BENDEGÚZ HÍREK

A független, hiteles magyar hírforrás!

logo


welcome.gif

Szabadkőműves szimbólumok a "nemzeti"-nek hazudott pártoknál
a Jobbik, a Magyar Főnix Mozgalom, a HVIM, a Szentkorona Rádió, a Betyársereg jelképeiben -kik fakadnak egy tőről

Posted onvasárnap 03 július 2011 - 07:02:58 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Tudjátok nem elég ám csak kiabálni, hogy mekkora magyarok vagytok, meg kell azt is nézni, hogy kiknek a zászlaja alatt kiabáljátok !
 

hatvannégy vármegye HVIM


A napokban egy igen érdekes vitára lettem figyelmes egy a Toroczkai, és Budaházy nevével fémjelzett és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által üzemeltetett

Szentkoronarádió.com oldalon az "Újra miénk lett az utca" címmel megjelent írás kommentjeiben.


Valaki beírta a kommentek közé, hogy bizony a HVIM Szabadkőműves jelképek alá toborozza a tagságot, és az embereket, és ugyanezen Szabadkőműves jelképek alatt tartja a szónoklatait is!


illuminatusok
Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrábanNézzük csak meg a képen látható sarkokban a különböző kereszteket.

Vajon mi a hasonlóság a HVIM által használtakkal ?

Bingó!

Különböző méretűek a kereszt szárai.
Ráadásul ezek is körben vannak fogva, igaz egy szöveg által.

Véletlen lenne?Akinek ez még nem tűnt volna fel valóban így van!

[html]

ipm2.jpg 
2-es számú kép
Még a kereszt ábrázolása sem lehet véletlen
forrás:http://www.galilei.hu/sajto/ipmszabadkom.htm

Ebből aztán keveredett némi vita és különböző eszmefuttatások láttak napvilágot.

Rengetegen hozzászóltak a vitához.

Olyannyira, hogy a Szentkorona Rádió üzemeltetőjének a HVIM-nek a vita kényelmetlenné vált, ezért törölte az összes hozzászólást, így ma már nem látható sem a vita, sem a levont, vagy levonható következtetések! 

Vajon miért? 

hvim.pngA vita azon tört ki, hogy a HVIM az "OMEGA" jelét használja, amely mintegy harapófogóként öleli körbe a magyar országalmát.

Ráadásul az is furcsa, hogy az Omega és az országalma  ábrázolása akár a mindent látó szem ábrázolása is lehet, mert az országalma keresztje aránytalanul kicsire, igen csenevészre sikeredett.

Mint mindenki előtt ismeretes az "OMEGA", mint jelkép a Szabadkőművesek egyetemes jelképei közé tartozik, ők ha egy ilyet látnak azonnal tudják, hogy egy közéjük tartozó szervezetről van szó.

A szimbólumok egyébként egyértelmű utálásokat tartalmaznak, bizonyára nem véletlen a vörös kereszt, ahogyan a fekete alap sem.

Ez így azt jelenti, hogy a "kereszténység vége"!
Jehová
éknál ez alapból elvárás!

 Azóta kiderült, hogy valószínűleg a HVIM jelképében szereplő kereszt ábrázolásának típusa, mikéntje is a Szabadkőművességre utal, de így együtt az OMEGA és a KERESZT ilyetén ábrázolásával együttesen viszont egyértelműen.

Hasonlóan ahhoz mint amikor valaki a sátán egyetemes jelét mutogatja beszéde tartása közben.

satan_666.jpg

Sarkozi.jpg
berlusconi.jpgSzámukra, a Szabadkőművesek számára ez azt jelenti, hogy álta
luk küldött testvérről, vagy létrehozott szervezetről van szó, amit ők kontrollálnak.

Szembesítették ezzel a HVIM-et és az általa üzemeltetett Szentkorona Rádiót.
A HVIM-esek próbálták a clinton.jpg

honlapon megmagyarázni a bizonyítványt, mindenkit lehülyézve, hogy elektromos ellenállás jele (ez azonban nem igaz, ennek jele az "R"), majd persze arra váltották miután leírták nekik, hogy nem a jele, hanem a mértékegysége.

Aztán azzal védekeztek, hogy erről Toroczkai nyilván nem tudott, amikor a HVIM-et alapította. 

Ami azért elképzelhetetlen, mert az egyik őse Tutsek imgres-3.jpegvérbíró volt az 56-os perekben, azaz "értelmiségi" család vona gaborsarja, így elképzelhetetlen, hogy ne tudta volna, hogy mit jelképez az általa és szervezete által választott jelkép. 

Többen leírták, hogy ez azért is elképzelhetetlen mert, ha valaki létrehoz egy a magyarságtudatra épülő egyesületet, társadalmi szervezetett, nyílván olyan jelképet választ magának, amely kifejezi a szándékait, vagy szervezete szándékait, ill. irányultságát.

Ezzel védekezni egyébként is amatőr dolog, mert mindenhol az interneten fellelhetőek a szabadkőműves szimbólumok és azok magyarázatai is.ratzinger

A politikában valamennyire is benne levők, vagy csak alapszinten érdeklődők is pontosan tudják, és ismerik ezen szimbólumok jelentését!

Nem furcsa, hogy pont egy olyan, a magyarságát olyannyira hangoztató szervezet, mint a HVIM, vagy annak vezetése ezt ne tudná, vagy nem ismerné annak a szervezetnek (háttérhatalomnak) alapvető jelképeit, amely ellen saját állítása szerint harcol?

Nyilvánvalóvá vált mindenki számára az, hogy HVIM választása nem véletlenül eshetett erre, vagy ezekre a szimbólumokra.

Aztán nekem is megakadt a szemem, még egy a Szentkorona Rádiót reklámozó pólófeliraton is, amely nyomattal több típusú, színű pólót is árulnak, reklámoznak.

szent_korona.radio.jpg

Bizonyára mindenki ismeri, vagy feltűnt a számára a háromszögben levő Magyar Szent Korona ábrázolása ezeken a képeken

szentkoronaradio.jpeg

szent.korona_radio.jpeg Mint bizonyára mindenki előtt ismert, hogy a háromszög, a csonka háromszög, ha jelképként vagy logóként használják, mint jelkép, a Szabadkőművesség piramis jelképe, mivel már másodszor találkoztam a Szabadkőművesekre utaló jelképpel, észre kellett vegyem a harmadikat is, ami egyébként mindenki szemét kiszúrja.  
Nekem pl. eszembe sem jutna háromszögelni a Szent Koronát.

A Magyar Szent Korona nem háromszög, hanem félkör alakú!

Mint az előzőekben is említettem a "HÁROMSZÖG" mint piramist jelképező szimbólum a Szabadkőművesség jelképrendszeréhez tartozik.

Szkrlogo.jpg
Vajon a villám jelei mire utalhatnak így együtt a "részeg" le -csonkaháromszögelt koronával.
Csak nem Lady Gaga logójára utal? 

Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrában

 Aztán meg a legújabb történet is... a Szentkorona Rádi "főhadiszállás" című műsora és oldala, amelyből egy részlet:

"Bemutatkozás:
Azonban, mivel ez a műsor nem csupán civil kezdeményezés, hanem szervezetünk egyik megnyilvánulása, a helyzet megkövetel egy rövid bemutatkozást.

A szervezet az Új Hajnal Rend nevet viseli."

Vajon mi is az "Új Hajnal Rend", amit alakítottak?Főhadiszállás műsor

Lehetséges, hogy már megint nem tudnak elvonatkoztatni az
"Új Világ Rend"-től ami szintén a szabadkőművesek célja és jelszava. 

Ennyire szeretitek ti ezeket a "Rend"-eket?
Persze főhelyen megtartották a háromszöget is, csak most spirálban ábrázolva.... :), természetesen feketében, hogy kétség se férjen hozzá, mit képviseltek.
(Persze az is lehetséges, hogy nem háromszög, hanem kígyó szimbólum?)
Mellesleg azt is írják, hogy új lovagrendet kívánnak alakítani ezzel (mert egyházi rendet biztosan nem), talán a "Rózsakeresztest" ?
Az már létezik:
http://www.amorc.hu/

Mellesleg a "rózsakeresztesek"-ből alakult ki a szabadkőművesség ill. alternatív módom ma is így hívhatjuk őket...és hívják is.
"A rózsakeresztesek – pontosabban a szabadkőművesek – beépültek II. Rudolf prágai udvarába is." (Wikipédia)

Van a HVIM háza táján több érdekes dolog is, ami szintén megjelent az oldalon pl.:

Mindenki előtt ismert, hogy Toroczkai nem Toroczkai, hanem Tóth, csak időközben megváltoztatta a nevét, mert nagy valószínűséggel nem felelt meg a céljainak. (Nem beszélve arról, hogy egyik őse vérbíró volt Tutsek néven az 56-os forradalom után.) forrás: wikipédia

A mai Jobboldalnak hívott oldalon több olyan "személyiség" is van aki úgy váltogatja a neveit, mint az alsógatyáját, vajon véletlen lenne?

Néhány név:

Tutsek Gusztáv, a vérbíró
Ebben aztán nem volt hiba. Melyek voltak a leglátványosabb esetek, amikor a politika, hogy Biszkut idézzem, „nem avatkozott be a büntetőeljárásokba”?
– Miskolcon a forradalom kitörésekor felakasztottak egy embert, akit ÁVH-snak néztek. Ebben az ügyben húsz embert állítottak bíróság elé, Tutsek Gusztáv közülük tizennyolcat halálra ítélt. A Legfelsőbb Bíróság nem volt elégedett az ítélettel, ott még az első fokon életben hagyott kettőt is halálra ítélték. Egyszer egy ügyvéd a bíróság büféjében odalépett Tutsek bíróhoz, s azt mondta neki: „A védencemet halálra tetszett ítélni, de én nem mondhattam el a védőbeszédemet.” Tutsek elővette szobája kulcsát, odaadta az ügyvédnek, s azt felelte, menjen be a szobámba, s mondja ott el. forrás:http://www.magyarhirlap.hu

Vágó Béla, Weiss (Kecskemét, 1881. augusztus 9. – Szovjetunió, 1939.), 1905 után a szociáldemokrata baloldal egyik vezetője, és a Népszava munkatársa. 1906-tól az MSZDP több vidéki szervezetének titkára. 1914-től a Magánalkalmazottak Szakszervezetének munkatársa volt. Az I. világháború idején kapcsolódott be az antimilitartista mozgalomba, és később az egyik vezetője. A 1918 és 1919 között a Budapesti Munkástanács kommunista frakciójának vezetője. A Tanácsköztársaság idején az vasúti ill. hajózási népbiztos, majd a Vörös Hadsereg I. hadtestének parancsnoka. A tanácshatalom bukása után emigrált a Szovjetunióba. Később a Sarló és Kalapács című újság főszerkesztője lett."  forrás: Link

Zazrivecz Gáborból - Vona Gábor
(an: Petrinyecz Szerén)

Lénárdból - Lenhardt

Tóthból (Tutsek leszármazott) - Toroczkai

Zsiga Dánielből - Z. Kárpát Dániel

Érdekesség, hogy Morvai Krisztina anyja neve Fekete Klára (forrás: itt)

Másik érdekesség, hogy Sneider Tamás is az üldözött nép leszármazottja, sőt felmenője Vágó-Weis Béla, aki a Tanácsköztársaság idelyén Rákosi Mátyással és Kun Bélával volt egy brancsban.

Nicolae Stefan Patrubany-ból - Patrubány Miklós stb.

Ez utóbbihoz tartozik egy kis olvasnivaló is: link

ahol többek között erről olvashatunk: A ROMÁN KOMMUNISTA PÁRT BIZALMASA VOLT ráadásul megtudhattuk, hogy egy örmény kisebbséghez tartozó Román állampolgárról van szó.

Nekem pl. eszembe sem jutna, hogy megváltoztassam a nevemet.

Teljes joggal felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért volt ill. van erre szüksége egyes embereknek?

 Talán azért, mert ilyen nevekkel, és a nevekhez tartozó háttérrel senki nem hitte volna el róluk, hogy a hazafiak közé tartoznak?

