BENDEGÚZ HÍREK

A független, hiteles magyar hírforrás!

logo


Isten hozott

Szabadkőműves szimbólumok a "nemzeti"-nek hazudott pártoknál
a Jobbik, a Magyar Főnix Mozgalom, a HVIM, a Szentkorona Rádió, a Betyársereg jelképeiben -kik fakadnak egy tőről

Posted onvasárnap 03 július 2011 - 07:02:58 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Tudjátok nem elég ám csak kiabálni, hogy mekkora magyarok vagytok, meg kell azt is nézni, hogy kiknek a zászlaja alatt kiabáljátok !
 

hatvannégy vármegye HVIM


A napokban egy igen érdekes vitára lettem figyelmes egy a Toroczkai, és Budaházy nevével fémjelzett és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által üzemeltetett

Szentkoronarádió.com oldalon az "Újra miénk lett az utca" címmel megjelent írás kommentjeiben.


Valaki beírta a kommentek közé, hogy bizony a HVIM Szabadkőműves jelképek alá toborozza a tagságot, és az embereket, és ugyanezen Szabadkőműves jelképek alatt tartja a szónoklatait is!


illuminatusok
Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrábanNézzük csak meg a képen látható sarkokban a különböző kereszteket.

Vajon mi a hasonlóság a HVIM által használtakkal ?

Bingó!

Különböző méretűek a kereszt szárai.
Ráadásul ezek is körben vannak fogva, igaz egy szöveg által.

Véletlen lenne?Akinek ez még nem tűnt volna fel valóban így van!


ipm2.jpg 
2-es számú kép
Még a kereszt ábrázolása sem lehet véletlen
forrás:https://www.galilei.hu/sajto/ipmszabadkom.htm

Ebből aztán keveredett némi vita és különböző eszmefuttatások láttak napvilágot.

Rengetegen hozzászóltak a vitához.

Olyannyira, hogy a Szentkorona Rádió üzemeltetőjének a HVIM-nek a vita kényelmetlenné vált, ezért törölte az összes hozzászólást, így ma már nem látható sem a vita, sem a levont, vagy levonható következtetések! 

Vajon miért? 

hvim.pngA vita azon tört ki, hogy a HVIM az "OMEGA" jelét használja, amely mintegy harapófogóként öleli körbe a magyar országalmát.

Ráadásul az is furcsa, hogy az Omega és az országalma  ábrázolása akár a mindent látó szem ábrázolása is lehet, mert az országalma keresztje aránytalanul kicsire, igen csenevészre sikeredett.

Mint mindenki előtt ismeretes az "OMEGA", mint jelkép a Szabadkőművesek egyetemes jelképei közé tartozik, ők ha egy ilyet látnak azonnal tudják, hogy egy közéjük tartozó szervezetről van szó.

A szimbólumok egyébként egyértelmű utálásokat tartalmaznak, bizonyára nem véletlen a vörös kereszt, ahogyan a fekete alap sem.

Ez így azt jelenti, hogy a "kereszténység vége"!
Jehová
éknál ez alapból elvárás!

 Azóta kiderült, hogy valószínűleg a HVIM jelképében szereplő kereszt ábrázolásának típusa, mikéntje is a Szabadkőművességre utal, de így együtt az OMEGA és a KERESZT ilyetén ábrázolásával együttesen viszont egyértelműen.

Hasonlóan ahhoz mint amikor valaki a sátán egyetemes jelét mutogatja beszéde tartása közben.

satan_666.jpg

Sarkozi.jpg
berlusconi.jpgSzámukra, a Szabadkőművesek számára ez azt jelenti, hogy álta
luk küldött testvérről, vagy létrehozott szervezetről van szó, amit ők kontrollálnak.

Szembesítették ezzel a HVIM-et és az általa üzemeltetett Szentkorona Rádiót.
A HVIM-esek próbálták a honlapon megmagyarázni a bizonyítványt, mindenkit lehülyézve, 
clinton.jpg

hogy elektromos ellenállás jele (ez azonban nem igaz, ennek jele az "R"), majd persze arra váltották miután leírták nekik, hogy nem a jele, hanem a mértékegysége.

Aztán azzal védekeztek, hogy erről Toroczkai nyilván nem tudott, amikor a HVIM-et alapította. 

