BENDEGÚZ HÍREK

A független, hiteles magyar hírforrás!

logo


Isten hozott

Szabadkőműves szimbólumok a "nemzeti"-nek hazudott pártoknál
a Jobbik, a Magyar Főnix Mozgalom, a HVIM, a Szentkorona Rádió, a Betyársereg jelképeiben -kik fakadnak egy tőről

Posted onvasárnap 03 július 2011 - 07:02:58 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Tudjátok nem elég ám csak kiabálni, hogy mekkora magyarok vagytok, meg kell azt is nézni, hogy kiknek a zászlaja alatt kiabáljátok !
 

hatvannégy vármegye HVIM


A napokban egy igen érdekes vitára lettem figyelmes egy a Toroczkai, és Budaházy nevével fémjelzett és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által üzemeltetett

Szentkoronarádió.com oldalon az "Újra miénk lett az utca" címmel megjelent írás kommentjeiben.


Valaki beírta a kommentek közé, hogy bizony a HVIM Szabadkőműves jelképek alá toborozza a tagságot, és az embereket, és ugyanezen Szabadkőműves jelképek alatt tartja a szónoklatait is!


illuminatusok
Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrábanNézzük csak meg a képen látható sarkokban a különböző kereszteket.

Vajon mi a hasonlóság a HVIM által használtakkal ?

Bingó!

Különböző méretűek a kereszt szárai.
Ráadásul ezek is körben vannak fogva, igaz egy szöveg által.

Véletlen lenne?Akinek ez még nem tűnt volna fel valóban így van!


ipm2.jpg 
2-es számú kép
Még a kereszt ábrázolása sem lehet véletlen
forrás:https://www.galilei.hu/sajto/ipmszabadkom.htm

Ebből aztán keveredett némi vita és különböző eszmefuttatások láttak napvilágot.

Rengetegen hozzászóltak a vitához.

Olyannyira, hogy a Szentkorona Rádió üzemeltetőjének a HVIM-nek a vita kényelmetlenné vált, ezért törölte az összes hozzászólást, így ma már nem látható sem a vita, sem a levont, vagy levonható következtetések! 

Vajon miért? 

hvim.pngA vita azon tört ki, hogy a HVIM az "OMEGA" jelét használja, amely mintegy harapófogóként öleli körbe a magyar országalmát.

Ráadásul az is furcsa, hogy az Omega és az országalma  ábrázolása akár a mindent látó szem ábrázolása is lehet, mert az országalma keresztje aránytalanul kicsire, igen csenevészre sikeredett.

Mint mindenki előtt ismeretes az "OMEGA", mint jelkép a Szabadkőművesek egyetemes jelképei közé tartozik, ők ha egy ilyet látnak azonnal tudják, hogy egy közéjük tartozó szervezetről van szó.

A szimbólumok egyébként egyértelmű utálásokat tartalmaznak, bizonyára nem véletlen a vörös kereszt, ahogyan a fekete alap sem.

Ez így azt jelenti, hogy a "kereszténység vége"!
Jehová
éknál ez alapból elvárás!

 Azóta kiderült, hogy valószínűleg a HVIM jelképében szereplő kereszt ábrázolásának típusa, mikéntje is a Szabadkőművességre utal, de így együtt az OMEGA és a KERESZT ilyetén ábrázolásával együttesen viszont egyértelműen.

Hasonlóan ahhoz mint amikor valaki a sátán egyetemes jelét mutogatja beszéde tartása közben.

satan_666.jpg

Sarkozi.jpg
berlusconi.jpgSzámukra, a Szabadkőművesek számára ez azt jelenti, hogy álta
luk küldött testvérről, vagy létrehozott szervezetről van szó, amit ők kontrollálnak.

Szembesítették ezzel a HVIM-et és az általa üzemeltetett Szentkorona Rádiót.
A HVIM-esek próbálták a honlapon megmagyarázni a bizonyítványt, mindenkit lehülyézve, 
clinton.jpg

hogy elektromos ellenállás jele (ez azonban nem igaz, ennek jele az "R"), majd persze arra váltották miután leírták nekik, hogy nem a jele, hanem a mértékegysége.

Aztán azzal védekeztek, hogy erről Toroczkai nyilván nem tudott, amikor a HVIM-et alapította. 

Ami azért elképzelhetetlen, mert az egyik őse Tutsek imgres-3.jpegvérbíró volt
az 56-os perekben, azaz "értelmiségi" család
vona gaborsarja, így elképzelhetetlen, hogy ne tudta volna, hogy mit jelképez az általa és szervezete által választott jelkép. 

Többen leírták, hogy ez azért is elképzelhetetlen mert, ha valaki létrehoz egy a magyarságtudatra épülő egyesületet, társadalmi szervezetett, nyílván olyan jelképet választ magának, amely kifejezi a szándékait, vagy szervezete szándékait, ill. irányultságát.

Ezzel védekezni egyébként is amatőr dolog, mert mindenhol az interneten fellelhetőek a szabadkőműves szimbólumok és azok magyarázatai is.ratzinger

A politikában valamennyire is benne levők, vagy csak alapszinten érdeklődők is pontosan tudják, és ismerik ezen szimbólumok jelentését!

Nem furcsa, hogy pont egy olyan, a magyarságát olyannyira hangoztató szervezet, mint a HVIM, vagy annak vezetése ezt ne tudná, vagy nem ismerné annak a szervezetnek (háttérhatalomnak) alapvető jelképeit, amely ellen saját állítása szerint harcol?

Nyilvánvalóvá vált mindenki számára az, hogy HVIM választása nem véletlenül eshetett erre, vagy ezekre a szimbólumokra.

Aztán nekem is megakadt a szemem, még egy a Szentkorona Rádiót reklámozó pólófeliraton is, amely nyomattal több típusú, színű pólót is árulnak, reklámoznak.

szent_korona.radio.jpg

Bizonyára mindenki ismeri, vagy feltűnt a számára a háromszögben levő Magyar Szent Korona ábrázolása ezeken a képeken

szentkoronaradio.jpeg

szent.korona_radio.jpeg Mint bizonyára mindenki előtt ismert, hogy a háromszög, a csonka háromszög, ha jelképként vagy logóként használják, mint jelkép, a Szabadkőművesség piramis jelképe, mivel már másodszor találkoztam a Szabadkőművesekre utaló jelképpel, észre kellett vegyem a harmadikat is, ami egyébként mindenki szemét kiszúrja.  
Nekem pl. eszembe sem jutna háromszögelni a Szent Koronát.

A Magyar Szent Korona nem háromszög, hanem félkör alakú!

Mint az előzőekben is említettem a "HÁROMSZÖG" mint piramist jelképező szimbólum a Szabadkőművesség jelképrendszeréhez tartozik.

Szkrlogo.jpg
Vajon a villám jelei mire utalhatnak így együtt a "részeg" le -csonkaháromszögelt koronával.
Csak nem Lady Gaga logójára utal? 

Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrában

 Aztán meg a legújabb történet is... a Szentkorona Rádi "főhadiszállás" című műsora és oldala, amelyből egy részlet:

"Bemutatkozás:
Azonban, mivel ez a műsor nem csupán civil kezdeményezés, hanem szervezetünk egyik megnyilvánulása, a helyzet megkövetel egy rövid bemutatkozást.

A szervezet az Új Hajnal Rend nevet viseli."

Vajon mi is az "Új Hajnal Rend", amit alakítottak?Főhadiszállás műsor

Lehetséges, hogy már megint nem tudnak elvonatkoztatni az
"Új Világ Rend"-től ami szintén a szabadkőművesek célja és jelszava. 