Nyilván nem azért változtattak nevet, hogy jól mutasson a munkahelyi jelentkezési lapjukon, vagy a cégekhez benyújtandó Europass Önéletrajzukon. 

Joggal merülhet fel mindenkiben a kérdés vajon véletlen lenne?

No de ennyi? 

Engem mindenesetre jól elgondolkodtatott a dolog, főleg azok után, hogy minden hozzászólást töröltek a Szentkorona Rádió üzemeltetői, a HVIM-esek.

Valamiért nem akarják, hogy kiderüljön.
 

Vajon miért?

A másik érdekesség amely szintén Budaházy György által alapított Betyársereg-gel
kapcsolatos:
Ez a formáció a Skull & Bons (Csontemberek) jelképét használja.

BetyárseregOlde_Skull_Bones.gifskull-bones-pirates.jpg
Betyársereg jelképeSkull and Bons (Csontemberek) jelképei

Persze lehetne mondani azt, hogy kalóz jelképet használnak.
Az is lehet, hogy Budaházy Gyuri megmaradt "Gyurcika" gyereknek, aki biztos szerette a kalózregényeket, és meg is maradt azon a 8-14-éves szinten.
Azonban ez így sántít, mert ha jól megnézzük a 2-es számú fotón szereplő koponyákat akkor egyrészt rájöhetünk, hogy különböző süvegekkel, koronával stb. látják el jelképeiket a háttérhatalom képviselői, ami már egyértelmű utalás, valamely titkos társaságra. Ebben az esetben a Skull and Bons-ra.

Másrészt persze ez ismét egy érdekes kérdést vet fel pl., hogy egy magát ízig-vérig magyarnak valló egyesület, vagy szervezet, mint a betyársereg miért választana a magyarsághoz egyáltalán nem illő és nem is köthető jelképet?
Ettől sokkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy ez sem véletlen.
Főleg ha figyelembe vesszük, hogy Budaházy másik szervezete, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és a HVIM által üzemeltetett Szentkorona Rádió is a háttérhatalom jelképeit használja, amelyre az előzőekben már kitértünk.

Az már csak hab a tortán, hogy bent ülnek a parlamentben a Jobbik színeiben.

Vagy ez sem véletlen?

Az Illuminátusoktól jött a mindent látó szem, mint jelkép.....erről a jelképről is sok minden található  az interneten.

illuminatus jelkepilluminatus.jpegillum.jpegeye-logo-26279302.jpg
   Egy jellemző Illuminatus jelképmindentlátó szem

Sorolhatnánk és beszúrhatnánk egy több tucat mai a titkos társaságokra utaló jelképet, amelyek azok amiknek látszanak.

A Jobbik logója:

Hátha így ismerősebb:a Mindent-látó Szemként

  jobbik_IT_k_nelk_100.png

    Jobbik logó kereszt nélkül. 

Bár ezoterikusok közül többen jelezték nekem, hogy a Jobbik Druida jelképeket használ, ami a szabadkőművességre utal, leszögezem, hogy én ezt nem tudom eldönteni, mert nem vagyok ennek a témának ismerője. Erről egy kis olvasnivaló:(http://www.facebook.com/note.php?created&¬e_id=244582578900980)
hidat_epit.jpeg
hidat_epitunk.png
Egy másik érdekesség, hogy Vona Gábor a nagy hídépítőmeterek (szabadkőművesség) nyomdokain járva most éppen hidat épít!

Idézet: "További érdekesség, hogy Már a Jobbik születésénél elég kemény vérzsidók bábáskodtak,  ezt most nem részletezzük. Aztán az előző pártvezetése is zsidó volt, Kovács Dáviddal és társaival az élen.

Majd jött Vona, az ifjú titán, aki fölfuttatta a pártot. 

De úgy látszik nincs elég szerencse Vona működésében, mert egyszerre túl sokat markolt és keveset fogott.
Megcsinálta a Magyar Gárdát, hogy a magyarokat be lehessen csalogatni.
Aztán a gárdából kiváltak azok, akik észhez tértek és megcsinálták a zsidómentes gárdájukat. Most már Vona a csendőrséget is megcsinálta és már csak a választásokat kéne neki megnyerni hozzá és akkor minden sínen lenne. Csakhogy mindig újabb és újabb botrányok törnek felszínre. Most meg az a szóbeszéd járja pesti jólértesült körökben, hogy a pártvezér szefárdzsidó (forrás: link). Ezért mondtuk azt, hogy igen szerencsés, hogy Csurka zsidó lapírókkal vette körül magát, mert ők hiteles forrásból megtudnak azonnal válaszolni mindenre.
Bencsik
Kép: Bencsik, gárdisták
Ez az egész történet arról jutott eszünkbe, hogy tegnap a tévében azt mondták, hogy a Fidesz hagyta a Jobbikot felnőni. Nem támadta sokáig, hagyta hogy olyan dolgokat mondjanak ki, amit a Fidesznek a Likud-párti testvériség nem tűrne meg.
Most meg már a Jobbik kezd a Fidesz nyakára nőni.
De ezt az egész dolgot nem kell komolyan venni, mert ezek nem magyar ügyek, ezek a zsidók közötti amolyan belharcok.

 
Bencsik András a gárdalapítók között volt, lapja a Fidesz egyik szócsöve" (forrás: itt)

 Vona GáborDe itt a kegyelemdöfés, egyenesen az Országos Széchenyi Könyvtár adatbázisából!
http://www.epa.hu...12irod.pdf

"...A beszélgetés önéletrajzi visszapillantásából kiderül: Vona - kifordított utalónév a szefárd-zsidó család valamelyik ősének nevére (Navon), amit saját családi neve (Mananya) helyett tizennégy évesen (!) összeállított versgyűjteménye megjelentetésének céljaira talált ki, majd végig kitartott mellette. A vagyonos, szellemi alkotóterületeken is jártas polgárcsalád a multietnikus Balkán egyik legkülönösebb színfoltját képviseli (távolabbi rokonságban Elias Canetti, ruszei születésű író családjával). Ősei mindkét szülői ágon Spanyolországból több évszázada elűzött, végül constantinápolyon és Bulgárián keresztül Romániába vetődött szefárdok, akik még a 20. században is beszélik az ősi, spanyol eredetű idiómát...." 

Az is kedült, hogy Szegedi Csanád zsidó családból származik és nagymamája Auswitzi "menekült".

szegedi csanádIsraelFlag.jpg
Csanád, tényleg a magyaroké?   Vagy a te hitsorsodaié inkább?


Erről bővebben az alábbi linkeken olvashatnak többet az érdeklődők:

A jobbikos zsidó

Szegedi Csanád és a családfa? Az igazság - egy könyv fejezeteinek kiegészítése

Tudta, vagy nem tudta – Szegedi Csanád a tanyán

Hegedűs Tamás és a sátán jele

Csak nem a sátán egyetemes jelképét mutogatja egy jobbikos országgyűlési képviselő?

"A kéz kisujjának és mutatóujjának feltartásával formált ördögfej jelentése egyértelmű, az Illuminátusok üdvözlő kézjele (többek között), s bár a rockzenében legtöbben divatból, tudatlanságból használják, a politikusoknál ez a kézjel mindig árulkodó."
Itt a link a jelentéséről : http://www.szkosz.com/node/1366

Hegedűs Tamás, a Jobbik gazdasági miniszterjelöltje a Hit Gyülekezetének volt a tagja, valamint az SZDSZ pécsi ügyvivőjeként szolgált. (forrás: MIÉP, Hegedűs Tamás éeletrajza)

Térjünk rá egy új magát magyarnak és nemzetinek tituláló pártra, amely szintén szabadkőműves jelképet használ és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!
A Magyar Főnix Mozgalom egy új magát magyarnak és nemzeti radikálisnak tituláló, természetesen jobbikmentő szabadkőműves, kóser párt, amely szintén szabadkőműves jelképet használ, és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!
United Grand Lodge of England

 idézet a cikk lentebb található részéből:

"Főnix páholy egy olyan szakmai páholy a szabadkőművességben, amely joghatóságában az Angliai Egyesült Nagypáholy alá tartozik."

Ráadásul az említett logo sem az ő ötletük, csak belebiggyeszteték a pártjuk rövidítését.
Vajon a Magyar Főnix Mozgalomnak még annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek?

Ennyire pitiánerek lennének?

Tájékoztatásul csak, alább néhány cég logója, alattuk persze a cégek elérhetőségevel, kattintható linkjeivel:
phoenixhttp://www.ablett.jp/workshop_archive/phoenix.htmhttp://www.phoenix-building.co.uk/
Shiraha phoenix symbol NarutofanThe Tokyo AblettsPhoenix Building Services

Magyar Főnix Mozgalom

Avagy a sólyom helyett felrepül az amerikai sas? 

Magyar Főnix Mozgalom


Bíber József Tibor, Főnix párt
Bíber József Tibor

A párt elnöke Bíber József Tibor, akit előzőleg már megismerhettünk a Jobbik alelnökeként. A jobbikból 2008-ban állítása szerint azért távozott, "mert titkosszolgálati módszerekkel megfenyegették."
Később különböző fórumokon és kommunikációjában azt állította, hogy a JOBBIK pártot a "háttérhatalom" kívülről irányítja.
Amit valljuk be elég érdekes megjegyzésnek tartunk a Magyar Gárda és a Jobbik egyik alapítójától, már csak azért is, mert ő is a Jobbik felsővezetéséhez tartozott, azaz egyrészről őt is irányították, hiszen ő volt a Jobbik második embere, másrészt úgy tűnik őt ez akkor nem zavarta.

A Magyar Főnix Mozgalom másik emblematikus figurája, alapítója és első alapító alelnöke Dr. Szöőr Anna, akinek elég hányatott a politikai pályáfutása.
Dr.-Szöőr-Anna2-247x300.jpgMár majdnem minden jobboldali pártot megjárt "politikusasszony", akit a Jobbik elnöksége már nem mert elindítani listáról a 2010-es országgyűlési választáson, a róla kialakult kép miatt, igaz sokáig fent volt a Jobbik vezető információs oldalán, mint "választható országgyűlési képviselő jelölt", de egyek alapszervezet sem jelölte, arra a listára is csak a Jobbik elnöksége tette.

Pikáns adat, hogy "Dr. Szöőr Anna a Magyar Főnix Mozgalom alapítója és első alelnöke pályázott 4.000.000,-Ft támogatásra a MAZSÖK-nél (Magyar Zsidó Örökség Közalapítvány), idézzük "TV műsor készítése és sugárzása  - figyelemfelhívás a korábbi korok és a mai társadalom antiszemita megnyilvánulásaira, zsidó értékek terjesztése" címen.
Az adat letölthető innen: Link

További pikáns adat, hogy Szöőr, idézzük: " ő az, aki teleszórta a városokat magyargyűlölő szövegű holokauszt-emléktáblákkal, különös tekintettel a Corvin-közre, ahol az épület már ki sem látszik ettől a sok szeméttől. A Heti Válasz, amelyik megrója a kuruc.infot, hogy miket hallgat el, ezt önmagukra nézve nem veti föl. Mivel a nyálas lap elhallgatja, hogy a Szöőr Anna nem egyedül holotáblázott, hanem a debreceni Weisz rabbival és a Semjén Zsolt vezette KDNP-vel együtt, amely pártnak zsidó tagozata is van."
(az idézet forrása: Link

 Dr Szöőr Annát az Magyar Főnix Mozgalom alapítóját és első alelnökét már leváltotta a párt vezetése, és most bőszen tagadják, hogy közük lenne hozzá. 

(Pedig vele alakult meg ő volt az alelnöke a Magyar Főnix Mozgalomnak, sőt még a közleményeket tett közzé: Link )

Ilyen alapítókkal vajon csodálkozhatunk-e azon, hogy a Magyar Főnix Mozgalom párt "címere" szabadkőművesre sikeredett?

Ráadásul annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek. 

A főnix madár is egy okkult szimbólum.Magyar Főnix Mozgalom
Az egyiptomi mitológia szerint a főnix egy szent, gyönyörű vörös-arany tollazatú hím tűzmadár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég.
A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti.
Szoros összefüggésben áll Ré-vel (Luciferrel). 

