bertha szilvia Értünk ÉrtetekBertha Szilvia a MADAM új pártot alapított az ÉRTÜNK ÉRTETEK Keresztény Szociális Pártot.
(Berthát ismerve inkább saját magért.)
Sokaknak úgy tűnhet, hogy már nem elégíti ki vágyait a jobbikos szaunázás, vagy a Shirazos tivornyázás.
A korábban Vona Gábort feltételek nélkül imádó és minden igényét kielégítő Bertha Szilviát, Wittner Marikanéni barátnőjét kitették a Jobbikból
Egyes források szerint ez azért történhetett meg, mert  Bertha Szilvike kapta volna a feladatot a - jobbik néppártosodása kapcsán - hogy megszólítsa és begyűjtse a nemzeti radikális fiatalokat, akik a néppártosodás következtében eltávolodnak a Jobbiktól, Aztán persze később az lett volna a vezércsel, hogy Bertha Szilvike együttműködne a jobbikkal és így ilyen formán a jobbik megtarthatná radikális szavazóit is.
Így bizony Saját magának gründolt radikális ellenzéket a Jobbik. Idézet:

"Vona Gábor tudatosan hozott létre egy, a pártcentrumhoz képest szélsőséges belső ellenzéket, amely később párttá szerveződve tolta volna be középre a cukiságkampánnyal amúgy is felvizezett radikális pártot. "

"A kulcsszerepet Bertha Szilvia kapta volna, akit a párt direkt erre a feladatra épített fel állítólag, sőt, a Mesterterv része volt az is, hogy Bertha végül nem került be tavaly a parlamentbe, és ez kívülről egy indoknak tűnhetett egy radikálisabb jobboldali párt létrehozására. Sokat mond az is, hogy Bertha élettársa, a csoportot finanszírozó Tián Pál a mai napig Vona tanácsadója."

(megjegyzés:  Tián Pált, Vona Gábor személyes tanácsadóját és jóbarátját Németországban pénzhamisítás, Magyarországon egy másik bűncselekmény miatt, pénzhamisítás, csalás, sikkasztás bűncselekmények elkövetése miatt jogerősen összesen 6-év 3-hónapra elítélték. A cikkünkben később ezzel is foglalkozunk.) 

czomba sandor fideszÁllítólag elfogyott a pénz, ezért hiúsult meg Bertha pártjának anyagi támogatása.
A rossznyelvek szerint a Fideszes Czomba Sándor munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár érdekeltségi körébe tartozó cégcsoport biztosította volna, ill. pénzelte volna Bertha pártját, de miután ez kitudódott Czomba kihátrált Bertháék mögül. (link)

Bertha Szilviával egyazon alapítványban (A Munka Becsületéért Alapítvány), ahol Bertha Szilvia az elnök,  tevékenykedik Czomba Sándor munkaerőpiacért és képzésért felelős Fideszes államtitkár is.

(Vajon, milyen összefüggések lehetnek még a háttérben? Vajon kikkel feküdtek még össze a Jobbikos képviselők? Vajon kik azok, akik létrehozták és pénzelték a Jobbikot, ha már a Fideszes államtitkárok kívánják pénzelni a Jobbik balra tolódását, cukisodását? Úgy tűnik, hogy Vona Gábor többször is járhatott a Korda villába, nemcsak 2009-ben? )

Úgy tűnik a mesterterv nem jött össze és a jobbikos dísz-biboldó Bertha Szilvia kívül rekedt a tutin, az a bizonyos húsosfazék pedig egyre távolabb kerülni látszik a madamtól.

A csalódottság érzése nagyon kellemetlen tud lenni annak, aki azt átéli.
Legyen a csalódás oka egy másik személy, vagy saját magunk, az érzés semmiképpen sem kellemes.
Három eset képzelhető el egy csalódás feldolgozásával kapcsolatban.
- Az első és legkedvezőbb, ha átértékeljük magunkban a dolgokat, megkeressük a csalódás okát, vizsgálatnak vetve alá a külső és a belső tényezőket abban a tekintetben, hogy „ki volt a sáros”.
- A második, egyúttal rossz megoldás, ha az ember saját magát emészti a dolgok miatt, a csalódás okait csak saját magában keresi és találja meg; ez szépen lassan tönkreteszi az embert, és a környezetét is.
- A harmadik és egyben a legrosszabb megoldás, ha mindenért a külvilágot okolja valaki, és nem veszi észre saját hibáit.


Amennyiben ez a harmadik variáns üti fel a fejét, ráadásul úgy, hogy még meg is fűszerezik, „megideologizálják”, politikát csinálnak belőle, és ezt az egészet hatványra emelik azzal, hogy szabadkőműves talapzatot raknak alá, az pokoli világot képes eredményezni.

Ez a harmadik, megfűszerezett változat valósult meg a „REND” nevű tömörülés, az ÉRTÜNK ÉRTETEK Keresztény Szociális Párt, valamint egy volt jobbikos képviselőnő és szerelmének folytatásos kalandjaiban.

