Belehúztak. Miután az Egységes Magyarország Mozgalom majmolásában jól kifáradt, hétvégén újabb demonstrációval gazdagította a magyarokat az ötleteink ellopásában verhetetlen Jobbik.

Célt ért a Jobbik hisztériakeltése Hejőszalontán - mondta a település polgármestere hétfőn.Helyszínül ezúttal Hejőszalontát választották. Demonstrációjuk oka egy újabb gyilkosság, ahol az elkövető cigány, az áldozat pedig magyar. A Jobbik vezetőségét szemmel láthatóan határozott cél vezérelte a hejőszalontai felvonulást illetően.


Külső népszerűségük és belső legitimációjuk visszanyerése az alapvető cél most számukra. A nemzeties demokratákat a parlamentbe beszavazó magyar vidék nem nézi jó szemmel a Jobbik impotenciáját, az erőtlen, elképzelések nélküli politizálást.


A belső bomlást, alapszervezetek feloszlását hasonló okok, valamint a parlamentbe jutásért keveset tett budapesti káderek dominanciája eredményezi.


Eszközként a polgárháborús retorikát szedték elő, amivel azt hiszik, hogy csak a cigányoknak ártanak.


Polgárháborút akarnak.


Mihez vezetne ez?

Nemzetünk maradványainak felszámolásához, nemzettestvéreink nincsenek felkészülve egy ilyen konfliktusra.
A pesti csillogásba belebolondult Vona Gábor úgy érzi, mindent megtehet. Mozgalmunktól lop - mellesleg haszontalanul - és gyűlöletet, polgárháborút szít.
Nagy a baj a Jobbik háza táján, ha ennyire telik a párttól.

Felső vezetésük csak kapkodja a fejét, nincs kidolgozott és egységesen elfogadott jövőképük.
Politizálásuk olyan érdekközpontúságra épül, ahol nemzeties jellegű, de sokkal inkább polgárháborús retorika és szóhasználat az eszköz, a szavazatok és a bevételi források maximalizálása a cél.

Ez a pártokrácia átka: a legjobb szándék is szertefoszlik egy korrupt rendszerben. A Jobbik tehát a parlamentben és azon kívül önmagáért nyomul.

Kovács B. Márk - Jövőnk.info