Okkal merülhet fel a kérdés, hogy egy magát szintén nagyon magyarnak valló párt, vajon miért használ SÁTÁNISTA jelképet logójában és nevében, amely mint említettük egyben szabadkőműves jelkép is, és a szabadkőművesek a mai napig használják pecsétjeiken.

Sőt idézet " A Sátán és az új világrend" c. cikkből:"

one dollar magyarázata.gif
Ezen a bankón szinte minden fontos okkult szám és szimbólum megtalálható.

Az US Nagypecsétje és a maya naptár – az okkult szimbolizációk kapcsolata:
Thomas Horn azon a véleményen van, hogy a 2012-es évvel kapcsolatos legtitkosabb ismeretek úgy voltak elrejtve, hogy közben a szemünk előtt, arcunkba tolva álltak már több mint kétszáz éve, többek között Washingtonban és a Vatikánban is. A titkos társaságok ugyanis számos kódolt információt hagytak ránk, hogy mit várnak ezzel a dátummal kapcsolatban: az istenek visszatérését, és egy luciferi pogány aranykor eljövetelét. Talán a legismertebb és legtöbbet eláruló kódolt szimbólumrendszert az USA egydolláros bankója tartalmazza, beleértve az US Nagypecsétet is.


A pecsét egyik oldala egy kitárt szárnyú sast ábrázol, ami helyett eredetileg egy főnixmadarat kívántak megjeleníteni. (Ez a pecsét korai tervein nagyon jól kivehető, de mivel ez túl egyértelmű volt Ozirisz feltámadására vonatkozóan, így ezt inkább a sassal jelképezték).
" United Grand Lodge of EnglandSokan azt állítják, hogy a szimbólum ma nem "aktív", csakhogy létezik:

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Ezért nem lehet őket integrálni! Megdöbbentő, hiteles, részletes írás, a valódi Afrikáról. Amit egy turista nem lát

Posted oncsütörtök 26 október 2017 - 19:34:01 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


migrans_tanulok.jpgKérem vigyázzanak a cikk elolvasásakor, gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom, mert olyan szóhasználatot alkalmaz mely párbeszédre provokál, s olyan gondolatokat tartalmazhat, mely eltér a köz véleményétől.

– Akik még soha nem töltöttek (utaztak) több mint két évet Afrikában, kérem óvatosan rasszistázzanak le. Jómagam 38 afrikai országban utaztam, több mint 2 évet töltöttem a kontinensen, nem luxus úton, hanem stoppolva, dzsungelben, városszélen, utcán vagy helyieknél aludva, minimál pénzzel. Más aspektusát látom, mint aki csak pár hétre odaautózik.

Ezen írásom a Tanzánia alatti régió 8 országáról levont tapasztalatom esszenciája. Ezt a cikket 2006-ban vetettem papírra … – de még nem kopott meg aktualitása. Sajnos.


Alapvetően szeretem az afrikai embereket. Ezt fontos kijelenteni. Csak nem értem őket. Nem értem meg őket. Más megértés kell megérteni, másként vannak bekötve. De mégis: máig a legérdekesebb kontinens meglátogatni őket számomra.

Ezt szükséges az elején leszögeznem, mert ha végigolvassatok, akkor nem ez a képzetetek támad. Van akinek előítélete van, nekem utó-ítéletem … ezt osztom meg veletek.

Elnézést, amiért ékezetek nélküli az írás. Azért így is olvasható.

Iszonyú aranyos emberek tudnak lenni, különösen az öregek, akiknek tiszta a mosolyuk, sugárzik a szeretet belőlük. Igaz, hogy belőlük alig van már, mert a várható átlagéletkor Afrikában 38 év korul van. (dejó, akkor meg van 3 évem. Persze ez meghosszabbítható, ha elhagyom Afrikát.:) ) Tényleg mindenki akar veled beszélgetni, mosolyognak, gyerekek integetnek vagy kővel dobálnak ha meglátnak, köszönnek, megkérdezni ki vagy, elkísérnek mindenhova, stb. Mert idejük van. Csak az van. (mint említettem 38 év.) Szóval, szeretem az afrikaiakat, de ne akarj tőlük semmit, mert akkor nem fogod szeretni őket, s ne dolgozz velük, mert az elmegyógyintézetben kötsz ki (vagy az adósok börtönében). Afrikát szerencsésebb más szemmel nézni.. !nigger fekete honfoglaló

At kell hangolodni, levenni europai szemuvegunket es megertetni magunkkal, hogy a ‘time is money’ szlogenje itt uj kontost olt: time is just time. Szoval ha barmit akarsz, akkor neked is szannod kell ra idot, racionalitast, hatekonysagot el kell felejteni. De mivel van idejuk, ezert arra is jut, hogy atbeszeljek a dolgokat, es konszenzus szulessen. Ezt hagyomanyosan a local cfief ( a vajda, nagyfonok, a bölcs stb) vezenyli le, de mukodik kiskozossegi szinten is.
Viszont ha valaki meg akar gazdagodni, akkor Afrikaban a helye. Itt barmitt el lehet adni pofatlanul dragan. Persze otthon is, de nemm ennyire pofatlanul. Mert otthon van verseny, esetleg fogyasztovedelem, szabalyok, emberi jogok. (vagy legalabbis).
Zene – no igen, ehhez van tehetseguk, enekesekben nincs hiany, iskolaban, templomban, tuntetesen enekelnek es tancolnak.. A zene mindenkie. Persze amikor nepzenet keresek, akkor semmi sincsen. Van a tuc-tuc gagyi kivitelben, de a lenyeg, hogy hangos legyen es gyors..

Afrikaban mindenki egy nap alatt akar meggazdagodni. (tudjuk, 80-as evek balatoni vallalkozok attitudje.) Erre a mondatomra kirabloim surun bologattak, hogy tenyleg igy van. Akkor meg nem tudtam, hogy rajtam mutatjak majd be. Ez megint csak a roved tavu gondolkodas-ra vezetheto vissza. Ha van valami, akkor azt fosszuk meg, taroljuk le, vagjuk le. Pedig hosszabb tavon tart, ha mindennap megfejik, meglocsoljak, esetleg ultetnek egy masikat. Itt a gazdagsagot esonek hiszik, hogy csak ugy jon, es termeszetesen tenni (erofeszitest) erte semmit nem kell. (nem is akar) Szoval ha mindent lerombolt, minden elenyeszett korulotte, akkor meg az van. Az is jol van, jon a het szuk esztendo, volt mar hogy kibirtak, most miert ne? Meg egyebkent is jon majd
Djibouti, a hatalom őrei… akik próbálták megakadályozni, hogy bejussak

Djibouti, a hatalom őrei… akik próbálták megakadályozni, hogy bejussak valaki aki segit, vagy akitol elveheto.

Piacon ketszeres az ar, mert kettovel tudnak szorozni, de 0.2vel mar nem. Inkabb suru filler, mint hig forint elve kizarva.

A roved tavu gondolkodast mindig a klimara vezetem vissza, mert itt nincs tel, s mindig akad valami, csak fel kell torni a kokuszdiot, vagy leloni egy elefantot.
Europaban mi kapjuk a hosszu telet, s ha hegedulunk tucsok modjara egesz nyaron, akkor telen megfagyunk es/vagy ehenhalunk. Ezert a feher ember hosszu tavon kell es kepes is gondolkodni/ latni. Ez lehetoseget ad arra, hogy tervezzen, uzletet epitsen fel, s lassa a jovot. Ez, mint mar irtam a hazasodasi szokasokban is tetten erheto, mert Afrikaban a ferfi fizet a no csaladjanak, hogy oreg napjaik be legyenek biztositva, ha a cseled (lanyuk) elmegy. Europaban a no csaladja adta a penzt, hogy az uj generacio biztosabban tuleljen. Ez a jovo orientalt vilagkep.

Afrikaban a rövid távú gondolkodásra vezetheto vissza a korrupcio is, hiszen a vezeto nem tudja, hogy ki mikor loki ot ki a hatalombol, igy ma kell megtollasodnia. Igy elkotyavetyelik az orszagot, hogy o anyagilag biztonsagba tudja magat mielobb. Afrika a leggazdagabb kontinens, mert szudan, karima szudan, karima , ahol több piramis van mint Egyiptomban asvanykincsekben a leggazdagabb, kivalo klimaja van, s a lakossag meg nem szaporodott tul. De a fenti okbol kifojolag egy szegeny kontinens, mert a vezetoi megvehetoek, igy a nyersanyagok es a mezogazdasagi termekek feldolgozatlanul jutnak kulfoldre, s ott novelik a gazda(g)sagot. Ha hosszu tavon tudnanak / mernenek gondolkodni, akkor sajat feldolgozoiparuk lenne, s igy munkat adnanak embereiknek (nyilvan az nem kell nekik), fizetest kapnanak, adoznanak, amit ismetelt fejlesztesekre lehetne forditani, mig a feldolgozott arukert is magasabb arat lehetne kapni, s azzal is gyarapodna az orszag. S ha a gazdasag porog, akkor a vezetok szeke sem remegne (lsd. Kina, Vietnam). De ez afrika, itt nincs jovokep, csak ma van es minel tobbet akarok ha van ra mod – attitudje.

A politikus papirrol olvas, mert persze onallo gondolata neki sincsen. De legalabb folyekonyan, hangsulyozva olvasna. No de persze ilyen oktatasi viszonyok mellett mit is varhatnank. Meg itt a poziciok nem kepesseg alapjan osztodnak, hanem urambattya vagy mozgalmari alapon. Vagy hogy ki tudott tobb embert kivasarolni, esetleg eltenni lab alol. Aki ettől különbözne, azt felemészti a rendszer és elmenekül. (lásd értelmiségieket).

Nincs szocialis erzekenyseg, (max. a szélesebb családra terjed ki), mert abbol nem lehet meggazdagodni. Pontosabban lehet, mert kulfoldi segelyek mindig voltak, s azokhoz ugysem jut el, akik raszorulnak, mert akik kezen keresztulmegy (dehogy megy, eltunik), azok maguk hasznara forditjak. Csoro-ek ugyis tulelik, ha meg nem, akkor ugysem tud reklamalni.

Az adatok, hogy afrikaban az atlagkereset napi 1-2 dollar, az csak ugy jon ki, hogy a statisztika szamokkal tud dolgozni. Az orszagokban a lakossag zome onellato, igy penzmozgas nincs, ha van is, akkor nem lekonyvelt. Igy a statisztikak abbol a szuk retegbol atlagolodnak, akik allami gondozasban, elnezest, allami alkalmazasban vannak.
Meg izelito Afrikarol. 1945-90-ig a polgarhaboruk soran 4 millio katona halt meg, de kozben 14 millio polgari aldozat is volt, mikozben 48 millio civil halt meg sajat kormanyuk miatt. De ez mind semmi ahhoz kepest, amit structural violence miatt kovetkezett be: 79 millio emberi elet!!!

Afrika nyersanyagai

Afrika nyogi fuggetlenseget, meg bizony gyerekcipoben jarnak! 1990 ota csak 5 millio aldozat, boldog bekeevek.

De az afrikai ujsagiroknak is van humoruk, s afrika day kapcsan irtak. Ez a nap a diktatorok napja, akik a 3., 4. periodusukat toltik a hatalomban. Ezen a napon vezetoink emlekeztetnek arra, hogy ossze kell fognunk, hogy vedjuk a suverenitasunkat (mig ok vedik a svajci bankszamlajukat).
Ezen a napon vezetoink emlekeztetnek arra, hogy emlekezzunk afrikai identitasunkra, (mely meggatolja, hogy kifejezzuk demokratikus nezeteinket vezetoinkrol)
Ezen a napon vezetoink emlekeztetnek arra, hogy ellenalljunk az uj-gyarmatositasi torekveseknek. (Ami keletrol jon az OK! – ertsd kina)
Ezen a napon vezetoink emlekeztetnek arra, hogy halasnak kell lennunk, hogy sajat fajtank nyom el minket.