Azzal kezdődött, hogy 2010-ben a Jobbik Magyarországért Mozgalom bekerült az Országgyűlésbe. A parlamenti frakcióból lassan lemorzsolódtak képviselők, ki ezért, ki azért. Pősze Lajos ambíciói túl nagyok voltak, aztán a végén jól leégette magát (a barátai fentről cserbenhagyták őt). Egy másik képviselő, Endrésik úr egy politikai kaszinóból jött ki vesztesen, hogy aztán megtérjen, és a cionista médiának lenyilatkozza, hogy a zsidókat nem szeretni csúnya dolog. Mondhatjuk, szép.
Bertha Szilviát pedig szexuális vágyai ragadták el a nemzeti radikalizmus hű képviseletétől.

Más téren is voltak változások.
Vona Gábor pártelnök megunta Tián Pálnak, személyes tanácsadójának, a harmadik rend gazdasági értékrendjéhez illeszkedő tanácsait,
ezért távoznia kellett. Bertha és Tián kéz a kézben hagyták faképnél szeretett pártjukat. Legalább egymást szerették továbbra is, miután a hölgy a házasságát is feláldozta a nemzet, vagy inkább a hedonizmus oltárán.

Idén június elején értesültünk a hírről, miszerint Bertha Szilvia pártot szervez Kiss Róbert volt gárdakapitánnyal, aki a magot hozná a szervezethez.
Mikor ezt meghallottuk, a fejünket fogva csak annyit mondtunk: „Te jó ég!”. A liberális média úgy tálalta, hogy a „Jobbiktól jobbra álló” pártot alapítana Bertha.
Ennek értelmes voltát akkor egy interjúban a politikailag képzett Tyirityán Zsolt is enyhén szólva képtelenségnek tartotta. Pedig Bertháék úgy imádnák a Betyársereg oltalmát, mint ahogy a liberálisok imádnak rettegni.
Ám egy kicsit Bertha Szilvia is gondolkozhatna. Egy törékeny nő egy militáns, jobboldali szervezet élén. Hiteles. Már ha csak néhány pillanatig belegondolunk, hogy egy törékeny, polgári értékrenddel bíró virágszál tábornokként vezényel politikai katonákat, könnyűszerrel beláthatjuk az elgondolás agyalágyultságát.
Mi lesz, ha nem engedelmeskednek neki, talán összefekszik a katonai vezérkarral is?
Az nem fog menni, mert az ott már csoportos paráznaság lenne, és legkevésbé egy nemzetérdekű, katonai gondolkozású elit felelős helyzetértékelése.

a rend pártÍme, Kiss Róbert kőkemény elit alakulata, melyet gondosan, a hozzá leghűségesebbekből választott ki

Nem kell azonban attól tartani, hogy elszabadul Kiss Róbert elit alakulata, a „REND”. Heavy-metál bandaként talán, a logójuk már elkészült hozzá.
Nem sütjük el azt az ostoba poént, hogy dalaik szólhatnának mondjuk az embercsempészetről, inkább – nagy jóindulattal, és kizárólag dióhéjban – megvizsgáljuk politikai kibontakozásuk lehetőségeit.
Kissék érzelmi alapokon állnak, mindenkit gyűlölnek.
A Jobbikot elásnák, miután a Jobbik már elásta őket.
Senki nem áll szóba velük, és nem is akar közéjük tartozni.
Sörre, borra, pálinkára pedig nem lehet mozgalmat építeni.

rend párt Bertha Szilvia trágya domb
Kiss Róbert heavy-metál csapatának logója.
Állítólag csak menekülteknek gyűjtő segélykoncerteken vállalnak fellépéseket.
Kiss Robert már szálította volna a koncertre a migránsokat, amikor a rendőrség lekapcsolta.

Itt léphetne a képbe Bertha Szilvia lovagja és élettársa, a megmentő, a nemzet hőse, Tián Pál.
Tudniillik egy lovagrendhez tartozik. Egy „Ordo Hungariae” elnevezésű szervezetről van szó, mely állítólag tíz évvel ezelőttig titkos társaságként működött.
A rend történetét olvasva azonban az értő szemek és fülek azonnal leszűrik, hogy egy szabadkőműves szellemiségű szervezkedésről van szó.
Állítólag magyar főurak Mária Terézia királynő ellenében szervezték tiszta magyar rendként.
Az fel sem merül Tiánékban, hogy egy uralkodó nemzetfeletti realitást képvisel.
Eredettörténetük olyannyira bűzlik a szabadkőműves szervezkedés történetétől, hogy jobban már nem is lehetne.

paul tian Tián Pál Értünk ÉrtetekTián Pál, akinek a magyarság is csak üzlet, de az igazi profit számára
a szabadkőműves elvek terejsztésében van
Nem mellékesen pénzhamisítás, csalás és sikkasztás miatt jogerősen összesen 6-évre elítélték.