Ami azért elképzelhetetlen, mert az egyik őse Tutsek imgres-3.jpegvérbíró volt
az 56-os perekben, azaz "értelmiségi" család
vona gaborsarja, így elképzelhetetlen, hogy ne tudta volna, hogy mit jelképez az általa és szervezete által választott jelkép. 

Többen leírták, hogy ez azért is elképzelhetetlen mert, ha valaki létrehoz egy a magyarságtudatra épülő egyesületet, társadalmi szervezetett, nyílván olyan jelképet választ magának, amely kifejezi a szándékait, vagy szervezete szándékait, ill. irányultságát.

Ezzel védekezni egyébként is amatőr dolog, mert mindenhol az interneten fellelhetőek a szabadkőműves szimbólumok és azok magyarázatai is.ratzinger

A politikában valamennyire is benne levők, vagy csak alapszinten érdeklődők is pontosan tudják, és ismerik ezen szimbólumok jelentését!

Nem furcsa, hogy pont egy olyan, a magyarságát olyannyira hangoztató szervezet, mint a HVIM, vagy annak vezetése ezt ne tudná, vagy nem ismerné annak a szervezetnek (háttérhatalomnak) alapvető jelképeit, amely ellen saját állítása szerint harcol?

Nyilvánvalóvá vált mindenki számára az, hogy HVIM választása nem véletlenül eshetett erre, vagy ezekre a szimbólumokra.

Aztán nekem is megakadt a szemem, még egy a Szentkorona Rádiót reklámozó pólófeliraton is, amely nyomattal több típusú, színű pólót is árulnak, reklámoznak.

szent_korona.radio.jpg

Bizonyára mindenki ismeri, vagy feltűnt a számára a háromszögben levő Magyar Szent Korona ábrázolása ezeken a képeken

szentkoronaradio.jpeg

szent.korona_radio.jpeg Mint bizonyára mindenki előtt ismert, hogy a háromszög, a csonka háromszög, ha jelképként vagy logóként használják, mint jelkép, a Szabadkőművesség piramis jelképe, mivel már másodszor találkoztam a Szabadkőművesekre utaló jelképpel, észre kellett vegyem a harmadikat is, ami egyébként mindenki szemét kiszúrja.  
Nekem pl. eszembe sem jutna háromszögelni a Szent Koronát.

A Magyar Szent Korona nem háromszög, hanem félkör alakú!

Mint az előzőekben is említettem a "HÁROMSZÖG" mint piramist jelképező szimbólum a Szabadkőművesség jelképrendszeréhez tartozik.

Szkrlogo.jpg
Vajon a villám jelei mire utalhatnak így együtt a "részeg" le -csonkaháromszögelt koronával.
Csak nem Lady Gaga logójára utal? 

Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrában

 Aztán meg a legújabb történet is... a Szentkorona Rádi "főhadiszállás" című műsora és oldala, amelyből egy részlet:

"Bemutatkozás:
Azonban, mivel ez a műsor nem csupán civil kezdeményezés, hanem szervezetünk egyik megnyilvánulása, a helyzet megkövetel egy rövid bemutatkozást.

A szervezet az Új Hajnal Rend nevet viseli."

Vajon mi is az "Új Hajnal Rend", amit alakítottak?Főhadiszállás műsor

Lehetséges, hogy már megint nem tudnak elvonatkoztatni az
"Új Világ Rend"-től ami szintén a szabadkőművesek célja és jelszava. 

Ennyire szeretitek ti ezeket a "Rend"-eket?
Persze főhelyen megtartották a háromszöget is, csak most spirálban ábrázolva.... :), természetesen feketében, hogy kétség se férjen hozzá, mit képviseltek.
(Persze az is lehetséges, hogy nem háromszög, hanem kígyó szimbólum?)
Mellesleg azt is írják, hogy új lovagrendet kívánnak alakítani ezzel (mert egyházi rendet biztosan nem), talán a "Rózsakeresztest" ?
Az már létezik:
https://www.amorc.hu/

Mellesleg a "rózsakeresztesek"-ből alakult ki a szabadkőművesség ill. alternatív módom ma is így hívhatjuk őket...és hívják is.
"A rózsakeresztesek – pontosabban a szabadkőművesek – beépültek II. Rudolf prágai udvarába is." (Wikipédia)

Van a HVIM háza táján több érdekes dolog is, ami szintén megjelent az oldalon pl.:

Mindenki előtt ismert, hogy Toroczkai nem Toroczkai, hanem Tóth, csak időközben megváltoztatta a nevét, mert nagy valószínűséggel nem felelt meg a céljainak. (Nem beszélve arról, hogy egyik őse vérbíró volt Tutsek néven az 56-os forradalom után.) forrás: wikipédia

A mai Jobboldalnak hívott oldalon több olyan "személyiség" is van aki úgy váltogatja a neveit, mint az alsógatyáját, vajon véletlen lenne?