Ha az ember fizet (altalaban sokat!) valami szolgaltatasert, az nem azt jelenti, hogy kap is valamit cserebe. Ez csak azt jelenti, hogy a penzt elteszik es semi nem kerul vissza a projectbe, semi fenntartas, javitas, fejlesztes. Viszont lesz kocsi, telefon es sor belole.

Afrikaban mindenki middle man (kozvetito) akar lenni, mert ugy kaszal a legtobbet, munka nelkul, mert senki nem akar dolgozni. Igy kezen kozon minden dragava valik, foleg ha importalniuk kell, mert senki nem termel.
Amikor kinyomnak egy penzt (esetleg ermet), mar akkor nem er semmit. (ugy tunik hosszu az atfutasi ideje a nyomdanak.)

Egyetlen motivációjuk a pénz. Idealizmus nincs. Na jó, elvétve van. Munkat inkabb nem. Munkat veletlenul sem azert csinal valaki, mert erdekli, szereti, tanulhat belole. Kevés ilyet láttam. Csakis a hetvegi boritek miatt tortenik a munkavallalas. Nem munkarol beszeltem, mert arrol fogalmuk sincsen. Inkabb ugy fogalmazhatok, hogy munkahelyuk van. Ahogy Hofi mondaná: dolgoz-gatnak. Meg jo esetben megjelennek ott. Fizetesnapon biztos. Engem kimondottan idegesit, ha valaki (jo) fizetest kap azert, hogy rabolja az idomet, mert peldaul a tourist info-ban altalaban semmirol nem tudnak, semmilyen kerdesemre nem kepesek valaszolni, ha megis, akkor az teves. Es szurcsolik a kv-jukat. Milyen jo, hogy nem kell itt elnem es szembesulnom a sulyos hivatali burokraciaval.

A munka csak akkor megy, ha valaki fonok ostorral alla hatuk mogott es osztokeli oket. Gondolhatnank, kivalo rabszolgak, de ez sem feltetlen igaz, mert ha motivaltak sem kepesek hatekonysagra.

Értékteremtésben, folyamatmenedzselésben, stratégiai gondolkodásban nagyon rossz az általános társadalmi kép.
Zimbabwe volt Afrika kenyereskosara. Ami 20-40 eve mukodott, viragzott az nem kellett. Most fuggetlenkent tehetik tonkre az orszagot, feleltek, elrontottak, ami volt a kozosben korabban. S most maset veszik el, tortenetesen a feherek farmjait. Persze kompenzaciora nem futja, mert feleltek, s a congoi nep meszarosokat penzelni fontosabb, mint a sajat nepuk ehezese. De populista lepesre szukseg van, leolik a fejos tehenet, a jol mukodo farmokat, s csodalkoznak, hogy nincs kaja. De termeszetesen a foldek egyharmada huberenceknek jut, akik persze a ma hasznat nezik, s az ontozocsoveket eladjak hasznalt hulladeknak, mutragyazni sem fognak, nem is tudjak, hogyan kell hasznalni, traktor is lerobben egyszer s javitani minek, kezzel is megy, olcso a munkaero s csodalkoznak, ha nincs termes, megeszik a rovarok, kiszarad, stb.. Elvenni konnyebb. Azt gondoljak a feher tapsol egyett es gazdag lett, pedig evtizedes izzadsaga fekszik benne.
Paraszt megtermeli maganak ami a tuleleshez kell, de persze nem lesz arra, hogy benzinre teljen es elvigye a piacra, igy marad az inseg, pontosabban lesz az inseg, mert boseg volt elotte. Feher epitett korhazat, iskolat, vizet furt es tarolt, s ehseg sem volt olyan akut.

Bizonytalanság.S hogy ezek utan a kulfoldi toke sem jon? Ki az a hulye, aki penzt tesz ide, aztan jon a kapzsi number 1 moho es elveszi egy mozdulattal. Meg maguk a huberesek sem tartjak itt penzuket, hanem svajci szamlajukon inkabb. Hatha jon egy masik moho. Alkalmatlanok persze a vezetesre, de amit meg lehet kiraboljak az orszagbol, mert aztan esetleg mas szelek fognak fujni. Aztan az uj sepru ujra a regi notat fujja., hiszen neki is erosnek kell latszani, nehogy a regi nyaloncnokok visszavaghassanak. Aztan mar mindenki a tronert harcol, mert ott buntetlenul lehet garazdalkodni, s ez meg a szoft verzio, mert itt nem meszarolnak mar le milliokat, mint legutobb ruandaban 3 honap alatt!! Itt eleg megfelemliteni oket, a tobbit kivasaroljak, vagy igernek nekik. S ezt tehetik addig, mig nem sivatagositottak el az orszagot, meg a foldanya is tartogat nekik erceket, asvanyokat, amit el lehet kotyavetyelni, segelyeket is kapnak a szep nagyszemu gyerekekert, lelkes onkentesek is mindig bealdozzak tudasukat, munkajukat, magukat, hogy par ev mulva lassak befeccelt energiaik elfecserleset, mert nem kepesek onallo munkara.

Haszonelvüség. Afrikaban az onkentes munka ezert sem ertelmezheto, mert ha tesznek valamit, akkor penz is jar erte. Vagy valami haszon. Nincs semmi lelkesedes, elkotelezodes, tenni akaras. (A valtoztatni, fejlodni akarasrol szo sem lehet.) Arra mennek, amerrol tobb haszon varhato (minel kevesebb erofeszites reven.)
Ha valamit nem tud megcsinalni, akkor inkabb hagyja, nem mutatja ki hogy nem tudja. De nem kerdezi meg hogyan kellene csinalnia, mert ezek szerint tanulni szegyen.

Voluntarik aassak a pöcegödröt az iskolanak! De nem jut eszebe senkinek a falubol segiteni, nehogyma esetleg megtanuljak, hogyan kell asni, esetleg a gyereke ne kapjon verhast.
Megkezdett barmilyen project rogton leall, ha elmennek az europai onkentesek. Semmi nem tortenik azutan, s a sok energia es penz (a fejlett orszagok adofizetoinek milliardjai) mind a semmibe vesz. Pontosabban a problema halmozodik, mert az ujszulottek Semmelweisnek koszonhetoen eletben maradnak, a segelyeknek koszonhetoen fel is nonek egy darabig. De aztan? Kell meg tobb etelt adni, jonnek lelkes onkentesek…mig meg nem halnak. Vagy megeroszakoljak, ha no.
Miert is csinaljak, ha maguk az erintettek nem akarnak valtoztatni lethelyzetukon???? S ezt komolyan kerdezem! Koltoien..

Igan Afrika nem akar erofeszitest tenni semmiert, azert meg foleg nem, hogy eletminosege javuljon. Persze ez a szo, hogy minoseg, megint csak europabol ertelmezheto. Ha van valami haladas (megint egy ertelmezhetetlen szo szamukra), az addig van, amig valaki tolja, utana lerobban. Karbantartani nem fogja, javitani meg plane nem.
Afrika ki-elvezi az eletet, felel mindent maga korul, mig Europa erofeszitest is tesz hogy elvezhetove tegyuk az eletet.

Esztétikai érzék vagy kivanalom nem letezik. Az plusz befektetett energia.. nem érti miért is kell. Ami (szamunkra) kellemes, szep szuletett, az ott pusztul le ahogy van. Nem fer az agyukba, hogy valaminek nem csak funkcioja van. (na jo, a nonek legyen formaja. No de ez sem igaz, mert 5 eves kislanyokat es 80 eves nagymamakat eroszakolnak meg. Nap mint nap! )

Soha nem valaszolnak a feltett kerdesre. Pontosabban nem a feltett kerdesre valaszolnak. Pl. xy helyre megy a busz? Igen – a valasz. Aztan csodalkozom, amikor megerkezek, hogy iranyitanak egy masik buszhoz. Vagy amikor kerdem, mennyibe kerul egy sms kuldese. Ekkor elkezdi mondani, hogy ugyan nincs egyseg a telefonjan, de ha veszek, akkor annyit beszelek, amennyit akarok. Tenyleg nem complex kerdesekkel jovok. No meg az is sokat elarul attitudjukbol, hogy fogalmuk sincsen, mennyibe kerul egy perc beszelgetes mobilon. Nincs elore tervezes (gondolkodas), addig hasznaljak, mig tart. Utana, ha bajban vannak sem tudnak telefonalni. Sebaj, a mobil ugyis csak statusz szimbolum. Latszani kell.

Nem mondjak, hogy nem tudom, (nem egyenesek??), ehelyett elkezdenek gondolkodni (ugy csinalni), torni a fejuket (agy??), hogy mit is kellene mondani. Csakhogy mi /en hulye europai hajlamos(ak) vagyunk azt gondolni, hogy az ido, penz, s ok ilyenkor raboljak az idomet. Nekik az ido az ido. Az van. Ez van.
Hazudnak – a mi terminologiank szerint – ugye Lao Ce bolcsesseget tudjak: az igaz szo nem kimondhato. Megint csak latszani valaminek, ami nem o/az.
Elvenni valamit mastol nem elitelendo gyakorlat, sot allamilag tamogatott foglalkozas, mert a rendorseg hasznavehetetlen. Ok persze veszik a hasznot maguknak, sanyargatva a polgarokat, lassitva a forgalmat, ellenorizve a gumikopast, az utasletszamot a buszokon, hogy levegyek a sapot. De ha bunozokkel allnak szemben, akkor nem tesznek semmit. Vicc, de igaz, hogy nincs szamitogepuk, de ez ertheto akkor, ha tudjuk telefonjuk es CB-juk sincsen, s ha akarsz valamit, akkor neked kell elmenni rendorert es furikaznod oket. De persze az a legjobb, ha el is kapom magam a bunozot, s hogy rovidre zarjuk a folyamatot az a legjobb, ha magam is buntetem meg. Igen, vissza a kokorba.

Tudás nem érték. Tudjak (esetleg) a dolgokat, de nem ertik. Meg sem probaljak. Belejuk vertek, hogy how are you, Iam fine es ennyi. (Ahogy egy tudós mondta, they have limited mental capacity). No persze erre az oktatási rendszer is rájátszik, mert akik nyugaton tanultak egészen más hozzáállást tükröznek.. de most ugye nem róluk beszélek. Mar tenyleg kezdem azt hinni, hogy agyilag keptelenek felfogni dolgokat, s kezdek arra vetemedni, hogy azt gondoljam, hogy a darwini szelekcio az europai embereknel evszazadok soran tamogatta / kivalasztodta a tanulasra fogekonyabb egyedeket. Magyarul, a nyugati civilizációban a tudás érték, hatalom és erő. Ez lett a túlélés, a jól élés kulcsa. Afrikanak erre csak 100-200 eve volt csupan, igy azonos oktatasi feltetelek eseten is a fekete bor alatt motiválatlan leny dobog. (lasd USA oktatasi statisztikai)
Meg sem probalhatjuk feltenni azt a kerdest, hogy: mit gondol errol vagy arrol. Nem gondol. Persze senki soha nem tette fel nekik ezt a kérdést. Megmondták neki mit tegyen és kész. (Ez is irritálhatja olvasoimat, de a többség sajnos ilyen, rengeteg okból kifolyólag, amiket már részben említettem.

Afrika nem inventive. Semmit sem sajatitanak el maguktol. Mastol sem. Ha egy azsiai lat valami otleteset, masnap mar megszervezte, legyartotta, forgalmazza. Afrikaban (Mozambik) cukornad tultermeles van, eladhatatlan a cukor, ragcsaljak is a nadat, de veletlenul sem latni, hogy kipreselnek a levet, s azt arulnak. Pedig olcsobb es job mint a coca cola, es munkat (na jo az nem kell nejkik), szoval megelhetest is adhatna az embereknek. De nem. Azsiaban viszont minden utcasarkon ihatunk egy poharral.

