EU IzraelBudapest, 2012. december 15., szombat (MTI) – Izrael elvárja a magyar kormánytólamely kötelezettséget vállalt az Európai Unió alapelveinek betartására -, minél több intézkedést tegyen azért, hogy véget érjenek és soha többé ne forduljanak elő a pénteki izraeli zászlóégetéshez hasonló “barátságtalan, sértő és kellemetlen” akciók – közölte Ilan Mor budapesti izraeli nagykövet szombaton az MTI-vel.


Az eltitkolt Tagságpótló akciótervek 

  • 1. Magyarország befogadó cél-ország. Abban az esetben, ha Izraelt külső agresszió érné, mely veszélyezteti az ott élő zsidók életét, Magyarország 500000 zsidó befogadását vállalja, állampolgári jogokat adva a befogadottaknak. Hasonló megállapodások értelmében Németország további félmillió, Lengyelország pedig 100000 izraeli állampolgár befogadására tett ígéretet az ott elhangzottak szerint. (Megjegyzés: ezzel szemben Németország a zsidók bevándorlásának korlátozásáról döntött 2006-ban)
  • 2. Az izraeli áruk európai terjesztése.
  • 3. Az izraeli vállalkozások (magyar) állami pénzen való támogatása.
  • 4. A zsidó kultúra hangsúlyos megjelenítése és propagálása a médián keresztül.
  • 5. A gyűlölettörvény minden áron való elfogadtatása az országgyűlésben, és annak szigorú alkalmazása.
  • 6. A nemzeti irányultságú kisebb pártok, valamint civil szervezetek működésének ellenőrzése, korlátozása és megszüntetése. (Értsd: a megalkuvást nem ismerő, valódi nemzeti erők, az ún. “szélsőjobb” eltaposására tett törekvés szentesítése.)
  • 7. Az izraeli politika feltétlen támogatása a magyar külpolitikában és a nemzetközi fórumokon.
  • 8. Harc az antiszemitizmus minden formája ellen, a Berlini Deklaráció értelmében.

A fenti pontokat 2006-ban nyilvánosságra hozó internetes hírportál közlése szerint az információ nem feltétlenül teljes. Az anyagot hivatalosan megkapta a Magyar Távirati Iroda elnöke, aki a pontokat nem cáfolta, illetve kitért a válaszadás és a nyilvánosságra hozatal elől. Az ügy azért kiemelten fontos, mert megerősíti azt a tényt, hogy a demokráciát hirdető társadalom tagjait olyan politika készteti vallomástételre (pl. az utóbbi 16 év népszavazásaival), ami mellőzi a demokrácia alapértékeit – a tájékozódáshoz és tájékoztatáshoz való jogot és kötelességet. A fenti adatok ismerete vagy annak hiánya pedig közvetlenül befolyásolja nemzetünk jövőbeli politikai mozgásterét. A zsidó nem szent, csak sérthetetlen. A XXI. század világszerte a zsidó prüdéria kora. Ennek fokozatai országonként változóak, és fordítottan arányosak a zsidó érdekérvényesítés fokával.

Forrás : MTI/bruxinfo.hu/Metapédia