Hol voltak a Jobbikosok augusztus 20-án?

Még jobbra sikerülhetett volna a Jobbik augusztus 20-i budapesti központi rendezvénye, ha azon lettek volna résztvevők.

Hol voltak a Jobbikosok augusztus 20-án?A Jobbik a margitszigeti nagyrétre hirdette meg budapesti rendezvényét, ahol akár több tízezren is elfértek volna. HA!

A Pest-megyei Hírhatár beszámolója szerint még 10 órakor is csak lézengtek a rajongók, pedig őket kiemelkedő személyiségek várták. 11 órakor lehetett találkozni Morvay Krisztinával, a jobbik ideológusával, 12 órakor Vona Gábor tisztelte volna meg a több tízezres közönséget, ha azok eljöttek volna.

A Jobbik húzós lapjai, úgy, mint a Kuruc Info, vagy a párt hivatalos oldala a Barikád is elhallgatta a kudarcot.
Míg az elsőként említett média egyáltalán nem, úgy a Barikád is csak szűkszavúan adott hírt az eseményről.

A rendezvényről - szemelőtt tartva a kiegyensúlyozott tájékoztatást -  a jobbról és balról is készült fotók itt láthatók:


Jobbik 2012 augusztus 20

Pedig a mitingről a Jobbikos lapok, már hetekkel korábban hírt adtak, ennek ellenére a délutáni fináléra sem lettek többen pár száz csellengőnél, akik a sátrak között tébláboltak.
Viszont azok, akik távolmaradtak a Jobbik további fontos embereivel is találkozhattak volna, úgymint: Volner János szóvivővel, valamint Novák Előddel, a párt sajtófőnökével.

Egy, a nevét elhallgató pártaktivista elmondta - maga is úgy ítéli meg: mind a párt-tagok, mind a Jobbik szimpatizánsok között Vona népszerűsége egyre csökken, továbbá a Jobbik zsidó kapcsolata sem hozott népszerűségi pluszt,- véleménye szerint náluk is elindult az osztódás – tart attól is, hogy még közel sincs vége a pártvezetőket és köreit érintő további meglepiknek.

A fentieket igazolhatja korábbi: „Maghasadás a Jobbiknál” című írásunk.

 

forrás: Link, nyomán