Nem kreatív, nincs problemamaegoldo kepesseguk, nem onalloak. Millio peldat hozhatnek, de csak egy: fotoboltban a belso vitrin betorott. Ezert amig be nem uvegezik ujra (par het biztos), addig nem is aruljak. Meg sem probaljak atcsoportositani a dolgokat, s meg amikor kerem sem hoznak ki mutatoba.
Aztan csodalkoznak az afrikaiak, hogy a kinai meg a markológépkezelőt is kinabol hozza. Mert az ott van idore, dolgozik is (hetvegen is), s nem kell kulon rabszolgahajcsar a hata moge.
Afrika felső és középosztály élete.

Az erőt, a dominanciát ki kell mutatni.A szupermarketben tabla figyelmezteti legzotarsainkat, hogy maguk toljak a bevasarlokocsit, es ne az ort csicskaztassak. Mert ugyebar a fekete nem tudja magat megkulonboztetni a szinevel, igy a viselkedesevel probalja. Leszol, lenez, varakoztat, velemenye van ugyebar, amit papirrol olvas, mert beszelni es gondolkodni nem tanult meg az oktatasi rendszernek is koszonhetoen.
Egy del Afrikai viccet citalva: mi a kulonbseg a turista es a rasszista kozott?? Egy ora! (mert egy ora mulva rasszistava valik)

Miert van az, hogy az atlag kedves segito, mosolygos, mig mire ujgazdag lesz, uj-pozicionista, atfordul sebzett elefantta. Persze meg szaros a segguk, de ki kell mutatni, hogy kik ok., ami meg mindig abbol all, hogy felesege, marhaja van.
Pazarlóak. Amint megtehetik.Villaja felepul, jeep-el jar, csillog a cipo es illatozik a bor, csillogasra telik, de vizcsapra nem, a falakra festes es gletteles is raferne. Karacsonyfa meg feldiszitve, tv szol egesz ejjel, s a lampak sem alszanak. Konyhaban az edenyek veguket jarjak es vizbegrizt esznek naponta (leginkabb kezzel) A tv, mango radio egyidoben zajong, mikozben szot valtanak egymassal, gyerekek rohangalnak. Allando vibralas, biztos, hogy nem az otthon erzest juttatja eszembe.
No meg feka feleseg sem kellene, elkepeszto, hogy mennyire tudjak unni az eletet es mennyire erdeklodes nelkuliek, marmar idegesito. Pedig ertelmisegi csalad. Gyerekeik pedig tenyleg csak azert vannak, mert jottek, s szaporodni kell. Amennyire semmi figyelmet nem adnak gyerekeiknek az mar fajo. De ugye kifele viritani kell, haj belove, múhaj, kremekbol sincs hiany. Az vagy akinek latszol.(akinek-aminek hisznek) – a kulcsmondata afrikanak.

Iskola – termeszetesen szegeny, Zimbabwe-ben sagely kukoricabol foznek ebedet nekik, sokan csak ezert jaratjak iskolaba a gyereket. Motivacio! Termeszetesen konyvek is csak mutatoba, minden sokadik gyerekre jut egy. De persze a tanarok tolem a telefonvonalra kernek penzt! Majdnem rajuk boritottam a vizet! Ja azt nem, mert az nem volt az egesz 600 fos iskolaban, se wc! Nos a tanaroknak ennyi kozuk van a diakokhoz, mondhatnam onzonek is oket, erdektelennek….
Az oktatas ismetles, belejuk verik. Hogy mit? Arrol fogalmuk sincs, de egy ket ha, jon a policaj.

Felelősségtudat hiánya. Gyereket siman ott hagynak masra, minden elozetes ertesites nelkul par napra. Ertesitessel par ever is. Feher ember kutyajarol is jobban gondoskodik, esetleg odakeszit vizet esz kajat.
Afrikaban azt gondoljak (tenyleg rossz ez a szo), azt hiszik, hogy a gyerekneveles el van intezve azzal, ha nem felejtett el enni es inni adni porontyanak.
Gyerekek meghalnak az unalomtol, mert semmi jatekuk sincsen, hiszen sok penzbe kerul. (termeszetesen fodraszra, mobilra, taxi-ra akad penz). Eszukbe sem jut, hogy maguk keszitsenek jatekot. (kivétel falun a pet palackbol készult autocska.) De persze ezt senki nem tanitotta meg nekik, s igy marad a tv uressege, s persze hogy rendetlenek, mert zsugoritjak az agyukat es nem torodnek veluk.
Mondhatnank hogy onzo tarsadalom, melyben mindenki magara gondol, de igazabol hagyomanyosan ez nem igy van. Itt a tesom gyereke az enyem is, a noje… hm, nem tudom, ezt nem kotik az orromra.

A Nő. – az nem mas mint vagina. Bocsanat, nem. Vagina es cseled. Ja es verni is lehet, es nem is szegyen. Meg soha nem elveztek meg a szex-et, de a gyerek jon. Ketto, harom. Idejuk van. Ha addig együtt maradnak. Alig van olyan csalad, ahol van papa is a gyerek mellé, hamar eltunnek a pasik. No responsibility, nincs semmi felelossegtudat. Semmi.. Viszont a him-nek (elnezest, hogy igy jellemzem oket), mindenkeppen van tobb noje. Itt persze tovabb el a tradicio! Attol nagy ember valaki, hogy sok felesege van. Igaz, ma mar nem felesege, mert azt mar nem tudja megfizetni, mert ugye az penzbe kerul, s itt inkabb latszanak penzesnek, de nem azok. De egy ejszakara azert futja. Meg italra es par szep szora, amig tele van verrel.
Mivel a feleseg teher, no meg fizetni is kell erte, igy mar inkabb csak szeretoik vannak, s az ugye nem szamit, ha utana megszül par gyereket, mert nem erdekli. Lenyeg, hogy megegy rovatka lehet a listan, mig esetleg a no dogrovason. Mert hogy mennyi\szenvedest hagy maga mogott azt leszarja. Mit eszik majd az szerencsetlen kolok, nem szamit, mert addigra mar eppen masfele vadaszik. Vagy ugyebar maset vadassza. A no meg ugyis arra fordul ahonnan remeny van egy kis figyelemre, letiztonsagra, penzre. Persze aztan radobben, hogy ujra csak megdugtak, s ha peche van, jon egy (meg egy) csemete es esetleg a vesz: az Aids. S mire eszmel, mar a pasi tunt is tova, gyereke is a nyakan, s jarhat orvoshoz is. No de mibol? No de a no is szivbaj nelkul arvahazba teszi, job esetben nagyira ruhazza a kolkok, mert valoszinuleg ilyen elozmenyek utan nem is erzi sajatjanak. S igy a 11millios Zimbabwenek van 600 ezer arvahazi lakoja. Kozuluk minden 3. hiv pozitiv. Fenyes jovo.

Korhaz – azt nem tudom, de szinte biztos, ha mutenek, akkor neked kell vinni a vert. S ha van eszed, akkor az orvost is, mert az okt. Rendszer ugyebar.. szar.
Korhazakban naponta nehany 5-6 eves gyerek kerul be nemi betegsegekkel. Amikor firtatjak a mamat, hogyan lehet, akkor persze fedezik a ferjuket, aki megeroszakolta a gyereket.

Étel – Igenytelen – vizbegriz kepesek enni minden nap. Ha van mas is, akkor is vizbegrizt esznek. So es egyeb fuszer nelkul. Itt az eves nem gasztronomiai elvezetet jelent, hanem csak annyit, hogy az ehsegerzet elmuljon. Meg valami tuzon sult/fott hust. Bizony ezer evek kellenek, hogy kialakuljon valami magaskultura. S az torekeny is, mert eleg egy inseges idoszak, haboru, barbar nep, s maris ujra a kokorban vagyunk.
Ennek egyik jele mit mar emlitettem talan Mozambik kapcsan a: homokeves. Nem vicc, izesitik soval borssal, es a terhes nok fogyasztjak. Del afrikaban ko variacioban is megtalalhato a piacokon, habar mar a tiltott szerek listajara kerult. Persze lehet pillango babokat iskapni sulve, jo feherje forras, es en tradicionalis etelnek tekintem, mert ugye a vizbegriz, az mar europai hozomany, hisz a kukorica Del Amerikai szerzemeny.

De vannak ujitasok is, pl. Nylonzacskoban sutik a rantottat! Szerinted megolvad a muanyag? Fogadjunk meg soha nem probaltad. Szerintem zseniális.
Reggelente a fagyott tejet olvasztjak, forraljak a zacskot a rezson. Nem gondolkodnak elore, hogy elozo este kivegyek a melyhutobol.
Befottes gumirol rogton a penzkoteget osszefogo gumira asszocialnak. Ok arra hasznaljak, mi befottnek. Tan ha nalunk is nagyobb lenne az inflacio, mi is arra hasznalnak. Foggal nyitjak a sort. Nem macsosagbol, nem virtusbol.
Netkavezoban, fodrasznal, hegyi menedekhazban 20 eves magazinokat lapozgathatunk. Mondom, idoutazas ez az Afrika. Vissza a kokorba.

Termeszetesen van elefant, krokodil, vizilo, babboon, draga szafari es zero turista. Mert itt lenni draga mulatsag, de tudjuk, hogy Afrika egy nap alatt akar gazdag lenni, igy a kemping gyakran 200-400 dollar per ejszaka!!! De egy par negyzetmeter homokot a semmi kozepen is 10 dollarert adnak, igy nem csoda, hogy az elmult 4 honapban csupan 7 ejszakat voltam guest house-ban (el is tunt a penzem), es 3 ejszakat kempingben. Itt most atelet nyomjak, ejszaka gyakran 4-8 fok, de szerencsere eso mar elmult, igy a csillagos eg es az almaim meg az enyemek.

Biztos sok-ezer dolgot kihagytam, emlekeztessetek ra, hogy arra is figyeljek esetleg. Majd meg fesulgetem egyszer, de azert szeretnek valamit megosztani az itt let-embol, meglatasaimbol, foleg milyen az elet. Hogy mit lattam, azt majd diavetitesen lathatjatok, ha megerkezem. Eddig Lesotho, Namibia es Malawi a legigeretesebb, kivancsi vagyok mi lesz Tanzaniaban es Kenyaban.migransm migráció

Szivesen varok barmilyen reakciokat. …Persze lehet velemenyt is utkoztetni (sot kell is!). Provokativan írtam, mert erre tudok kisajtolni reakciókat. De mielőtt bárki lerasszistázna, érdemes elgondolkodnia, hány évet élt kint, melyik országban, negyedben, emnnyi pénzért, s kikkel vegyült. Én alulról láttam a dolgokat, megszenvedtem értük, 1.5 évet utaztam ott, érdekes kontinens az biztos, de nem nekünk való az a társadalom. De próbáld ki mindenképpen.

Lehet ugy visszajonni afrikabol, hogy csak ámulunk, milyen kedvesek az emberek, meg hogy milyen szegenyek (szerintem szegénység mentális eredetű), de akkor nem lattak, es nem ertettek Afrikat. Vagy nem voltak itt. De ezek utan, lehet hogy nem is lesznek??

Gabor Csonka – vandorboy

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A muszlim beltenyészet katasztrófális eredményei - Dán pszichológus

Posted onkedd 15 augusztus 2017 - 19:25:16 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Ki gondolna erre?

nicolai sennels

Ezt a cikket egy dán pszichológus írta, bemutat egy érdekes szempontot, amit komolyan meg kell fontolni.
Kíváncsi, hogy a muzulmán emberek miért küldik gyermekeiket ide élő bombaként, és miért kell hagyni, hogy muzulmánok jöjjenek bármilyen okból Európába?
Ez csak azért érdekes, mert megmagyaráz nagyon sokat arról, hogy mi történik a világban ma.
A szerző (Dr. Nicolai Sennels) helyesen rámutat, ha az iszlámot hagyjuk tovább növekedni és átveszi a nyugati országokat, mint ami most történik Európában, az egész génállomány is súlyosan megsérül, és az emberiség leromlik eredményeiben. 
Cikkében is megmagyarázza, hogy miért nem ők nyertek néhány Nobel-díjat és miért nem alakultak ki új találmányok az arab világban úgy, mint a nyugati embereknél. De ami a legfontosabb az egészben, hogy elmagyarázza az őrült gyilkos fanatizmust, amit egyszerűen nem lehet megérteni.

