verichipFüggetlenül attól, hogy a VeriChip rendszer népszerűsítési kampánya mögött az Antikrisztus hatalomra jutását segítő sötét erők vagy haszonleső kapitalisták húzódnak, netán mindkettő, a cél egy és ugyanaz: hozzászoktatni az embereket a chiphasználathoz, és elfogadtatni velük a tervezett új rendszert. Ez egy jól bevált reklámstratégia. Minél többet hallanak róla, minél több termékkel kapcsolatban reklámozzák, annál megnyerőbbnek tűnik, míg végül a legtöbben elhiszik, hogy elengedhetetlenül szükséges az élethez. – Joseph Candel

Bár még nem érkeztünk el a Jelenések könyvének 13. fejezetéből ismert Fenevad Bélyegéhez, egyre több olyan újításról hallani, amelyek ebbe az irányba mutatnak.


Mi vagyunk az utolsó generáció, amelyik hallathatja a hangját és szabad akarattal rendelkezik a történelem megváltoztatásához. Mindenki mindenhol mindennel összeköttetésben van. Az okostelefonok lesznek az Új Okos Világrend legfontosabb eszközei, teljesen felszámolva a fizikai pénz, a kulcsok, jogosítványok és egyéb dokumentumok használatát. A tervek szerint hamarosan a telefonunkkal fogjuk igazolni személyazonosságunkat a készülő új, „megbízható” Internetközösségben.

(Már írtunk erről a tendenciáról korábban is: Orbán: "Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani")

Ezt követően a telefon vagy chip, ami a felhasználó azonosítóját a telefonhoz kapcsolja, túl értékessé válik ahhoz, hogy csak úgy elveszíthessük, ezért az egyetlen biztos hely számára a bőr alatt lesz. Hacsak nem tagadjuk meg az engedelmességet…

Valahogy így lehet elképzelni a forgatókönyvet:

1. Félelemkeltés, állandó bizonytalan hangulat.

2. Internetkapcsolat mindenkinek.

3. Mobiltelefon a legszegényebbeknek is.

4. Elősegíteni, hogy az emberek sokat beszéljenek az RFID technológiáról és a biometrikus azonosítókról: az elfogadás első fázisa, hogy az emberek számítanak valaminek a bekövetkezésére.

5. Minél több dologba (telefon, háziállat, ruházat, stb.) és emberbe chipet kell ültetni, hogy az élet elfogadott részévé váljon.

6. Jöhet a globális azonosító rendszer nem nyilvános kiépítése.

7. A beültetés egészségügyi és biztonsági előnyeinek népszerűsítése, így az emberek pozitív újításként tekintenek majd rá.

8. Lehetővé kell tenni, hogy a telefont mindenre használhassuk, különösen a fizetés és az azonosítás terén.

9. Honnan tudjuk, hogy valaki tényleg az, akinek mondja magát? Mutassa a biometrikus azonosítóját!

10. Kibertámadás… forradalom! Valaki védjen már meg minket!

11. Gazdasági összeomlás… volt készpénz, nincs készpénz és voálá: minden fizetés digitálisan folyik.

12. A telefont ellophatják, vagy el lehet veszíteni, a biometrikus azonosítást becsaphatják, az azonosítókat hamisíthatják, azonkívül egy telefon használata nehézkes. A VeriChip használata minden szempontból egyszerűbb és praktikusabb…

De… Sssss! Ugorjunk vissza az időben!

Itt az idő felébredni!

Nem kell együttműködni.
Most még nem kötelező a regisztráció és nem kell telefonnal fizetni!

Ismerd fel, hogy mire megy ki a játék!


„A ki győz, örökségül nyer mindent; és annak Istene leszek, és az fiam lesz nékem.” – Jelenések 21:7

Forrás:(idokjelei.hu)