Ennyire szeretitek ti ezeket a "Rend"-eket?
Persze főhelyen megtartották a háromszöget is, csak most spirálban ábrázolva.... :), természetesen feketében, hogy kétség se férjen hozzá, mit képviseltek.
(Persze az is lehetséges, hogy nem háromszög, hanem kígyó szimbólum?)
Mellesleg azt is írják, hogy új lovagrendet kívánnak alakítani ezzel (mert egyházi rendet biztosan nem), talán a "Rózsakeresztest" ?
Az már létezik:
https://www.amorc.hu/

Mellesleg a "rózsakeresztesek"-ből alakult ki a szabadkőművesség ill. alternatív módom ma is így hívhatjuk őket...és hívják is.
"A rózsakeresztesek – pontosabban a szabadkőművesek – beépültek II. Rudolf prágai udvarába is." (Wikipédia)

Van a HVIM háza táján több érdekes dolog is, ami szintén megjelent az oldalon pl.:

Mindenki előtt ismert, hogy Toroczkai nem Toroczkai, hanem Tóth, csak időközben megváltoztatta a nevét, mert nagy valószínűséggel nem felelt meg a céljainak. (Nem beszélve arról, hogy egyik őse vérbíró volt Tutsek néven az 56-os forradalom után.) forrás: wikipédia

A mai Jobboldalnak hívott oldalon több olyan "személyiség" is van aki úgy váltogatja a neveit, mint az alsógatyáját, vajon véletlen lenne?

Néhány név:

Tutsek Gusztáv, a vérbíró
Ebben aztán nem volt hiba. Melyek voltak a leglátványosabb esetek, amikor a politika, hogy Biszkut idézzem, „nem avatkozott be a büntetőeljárásokba”?
– Miskolcon a forradalom kitörésekor felakasztottak egy embert, akit ÁVH-snak néztek. Ebben az ügyben húsz embert állítottak bíróság elé, Tutsek Gusztáv közülük tizennyolcat halálra ítélt. A Legfelsőbb Bíróság nem volt elégedett az ítélettel, ott még az első fokon életben hagyott kettőt is halálra ítélték. Egyszer egy ügyvéd a bíróság büféjében odalépett Tutsek bíróhoz, s azt mondta neki: „A védencemet halálra tetszett ítélni, de én nem mondhattam el a védőbeszédemet.” Tutsek elővette szobája kulcsát, odaadta az ügyvédnek, s azt felelte, menjen be a szobámba, s mondja ott el. forrás:https://www.magyarhirlap.hu

Vágó Béla, Weiss (Kecskemét, 1881. augusztus 9. – Szovjetunió, 1939.), 1905 után a szociáldemokrata baloldal egyik vezetője, és a Népszava munkatársa. 1906-tól az MSZDP több vidéki szervezetének titkára. 1914-től a Magánalkalmazottak Szakszervezetének munkatársa volt. Az I. világháború idején kapcsolódott be az antimilitartista mozgalomba, és később az egyik vezetője. A 1918 és 1919 között a Budapesti Munkástanács kommunista frakciójának vezetője. A Tanácsköztársaság idején az vasúti ill. hajózási népbiztos, majd a Vörös Hadsereg I. hadtestének parancsnoka. A tanácshatalom bukása után emigrált a Szovjetunióba. Később a Sarló és Kalapács című újság főszerkesztője lett."  forrás: Link

Zazrivecz Gáborból - Vona Gábor
(an: Petrinyecz Szerén)

Lénárdból - Lenhardt

Tóthból (Tutsek leszármazott) - Toroczkai

Zsiga Dánielből - Z. Kárpát Dániel

Érdekesség, hogy Morvai Krisztina anyja neve Fekete Klára (forrás: itt)

Másik érdekesség, hogy Sneider Tamás is az üldözött nép leszármazottja, sőt felmenője Vágó-Weis Béla, aki a Tanácsköztársaság idelyén Rákosi Mátyással és Kun Bélával volt egy brancsban.

Nicolae Stefan Patrubany-ból - Patrubány Miklós stb.

Ez utóbbihoz tartozik egy kis olvasnivaló is: link

ahol többek között erről olvashatunk: A ROMÁN KOMMUNISTA PÁRT BIZALMASA VOLT ráadásul megtudhattuk, hogy egy örmény kisebbséghez tartozó Román állampolgárról van szó.

Nekem pl. eszembe sem jutna, hogy megváltoztassam a nevemet.

Teljes joggal felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért volt ill. van erre szüksége egyes embereknek?

 Talán azért, mert ilyen nevekkel, és a nevekhez tartozó háttérrel senki nem hitte volna el róluk, hogy a hazafiak közé tartoznak?

Nyilván nem azért változtattak nevet, hogy jól mutasson a munkahelyi jelentkezési lapjukon, vagy a cégekhez benyújtandó Europass Önéletrajzukon. 

Joggal merülhet fel mindenkiben a kérdés vajon véletlen lenne?

No de ennyi? 

Engem mindenesetre jól elgondolkodtatott a dolog, főleg azok után, hogy minden hozzászólást töröltek a Szentkorona Rádió üzemeltetői, a HVIM-esek.

Valamiért nem akarják, hogy kiderüljön.
 

Vajon miért?

A másik érdekesség amely szintén Budaházy György által alapított Betyársereg-gel
kapcsolatos:
Ez a formáció a Skull & Bons (Csontemberek) jelképét használja.

betyár seregOlde_Skull_Bones.gifskull-bones-pirates.jpg
Betyársereg jelképeSkull and Bons (Csontemberek) jelképei

Persze lehetne mondani azt, hogy kalóz jelképet használnak.
Az is lehet, hogy Budaházy Gyuri megmaradt "Gyurcika" gyereknek, aki biztos szerette a kalózregényeket, és meg is maradt azon a 8-14-éves szinten.
Azonban ez így sántít, mert ha jól megnézzük a 2-es számú fotón szereplő koponyákat akkor egyrészt rájöhetünk, hogy különböző süvegekkel, koronával stb. látják el jelképeiket a háttérhatalom képviselői, ami már egyértelmű utalás, valamely titkos társaságra. Ebben az esetben a Skull and Bons-ra.

Másrészt persze ez ismét egy érdekes kérdést vet fel pl., hogy egy magát ízig-vérig magyarnak valló egyesület, vagy szervezet, mint a betyársereg miért választana a magyarsághoz egyáltalán nem illő és nem is köthető jelképet?
Ettől sokkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy ez sem véletlen.
Főleg ha figyelembe vesszük, hogy Budaházy másik szervezete, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és a HVIM által üzemeltetett Szentkorona Rádió is a háttérhatalom jelképeit használja, amelyre az előzőekben már kitértünk.

Az már csak hab a tortán, hogy bent ülnek a parlamentben a Jobbik színeiben.

Vagy ez sem véletlen?

Az Illuminátusoktól jött a mindent látó szem, mint jelkép.....erről a jelképről is sok minden található  az interneten.

illuminatus jelkepilluminatus.jpegillum.jpegeye-logo-26279302.jpg
   Egy jellemző Illuminatus jelképmindentlátó szem

Sorolhatnánk és beszúrhatnánk egy több tucat mai a titkos társaságokra utaló jelképet, amelyek azok amiknek látszanak.

A Jobbik logója:

Hátha így ismerősebb:a Mindent-látó Szemként

  jobbik_IT_k_nelk_100.png

    Jobbik logó kereszt nélkül. 

Bár ezoterikusok közül többen jelezték nekem, hogy a Jobbik Druida jelképeket használ, ami a szabadkőművességre utal, leszögezem, hogy én ezt nem tudom eldönteni, mert nem vagyok ennek a témának ismerője. Erről egy kis olvasnivaló:(http://www.facebook.com/note.php?created&¬e_id=244582578900980)
hidat_epit.jpeg
hidat_epitunk.png
Egy másik érdekesség, hogy Vona Gábor a nagy hídépítőmeterek (szabadkőművesség) nyomdokain járva most éppen hidat épít!

Idézet: "További érdekesség, hogy Már a Jobbik születésénél elég kemény vérzsidók bábáskodtak,  ezt most nem részletezzük. Aztán az előző pártvezetése is zsidó volt, Kovács Dáviddal és társaival az élen.

Majd jött Vona, az ifjú titán, aki fölfuttatta a pártot. 