Dr. Nicolai Sennels egy dán pszichológus, aki már komoly kutatásokat végzett a muszlim világ egy kevéssé ismert problémájával: A muszlim beltenyészet katasztrofális eredményei, amit az első unokatestvérek közötti házasságok okoznak. Ez a gyakorlat tilos a zsidó-keresztény hagyományban, amit már Mózes idejében is büntettek, de Mohamed követőinél már folyik 50 nemzedék óta (1400 éve) a muzulmán világban.Ez a beltenyésztési gyakorlat soha nem szűnik meg a muszlim világban, hiszen Mohamed a végső példa és a hatóságok hajthatatlanok minden ilyen kérdésben, beleértve a házasságot is.


muszlim beltenyeszetA hatalmas beltenyészet a muszlim génállományban gyakorlatilag visszafordíthatatlan károkat tett, kiemelten az intelligenciában, a józan gondolkodásban, és az egészségben. Dr. Sennels szerint az összes muszlim közel fele a világon beltenyésztett. Pakisztánban a számok azt mutatják, hogy megközelítően 70%.Még Angliában is a bevándorlóknak közel fele az első unokatestvérével köt házasságot.Dániában a pakisztáni bevándorlók mintegy 40%-a beltenyésztett.

A számok egyaránt elborzasztóak más fontos muszlim országokban is:

  • 67% Szaúd-Arábiában;
  • 64% Jordániában és Kuvaitban;
  • -63% Szudánban;
  • 60% Irakban; és
  • 54% az Egyesült Arab Emírségekben és Katarban

A BBC szerint a pakisztáni muszlim ihletésű beltenyészet azon valószínűsége, hogy egy gyermek recesszív genetikai rendellenességekkel születik, 13X nagyobb, mint egy brit családban. Ugyanakkor míg az Egyesült Királyságban a pakisztániak felelősek 3%-ban a genetikailag hibás születésekért, Pakisztánban 33% ez az arány.

A kockázat az úgynevezett autoszomális recesszív betegségek, mint például a cisztás fibrózis és gerincvelői izomsorvadásban 18-szor magasabb, és a halálozási kockázat miatti fejlődési rendellenességek is 10-szeresek. A beltenyésztés másik negatív következménye, hogy 100%-kal nőtt a kockázata a halvaszületéseknek és 50% -kal nőtt a lehetősége, hogy a gyermek meghal a szülés alatt.Csökkenti a szellemi kapacitást is a muszlim házasság-minta.

Dr. Sennels szerint a kutatások azt mutatják, hogy a gyerekek a vérségi házasságok miatt elveszítenek 10-16 IQ pontot, és a szociális képességek fejlesztése is jóval lassabb a beltenyésztett babáknak.Annak kockázatát, hogy az IQ-ja alacsonyabb lesz mint 70, (a hivatalos demarkációs szint miatt a minősítés “retardált”), elképesztően (400%) megnöveli az unokatestvérek közötti házasság. (Hasonló hatások figyelhetők meg a fáraó dinasztiáknál az ókori Egyiptomban és a brit királyi családnál, ahol a beltenyészet volt a norma egy jelentős időszakban.)Dániában a nem-nyugati bevándorlóknak több mint 300% -kal nagyobb valószínűséggel nem sikerül a szükséges intelligencia tesztjük a dán hadseregbe való bejutáshoz.

muszlim beltenyeszetDr. Sennels azt mondja, hogy “a tudásképesség és az absztrakt gondolkodás egyszerűen alacsonyabb az iszlám világban.”

Rámutat arra, hogy az arab világ mindössze 330 könyvet fordít le minden évben. Ez mintegy 20%-a annak, amit csak Görögországban fordítanak le.Az elmúlt 1200 éves Iszlám csak 100.000 könyvet fordított le arabra, ugyanannyit, mint Spanyolország egyetlen év alatt.

10 török közül 7 még csak nem is olvasott egy könyvet sem.

Dr. Sennels rámutat a nehézségekre, hogy miért nem sikeresek a muzulmánok a Nyugaton: “Az alacsonyabb IQ együtt a vallással, amely elítéli a kritikus gondolkodást, biztosan megnehezíti, hogy sok muszlim sikeres legyen a mi high-tech tudásalapú társadalmunkban.” Csak kilenc muszlim volt, aki valaha Nobel-díjat nyert, és öt olyan volt aki “békedíjat.” A Nature magazin szerint a muszlim országokban mindössze 10% -át hozzák létre a világ tudományos kutatásainak. (mért cikkek egymillió lakosra vetítve).Dániában (Dr. Sennels hazájában) a muszlim gyermekek nagymértékben felülreprezentáltak a gyermekek körében a sajátos nevelési igény tekintetében.

Egyharmaduk (33%) a költséges dán iskolák által biztosított gyógypedagógiai szolgáltatást veszi igénybe; 51% -70% a testi fogyatékos muzulmán gyermekek száma Koppenhágában.

Tanulási képességük súlyosan érintett. A vizsgálatok kimutatták, hogy az iskolás arab gyermekek szüleinek 64%-a még 10 év után is írástudatlan.

A bevándorló muszlim diákok lemorzsolódása a dán középiskolákban kétszer akkora, mint a bennszülötteké.A mentális betegségek is egy végterméke a belterjes házasságoknak. Minél közelebb van a vérrokonság relatíve annál nagyobb a kockázata a skizofrén betegségeknek. A fokozott téboly lehet a magyarázata, hogy Dánia legnagyobb kórházában a klinikailag őrült bűnözők 40%-a bevándorlói háttérrel rendelkezik. Az USA sem mentes ettől. Dr. Sennels szerint, “Egy tanulmány alapján 300.000 amerikainál azt mutatják ki, hogy a muszlimok többsége az USA-ban alacsonyabb jövedelmű, kevésbé képzett, és rosszabb a munkahelye, mint a lakosság egészénél.”

Dr. Sennels arra a következtetésre jut:

 “Nincs kétség afelől, hogy a széles körben elterjedt hagyományos első unokatestvérek házassága a muzulmánok között ártott a génállománynak. Mivel a muszlim vallásban tiltják a nem-muszlimok közötti házasságot, az megakadályozza, hogy friss genetikai anyag kerüljön a lakosság körébe. A génállomány genetikájának okozott kárt a próféta tette, amikor az első unokatestvérével kötött házasságot 1400 évvel ezelőtt. Ennek elsöprő közvetlen és közvetett emberi és társadalmi következményei lehetnek. “

muszlim hazassag

A lényeg: az iszlám nem egyszerűen egy jóindulatú és erkölcsileg egyenértékű alternatívája a zsidó-keresztény hagyománynak.

 

Ahogy Dr. Sennels rámutat, az első és a legnagyobb áldozatok maguk az iszlám muzulmánok.
Egyszerű keresztényi kötelesség, és a józan ész diktálta szükség, hogy megvédjük a nyugati civilizációt a pusztító iszlámmal szemben, és megállítsuk ennek a sötét és veszélyes vallásnak a terjedését .

Ezeket a súlyos szociális terheket is figyelembe kell venni, amikor létrehozzák az államok politikáját és az iszlám országokból való bevándorlással kapcsolatos intézkedéseket. .

(Olvasóinktól)

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Jobbikban bérkommentelőket fizettek az őket bírálók lejáratására

Posted onkedd 25 július 2017 - 07:32:23 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


szabo gabor partigazgató
Szabó Gábor a Jobbik
pártigazgatója

Több tíz millió forintért alkalmazott a Jobbik médiafigyelőket, azaz bérkommentelőket annak érdekében, hogy a közösségi oldalakon lejárassák és ellehetetlenítsék azokat, akik bírálják a pártot és annak politikáját.

A hozzánk is eljuttatott szerződések szerint a párt megmondóemberei 2012-től kapták megbízásukat, egészen 2015 végéig.
A lista nem teljes, a megyei és a választókerületi bértollnokok nem szerepelnek rajta.


hocza tamas
Hocza Tamás a jobbik
Borsod-Abaúj-Zemplém
megyei alelnöke

A megbízottak között több jelenlegi Jobbik-tag, illetve önkormányzati képviselő neve is feltűnik, így Hocza Tamásé, aki a párt Borsod-Abaúj-Zemplém megyei alelnöke, választókerületi elnöke, és havonta 66 ezer forintot kapott azért, hogy ellássa a rá bízott feladatot.
Több mint 3 és fél éves médiafigyelésért közel 2,5 millió forintot kapott.

baucsek_rajmund.jpg
Baucsek Rajmund a jobbik
angyalföldi Ifjúsági
Tagozatának alelnöke

Baucsek Rajmund a jobbik
angyalföldi Ifjúsági
Tagozatának alelnöke havi 59-ezerért mocskolta a jobbikot bírálókat

Nála jobban járt Sátoraljaújhely jobbikos képviselője, aki már havonta 74 ezerért, összesen 3,1 millió forintért írt kommenteket a pártot kritizálóknak.

bogdan_szabolcs_cigany.jpg
A Jobbik egyik cigány
származású jelöltje

A legmagasabb fizetést, havi 95 ezer forintot Bogdán Szabolcs jobbikos kapta, aki a többiekhez hasonlóan mintegy 3 és fél évig „figyelte a médiát”, összesen közel négymillió forintért.

A Jobbikból kiábrándult szimpatizánsok, illetve korábbi alapszervezeti tagok között nem ismeretlen a párt bérkommentelői csapata, amely ma is tevékenykedik.

Az egyik megszűnt alapszervezet elnöke a portálunknak elmondta: ezek az emberek nemcsak azt figyelik, hogy kik miként vélekednek a pártról, de saját tagjaik bejegyzéseit is ellenőrizik.

Véleményüket nemcsak saját nevükön, hanem sokszor álneveken regisztrálva osztják meg, ezzel is nyomást gyakorolva.
– Stílusuk személyeskedő, kioktató, sokszor nyomdafestéket nem tűrő elemekkel is teletűzdelik véleményüket, amelynek lényege az, hogy aki nem Vona Gábort és a Jobbikot követi, megalázzák – fogalmazott az egykori jobbikos.

Az általunk megismert listán szereplő 12 személy összesen közel 34 millió forintot kapott a Jobbiktól a fent vázolt feladatok ellátására.

Portálunk megkereste Szabó Gábor pártigazgatót, hogy megtudjuk, összesen hány embert alkalmaznak médiafigyelésre, és mekkora összeget fizetnek ki az érintettek munkájáért, de hétfő estig nem kaptunk választ.

ugynokok jobbikForrás: Magyar Idők nyomán

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Szó szerint bombahír – Halálán lévő CIA-ügynök: mi robbantottuk fel a világkereskedelmi központot

Posted onszombat 15 július 2017 - 20:04:12 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


ciaMalcom Howard, a 79 éves, nyugállományú CIA-ügynök több megdöbbentő kijelentést tett, amióta a múlt pénteken kiengedték a kórházból azzal, hogy még három hetet fog élni.

Elmondta, hogy benne volt a World Trade Center 7-es épületének „irányított ledöntésében”. Ez volt a 9/11 alkalmával elpusztított harmadik épület.

Howard 36 éven át dolgozott a CIA-nek és komoly szakértelme van robbanóanyagok elhelyezésében.

Elmondta, hogy a New York elleni támadások idején a CIA „Új évszázad” műveletében dolgozott. Ezen belül egy négy személyből álló sejtnek volt az egyik operatív embere és feladatuk volt annak biztosítása, hogy a WT7-es épületet sikeresen rombolják le.


Elmondta, az egyetlen olyan rombolási művelet volt, amelyben azt az utasítást kapták, hogy annak kivitelezésénél ügyeljenek arra, az ne látszódjék szándékosnak.

Akkor ezzel nem volt problémája, mert „amikor az ember hazafi, nem kérdőjelezi meg a CIA vagy a Fehér Ház indítékát. Arra gondoltunk, hogy a nagyobb cél a nagyobb jó eléréséért van… De most már a  szívem szakad a sok szemét szöveg hallatán”.

