szabo_balazs.jpgA legfőbb ügyésznél fog feljelentést tenni Szabó Balázs a Jobbik körüli gyanús pénzmozgások miatt. Erről beszélt a Tényeknek a feloszlatott szekszárdi Jobbik-alapszervezet egykori elnöke. Elmondta, ő maga is tanúja volt annak, hogy került a pénz Simicska Lajostól Szabó Gáboron keresztül a Jobbik pártkasszájába.

Szabó Balázs a feloszlatott szekszárdi Jobbik-alapszervezet egykori elnöke további részleteket árult el a Tényeknek arról, miért lép ki a Jobbikból.


Elmondta, olyan dolgokról tud, ami miatt a legfőbb ügyészséghez fordul. Szabó Balázs hétfő reggel osztott meg egy bejegyzést közösségi oldalán, melyben négy pontban szedte össze, miért oszlatta fel magát a szekszárdi alapszervezet, és miért nem akarnak továbbra is – ahogy fogalmaznak – a Jobbik nevű bűnszervezethez, bizniszpárthoz tartozni. Arról is szót ejtett a feloszlatott szekszárdi Jobbik-alapszervezet egykori elnöke, hogy 9 regionális igazgató dolgozott közvetlenül Szabó Gábor pártigazgató alatt, akik zacskóban pénzt kaptak tőle, majd választókerületi szinten szétosztva a tagsággal fizettettek be postán a pártkasszába.

További részletek a Tények műsorában:

Forrás: Local; Tények