De úgy látszik nincs elég szerencse Vona működésében, mert egyszerre túl sokat markolt és keveset fogott.
Megcsinálta a Magyar Gárdát, hogy a magyarokat be lehessen csalogatni.
Aztán a gárdából kiváltak azok, akik észhez tértek és megcsinálták a zsidómentes gárdájukat. Most már Vona a csendőrséget is megcsinálta és már csak a választásokat kéne neki megnyerni hozzá és akkor minden sínen lenne. Csakhogy mindig újabb és újabb botrányok törnek felszínre. Most meg az a szóbeszéd járja pesti jólértesült körökben, hogy a pártvezér szefárdzsidó (forrás: link). Ezért mondtuk azt, hogy igen szerencsés, hogy Csurka zsidó lapírókkal vette körül magát, mert ők hiteles forrásból megtudnak azonnal válaszolni mindenre.
Bencsik
Kép: Bencsik, gárdisták
Ez az egész történet arról jutott eszünkbe, hogy tegnap a tévében azt mondták, hogy a Fidesz hagyta a Jobbikot felnőni. Nem támadta sokáig, hagyta hogy olyan dolgokat mondjanak ki, amit a Fidesznek a Likud-párti testvériség nem tűrne meg.
Most meg már a Jobbik kezd a Fidesz nyakára nőni.
De ezt az egész dolgot nem kell komolyan venni, mert ezek nem magyar ügyek, ezek a zsidók közötti amolyan belharcok.

 
Bencsik András a gárdalapítók között volt, lapja a Fidesz egyik szócsöve" (forrás: itt)

 Vona GáborDe itt a kegyelemdöfés, egyenesen az Országos Széchenyi Könyvtár adatbázisából! 
https://www.epa.hu...12irod.pdf

"...A beszélgetés önéletrajzi visszapillantásából kiderül: Vona - kifordított utalónév a szefárd-zsidó család valamelyik ősének nevére (Navon), amit saját családi neve (Mananya) helyett tizennégy évesen (!) összeállított versgyűjteménye megjelentetésének céljaira talált ki, majd végig kitartott mellette. A vagyonos, szellemi alkotóterületeken is jártas polgárcsalád a multietnikus Balkán egyik legkülönösebb színfoltját képviseli (távolabbi rokonságban Elias Canetti, ruszei születésű író családjával). Ősei mindkét szülői ágon Spanyolországból több évszázada elűzött, végül constantinápolyon és Bulgárián keresztül Romániába vetődött szefárdok, akik még a 20. században is beszélik az ősi, spanyol eredetű idiómát...." 

Az is kedült, hogy Szegedi Csanád zsidó családból származik és nagymamája Auswitzi "menekült".

szegedi csanádIsraelFlag.jpg
Csanád, tényleg a magyaroké?   Vagy a te hitsorsodaié inkább?


Erről bővebben az alábbi linkeken olvashatnak többet az érdeklődők:

A jobbikos zsidó

Szegedi Csanád és a családfa? Az igazság - egy könyv fejezeteinek kiegészítése

Tudta, vagy nem tudta – Szegedi Csanád a tanyán

Hegedűs Tamás és a sátán jele

Csak nem a sátán egyetemes jelképét mutogatja egy jobbikos országgyűlési képviselő?

"A kéz kisujjának és mutatóujjának feltartásával formált ördögfej jelentése egyértelmű, az Illuminátusok üdvözlő kézjele (többek között), s bár a rockzenében legtöbben divatból, tudatlanságból használják, a politikusoknál ez a kézjel mindig árulkodó."
Itt a link a jelentéséről : https://www.szkosz.com/node/1366

Hegedűs Tamás, a Jobbik gazdasági miniszterjelöltje a Hit Gyülekezetének volt a tagja, valamint az SZDSZ pécsi ügyvivőjeként szolgált. (forrás: MIÉP, Hegedűs Tamás éeletrajza)

Térjünk rá egy új magát magyarnak és nemzetinek tituláló pártra, amely szintén szabadkőműves jelképet használ és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!
A Magyar Főnix Mozgalom egy új magát magyarnak és nemzeti radikálisnak tituláló, természetesen jobbikmentő szabadkőműves, kóser párt, amely szintén szabadkőműves jelképet használ, és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!
United Grand Lodge of England

 idézet a cikk lentebb található részéből:

"Főnix páholy egy olyan szakmai páholy a szabadkőművességben, amely joghatóságában az Angliai Egyesült Nagypáholy alá tartozik."

Ráadásul az említett logo sem az ő ötletük, csak belebiggyeszteték a pártjuk rövidítését.
Vajon a Magyar Főnix Mozgalomnak még annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek?

Ennyire pitiánerek lennének?

Tájékoztatásul csak, alább néhány cég logója, alattuk persze a cégek elérhetőségevel, kattintható linkjeivel:
phoenixphoenixfőnix
Shiraha phoenix symbol NarutofanThe Tokyo AblettsPhoenix Building Services

Magyar Főnix Mozgalom

Avagy a sólyom helyett felrepül az amerikai sas? 

Magyar Főnix Mozgalom

 


Bíber József Tibor, Főnix párt
Bíber József Tibor

A párt elnöke Bíber József Tibor, akit előzőleg már megismerhettünk a Jobbik alelnökeként. A jobbikból 2008-ban állítása szerint azért távozott, "mert titkosszolgálati módszerekkel megfenyegették."
Később különböző fórumokon és kommunikációjában azt állította, hogy a JOBBIK pártot a "háttérhatalom" kívülről irányítja.
Amit valljuk be elég érdekes megjegyzésnek tartunk a Magyar Gárda és a Jobbik egyik alapítójától, már csak azért is, mert ő is a Jobbik felsővezetéséhez tartozott, azaz egyrészről őt is irányították, hiszen ő volt a Jobbik második embere, másrészt úgy tűnik őt ez akkor nem zavarta.

A Magyar Főnix Mozgalom másik emblematikus figurája, alapítója és első alapító alelnöke Dr. Szöőr Anna, akinek elég hányatott a politikai pályáfutása.
Dr.-Szöőr-Anna2-247x300.jpgMár majdnem minden jobboldali pártot megjárt "politikusasszony", akit a Jobbik elnöksége már nem mert elindítani listáról a 2010-es országgyűlési választáson, a róla kialakult kép miatt, igaz sokáig fent volt a Jobbik vezető információs oldalán, mint "választható országgyűlési képviselő jelölt", de egyek alapszervezet sem jelölte, arra a listára is csak a Jobbik elnöksége tette.

Pikáns adat, hogy "Dr. Szöőr Anna a Magyar Főnix Mozgalom alapítója és első alelnöke pályázott 4.000.000,-Ft támogatásra a MAZSÖK-nél (Magyar Zsidó Örökség Közalapítvány), idézzük "TV műsor készítése és sugárzása  - figyelemfelhívás a korábbi korok és a mai társadalom antiszemita megnyilvánulásaira, zsidó értékek terjesztése" címen.
Az adat letölthető innen: Link

További pikáns adat, hogy Szöőr, idézzük: " ő az, aki teleszórta a városokat magyargyűlölő szövegű holokauszt-emléktáblákkal, különös tekintettel a Corvin-közre, ahol az épület már ki sem látszik ettől a sok szeméttől. A Heti Válasz, amelyik megrója a kuruc.infot, hogy miket hallgat el, ezt önmagukra nézve nem veti föl. Mivel a nyálas lap elhallgatja, hogy a Szöőr Anna nem egyedül holotáblázott, hanem a debreceni Weisz rabbival és a Semjén Zsolt vezette KDNP-vel együtt, amely pártnak zsidó tagozata is van."
(az idézet forrása: Link

 Dr Szöőr Annát az Magyar Főnix Mozgalom alapítóját és első alelnökét már leváltotta a párt vezetése, és most bőszen tagadják, hogy közük lenne hozzá. 

(Pedig vele alakult meg ő volt az alelnöke a Magyar Főnix Mozgalomnak, sőt még a közleményeket tett közzé: Link )

Ilyen alapítókkal vajon csodálkozhatunk-e azon, hogy a Magyar Főnix Mozgalom párt "címere" szabadkőművesre sikeredett?

Ráadásul annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek. 

A főnix madár is egy okkult szimbólum.Magyar Főnix Mozgalom
Az egyiptomi mitológia szerint a főnix egy szent, gyönyörű vörös-arany tollazatú hím tűzmadár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég.
A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti.
Szoros összefüggésben áll Ré-vel (Luciferrel). 