Részletekbe menve elmondta, hogy szuperfínom, katonai minőségű nanotermikus összetett anyagokat használtak robbanóanyagként. Ezt könnyű volt az épületbe vinni, mert ott csaknem minden irodát a CIA, a titkosszolgálat vagy a Pentagon bérelt.

A WTC 7-ben hatalmas mennyiségű robbanóanyagot helyeztek el stratégiai helyeken azon hónapban, amely megváltoztatta az amerikai történelem irányát. Amikor szeptember 11-én az északi és déli torony lángolt, felrobbantották a World Trade Center 7-es épületet, ami szétrombolta az acélszerkezetet.

Az épület délután 5:20-kor esett szét, hét órával a WTC 1 és 2-es torony elpusztítása után.

Forrás: Lovas István

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Több sebesült! Válogatás nélkül lőnek a migránsok a területükre tévedő idegenekre Koppenhágában

Posted onpéntek 27 október 2017 - 20:29:07 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Három dán fiatalt lőttek meg két nap alatt Koppenhága Nørrebro nevű, bevándorlók által uralt városnegyedében, ezért a polgármester állandó rendőri jelenlétet követel.

dania iszlam teroristA fiatalok között semmilyen kapcsolat nincs. Látszólag találomra lőttek rájuk.

A dán rendőrség szóvivője arra kérte a 17 és 25 év közötti fiatalokat, hogy legyenek nagyon körültekintőek ezen a környéken és ha nem muszáj ne menjenek oda.

Preben Bang Henriksen, a dán kormánypárt, a Liberális Venstre szóvivőjét megdöbbentette a korábban biztonságos és nyugodt városrész biztonságának ilyen fokú, gyors romlása:


“A második világháború óta a rendőrség nem adott ilyen figyelmeztetést. Ez Teljesen elfogadhatatlan “- mondta Preben Bang Henriksen.

Az ellenzéki szociáldemokraták szóvivője, Trine Bramsen egyetért a liberális kormányzattal, és a jelenlegi biztonsági helyzetet “katasztrófának” nevezte .

A koppenhágai rendőrség nagy erőkkel nyomoz a lövöldözők után, de egyenlőre semmi nyomot sem találtak.

Az iszlám és a muzulmán bevándorlás kritikusai évtizedek óta figyelmeztetnek a felelőtlen liberális politikákra, amelyek ösztönzik az iszlám országokból a bevándorlókat.

A dán parlamentben napokon belül dönthetnek a katonaság bevetéséről a No-go zónákban.

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Cigány tartomány Magyarországon!

Posted oncsütörtök 28 szeptember 2017 - 08:27:55 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


cigány A cigány tartomány Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, illetve Heves megye területein jönne létre

Népszavazási kezdeményezést nyújtott be szerda délután az Opre Roma Demokrata Néppárt a Nemzeti Választási Irodához (NVI).

Céljuk nem kevesebb, mint hogy önálló cigány tartomány jöjjön létre négy északkelet-magyarországi megyében.

Szerintük a hazai roma és nem roma elit korruptsága és a megváltozott etnikai viszonyok is indokolják a terület autonómiáját.


„A türelmünk elfogyott! A kormány és az aktuális politikai kör évek óta siketnek, némának, vaknak és mozgásképtelennek tetteti magát! Javaslatainkra, felvetéseinkre, kéréseinkre, kérdéseinkre, kritikáinkra nem reagálnak, nem válaszolnak, vagy indoklás nélkül elutasítanak, támadnak bennünket!”

Az eddig szinte ismeretlen párt ugyanis nem kevesebbet akar elérni, minthogy Észak-Magyarországi Roma Tartomány néven autonóm cigány terület létesüljön négy magyar megyéből.

cigányA tartomány Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, illetve Heves megye területein jönne létre – erről Kamarás István, a párt elnöke beszélt a Magyar Nemzetnek a Nemzeti Választási Iroda épülete előtt.

Ígéretük szerint a cigányságnak jobb anyagi lehetőségeket biztosítanának, mindemellett „nem lopnák szét az országot”.

Kamarás emellett lopás helyett inkább a rászorulóknak adná a pénzt, amelyet „többféle helyről” biztosítanának, és beszüntetnék a korrupciót is.

Kamarás kifejtette, az elit elengedte a vidékiek és a cigányok kezét, és eddig pártja hiába próbált jobbító szándékú javaslatokkal előállni, arra a vezetés „a füle botját sem mozdította”.


források: mno.hu mandiner.hu; hvg.hu

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Jobbik fizetett trollkommandójának főkolomposai!

Posted onszerda 26 július 2017 - 17:49:21 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


jobbikos trollÚjabb jobbikos „bértrollok” neve került nyilvánosságra. Úgy tűnik, a Jobbik házi portáljának, az Alfahírnek a főszerkesztője is fizetett bérkommentelő lehetett, miként Vona Gábor keresztfia, az erdélyi magyarokat korábban gyalázó, Soros György szervezeteit magasztaló Szotyori-Lázár Zoltán is tagja volt az internetes „trollkommandónak”.


Újabb jobbikos „bértrollok” neve került nyilvánosságra. Úgy tűnik, a Jobbik házi portáljának, az Alfahírnek a főszerkesztője is fizetett bérkommentelő lehetett, miként Vona Gábor keresztfia, az erdélyi magyarokat korábban gyalázó, Soros György szervezeteit magasztaló Szotyori-Lázár Zoltán is tagja volt az internetes „trollkommandónak”.

Érdekes adatokat tett közzé a Jobbik fizetett bérkommentelői kapcsán Varga-Bíró Tamás (VBT) kedden az interneten. A Jobbik hátországát kiválóan ismerő zenész-publicista a Magyar Időkben kedden megjelent cikkre reagálva hozta nyilvánosságra néhány jobbikos „bértroll” nevét, de ténykedési módszereikről is föllebbentette a fátylat. Mint fogalmazott:

"A médiafigyelés jól bevált, közismert és elfogadott módja a párttevékenységeknek. Itt azonban nem csupán megfigyelésről, és nem csupán a megfigyelt személyek írásainak kommentálásáról van szó. A bértrollok ugyanis nem bértollnokok. A bértrollok először követőjévé válnak a személynek, majd minden egyes alkalommal durva személyeskedésbe mennek át kommentjeikben, egészen addig a pontig, amíg az illető célszemély olyat nem mond, aminek alapján a bértroll egyszerűen letiltatja őt a Facebook közösségi alapelveinek megsértése címén. Ezzel paralel egy másik, igen lelkes kreatív csapat már készíti is a lejárató mémeket az említett személyről. Némelyik bértroll komoly havi apanázsért, mások csupán jószolgálati feladatként vállalják magukra, hogy valós, vagy álprofilokról támadják a kritizálókat. A trollok sosem észérvekkel, hanem mindig durva személyeskedéssel apellálnak. Ilyen közismert troll többek között Szotyori-Lázár Zoltán, vagy az „Incze Béláné” álnéven működött Czigány Orsolya. Mind közül azonban a legnagyobb karriert befutott személy Magvasi Adrián."

Szotyori-Lázár Zoltán, a Jobbik szolnoki elnöke, egyben Vona Gábor keresztfia volt az, aki – mint arról a PestiSrácok.hu is beszámolt – az erdélyi magyarokat „egy marék üveggyöngyért megvehető”, „elhülyülésre hajlamos masszának” titulálta egyik internetes trollkodása során. Majd később arról értekezett ugyancsak a Facebookon, hogy Soros György szervezeteimagas színvonalú”, „pótolhatatlan munkát” végeznek Magyarországon. Miközben pártja 2014-es választási programjában még „sáskahadnak” nevezte ugyanezeket a Soros-féle álcivil szervezeteket…

vona szotyori lazar
Szotyori-Lázár Zoltán és Vona Gábor; Forrás: Facebook

VBT fölidézte, hogy a másik „bértroll”, Magvasi Adrián 2016-tól a Jobbik választókerületi elnöke a budapesti 7. számú országgyűlési egyéni választókerületben, és tavalyig a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnökségi tagja volt. 2014-ben Vona Gábor felkérte, hogy induljon EP-képviselőjelöltként a Jobbik színeiben, s így fölkerült a 36 fős lista 31. helyére. Persze, végül nem jutott ki Brüsszelbe, ezért „a sikertelenséget kárpótolandó” kapott médiafigyelői megbízást. Jelenleg ő a Jobbik házi portáljának, az Alfahírnek a főszerkesztője. A zenész-publicista azt írta:

"A bértrollokon kívül a Jobbik minden hónapban kiadott a tagságának egy körlevelet, amely amolyan „Gyakran Ismételt Kérdések” témában ölelte fel a lehetséges támadási felületeket, és a támadásokra kötelezően adandó válaszokat a párttagok részéről. A médiafigyelő csapat a párttagokat is monitoring alá helyezte, s a renitensekkel vagy lustákkal szemben a pártvezetés retorziókat is alkalmazott. A retorziók a szóbeli vagy írásbeli pártfegyelmitől a pénzbüntetésen át a kirúgásig terjedtek. A kirúgott egykori jobbikos lejáratásával ezután egy külön csapat foglalkozott."

Perrel fenyegetőznek

Mint arról a Magyar Idők keddi cikke alapján portálunk is beszámolt, több tízmillió forintot áldozott a Jobbik bérkommentelőkre, akiknek a feladata az volt, hogy lejárassák a párt bírálóit. A napilap birtokába került dokumentumokból az olvasható ki, hogy a megbízás 2012-től 2015 végéig tartott, ez idő alatt tizenkét személy közel 34 millió forintot keresett. A lap szerint a lista nem teljes, ugyanis megyei és választókerületi kommentelők nem szerepelnek rajta. A megbízottak között több jelenlegi Jobbik-tag, illetve önkormányzati képviselő neve is feltűnik, például Hocza Tamásé, aki a párt Borsod-Abaúj-Zemplém megyei alelnöke, választókerületi elnöke, és havonta 66 ezer forintot kapott a kommentelésért, így több mint 3 és fél év alatt közel 2,5 millió forintot keresett. Sátoraljaújhely jobbikos képviselője már havonta 74 ezerért, összesen 3,1 millió forintért írta kommenteket. A legmagasabb fizetést pedig, havi 95 ezer forintot Bogdán Szabolcs jobbikos kapta, aki a többiekhez hasonlóan mintegy 3 és fél évig „figyelte a médiát”, összesen közel négymillió forintért. A párt egyik megszűnt alapszervezetének elnöke a Magyar Időknek elmondta:

"Ezek az emberek nemcsak azt figyelik, hogy kik miként vélekednek a pártról, de saját tagjaik bejegyzéseit is ellenőrizik."

A cikk megjelenése után a Jobbik perrel fenyegette meg a napilapot, és Szabó Gábor pártigazgató tagadta még azt is, hogy az említett személyek médiafigyelést végeznének. Ám a Magyar Idők szerdai cikkéből az is kiderül, hogy Szabó Gábor később már cáfolta saját magát, és beismerte, hogy a Jobbik párt­alapítványa által létrehozott Egyensúly Média Intézet keretein belül mégiscsak végeztek napi médiafigyelést. Ekkor már csak a bérkommentelést tagadta. Ugyanakkor Varga-Bíró Tamás keddi Facebook-posztjában a Jobbik perrel fenyegetőzésére úgy reagált:

"Amennyiben ezt az ostoba és felelőtlen fenyegetést be mernék váltani, garantálom, hogy olyan – több száz tanút felvonultató – per fog generálódni, amely per során azt fogják kívánni, bár csak figyelmen kívül hagyták volna az egészet."

