angela merkelEgy német kutatóintézet borzalmas igazságról rántotta le a leplet.
Az egész mögött ez folyt a háttérben?
Európát bedarálja az iszlám horda!!

Európát szép lassan bekebelezi egy másik, sokkal életképesebbnek tűnő kultúra.

Agresszív terjeszkedés zajlik, párhuzamos társadalmak alakulnak, muszlim közösségek szerveződnek, miközben rengeteg terrorista szivárog be folyamatosan az EU határain belülre.

Az elkövetkező évekre a titkosszolgálatok és a terrorelhárítás drasztikusan megszaporodó terrortámadásokat és utcai merényleteket jósol… és ez még csak a kezdet!

Már most lehet érezni ennek hatásait, ugyanis vannak Európának olyan részei, ahol a menekültek elkezdtek szerveződni a helyi lakosok ellen.


migránsok migration
Sokan egész Európa-szerte leginkább attól félnek, hogy egy káosz alakul ki, melyet már nem fognak tudni szabályozni az Európát az iszlám világnak kiszolgáló országok sem, és egy kontinensen átívelő polgárháború veheti kezdetét.

Egyre több a bevándorlók és a helyi lakosok közötti konfliktus, főleg azért is, mert a bevándorlók szerveződni kezdtek.

Nemrég például legalább 10 ezer menekültet hívtak Chemnitzbe, hogy az ellenük szerveződő helyiek tüntetését “szétverjék”.

Elmondásuk szerint a saját kezükbe szeretnék venni a németekkel szembeni fellépést…

Vagyis egy végső hatalomátvétel zajlik, zendülésekkel, amiről alig beszél a nyugati média, nehogy kitörjön a pánik, az ugyanis egy totális polgárháborút eredményezne…

Angela Merkel nem csak a saját népét, de az egész európai kontinenst elárulta.

Erre ráadásul egy intézet világított rá azzal, hogy nyilvánosságra hozott olyan adatokat, melyet mindenkit meghökkentettek.

Egy német kutatóintézet azt állítja, hogy négy főbb ágazatban nincs is lényeges munkaerő-hiány az országban, csak a fluktuáció magas.

Az egészet csak a munkaadók híresztelik, hogy alacsonyabb béreket kelljen kínálniuk.
Nem munkaerőből van hiány, hanem fizetési készségből.
A bevándorlók pedig csak rontanak a helyzeten.

Az említett kutatóintézet tudósai azt írják, hogy a munkaadói állítások túlzóak és ellentmondásosak.
Négy, alacsony képzettséget igénylő ágazatban, mint a vendéglátás, közúti áruszállítás, munkaerő-kölcsönzés és a biztonsági szolgáltatások, egyszerűen nagyon nagy a fluktuáció.
Emiatt van mindig átmenetileg sok szabad állás, nem szakemberhiány miatt.

Tovább menve azt is mondják, hogy egy olyan bevándorlás-politika, amely az amúgy is alacsony bérű gazdasági ágakat bérüktől megfosztott személyekkel látná el, gazdaságilag káros.

Ide jutott hát Európa, az egykor sokkal dicsőbb napokat megélt kontinens, Merkelnek köszönhetően, aki szinte egy személyben szabadította rá a világra a migráció nevű borzalmat.

Senki sem tudja, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, de abban mindenki egyetért, hogy itt a jövőben civilizációk harca fog kibontakozni, és csak rajtunk áll, hogy hagyjuk-e, hogy ezt az európai hazát elvegyék tőlünk.


Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd!
Juttasd el másokhoz is.
Köszönjük!