Okkal merülhet fel a kérdés, hogy egy magát szintén nagyon magyarnak valló párt, vajon miért használ SÁTÁNISTA jelképet logójában és nevében, amely mint említettük egyben szabadkőműves jelkép is, és a szabadkőművesek a mai napig használják pecsétjeiken.

Sőt idézet " A Sátán és az új világrend" c. cikkből:"

one dollar magyarázata.gif
Ezen a bankón szinte minden fontos okkult szám és szimbólum megtalálható.

Az US Nagypecsétje és a maya naptár – az okkult szimbolizációk kapcsolata:
Thomas Horn azon a véleményen van, hogy a 2012-es évvel kapcsolatos legtitkosabb ismeretek úgy voltak elrejtve, hogy közben a szemünk előtt, arcunkba tolva álltak már több mint kétszáz éve, többek között Washingtonban és a Vatikánban is. A titkos társaságok ugyanis számos kódolt információt hagytak ránk, hogy mit várnak ezzel a dátummal kapcsolatban: az istenek visszatérését, és egy luciferi pogány aranykor eljövetelét. Talán a legismertebb és legtöbbet eláruló kódolt szimbólumrendszert az USA egydolláros bankója tartalmazza, beleértve az US Nagypecsétet is.


A pecsét egyik oldala egy kitárt szárnyú sast ábrázol, ami helyett eredetileg egy főnixmadarat kívántak megjeleníteni. (Ez a pecsét korai tervein nagyon jól kivehető, de mivel ez túl egyértelmű volt Ozirisz feltámadására vonatkozóan, így ezt inkább a sassal jelképezték).
" United Grand Lodge of EnglandSokan azt állítják, hogy a szimbólum ma nem "aktív", csakhogy létezik:

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Spiclihálózat a Jobbikban! Újabb politikus lép ki a pártból

Posted onszerda 10 október 2018 - 16:38:47 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


szabo balazs jobbikNemcsak a Jobbik frakció bomlik, hanem egyre kevesebb a vidéki alapszervezet is. A napokban feloszlatta magát a párt szekszárdi alapszervezete is. Szabó Balázs helyi önkormányzati képviselő négy okot is felsorolt, amelyekben kifejtik, hogy miért nem akarnak továbbra is – ahogy fogalmaznak – a Jobbik nevű bűnszervezethez, bizniszpárthoz tartozni – ismertették a TV2 Tények műsorában.

 

Szabó Balázs a műsorban beszélt arról is, hogy Szabó Gábor és Vona Gábor személyesen állította le Hadházy Ákos akkori társelnök korrupciós ügyeinek felgöngyölítésében.


„Gyakorlatilag az igazság az az, hogy dr. Hadházy Árpád, Hadházy Ákos édesapjának a korrupció-gyanús ügyeiről volt itt szó. Hadházy Ákosnak nyilván azért van ehhez köze, mivel ő a korrupcióellenes harcnak az élharcosa, hogy így fogalmazzak, és egy vasárnapi ebédnél mondjuk nem megy át a szomszéd szobába és megkérdezi a szüleit, hogy… hogy esetleg belekeveredtek-e egy ilyen ügybe. Rendkívül bonyolult ügy volt ez. Első körben nyilatkozhattam is a híradásokban, majd Szabó Gábor és Vona Gábor személyesen állított le ezeknek a nyilatkozattételeimről. Tehát nem adták meg a lehetőséget, hogy tovább nyilatkozzak, illetve megtiltották azt, hogy… hogy tovább nyomozzak ezekben az ügyekben. Én ennek nem tettem eleget, és gyakorlatilag ennek is lettem áldozata. Volt egy ominózus eset, ahol Schiffer András, Szabó Gábor és jómagam tárgyaltunk a Batthyányi téri metró megálló melletti sörözőben, ahol maga Schiffer András is azt mondta nekem, hogy ezt az ügyet végig kell vinni. Majd utána kilépett a pártból, mármint az LMP-ből. Azt nem tudom, hogy ennek okán, de kronológiai sorrendben gyakorlatilag így zajlott ez az esemény” – mondta Szabó Balázs.

A szekszárdi önkormányzati képviselő azt is elmondta, hogy Vona és Szabó Gábor konkrétan mire hivatkozva tiltották el az ügytől.

„Gyakorlatilag többször szóba került ez. Mindvégig azt mondták, hogy az LMP-vel való koalíció, illetve együttműködés az fontos és a XX. századi pártokat emlegették nekem folyamatosan. Úgy gondolom, hogy itt szakadt meg kettőnk között, illetve a jelenlegi Jobbik vezetése és a Jobbik irányvonala és az én saját identitásom és a politikai nézetem, mert ezzel már én nem tudtam azonosulni. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért vártam eddig és miért most tettem meg ezt a lépésemet. Gyakorlatilag nekem Volner János volt az utolsó mentsvár, hogy így fogalmazzak. Ő volt az az ember, akiben még bíztam, és akiben hittem, hogy esetleg még vissza tudja fordítani jó irányba ennek a valaha nemzeti pártnak a szekerét” – jelentette ki a politikus.

A TV2 Tények műsorában arra a kérdésre, hogy neki személyesen mi a véleménye erről a készülő új együttműködésről, közös listáról, a következőket mondta:

„Hát ez abszolút elfogadhatatlan. Ugye hát maga az én helyzetem is, ugye nem véletlen az, hogy Volner János, ugye gyakorlatilag kizárása megtörténik a frakcióban, majd rákövetkező hajnalon már Szabó Gábor azt írja, hogy engem megfosztanak a szekszárdi alapszervezet vezetésétől, illetve ugye visszahívnak ebből. Ugye ez se volt véletlen, ők nagyon jól tudták azt, hogy mi szoros kapcsolatban állunk egymással. Hát lesújtó a véleményem és igazából nem találok erre szavakat. Tehát ez nem egy boldogság. Tehát ne gondolja senki azt, hogy nekünk ez könnyű. Nekünk ugyanúgy benne van ebben a munkánk, az életünk, és mi a nemzeti oldalhoz tartozunk, a nemzeti radikális oldalhoz méghozzá. És ezek az emberek, akik jelen pillanatban a Jobbik Magyarországért Mozgalmat vezetik, pontosan a nemzeti radikális oldalt árulják el” – jelentette ki a Jobbikból kilépő politikus. „Gyakorlatilag azzal vádolnak, hogy egy tagtársamat ugye én megfenyegettem azzal, hogy elveszti a munkahelyét, hogyha elindul ugyanazért a pozícióért, mint amiért én. Gyakorlatilag az igazság ezzel szemben az, hogy ennek a tagtársunknak én szereztem munkahelyet, aki nem is volt Jobbik tag és Szabó Gábor külsősként léptette be ezt a Jobbik tagot, illetve az Ifjúsági Tagozatba, és megfigyelést hajtottak gyakorlatilag végre rajtam. Tehát ez teljesen elképesztő, szürreális, és ezekre tényleg az ember nem talál szavakat. Nyilván ezek után ugye ebből az irodából, ahol jelen pillanatban is tartózkodunk, elbocsájtottuk ezt a tagtársunkat, alkalmazottunkat, ahogy tetszik. De hát, kérdezem én, hogy ki cselekedett volna másképpen ebben a helyzetben?” – tette fel a kérdést Szabó Balázs.

A politikus részletesen elmondja azt is, hogy szerintük egy spicli hálózatot épített ki az országos vezetés. Állítása szerint bizonyítékai vannak arra, hogy ezeknek az embereknek az volt a feladata, hogy gyűjtsenek róluk magánéletet érintő információkat és jelentsenek.

Végül a politikus határozottan kijelentette, kilép a pártból és hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalommal soha többé semmilyen szerepvállalást nem fog vállalni.

forrás: Local; Tények

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A CEU ala­pí­tója dísz­he­lyet ka­pott a Job­bik­ban - Soros kulcs­em­bere a Jobbik kongresszusán - avagy amikor már az árulók is marakodnak a koncon

Posted onkedd 09 október 2018 - 08:37:54 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


volner.jpegVolner János folytatja a nagy leleplező hadjáratot.
El­ké­pesztő, mi min­denre derül fény a Job­bik sötét bugy­ra­i­ban.
So­ro­sék már a párt­ban.