Öt álprofilja is volt egy jobbikosnak

A Magyar Idők szerdai cikkéből az is kiderült, hogy keddi cikkük után többen megkeresték a lapot, és alátámasztották az általuk leírtakat. Egyikük, Juhász Kálmán, a Jobbikot egykor támogató vállalkozó nemrég személyiségi jogi pert nyert Bogdán Szabolccsal szemben, mert a megyei sajtófőnök becsmérlő tartalmakat közölt róla a közösségi oldalon. – Bogdán Szabolcsnak legalább öt profilja volt, a Szebb Jenő név mellett még használta a Becses Briganty, Briganty Szabolcs, Bogdán Szabolcs és Szabolcs Bogdán profilokat is a Jobbik melletti tevékenységéhez – sorolta Juhász Kálmán. Bogdán egyébként saját maga is elismerte, hogy 2007-ben kezdett Szebb Jenő néven írni. A Facebookon azt írta:

"Ezt a Facebook-adatlapomat is, amelyen most olvasható ez a közlemény, Szebb Jenő néven vezettem. […] Immár nyíltan is felvállaltam, hogy Szebb Jenő én vagyok, azaz Bogdán Szabolcs […] az tény, hogy ezen az adatlapomon jelentek meg – és ne legyünk farizeusok, ÉN tettem közzé – olyan tartalmakat, amelyek sértették valaki más jó hírnevét."

Forrás: Magyar Idők/PS. Vezető kép: PS-montázs

Comments are disabled.
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Olajpiac - Elképesztő fordulatot hoznak a következő évek

Posted onvasárnap 16 július 2017 - 08:28:10 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


olajfurotoronyA világ olajvállalatait az a veszély fenyegeti, hogy a technológia fejlődése miatt szinte egyik évről a másikra a cégvilág kihalásra ítélt dinoszauruszaivá váltnak.

A fényképezés atyja, a Kodak sorsa leselkedik rájuk, amely éppen így járt a digitális fotózás robbanásszerű fejlődése nyomán.


Amikor nemrégiben egy konferencián Bob Dudleyt, a BP vezérigazgatóját megkérdezték arról, mikor várható a világ olajkeresletének csúcspontja, azt válaszolta: 2042. június 2-án. A poént díjazták a résztvevők, ugyanis nyilvánvaló, hogy ez ügyben lehetetlen pontos jóslatot adni. Ugyanakkor a vicc komoly eleme, hogy a fekete arany korszakának vége a láthatárra került - derül ki a Bloomberg cikkéből.
olajA BP legfrissebb szakértői előrejelzése szerint a keresleti csúcs két és fél évtizeden belül - plusz-mínusz néhány év - következik. Ez a jóslat és a hozzá hasonlók sötét árnyékot vetnek a világ legnagyobb iparágára, az olajbányászatra, amelynek cégei néhány évvel ezelőtt azzal voltak elfoglalva, hogyan növelhetnék a kitermelésüket.

Jöhet hamarabb is

Patrick Pouyanne, a francia Total SA vezérigazgatója egyetért az előtte szólóval. Úgy véli, hogy valamikor a 2040-es években érkezik el a keresleti csúcs. Cége ezért tolja a pénzt két kézzel a napenergiával kapcsolatos fejlesztésekbe.

Ben van Beurden, a Royal Dutch Shell első embere szerint a kritikus időszak ennél hamarabb is bekövetkezhet. Sokkal hamarabb, akár 15 éves távlatban is, feltéve, hogy az elektromos autók igazán népszerűvé válnak. Az energetika átalakulása ugyanis megállíthatatlan.

Vészesen rövid idő

Az olajiparban, ahol az egyes projektek, az olajmezők feltárásának átfutási ideje több évtized, ez a jóslat azt jelenti, hogy a végzetes változás holnapután egy nappal következik be. Ha ez történik, akkor az olajárak alacsonyak maradnak és bizonyos nehezen elérhető lelőhelyek, például az Északi-sark alatt érintetlenek maradnak.

A zöldenergián kívül van még más reményük is az olajmultiknak: a földgáz. A susogó energiahordozó iránti kereslet emelkedni fog, ami jó hír az amerikai Exxon Mobilnak és a Shellnek, amelyek rengeteg pénzt fektettek a folyékony földgáz (lng) exportjába.

olajkútA közel-keleti olajországok viszont nagyon rosszul járnak. Ha 100 évre elegendő olajtartalék van az országod alatt, akkor a 25 éves távlat nagyon soványnak tűnik - mondja Martijn Rats, a Morgan Stanley iparági elemzője. Szaúd-Arábia és Kuvait például jövedelmei 90 százalékát szerzi a fekete arany eladásából.

Sok mindentől függ

A cégvezetők egyetértenek abban, hogy a változás sebessége sok tényezőtől függ, ezért könnyen tévesnek bizonyulhatnak a mostani prognózisok. És ha be is jönnek, akkor sem követi majd a keresleti csúcsot zuhanás.

A fogyasztás fokozatosan szorulhat vissza. Ezért talán nem pusztán kincstári optimizmus Szaúd-Arábia és Oroszország részéről az a várakozás, hogy a kereslet a 2050-es évekig emelkedhet. Tavaly még 1,6 millió hordóval ment fel a napi olajfelhasználás szemen az 1,1 milliós tízéves növekedési átlaggal.
olajfurotoronyDurva lehet

Összességében nagyon sötét is lehet a jövő. Philip Verleger energiaipari tanácsadó úgy véli, hogy az olajmultik és az olajexportáló országok olyan helyzetben találhatják magukat, mint a Kodak, a Polaroid vagy az Encyclopedia Britannica. Az elektronikai ipar fejlődése mindegyiket kiütötte néhány év alatt. A digitális fényképezés a hagyományos filmes fotózást, az internet az enciklopédikus tudás tárolását forgatta fel, lecserélve az ezekkel foglalkozó cégeket.

Forrás: napi.hu

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Bí­ró­sá­gon val­lott a Job­bik par­la­menti kép­vi­se­lője: Kis­korú lány a há­ló­szo­bá­ban + video

Posted onszombat 01 július 2017 - 08:42:57 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Rubi GergelyBün­te­tő­jogi fe­le­lős­sége tel­jes tu­da­tá­ban val­lott a Job­bik par­la­menti kép­vi­se­lője egy másik Job­bik-hon­atyára. Kis­korú lány a há­ló­szo­bá­ban. A la­kást, a "bu­li­köz­pon­tot" a ma­gyar Or­szág­gyű­lés Hi­va­tala fi­zette.

Sorra vallottak a tanúk a Fővárosi Törvényszéken, bizonyítási eljárás zajlott:

"Volt-e Kulcsár Gergely családos, ötgyerekes jobbikos politikusnak viszonya a párt ifjúsági tagozatának egy, még fiatalkorú tagjával?"

Mint arról a is beszámolt az ötgyerekes parlamenti képviselő Debrecen-szerte botrányt kavaró kapcsolatban állt egy, a Jobbik ifjúsági tagozatában tevékenykedő kiskorú lánnyal. A kínos esetet szóvá tevő jobbikosokat eltávolították a pártból... A bírósági eljárás korábbi fordulóiban, legutóbb májusban, már többen is igazolták ezeket a súlyos állításokat.


Kiskorú megrontásával vádolnak egy képviselőt. Tanúk sora állította a Fővárosi Törvényszéken egybehangzóan, hogy Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő egy fiatal lánnyal folytatott botrányos kapcsolatot. Ezt írja a ripost. A bíróságon többen állították, hogy a megyében nagyon sok Jobbik tagot felháborított az eset. Ám végül őket zárták ki a pártból.


Tények hu videoja

kulcsar Gergely & Vona GáborKulcsár Gergely feltétel nélküli szövetségese Vonának...

Kulcsár Gergely amúgy vérbeli szélsőjobboldali botrányhős. Ő az, aki horogkeresztes leveleket küldött képviselőtársainak, és arról is hírhedt, hogy leköpte a zsidó áldozatok világhírű, megrázó "cipős" emlékművét a Duna-parton. Zsidóbérenceknek nevezte például a Jobbikon kívül az összes parlamenti frakció tagjait.

kulcsar gergely zsido kopkodes

Mit látott a másik Jobbik-képviselő?

A szerdai tárgyalás legnagyobb meglepetése a Jobbik volt parlamenti képviselőjének, Rubi Gergelynek a vallomása volt! Az ex-képviselő ugyanis éveken át közösen bérelt lakást Kulcsár Gergellyel, így mindent "testközelből" láthatott.

kulcsar gergely & rubi gergelyRubi Gergely itt még együtt a később egy kiskorúval viszonyt folytató Kulcsárral. Rubi mindent látott, közösen béreltek lakást...
Tiltakozott a kiskorúval folytatott viszony ellen, időzített politikai bombának tartotta ezt a kapcsolatot...

Mivel a bíróság zárt tárgyalást rendelt el, Rubi Gergely arról, hogy mit vallott,  nem beszélhetett, de a kérdéseire a tárgyalást követően készséggel válaszolt.

A férfi 2010-ben Kulcsár Gergellyel együtt bérelt egy 3 szobás budapesti lakást a Parlament közelében, akkor mindketten országgyűlési képviselőként dolgoztak. A  nagy méretű reprezentatív lakás költségeit a magyar Országgyűlés fizette. Mindketten családos emberek voltak a Hajdúságból, hetente 3-4 napot töltöttek a fővárosban, persze többnyire a feleségük nélkül.kulcsar gergely és 4 gyermekeKulcsár Gergely és 4 (négy) gyermeke

Buliközpont az Országgyűlés Hivatalának pénzén

Rubi elmondása szerint a lakásuk hamar egy "kvázi buliközponttá" alakult át.

„Jártak fel hozzánk jobbikos képviselők, általában férfiak. Adott volt a hely, közel a Parlamenthez, szerencsére volt a közelben bolt is” – mondta Rubi, nyilvánvalóan arra célozva, hogy könnyű volt beszerezni az étel-ital utánpótlást.

A kérdésére, hogy közvetlenül ismeri-e azt - az akkoriban még kiskorú - hölgyet, aki többek állítása szerint titokban a családos Jobbik-képviselő szeretője volt, egyértelműen azt válaszolta, hogy igen.

„Első alkalommal egy rendezvényen találkoztam vele, ahol ő mint a jobbik ifjúsági tagozatának a tagja jelent meg. Arról beszélt nekem, hogy szeretne feljönni Pestre, látni a Parlamentet.

Mondtam, hogy ennek semmi akadálya, szívesen megszervezek az ifjúsági tagozat számára egy kirándulást, egy délelőtti Parlament- látogatást, majd egy ebédet, amire mindannyian együtt, busszal jöhetnének fel a fővárosba. Ebből azonban nem is lett semmi, és már ott is volt egy olyan érzésem, hogy ő valójában nem a Parlamentet szerette volna megnézni, inkább ismerkedni” – fogalmaz a korábbi parlamenti képviselő.

A jobbikos beidőzített egy bombát...

„Legközelebb egy hét múlva találkoztam vele, teljes döbbenetemre a saját albérletemben. Mikor hazaértem és benyitottam, ott ült a konyhánkban Kulcsár Gergellyel, és sör volt a kezében. A laptop képernyőjét fordította felém, ahol valamilyen videót néztek Kulcsárral”

– mondja Rubi, aki pár perces ott tartózkodás után inkább elment az albérletükből. Igaz, hogy előtte figyelmeztette képviselőtársát:

„Én akkor ott csak egy mondatot mondtam, amit pontosan tudok idézni: Tisztában vagy azzal, hogy most élesítettél egy időzített bombát?” 

Reggel egy szál pólóban jött ki a kiskorú lány a képviselő hálószobájából...

Röviddel ezután ismét találkozott a kislánnyal.

"Másnap reggel a konyhában kávézgattam, amikor a kiskorú lány egy pólóban kijött Kulcsár Gergely szobájából”

– állítja Rubi, aki arra a kérdésre, hogy abban a bizonyos szobában hány ágy volt, pontos választ ad.

„Amikor egy ízben az albérletünkben aludt Kulcsár családja is, az én szobámat kérték kölcsön, mivel Gergely szobájában csak egy ágy volt…”

A Jobbik exképviselője szerint Debrecenben  nyílt titok volt Kulcsár Gergely és a kiskorú lány kapcsolata. A városban készült egy videófelvétel is, amin Kulcsár Gergely a tinilánnyal ül a Peron nevű kocsmában.

A bírónő a -ot arról tájékoztatta, hogy a tárgyalást elhalasztotta augusztus 28-ra, mivel beidéztetett még egy tanút, akit feltétlenül szeretne meghallgatni.

forrás: nyomán

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE
Oldal:       >>  
Adatbázis lekérdezés: 88. Memória használat: 3,884kb