsebb, vagy olyan aki többet tudott rólatok is, mint egyesek szerették volna

A figyelmetekbe ajánlom, hogy bárki azok közül, akik ezt a Jobbikos balratolódást, ill. cukisodást éveken keresztül egészen a közelmúltig támogatta alapíthat bármilyen pártot, az nem lesz hiteles!
Mint ahogy ti sem vagytok hitelesek!

A "Mi Hazánk" nevû bohózat vezetõi a Jobbik országos alelnökei, többen évekig parlamenti képviselõi voltak:

  • Toroczkai (Tóth-Tutsek) László, (szeszcsempész, adócsaló).
  • Novák Elõd (Emõke), (főállású apa, fantom céges, adócsaló).
  • Volner János (Bokros Jani) (ÁFA csaló aki az elhíresült Iregszemcsei cégtemetőben fantomizálta a cégeit).
  • Dúró Dóra Novák Elõd (Emõke) hites felesége odáig ment, hogy miután Emõkét félretették, õ bizony ott vigyorgott Vona Gábor Jobbján a parlamentben.
torockai feleseggelToroczkai (Tóth-Tutsek) László, (szeszcsempész, adócsaló, provokátor).
"Felmenője 1956 után vérbíró volt (a hírhedt Tutsek Gusztáv), felesége román származású (sült Oláh cigány).
Fiatalabb korában szesz- és cigarettacsempészettel töltötte az idejét, így adót és ÁFA-csaló avanzsált.
Havas Henrik médiatanodájába járt.
Nevét Tóth-ból magyarosította "Toroczkaira" és úgy volt a 2006 körüli utcai balhék központi figurája, hogy gyakorlatilag az összes eljárást komolyabb vérveszteség nélkül megúszta.

Látható, hogy szinte minden feltétel adva van, hogy az Árpád-sávos szubkultúra legalábbis gyanakodva tekintsen rá, Toroczkai László mégis a magyarországi nemzeti radikális kozmosz állócsillaga.
link (ún. fogott ember)

novak emoke elod
Novák Elõd (Emőke)
lesre futtatta saját magát, mert ez a „nagy tudású, okos ember“
ez a saját bevallása szerint "főállású apa" bevonult katonának és mint ilyen nem is maradhatott tagja a Jobbiknak a hatályban levõ törvények miatt. 

(Fegyveres erõk tagja nem folytathat politikai tevékenységet és nem lehet politikai párt tagja.)

Bakot lõtt a lelkem!

Ekkorát!

Miután persze Elõdkénk „tartalékossá“ avanzsált kérte szépen vissza az országos alelnöki helyét és ez bizony nem jött össze, nem is jöhetett, mert azt a posztot már másvalaki betöltötte.
Hát bizony így jár ha valaki sokat markol. (Sokat akart a szarka....)

Novákunk persze nem nyugodott bele a helyzetbe, sameszait (pl. Császárné Kollár Tímeát az akkori (2018) Pestmegye elnökét.) újból aktivizálva próbálkozott elindulni a Jobbikos tisztújításon  és bizony komolyan alulmaradt Toroczkai (Tutsek) úrral együtt, aki hát önmagát jó képességû embernek tartva (alaptalanul), hiszen magát nagy nemzetinek beállítva (sült Román felességgel), Ásotthalmon a polgármesteri székéért kiegyezett a balosokkal (csontig benyalva),  így, ilyen erõsen felvértezve elindult a Jobbik elnöki székéért  a nyugalmazott rendõr Volner (Bokros) Jánossal együtt, aki mint korábban megtudhattuk szereti az ügyvéd hölgyeket a bokorban vizsgáztatni és szereti az oroszoktól vásárolni a tulajdonképpen semmit érõ gazdasági kamu diplomáját.
A bukásuk borítékolható volt.

És bizony Elõdke is megsértõdött már megint ugyanúgy, ahogy korábban is rendszeresen tette!
Mert nem ez volt az elsõ sértõdés, se nem a második Novák Elõd (Emõke) Jobbikos pályafutása alatt.
Ha valakinek jellemezni kéne ezt embert leginkább egy soványka templomi hátashoz lehetne hasonlítani, aki elé répát kell lógatni, hogy haladjon és még akkor sem biztos, hogy nem makacsolja meg magát pusztán hisztibõl.
Egy biztos Elõd a szarkavaráshoz nagyon ért, persze a többieknek sem kell a szomszédba menni ötletekért.