(Portálunk érdeklődéssel várja, hogy mik derülnek még ki a nemzetinek hazudott, a zsidóság által alapított magukat "tiszta párt"-ként aposztrofáló hazaáruló gittegylet házatájáról!)

"Végtelenül elszomorító, hogy Sneider Tamás vagdalkozni kezdett és hazugsággal vádolt meg engem.
Tamás, ezzel a mocskolódással csak ártasz a Jobbiknak és csökkented a kormányváltás esélyét!
Nem én hazudtam a Jobbik jelenlegi vezetésének Soros-kapcsolatairól és nem én vezetem félre a tisztességes, hazaszerető emberekből álló tagságot sem.
Azt állítod, gátlástalanul hazudok, amikor a szabadkőműves-spekuláns Soros György hálózatával fenntartott kapcsolataitokról beszélek? De hiszen ez a valóság!
Csak az ilyeneket nem írjátok bele a kiáltványokba és elhallgatjátok a becsületes emberekből álló tagság előtt!
Nézzük csak a Gyöngyösi Márton által szervezett brüsszeli konferencián résztvevőket:


teplan istvan CEU alapito
 
 Teplán István
a Soros-féle CEU alapítója

Teplán István - a Soros-féle CEU alapítója,

Meszeris Tamás - LMP-s EP-képviselő, a Soros-féle CEU programkoordinátora, nem mellesleg volt SZDSZ-es,

Monika Ladmanova - "genderjogi" aktivista és szakértő, a Prágai Soros Alapítvány munkatársa, egy migránsokat segítő alapítvány munkatársa, aki a Facebook-oldalán lelkesen reklámozza a melegfelvonulást

Ezeket a Soros-embereket talán a legyek hordták össze?
Nem érzitek, mennyire gáz ez?
Tamás, mi elvileg egy nemzeti párt vagyunk!
Ráadásul Teplán Istvánt képesek voltatok Dúró Dóra nyakába varrni, holott bevallottan Kepli Lajos hozta őt a Jobbikba.
Miért hazudtok, miért rágalmaztok?
Mondjatok igazat! Ne hazudjatok arról sem, hogy a Teplán Istvánnal való kapcsolatot évekkel ezelőtt megszakítottátok!
Hiszen te magad bizonyítod a Facebook-oldaladon közölt fényképpel, hogy ebben is hazudtok!
A kép néhány napja, a Jobbik szeptember 29-én megtartott kongresszusán készült, a Soros-féle CEU alapítója elit helyen, közvetlenül mögöttetek ül, Gyöngyösi Márton külügyes kollégáival.
Akkor ki is hazudik itt?

Tamás, azt kérem, hogy a Jobbik alapszabályában meglévő lehetőség szerint tartsunk rendkívüli tisztújítást!
Ki akartok zárni, pedig nem ez a megoldás!
A Jobbikot a magát liberális, balközép pártként meghatározó, önmagát felszámoló LMP-vel és már említett Soros-emberekkel tönkre fogjátok tenni!

jobbik_hazudik.pngceu jobbik kongresszus
Tamás, azt kérem, hogy a Jobbik alapszabályában meglévő lehetőség szerint tartsunk rendkívüli tisztújítást! Ki akartok zárni, pedig nem ez a megoldás! A Jobbikot a magát liberális, balközép pártként meghatározó, önmagát felszámoló LMP-vel és már említett Soros-emberekkel tönkre fogjátok tenni!

Időközben újabb elképesztő részletek derültek ki Soros György Jobbikba küldött emberéről. Kiderült például, hogy Demszky Gábor szűkebb politikai kabinetjének is tagja volt. Soros konkrét utasításokkal látta el a Jobbik körüli teendőket illetően. Kattintson!


(Portálunk érdeklődéssel várja, hogy mik derülnek még ki a nemzetinek hazudott, a zsidóság által alapított magukat "tiszta párt"-ként aposztrofáló hazaáruló gittegylet házatájáról!)

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Macronnal pózolt a migri majd kirabolt egy üzletet

Posted onpéntek 05 október 2018 - 19:46:29 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


760x0.jpgNem sokáig bírta bűnözés nélkül Reaulf Fleming, börtönviselt bűnöző, Emmanuel Macron legújabb barátja, hogy ne szegjen törvényt.

A férfi 5000 ezer eurónyi ékszert akart elrabolni, már vádat is emeltek ellene.
Macron belügyminisztere elhagyta a süllyedő hajót.

Ahogy korábban beszámolt róla az Origo, Macronnal fotózkodott egy bűnöző, a neve Reaulf Fleming.

 A férfi 5 év börtönt kapott drogkereskedésért és rablásért,

azonban három év után kiengedték.


Most kiderült, hogy Macron új barátja már a fénykép másnapjának reggelén kirabolt egy ékszerüzletet annak ellenére, hogy az elnök azt kérte tőle:"ne csináljon több butaságot.

A basse-terre-i bíróság fegyveres rablás miatt emelt vádat a férfi ellen, akivel Macron elnök együtt fényképezkedett.

5000 eurónyi ékszert akart ellopni Macron újabb kedvence.

Emmanuel Macron egy bűnözővel pózolFORRÁS: AFP/ELIOT BLONDET

 

Az elkövetés helyszínen véletlenül leesett a férfi álarca, felismerték és szelfit akartak vele készíteni. Erre a rabló csak annyit válaszolt:

"mi van, kispofám, összetévesztettél az köztársasági elnökkel?  

Macront Franciaországba hazatérve ismét egy nagyon súlyos probléma várja azon túlmenően, hogy ez a kirándulása a Karib-szigeteken nem tekinthető az elnök legsikeresebb útjának.
Már írtunk arról, hogy Collomb belügyminiszter a politikában egyébként teljesen szokatlanul bejelentette, hogy lemond, de csak 8 hónap múlva.
Valószínűsíthetően akkora nyomás alatt áll a 71 éves belügyminiszter,hogy meg se várva a 8 hónapot, pár napja írásban közölte Macronnal, hogy azonnal lemond.Nem ő az első, aki alig egy év alatt távozik a szakadék felé haladó Macron-féle köztársaság kormányából.
Macron ezt először nem fogadta el, majd szerda reggel az Élysée közleményben tudatta, hogy az elnök végül elfogadta a lemondást. Végleges utódról még nincs szó, és ez egyértelműen arra utal:a köztársasági elnöknek nincs igazi jelöltje
Nem fogadott szót, másnap már raboltFORRÁS: AFP/ELIOT BLONDET

Ez pedig súlyos helyzethez vezethet az amúgy is gyenge lábakon álló francia közbiztonságban, a mélyülő migránsválság kezelésében. Egyértelmű kormányválságra utal, hogy Macron miniszterelnöke, Philippe váratlanul lemondta előre eltervezett dél-afrikai útját, és elvállalta, hogy átmenetileg átveszi a belügyminiszteri tisztséget.

Saját mozgalmának egy tagja szerint"ez már a Titanic, és inkább le kell lépni, mielőtt a hajó darabokra törne.

És valóban: a rekordnépszerűtlen bukott szocialista köztársasági elnököt, Hollandot is sikerült alulmúlnia Macronnak a népszerűségi mutatókban.


forrás: Origo

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Összekapcsolt bankrendszerek egyeduralma épül ki a Földön! - Szétlopott nemzetek

Posted onkedd 04 szeptember 2018 - 07:39:47 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


IMF bankersA végső visszaszámlálás már megkezdődött: a hatalomátvétel zajlik a bolygó megmaradt anyagi javai és erőforrásai felett. Övék lesz a föld, a víz, a levegő, de még az emberek szabadsága is.

A világ mára jelentősen átalakult ahhoz az állapothoz képet, ami egykor meghatározó volt.

A világot megkaparintani kívánó oligarcha csoportok mát túlságosan régóta ügyködtek azon, hogy az egész globális hálózatot és infrastruktúrát az uralmuk alá hajtsák.

A végső cél ugyanis évtizedek óta ez volt, már jóval a világháborúkat megelőzően is.

