jakobpeter.jpg
Jakab Péter
Naphosszat zsidózó jobbikosok, most mit léptek?
Lebukását megelőzendő beismerést tett Szegedi Chanád borsodi embere és Vona miskolci jelöltje.
Gábor helyi választottja is, teljesen véletlenül zsidó.

Jakab (Jákob?) Pétert Chanád és bátyja, Márton választotta ki és pénzelte, faji alapon.
Az “ősmagyar” pártban megint zsidókat hoznak helyzetbe a magyarokkal szemben, s a Jobbik máig tele van Szegediék hű embereivel.
Mivel a borsodi lázadók kiderítették Jakab származását is, most, mesteréhez hasonlóan előre menekül, s előnyt próbál kovácsolni zsidóságából.
De hiába.
Kamu programját a csicskáztatókkal együttműködő érpataki Orosz Mihály Zoltán adja.
A Jobbik szerint az izraeli állampolgárság nemzetbiztonsági probléma, a pártba beépült nagy számú zsidó viszont nem az.
És ők világítanák át a Fideszt?
Izrael ezt másképp kezeli, a Moszad számára minden zsidó potenciálisan felhasználható ügynök, és láthatjuk, hogy ez világszerte működik.
Jákob csak az eszközt, a következményt támadja, a cigányokat, de azt is csak szóban, mozgatóikról (cionisták) nem beszél.
Ehhez azért pofa kell, törzsi gátlástalanság, hogy egy korábban éveken át zsidózó pártba beépüljön egy cionista.

A Jobbik maradék fanatikusai ismét hozzák formájukat: a 2012-es nagy zsidó tisztogatás után maradt magyarság szégyene söpredék 100 %-os bizalmat szavazott Jákobnak!
Tetszik érteni?
Száz százalékot a cionistának!
Ide nem kell izraeli nyomás és gyarmatosítás, maguktól állnak be, az anyjukat is eladják, ha erre utasít Szabó Gábor.
Méghogy az SZDSZ, MSZP, LMP, DK rosszabb?
Ezek Rákosi-Rosenfeldet is vállukra emelik, ha az kokárdát tűz magára. Idáig süllyedt a “nemzeti radikális” párt.
Most már csak a hivatalos zsidó és cigánytagozat megalakulását várjuk.

Jakab magyarság melletti elköteleződése is hasonló Szegediéhez, ha jövedelmező, akkor magyarkodik, ha majd nem lesz az, akkor ott van Köves Slomó és a Mazsihisz. “Programját” a csicskáztatókkal együttműködő érpataki Orosz Mihály Zoltán ihlette, ami nem egyéb vetítésnél. A Jobbik vezetői között, ahogy mindig mondtuk számos további cionista bújik meg, remélhetően továbbiak buknak le a jövőben. Jakab esélye Miskolc megnyerésére így erősen lecsökkent, de nem volt választása, különben Ambrusék megjelentetik a papírjait.

Vona Gábor pártelnök Jakab Péter jelenlegi önkormányzati képviselőt kérte fel a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjének.

A politikust a párt chanádhű, a minimális emberi és magyar tartást is nélkülöző helyi alapszervezete ellenszavazat nélkül támogatta a szombaton megtartott polgármester-jelölő taggyűlésen. De hát ezek választották meg 95 százalékos aránnyal a már lelepleződött Chanádot is megyei elnöknek 2012 nyarán, Vona és Szabó parancsára.

Az eseményt követő sajtótájékoztatón Jakab Péter megtiszteltetésnek nevezte, hogy mind a pártvezetés, mind a miskolci tagság bizalmat szavazott neki. Hangsúlyozta: az, hogy mára Miskolcon a Jobbik lett a legerősebb ellenzéki erő, a Fidesz váltópártja, a miskolci jobbikosok összehangolt csapatmunkájának a sikere, amit azzal lehet megkoronázni, ha ősszel megnyerik az önkormányzati választást. A Jobbik készen áll a városvezetésre, a rend, a megélhetés és az elszámoltatás programjának a megvalósítására – darálta a mögöttes tartalom nélküli közhelyeket. A valóságban Miskolcon is, ahogy országszerte, a háttérben a Fideszt (és a hitközséget) szolgálják és vele szavazgatnak.

Azt állította, rendet fognak tenni Miskolcon, ennek részeként pedig ingyen fogják felszámolni a gettókat. Eközben Gyöngyöspata és Tiszavasvári jobbikos irányítás alatt sem tett semmit a cigánybűnözés ellen, és munkahelyet sem teremtettek. A csicskáztató bűnözőkkel együttműködő Orosz Mihály frázisait pufogatta: kétféle embert fognak megkülönböztetni: az építőt és a rombolót, előbbit támogatni, utóbbit üldözni fogják, egyúttal véget vetnek annak, hogy a városban etnikai alapon osztogatnak érdemtelenül milliókat. (Természetesen Érpatakon sem más a helyzet mint az országban, Orosz egy már előzetesben lévő csicskáztatóval működött együtt, aki brutálisan megkínzott idős magyar embereket és ugyanúgy segélyt kap a cigány)

„A származás se előnyt, se hátrányt nem fog jelenteni a Jobbik vezette Miskolcon”- füllentette, hozzátéve: erre ő maga a garancia, aki történetesen zsidó felmenőkkel is rendelkezik. Emiatt azonban se előny, se hátrány nem érte a pártban – hazudta, hiszen csak előny érte, és a Jobbikban könnyebb előrejutni zsidóként.

északhirnok.com nyomán