Mivel minket a jóindulat vezérel, az „Ordo Hungariae”, a magyar nemzet főurainak multinacionális céges támogatóiról inkább szót sem ejtünk.
Maradjon ez azok lelkiismereti problémája, akik ennek a szabadkőműves gittegyletnek a tagjai, és folyamatosan humanitárius céljaikat hangsúlyozzák.
Ők jót akarnak. Jót akartak a tömeggyilkos francia forradalmárok is, akik egészen a robbanásig a háttérben szervezkedtek.
Jót akar az „Iszlám Állam” is, mikor mindenkit megöl, csak akit kellene, azt nem.
Ám jót akar az Azov Battalion és a Jobb Szektor is, mikor vélt fehér érdekek szolgálatában valós fehér érdekek ellen harcolva gyilkolja fajtánkat.
Kíváncsiak vagyunk, hogy a Magyarországot tönkretenni készülő illegális betolakodók ellen milyen megoldást kínál a Tián-Kiss-féle szabadkőműves milícia.
(Kiss Róbert már szállítja is a betolakodókat, saját autóján a fővárosba.)

A Magyarországon szervezkedő jellegzetes zsidó-szabadkőműves társaságban Tián Pál nagypriori, Bertha pedig dáma címet visel.
A történetükben a nagymesterek melletti évszámok már az alapítónál, Sina György macedón területről felvándorolt „görög” kereskedő-bankárnál sem stimmelnek.
Wass Albertet is a rend egykori tagjai közé sorolják ezek az antilovagok, akik utalnak arra, hogy milyen nehézkes a „rendjük” történetének levéltári kutatása.
No igen, teljesen hihető minden, amit felvázolnak.
A „REND” és az ÉRTÜNK ÉRTETEK Keresztény Szociális Párt  hátterében állók rafináltak ugyan, de a magyarság sem hülye!

„Tián, aki a Jobbiknál (is) a pártot pénzelő holdudvar kapcsolattartója … (ők) finanszírozzák egyebek mellett az Ordo Hungariae Lovagrendet, amely egykor Széles Gábort is kitüntette a hazáért tett szolgálataiért. Itt Tián nagypriori tisztséget visel. Tián lánya, aki rendszeres „fellépője” a lovagrend rendezvényeinek, az egyik jobbikos parlamenti képviselő asszisztense. Maga a lovagrend a Jobbiktól jobbra álló nemzeti radikálisok egyik legfőbb társadalmi kapcsolatépítője. Kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik, legfőbb civil bázisa a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola, amellyel szerződéses kapcsolatban áll, és amelynek tulajdonosa, Szakács Fülöp Vince szintén a lovagrend tagja és támogatója.

Tiánról még egykori jobbikos ismerői is úgy tudják, hogy többször szembekerült már a törvénnyel.”tian pál csalo ertunk ertetek
Tián Pál nagyprior érdemeit és tisztességét beárnyékolni látszik az a tény, hogy hősünk csalás és sikkasztás miatt összesen 6-évet börtönkoszton volt kénytelen elvesztegetni méltóságos életéből, tudniillik jogerősen összesen több mint 6-év börtönbüntetésre ítélték, és le kellett töltenie a a korábban felfüggesztett börtönbüntetését is a 2-év 3-hónap pénzhamisításért Németországban, ehhez pedig hozzájött a plusz 4-év csalásért és sikkasztásért Magyarországon.

tian pal csalo ertunk ertetek

Bertha_Szilvia_dama.jpgBertha Szilvia a Dáma

Bertha mint nő egyértelműen megbukott, politikusként is megbukott, most még megpróbál szabadkőműves Dámaként helytállni.

Habár, mocskos múltját ismerve inkább a Madam titulust ajánlanánk neki, jobb pénz van benne, mint a minisztériumban gürcölni néhány százezer forintért.

Kerítőként nagyobb bevételre tehetne szert, ez egészen biztos – hiszen Berthát egyértelműen a pénz érdekli.
És mint tudott, a Madam a legnagyobb kurva mind közül! Kiss Róbert embercsempész metálzenekara pedig – a talpalávaló játszása mellett – szállíthatná a menekülteket a kuplerájba.

Ez lenne az igazi szabadkőműves orgia, a sátánnal való kéjes, beteges egyesülés, a „szabadság, egyenlőség, testvériség” jegyében!

Miközben a fenti gondolatok végigfutnak az agyunkon, eltöprengünk. Ez most komoly?
Van magyar hazafi, aki eltűri azt, hogy szabadkőműves hátterű műanyag antilovagok és lovaginák élősködjenek a magyarság nyakán?

Berta_ordo.jpgTényleg el kell viselnünk, hogy nemzeti lepelbe bújó szabadkőműves-zsidó szajhák és lovagi karikatúra antihős pojáca párocskáik jönnek elő a Nemzetünk feletti vezetés ambíciójával?

Aki belép a bárcás ringyó embercsempész kupleráj-pártjába, az a magyarság haragjával fog szembetalálkozni!

Fazekas Csaba – NemzetiArcvonal.net nyomán