Az eleinte szeparatista bankrácsoportok idővel rájöttek, hogy egységbe kell tömörülniük, hogy erőt és nyomást tudjanak gyakorolni a nemzetekre.


A titkos kéz pedig káoszt ésháborúkat teremtett a világon:
Így robbantották ki mesterségesen az első és második világháborút is.
A háború nyomán ugyanis a különféle bankok hihetetlen pénzhez jutottak a fegyveriparon keresztül beérkező, tisztára mosott pénzekből.

A szövetségi tartalék bankrendszer és egyéb banki rendszerek midn összekapcsolódási folyamatot indítottak el a világháborúk után.

Mára az egész bankrendszer egy!

Olyan, mintha egyetlen pénzügyi világrend alakult volna ki, ami tulajdonképpen megágyaz az Új Világrend világot behálózó szuperállamának.
Vagyis ez a világrend lényegében már több éve létezik, igaz, egyelőre pénzügyi szinten.

A magyar OTP ugyanúgy ennek a rendszernek a része, mint a skandináv, vagy amerikai bankok. Minden egyes forint, penny, dollár ugyanoda folyik, ugyanabba a zsákban végzi.

A globális elitet alkotó bankárok zsebében landol, és a világ társadalmának kezében csak megfordul, csak “áramlik” az a pénz, valójában tehát csak “kölcsön kapjuk”.

A különféle hitelekkel gondoskodnak arról, hogy az emberek egyfajta modern pénzügyi rabszolgaként függjenek a bankrendszertől, és hogy ne legyen olyan pénzügyi erő, mely független ettől az uzsorarendszertől.

Ellen hangokat nem tűrnek.
A különvéleményeket kilúgozzák a rendszerből.
Eközben reklámokkal, hamis illúziókkal és vágyak projektálásával vonják el az emberek figyelmét, és zárják egyfajta szellemi kalitkába őket.

Hogy senkinek se tűnjön fel, hogy a modern pénzügyi rabszolgák világát éljük.

Mi is csak rabigába hajtott “haszonállatok” vagyunk a bankrendszer szemében!!!!

Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is! 

Köszönjük!

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Feljelentést tesznek a Jobbik körüli gyanús pénzmozgások miatt

Posted onszerda 10 október 2018 - 16:51:30 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


szabo_balazs.jpgA legfőbb ügyésznél fog feljelentést tenni Szabó Balázs a Jobbik körüli gyanús pénzmozgások miatt. Erről beszélt a Tényeknek a feloszlatott szekszárdi Jobbik-alapszervezet egykori elnöke. Elmondta, ő maga is tanúja volt annak, hogy került a pénz Simicska Lajostól Szabó Gáboron keresztül a Jobbik pártkasszájába.

Szabó Balázs a feloszlatott szekszárdi Jobbik-alapszervezet egykori elnöke további részleteket árult el a Tényeknek arról, miért lép ki a Jobbikból.


Elmondta, olyan dolgokról tud, ami miatt a legfőbb ügyészséghez fordul. Szabó Balázs hétfő reggel osztott meg egy bejegyzést közösségi oldalán, melyben négy pontban szedte össze, miért oszlatta fel magát a szekszárdi alapszervezet, és miért nem akarnak továbbra is – ahogy fogalmaznak – a Jobbik nevű bűnszervezethez, bizniszpárthoz tartozni. Arról is szót ejtett a feloszlatott szekszárdi Jobbik-alapszervezet egykori elnöke, hogy 9 regionális igazgató dolgozott közvetlenül Szabó Gábor pártigazgató alatt, akik zacskóban pénzt kaptak tőle, majd választókerületi szinten szétosztva a tagsággal fizettettek be postán a pártkasszába.

További részletek a Tények műsorában:

Forrás: Local; Tények

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Soros a jó ba­rát­ját, Demszky em­be­rét küldte a Job­bikba

Posted onkedd 09 október 2018 - 09:01:49 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


volner_janos.jpgVol­ner János a Fa­ce­boo­kon rán­totta le a lep­let arról, hogy hosszú ideje mennyire szo­ros az együtt­mű­kö­dés Soros György köz­vet­len mun­ka­tár­sai és a Job­bik kö­zött.

A Jobbik alelnöke egy Facebook-posztban kérte számon a párt vezetőségétől, hogy miért ápolnak hosszú ideje rendkívül szoros kapcsolatokat Soros György embereivel. 

Közülük hármat is megnevezett, olyan Soros-bizalmasokat, akik ott ültek a Jobbik legutóbbi küldöttgyűlésén is, szeptember 29-én.


teplan_istvan.jpg
Teplán István a CEU, a
Soros- kádereket képző egyetem
rektorhelyettese

Közülük a leginkább megdöbbentő figura Teplán István, aki Soros György legbelsőbb köreihez tartozik.
Teplán nem véletlenül volt hosszú éveken át a CEU, a Soros- kádereket képző egyetem rektorhelyettese.
Ő volt ugyanis az egyik ötletadója, kitalálója magának az egyetemnek.

Erről a Soros-alapítványok magyarországi működését feldolgozó belső évkönyvek is többször, hangsúlyosan megemlékeznek.
Ezekből idézett még 2004-ben a Heti Válasz, amikor a CEU megalapításáról cikkeztek.

(Portálunk érdeklődéssel várja, hogy mik derülnek még ki a nemzetinek hazudott, a zsidóság által alapított magukat "tiszta párt"-ként aposztrofáló hazaáruló gittegylet házatájáról!)

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Káosz a Jobbikban - menekülnek a süllyedő hajóról: Volner Jánost kizárata magát a frakcióból, ketten pedig kiléptek a frakcióból

Posted onpéntek 05 október 2018 - 21:43:30 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


volner janosAlaposan nekiment pártja vezetőinek Volner János, a parlamenti frakció rendkívüli ülést tartott. Volnert kizárták, erre Apáti István és Fülöp Erik is bejelentette távozását.

A pártszakadással még nem ért véget a Jobbik vesszőfutása.
Az elnökség feloszlatását és tisztújító kongresszus összehívását kezdeményezte Volner János, a Jobbik alelnöke a párt választókerületi elnököknek és szervezőknek írt levelében.

kormánypárti Figyelőhöz kiszivárogtatott levélben Volner leszögezte, hogy a Jobbikban most zajló folyamatoknak szerinte az égvilágon semmi közük nincs az általa is támogatott néppártosodáshoz. Kifogásolta, hogy a párt elnöke és helyettese, Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton minden eddiginél erősebb szövetséget kíván kötni a „liberális, balközép”, az „önfelszámolás útján haladó” LMP-vel.

(Portálunk megjegyzése: fogalmazzunk inkább úgy, hogy az eddig a Jobbikot és Vonát feltétel nélkül kiszolgálók is megpróbálnak menekülni a Jobbikból, lehetőleg előre. Nyilván tudják, hogy vége van a dalnak. Onnan így több zsozsó nem lesz.)

A Fidesz túltolja a sorosozást, de attól még „Soros és a hozzá hasonló gazemberek a magyarság ellenségei maradnak” – írta Volner János.
Szóvá tette azt is, hogy a Jobbik nemrég még Gyurcsány Ferenc és pártja ellen küzdött, ma viszont a DK jelöltjét segíti választási győzelemhez a fővárosban.
„Pedig az ördöggel akkor sem köthetünk szövetséget, ha előnyöket ígér!” – fogalmazott az alelnök. A Jobbik szerinte katasztrofális állapotban van.
A párt vezetőinek felrótta, hogy a „legnépszerűbb női politikus”, Dúró Dóra mellett sok értékes embert elüldöztek a Jobbikból: „gátlástalan eszközökkel folyik a kiszorítósdi”. 

szabo gabor
Szabó Gábor pártigazgató
Jobbik.

A maga részéről nem hajlandó elfogadni a „nemzeti politizálás feladását”, ellenzi a „baloldallal történő összeborulást”.

( Hát eddig ezt olyan ügyesen titkolta Volner, mert mindenki másnak úgy tűnt, hogy eddig egész jól elvolt vele. Úgy látszik nem ajánlottak fel neki eleget.)