"Adóhátralék miatt folyik eljárás Novák Előd alelnök és Schön Péter gazdasági igazgató cége ellen, de Novák szerint ez magánügy, amiről nem szívesen beszél. Novák cégénél egyéb furcsaságokat is találtak az APEH ellenőrei, például olyan címre volt bejegyezve, ahol a lakók nem is hallottak a cégről."
"Elmaradásokba kerültünk valóban, de ezek magánügyek, amikről nem akarok többet mondani" mondta Novák. (ún. fogott ember)
link

Elődünk előélete persze nem volt makulátlan mint ahogyan a társaié sem az, az ADÓ-hatóság 2010-ben eljárást folytatott Novák Előd (Emőke) & Schön Péter cégei ellen Adócsalás miatt.
duro dora
Dúró Dóra a megtestesült „magyar“ anya, akinek az anyja vigyáz a gyerekére a parlamentben, mert neki annyi esze van, de annyi, hogy szóvivõként úgy kell megmondani neki, hogy mit mondjon!

Õ nem maradhat otthon a gyerekkel.
(Persze, ha otthon marad akkor nincs parlamenti fizu.)

Õ sem egy ártatlan bárányka. Ha nem lett volna Novák Elõd (felesége) nagy tudásával elmehetett volna pultos lánynak egy sörözõbe a „kommunikációs fõiskolájával“, persze erre lehet, hogy volt is próbálkozás Szlovákiában, ahol valószínûleg a sörben fürdõzést gyakorolhatták néhányan egy élményfürdõben.

volner janosHogyan került ebbe a körbe Volner János nyugalmazott rendõr és Iregszemcsei ÁFA csaló?

Könnyen, õ is megsértõdött, nem az elhíresült Iregszemcsei cégtemetõben fantomizált cégei ÁFA tartozásán á dehogy, hanem azon hogy valószínûleg a „bokros ügyvédnõnek“ ill. irodájának nem adott megbízást a Jobbik új vezetése (amibe õ már nem tartozott bele) és az iroda így hoppon maradt, hiába harcolt érte körömszakadtáig a Jani, õt is cum*** állíthatták.

Ugye milyen érdekesek ezek a „Mi Hazánk“ prominenseinek nagy nemzeti törekvései?
Nem is értem, hogy hogy nem értik meg õket a nemzeti oldalon.

" Vol­ner Já­nos­ról jog­erős bí­ró­sági íté­let mondja ki, áfa­csaló, miután kiderült: sok­mil­liós áfát csalt el, aztán a cé­geit gyor­san el­tün­tette. A bíróságnak megküldött adóhatósági vizsgálati jegyzőkönyvből kiderül, hogy  Volner cége a Gavron Kft. öt esetben vont le általános forgalmi adót jogosulatlanul." link  (ún. fogott ember)


Van itt még egy igen érdekes hölgy, akinek a nevét már említettük ebben a cikkben, de nem fejtettük ki teljesen a szerepét, és nem mondtuk el áldásosnak nem nevezhetõ tevékenységét.
Igen a „Mi Hazánk Izrael“ újdonsült Pest Megyei elnökérõl van szó Császárné Kollár Tímeáról, aki Novák Elõd fõ támogatottja és támogatója, aki követte õt a Mi Hazánkba is, vagy fordítva.
A lényeg neki Tímeának is utat mutattak a Jobbikban. (Várható volt.)

Ez a halmozottan hátrányos hölgyemény eléggé elhíresült személyiség Budaörsön amióta saját rokonságának óhajtott közpénzt juttatni a budaörsi önkormányzat büdzséjébõl.
Errõl egy videó is kering a youtube-on 2010-óta:
A másik ilyen igen érdekes mozzanat az, hogy a saját családi fotóit pakolta bele a budaörsi Trianon emlékmû alapkövébe, gondolta jól mutat ott a kisssz csalaaad.
Õ volt az aki barátaival (Novák Elõd, Lenhardt Balázs, Bertha Szilvia, Varga Zoltán Péter) 2010-ben puccsot hajtott végre a Jobbik országos vezetése köztük Szabó Gábor jóváhagyásával és támogatásával, teljesen szabálytalanul a Pest megyei választmányban.
Konkrétan leváltatták az elnököt és az egyik alelnököt, utóbbi ki is lépett a Jobbikból.
Hiába kellett a hely a csókosoknak a Pest Megyei önkormányzatban.
csaszarne kollar timeaAz említettek kör-telefonoztak, de nem csak úgy vaktában, hanem felhívták a megye majdnem összes szervezetének vezetõjét és elmondták nekik, hogy a „szabálytalanul feloszlatott“ Pest Megyei választmányi tisztújításra kiket kell jelölni, a választáson kiket kell támogatni.
Hát mert nehogy már azok maradjanak, akik kikaparták a gesztenyét, és megdolgoztak érte, hanem õk!
Mert õk mennyit tettek a hazáért (sokuk pár hónapja volt tag ill. olyan is aki akkor került oda, még be sem volt lépve).
A tisztújításon meg aztán szavazhatott boldog boldogtalan, aki éppen ott volt (még a nézõk is), persze szabálytalanul.
Ismerõs a szitu ugye mi hazánkosok?
Nincs új a nap alatt ugye?
Csak akkor szar érzés, ha a saját bőrötökön érzitek, azt amit ti is csináltatok korábban másokkal?

