elte-hök-lista.jpg

Ami nem sikerült sokáig senkinek, azt a Jobbik és csatolt mindenféle ifjúsági részei megoldották egy nap alatt.

A pártkötődésű ELTE BTK HÖK előbb
Garbai Ádám vamzerkedésével kínálta föl magát turhatáblának, árulkodását ráadásul Mezey Barna rektor a "súlyának megfelelően" kezelte és bepöckölte a kukába. Majd kipattant a listagét, elszabadult a pokol, és amikor a stresszhelyzetben a droidvezérlő pulton szemfolyató pirosan villogni kezdett a nagyon rábasztunk lámpa, akkor sikerült az ostobaságra is hülyeséget halmozni takaros kupacba.

Megérkezett Silhavy Máté és belesírta a éterbe: nem is mink voltunk, Tekintetes Népbíróság! Illetve mink voltunk, csak nem úgy voltunk mink, hanem kicsit amúgy. No, hogyishíjják, szóval a listát mi csináltuk, de az összefirkálást asztat nemmi. Hanem a valaki. Aki bejárt vagy kéccázan a hök irodába és összefirkált és átírt mindent, illetve nem biztosan átírt, hanem átírhatott, teccikéteni? Nem? Asse nem baj, de a lényeget a nemmit azért azt csak teccik, nem? Mi különben sem írnánk oda sehová, hogy a ronda libernyák fejű maj'Pistának jólesz.  Úgyhogy ha másért nem ezért Iszonyú Jogi Lépéseket fontolgatunk, illetve tessmá'várni, helyesebben iszonyúan fontolgatjuk a jogi lépések megtételét, mert a pártiroda azt üzente ezt kell mondani mer' a felnőttek is ezt szokják mikor már nem tudnak mit. 


jobbik HÖOKIgen, Feleim, nem tévedés, nekik tényleg ennyi eszük van.


A maguk által generált "ki a pártkötődésű háború" kellős közepén kitolják ezt a Silhavy Mátét a kirakatba, aki nem csak
egykori HÖK alelnök és Jobbik képviselőjelölt, de a párt Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumába delegált tagja is, 9 évre bebetonozva mint Szalai Annamária, havonta az államtitkárok jövedelmének negyven százalékáért (398.880 forint) és a kis költségtérítésért, ami a tiszteletdíjának fele lehet (199.440 forint) maximum havonta. Igazán öröm, hogy a fiatalember közpénzen a köz szolgálatában ennyire ráér listát vezetni a dugható egyiptológusokról és jó seggű zsidókról, és azt is ideje volt az édesdrága választópolgárok elé tárni, hogy az álláshalmozás nem kizárólag fideszes sajátosság, hanem az ifjú jobbikosok szellemiségével is faszául összefér. Ráadásul a roppant igyekezetben akkora lendülettel kormányozta be magát a zsákutcába, hogy a falra felkenődve sem érti mit keres ő ott tulajdonképpen, és miért röhög rajta és a pártján mindenki. 

A listán szereplő megjegyzések gusztustalanságán rontani egyetlen dologgal lehetett: azzal takarózni, hogy Édes Népbíróság, azokhoz hozzáfért a János meg a város, Pista is guberálta, ott hevertek szanaszéjjel oszt' mittomki is belelistázott ha nagyon akart. Az ügyre fejét felkapó Péterfalvi Attila NAIH elnök is ezen a ponton lendült bele a véleményalkotásba igazán:

"a hatóság álláspontja szerint a kifogásolt jogsértés, súlyára tekintettel a büntető törvénykönyvbe ütköző, visszaélés személyes adattal vétsége törvényi tényállását is kimerítheti. A különleges személyes adatokkal való visszaélés ezen bűncselekmény minősített esete"

Nem csodálkozunk, hogy nem rohantak megtenni azokat a "jogi lépéseket" azonnal, ugye? Meg azon sem fogunk, ha az ATV-nek adott szerda éjféli ultimátum lejárta után sem fognak ott tolongani csütörtök reggel jókor időben a bíróság előtt, hanem otthon hányják majd magukra szaporán a keresztet, nehogy pl a Mandiertől kikérje valaki a teljes listát, és a rajta szereplő személyek csoportos keresetet nyújtsanak be személyes adatokkal való visszaélésért. 

Nem tudom a károk felmérésében hol tart a Jobbik, de ha nem teljes még a leltár akkor segítek:

- Garbai, Silhavy, Bernáth Georgina és Stummer János hadrendbe állításával ti soha többet pártkötődésről beszélni senkivel szemben hitelesen nem tudtok, a HaHázásnak annyi. 

- Silhavy a listagéttel kirántotta Novák alól a kubatovozás szőnyegét, Előd és a frakció innentől nem lista hanem porcicaharcot vívhat Kubatovval, ha ő is összecsuklik a röhögéstől mikor rátok néz. 

- Az álláshalmozós kampányszöveg szintén kuka, arra nincs tovább gondotok. 

- Sikerült magatok ellen hangolni a zömmel majd 2014-ben első választóvá váló diákságot, 

- a szüleikkel együtt, mert a vamzerkedéssel hátba szúrás, a listázás, a személyes adataik sajátotokként kezelése és magasról leszarása nem bocsánatos dolgok. Ha ti színeztétek ki a listát, ha nem, ha csak hanyagságból, nemtörődömségből vagy beleszarásból lehetővé tettétek másoknak, akkor sem.

Ha ennyit nem lehet rátok bízni akkor mifaszt akartok ti egy egész országgal kezdeni? Olyanok vagytok most, mint egyszeri Selmeczi Gabriella félórára bezárva egy üres szobába két vasgolyóval. Mire kiengeded az egyiket elrontja de közli legalább megvédte, a másikat elhagyja de a tényt sikerként értékeli mert nem ő volt, hanem a zárt ajtón keresztül szobába settenkedő kéccáz valaki más. Ezzel a mentalitással és az oktatási kérdésekben (is) a Fidesszel szemben tanúsított hűséges kiskutya üzemmód előre vetíti egy szépséges koala lehetőségét. Amiben Viktor atyuska diktálja a csasztuskát, a kerdemek intézik a ciprusi piszkos anyagiakat, ti meg lehettek a lelkesen tapsoló vamzerhálózata a nernek. Silhavy addigra megszerzi a kellő rutint Böröcz elvtárstól, akivel együtt dolgozni a kuratóriumban kénytelen, de akinek besúgó múltjához és hírhamisító gyakorlatához egy rossz szava nincs. 

Vagy levonjátok a tanulságot ha képesek vagytok rá és megkeresitek a Vona Gábor által emlegetett és annyira vágyott holdudvart, akiknek legalább elképzelése van arról mi az, hogy "ellenzék". Mert a mostani elit - muhaha - mellett nektek aztán tényleg felesleges minden ellenség.

forrás: Link,