Volner hozzátette: „Bocsánat, de én nem kurvának álltam! (Pegig nekünk nagyon úgy tűnik!)
Volner János péntek délelőtt az Indexnek azt nyilatkozta, hogy esze ágában sincs távozni a Jobbikból, (Akkor most mi van Jani? Mégis kurvának áltál?) az általa elképzelt tisztújításon pedig elindulna az elnöki posztért.

Mintegy húsz jobbikos e-mail fiókot ért támadás a reggeli órákban, Volner János levelével nagyjából egy időben – adta hírül a párt közleménye.
A Jobbik szerint nyilvánvaló, hogy „a Fidesz és a Fidesszel összejátszó erők meg szeretnék akadályozni a legerősebb ellenzéki párt előretörését”, akcióikkal egyebek mellett Orbán Viktor luxusutazásairól is próbálják elterelni a figyelmet. (Hát persze Hantaboy. Felhívnánk Szabó Gábor hantaboy figyelmét arra, hogy a hülyék a túloldalon laknak!)

Volner kijelentéseire reagálva levelet írt Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója is.
Hangsúlyozta, hogy az elnökség már kizárta az MSZP-vel, a DK-val, és a Momentummal való országos összefogás lehetőségét. (Na ez volt a hantaboy legújabb hazufsága.)
A Jobbik az MSZP-vel és a DK-val önkormányzati szinten sem tartja elképzelhetőnek az összefogást, erről a párt múlt heti kongresszusán tájékoztatta is a küldötteket Sneider Tamás és Bana Tibor alelnök.
A Momentummal és az LMP-vel sincs „ilyen tervezve” országosan, még az is vita tárgyát képezi, hogy az LMP-vel mennyire lehetséges önkormányzati szinten összefogni, pedig ezt szeretné néhány jobbikos szervezet – rögzítette a pártigazgató.
Szabó Gábor szerint hamis állítás, hogy a tagság jelentős része elhagyta volna a pártot: nem egészen 7 százalékuk lépett ki.
A Jobbik parlamenti képviselőcsoportja péntek délután rendkívüli frakcióülést tartott.
Előzetesen Mirkóczki Ádám szóvivő csak annyit mondott lapunknak, hogy cáfolja a Volner levelében szereplő állítások jelentős részét.
A frakciót délután négy órára hívták össze. Az ülés jócskán elhúzódott: az eredetileg hatra meghirdetett sajtótájékoztató kevéssel este tíz előtt kezdődött. Jakab Péter, a másik szóvivő bejelentette: 
a Jobbik parlamenti frakcióvezetője titkos szavazással kizárta Volner Jánost.
A döntést 17-en támogatták, négyen ellenezték, hárman érvénytelen voksot adtak le.
A szóvivő indoklása szerint Volner levelét nehéz másként értelmezni, mint ami a Jobbik ellen hat.
És ami a Jobbik ellen hat, az a Fideszt segíti.
Márpedig „semmilyen szinten nincs kiegyezés az Orbán-rezsimmel” – mondta.

Jakab (Jákob) Péter elismételte azt, amit Szabó Gábor pártigazgató írt a Jobbik szövetségi politikájáról, és ő is alaptalannak nevezte Volner állításait.
toroczkai toth tutsek laszloVolner János kizárása után Apáti István és Fülöp Erik is bejelentette, hogy elhagyja a Jobbik frakcióját.
A párt mind a három képviselőt felszólította, hogy adja vissza parlamenti mandátumát.
Ülést tartott a párt elnöksége is: Volner János ellen etikai eljárás indul, aminek a pártból való kizárás lehet a vége.

Kérdésünkre, van-e tudomása arról, hogy a három távozó politikus a Toroczkai László vezette Mi Hazánk Mozgalomban folytatja-e, a szóvivő közölte: soha nem lehet tudni, mit hoz az élet.

(Na itt a lényeg: a menekülő hazudozó álmagyarok előre menekülnek Toroczkai-Tóth-Tutsek pártjába. Hiába ki van adva nekik központilag kordában kell tartani a "nemzeti oldalt"!)
20160926toroczkai-laszlo-csalad-foto-altalanos.jpg
Toroczkai - Tóth -Tutsek László a sült oláhcigámy családjával.
Igen Tutsek 56-os vérbíró leszármazottja. Jó és megbízható káder!


Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Merkel végig hazudott - 10 ezer fős bevándorlóseregek szerveződnek - Összeomlóban az EU

Posted onkedd 04 szeptember 2018 - 07:52:11 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


angela merkelEgy német kutatóintézet borzalmas igazságról rántotta le a leplet.
Az egész mögött ez folyt a háttérben?
Európát bedarálja az iszlám horda!!

Európát szép lassan bekebelezi egy másik, sokkal életképesebbnek tűnő kultúra.

Agresszív terjeszkedés zajlik, párhuzamos társadalmak alakulnak, muszlim közösségek szerveződnek, miközben rengeteg terrorista szivárog be folyamatosan az EU határain belülre.

Az elkövetkező évekre a titkosszolgálatok és a terrorelhárítás drasztikusan megszaporodó terrortámadásokat és utcai merényleteket jósol… és ez még csak a kezdet!

Már most lehet érezni ennek hatásait, ugyanis vannak Európának olyan részei, ahol a menekültek elkezdtek szerveződni a helyi lakosok ellen.


migránsok migration
Sokan egész Európa-szerte leginkább attól félnek, hogy egy káosz alakul ki, melyet már nem fognak tudni szabályozni az Európát az iszlám világnak kiszolgáló országok sem, és egy kontinensen átívelő polgárháború veheti kezdetét.

Egyre több a bevándorlók és a helyi lakosok közötti konfliktus, főleg azért is, mert a bevándorlók szerveződni kezdtek.

Nemrég például legalább 10 ezer menekültet hívtak Chemnitzbe, hogy az ellenük szerveződő helyiek tüntetését “szétverjék”.

Elmondásuk szerint a saját kezükbe szeretnék venni a németekkel szembeni fellépést…

Vagyis egy végső hatalomátvétel zajlik, zendülésekkel, amiről alig beszél a nyugati média, nehogy kitörjön a pánik, az ugyanis egy totális polgárháborút eredményezne…

Angela Merkel nem csak a saját népét, de az egész európai kontinenst elárulta.

Erre ráadásul egy intézet világított rá azzal, hogy nyilvánosságra hozott olyan adatokat, melyet mindenkit meghökkentettek.

Egy német kutatóintézet azt állítja, hogy négy főbb ágazatban nincs is lényeges munkaerő-hiány az országban, csak a fluktuáció magas.

Az egészet csak a munkaadók híresztelik, hogy alacsonyabb béreket kelljen kínálniuk.
Nem munkaerőből van hiány, hanem fizetési készségből.
A bevándorlók pedig csak rontanak a helyzeten.

Az említett kutatóintézet tudósai azt írják, hogy a munkaadói állítások túlzóak és ellentmondásosak.
Négy, alacsony képzettséget igénylő ágazatban, mint a vendéglátás, közúti áruszállítás, munkaerő-kölcsönzés és a biztonsági szolgáltatások, egyszerűen nagyon nagy a fluktuáció.
Emiatt van mindig átmenetileg sok szabad állás, nem szakemberhiány miatt.

Tovább menve azt is mondják, hogy egy olyan bevándorlás-politika, amely az amúgy is alacsony bérű gazdasági ágakat bérüktől megfosztott személyekkel látná el, gazdaságilag káros.

Ide jutott hát Európa, az egykor sokkal dicsőbb napokat megélt kontinens, Merkelnek köszönhetően, aki szinte egy személyben szabadította rá a világra a migráció nevű borzalmat.

Senki sem tudja, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, de abban mindenki egyetért, hogy itt a jövőben civilizációk harca fog kibontakozni, és csak rajtunk áll, hogy hagyjuk-e, hogy ezt az európai hazát elvegyék tőlünk.


Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd!
Juttasd el másokhoz is.
Köszönjük!