Ha már ezek a „vad magyarok“, vagy mik, annyira magyaroknak mondják magukat (persze tudjuk, hogy nem azok) megakadályozhatták volna a Jobbik balos fordulatát és cukisodását, hiszen olyan pozíciókban voltak, vajon miért nem tették?
Ha valaki veszi a fáradtságot és utánanéz a közleményeiknek, hogy ezek a jelenleg „Mi Hazánk"-os vezetők miket nyilatkoztak a témában, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy bizony õk is támogatták a Jobbik balos nyitását.
Nem akarom ide tenni ebben a tárgyban tett nyilatkozataikat, azok fellelhetõk a hírportálokon.
Lényegileg ezek az emberek elõször a Jobbikon belül hozták létre a "Mi Magunk" (Sinn Féin) nevû mozgalmat, mintegy platformként (ahhoz hülyék voltak, hogy saját nevet találjanak, vagy ennyire hülyének nézik a nemzeti oldalt alkotókat) a Jobbik és Vona Gábor támogatására, megtartandó a nemzeti radikális szavazótábort, így szándékosan félrevezetve, megtévesztve, átverve azt.
Valamiért ez Vonáék számára nem volt járható út hisz könnyedén rájöhettek, hogy ezt így valószínûleg senki nem kajálta volna be.
Hát egy új párt megalapítása mellett döntöttek miután kitették a fent említetteket, ezek alakították meg a "Mi Hazánk" nevû pártot.
Úgy lehettek vele, majd kisül belõle valami és akkor át lehet majd ülni ismét, mint ahogy már sokadszor.
Azért megkérdezném tõlük, hogy melyik is az õ hazájuk, mert egyikük sem magyar.
toroczkai tutsek vazulA „Mi Hazánk“ nevû szervezet pikantériája az, hogy már összefogást is hírdettek mindenkivel, aki hajlandó bejuttatni õket a megszokott pozíciókba.
A napokban kaptuk a hírt, hogy kamu-magyar bizniszpártok összefogtak a rendszerváltást haszonélvezõ AVH-s, 3/3-as besúgó alapította MIÉP-el és a Horkovicz (na ez se magyar) féle Kisgazdapárttal.
Toroczkaiék persze ezt nagyon nagy elõrelépésnek tartják pártjuk szempontjából pedig koránt sem az.
Józan ésszel végiggondolva a parlamentbõl régen kiesett önmaguk által lejáratott pártokról van szó, amelyek marginálisak minden téren.
Az emberek nagy része a nemzeti oldalon csak legyint egyet, ha szóba kerülnek és ezen nem segített az sem, hogy a magyar történelemben soha nem létezett Halász József, Zétényi Zsolt, Orosházi Ferenc, Borbély József által a "blikkből" összeollózott  „Szent Korona Alkotmánya“ szerinti a királyság visszaállításán munkálkodnak.

Hát ehhez csatlakozott most a Tóth László (Toroczkai) féle „Mi Hazánk“ „Izrael“  pártja is.
Feltehetõen jól jönne nekik a „nemesek“, revizionisták és a Habsburg támogatás.
Úgy tűnik ezeknek már semmi nem drága, csak a zsebük tele legyen.


„Mi Hazánk“, Novák, Toroczkai, Volner János hiába a napokban a kuruc-info-ról kiküldött SMS üzenetek garmadája attól még azok vagytok akik Adó és ÁFA csalók, tulajdonképpen köztörvényes bűnözők és hazaárulók. (ún. fogott emberek
(a hatalom számára is))

Mit is jlent a "fogott ember?
A fogott ember az, akit bármikor, ha a hatalom, vagy egy őt odaküldő szervezet megbuktathat a múltban elkövetett cselekedetei (esetenként bűncselekményei) miatt, ha nem azt teszi amit mondanak neki, vagy utasításba kap.

Egyszóval magyar honfitársaim jól gondoljuk meg, hogy kikben bízhatunk és kikben nem!

Alex Smidt