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Brutális, ahogy az állam üldözi a fehér embereket Dél-Afrikában - a feketék el akarják venni a földjeiket

Posted onvasárnap 19 augusztus 2018 - 22:47:41 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


niggers south africaBrutális, ahogy az állam üldözi a fehér embereket Dél-Afrikában

Az ország kormánya azt tervezi, hogy az alkotmány módosításával elveszi a fehér farmerek földjét. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy rengetegen fognak éhezni.

Cyril Ramaphosa elnök a héten jelentette be, hogy felgyorsítaná a fehérek által birtokolt földek elkobzását, hogy azt „visszaszolgáltassa” Dél-Afrika fekete lakosságának. Mindezt a „demokrácia nevében”. A tervezet valószínűleg több ezer fehér embert érintene.

"Ha a jelenlegi szereplők helyére tanulatlan, tapasztalatlan emberek kerülnek, sokkal kevesebbet fogunk tudni termelni. Ha pedig ez lesz, felmegy az ennivaló ára, és többen fognak éhezni”

– ismertette a kormány tervezetének következményeit egy érintett farmer.


Ugyanez a farmer elárulta, hogy Dél-Afrika gazdaságához szervesen hozzákapcsolódik a tulajdonlás – ha ebben radikális változás áll be, a külföldi befektetések is drasztikusan zuhanhatnak. Kitért arra is, hogy a kormány nem kíván kompenzációt ajánlani a földjétől megfosztott farmereknek.
búrok

"Hová menjünk, mit csináljunk? Csak kell adniuk valami kárpótlást, hogy legalább belefoghassunk valami újba”
– fogalmazott kétségbeesetten a farmer.

Az állami üldözésen kívül a fehér farmerek sajnos a mindennapokban is brutális támadásoknak vannak kitéve.

A rablások és betörések mellett a fehéreket nem ritkán csoportosan megerőszakolják a feketék, de a gyilkosságok, kínzások sem szokatlanok. A rendőrség az esetekkel nem foglalkozik, és mint a fenti történetből is látható, ezekhez az állapotokhoz a parlament javában asszisztál.

Nyilvánosságra hozták, mely földeket fogják elkobozni.
Az AfriForum nevű kisebbségi jogi csoport nyilvánosságra hozta azoknak a farmoknak és földeknek a listáját, melyek még a fehér farmerek tulajdonában vannak, de a dél-afrikai vezetés hamarosan rájuk teszi a kezét. A csoport állítása szerint a dél-afrikai vidékfejlesztési minisztériumtól kapták meg az adatokat, azonban az állami szerv ezt az információt egyelőre tagadja. 

A csoport összesen 195 eltulajdonításra szánt farm nevét közölte, majd hozzátették, hogy szívesen kapcsolatba lépnek a fehér földtulajdonosokkal, hogy közösen készüljenek fel arra az időre, mikor kompenzáció nélkül elveszik a földjüket.

búr farmer

"Bármit állít, akárhogy tagad a dél-afrikai vezetés, a dokumentum igaz állításokon alapul"

– közölték.

A mezőgazdasági szövetség, az AgriSA megjegyezte, hogy két tagjuk is rajta van a listán, akiket a támogatásukról biztosítottak.

bur_farmer_2.jpgBár több mint két évtizede véget ért az apartheid Dél-Afrikában, továbbra is komoly feszültséget okoz a lakosság körében, hogy a földek nagy része a fehér kisebbség kezében van. A kormány adatai szerint a magánkézben lévő földek csaknem háromnegyedének fehér bőrszínű a tulajdonosa.

Az afrikai állam vezetése azt tervezi, hogy az alkotmány módosításával elveszi a fehér farmerek földjét. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy rengetegen fognak éhezni. Cyril Ramaphosa elnök a héten jelentette be, hogy felgyorsítaná a fehérek által birtokolt földek elkobzását, hogy azt "visszaszolgáltassa” Dél-Afrika fekete lakosságának – mindezt persze a demokrácia nevében. 

Az országban egyre több erőszakos bűncselekmény történik, melyeknek fehér farmerek az elszenvedői. Az állam nemhogy nem védi meg a fehér polgárokat, de még segédkezik is azok meghurcolásában. A bűnügyi statisztikák szerint egy év alatt csaknem 638 támadás érte a fehér földművelőket az országban, összesen 74 embert gyilkoltak meg csak azért, mert fehér bőrszínű volt.

forrás: Link,

Kínzás, mészárlás - brutális, ami a dél-afrikai fehér farmerekkel történik!

Egyre több hír jelenik meg a világsajtóban a dél-afrikai fehér farmerek elleni erőszakhullámról.
Az Independent tudósítója a helyszínen járt, akinek megdöbbentő történeteket meséltek el a helyiek.

Egyre több a tüntetés, valamint egyre nagyobb az elégedetlenség és a félelem a fehér, európai ősökkel rendelkező dél-afrikai farmerek körében. Az elégedetlenkedők állítják, hogy a rendőrség félrenéz, a parlament pedig asszisztál az erőszakhoz. A témának komoly nemzetközi visszhangja volt, Ausztrália például felajánlotta, hogy befogadja a földjükről elüldözött fehéreket.

búr tuntetesAusztrália befogadná az üldözött fehéreket

Ausztrália befogadná "az üldözött" fehér bőrű, dél-afrikai köztársaságbeli farmereket, de Pretoria szerint ez diszkriminatív, ezt a vádat viszont Canberra visszautasítja. A két ország közötti vitát az váltotta ki, hogy Peter Dutton ausztrál belügyminiszter a héten kijelentette: a fehér bőrű dél-afrikai farmerek "egy civilizált országba", Ausztráliába költözhetnének a hazájukban uralkodó "borzalmas körülmények", az ellenük irányuló erőszak és a dél-afrikai kormány földosztási politikája elől.

Egyre több hír jelenik meg a világsajtóban a dél-afrikai fehér farmerek elleni erőszakhullámról. Az Independent tudósítója a helyszínen járt, akinek megdöbbentő történeteket meséltek el a helyiek.

Egyre több a tüntetés, valamint egyre nagyobb az elégedetlenség és a félelem a fehér, európai ősökkel rendelkező dél-afrikai farmerek körében. Az elégedetlenkedők állítják, hogy a rendőrség félrenéz, a parlament pedig asszisztál az erőszakhoz. A témának komoly nemzetközi visszhangja volt, Ausztrália például felajánlotta, hogy befogadja a földjükről elüldözött fehéreket.

"Ami itt történik velünk, az kínzás, mészárlás és mindez brutális. A világnak fogalma sincs, hogy mi folyik Dél-Afrikában"

– mondta a férfi.

Az 56 éves Hannetjie Ludik egy farmon lakik Pretoriához közel. Négy nappal karácsony előtt ő és férje arra ébredtek, hogy valaki járkál a házban. Amikor lementek az alsó szintre, három férfit láttak a házukban, akik fegyverrel a kezükben értékek után kutattak. A hátsó bejárati ajtót felfeszítették.

bur.no.jpg

"Élelem után kutattak a házban. Az egyik férfi 2500 randot (dél-afrikai pénznem, kb. 50 000 forint) talált, megcsókolta az arcom és megköszönte. A férjem kezeit és lábait összekötözték és rádobtak egy takarót és arra kényszerítettek, hogy velük menjek"

– mesélte a nő és hozzátette, hogy tudta, mi fog történni.

Amikor kiértek, az egyik férfi odalépett hozzá és elmondta, hogy meg fogja erőszakolni.

"Azzal fenyegetett, hogy ha ellenállok, akkor lelő. Úgy döntöttem, hogy tovább szeretnék élni a gyermekeim és az unokáim miatt. Miután megerőszakolt, azt hittem, hogy ezzel vége. De aztán jöttek a többiek is"

– mesélte a nő.

A riporter megkereste a helyi rendőrséget is, ahol az ügyek iránt érdeklődött.
A hatóságok nem válaszoltak a megkeresésre.
Stols szerint 5 hónapja ölték meg az öccsét, és eddig csak annyi információt kapott a hatóságoktól, hogy jelenleg is folyik a helyszínen gyűjtött bizonyítékok elemzése, így eddig még senkit sem tartóztattak le.

forrás: Link,

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE
Oldal:       >>  
Adatbázis lekérdezés: 85. Memória használat: 3,950kb