Néhány név:

Tutsek Gusztáv, a vérbíró
Ebben aztán nem volt hiba. Melyek voltak a leglátványosabb esetek, amikor a politika, hogy Biszkut idézzem, „nem avatkozott be a büntetőeljárásokba”?
– Miskolcon a forradalom kitörésekor felakasztottak egy embert, akit ÁVH-snak néztek. Ebben az ügyben húsz embert állítottak bíróság elé, Tutsek Gusztáv közülük tizennyolcat halálra ítélt. A Legfelsőbb Bíróság nem volt elégedett az ítélettel, ott még az első fokon életben hagyott kettőt is halálra ítélték. Egyszer egy ügyvéd a bíróság büféjében odalépett Tutsek bíróhoz, s azt mondta neki: „A védencemet halálra tetszett ítélni, de én nem mondhattam el a védőbeszédemet.” Tutsek elővette szobája kulcsát, odaadta az ügyvédnek, s azt felelte, menjen be a szobámba, s mondja ott el. forrás:https://www.magyarhirlap.hu

Vágó Béla, Weiss (Kecskemét, 1881. augusztus 9. – Szovjetunió, 1939.), 1905 után a szociáldemokrata baloldal egyik vezetője, és a Népszava munkatársa. 1906-tól az MSZDP több vidéki szervezetének titkára. 1914-től a Magánalkalmazottak Szakszervezetének munkatársa volt. Az I. világháború idején kapcsolódott be az antimilitartista mozgalomba, és később az egyik vezetője. A 1918 és 1919 között a Budapesti Munkástanács kommunista frakciójának vezetője. A Tanácsköztársaság idején az vasúti ill. hajózási népbiztos, majd a Vörös Hadsereg I. hadtestének parancsnoka. A tanácshatalom bukása után emigrált a Szovjetunióba. Később a Sarló és Kalapács című újság főszerkesztője lett."  forrás: Link

Zazrivecz Gáborból - Vona Gábor
(an: Petrinyecz Szerén)

Lénárdból - Lenhardt

Tóthból (Tutsek leszármazott) - Toroczkai

Zsiga Dánielből - Z. Kárpát Dániel

Érdekesség, hogy Morvai Krisztina anyja neve Fekete Klára (forrás: itt)

Másik érdekesség, hogy Sneider Tamás is az üldözött nép leszármazottja, sőt felmenője Vágó-Weis Béla, aki a Tanácsköztársaság idelyén Rákosi Mátyással és Kun Bélával volt egy brancsban.

Nicolae Stefan Patrubany-ból - Patrubány Miklós stb.

Ez utóbbihoz tartozik egy kis olvasnivaló is: link

ahol többek között erről olvashatunk: A ROMÁN KOMMUNISTA PÁRT BIZALMASA VOLT ráadásul megtudhattuk, hogy egy örmény kisebbséghez tartozó Román állampolgárról van szó.

Nekem pl. eszembe sem jutna, hogy megváltoztassam a nevemet.

Teljes joggal felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért volt ill. van erre szüksége egyes embereknek?

 Talán azért, mert ilyen nevekkel, és a nevekhez tartozó háttérrel senki nem hitte volna el róluk, hogy a hazafiak közé tartoznak?

Nyilván nem azért változtattak nevet, hogy jól mutasson a munkahelyi jelentkezési lapjukon, vagy a cégekhez benyújtandó Europass Önéletrajzukon. 

Joggal merülhet fel mindenkiben a kérdés vajon véletlen lenne?

No de ennyi? 

Engem mindenesetre jól elgondolkodtatott a dolog, főleg azok után, hogy minden hozzászólást töröltek a Szentkorona Rádió üzemeltetői, a HVIM-esek.

Valamiért nem akarják, hogy kiderüljön.
 

Vajon miért?

A másik érdekesség amely szintén Budaházy György által alapított Betyársereg-gel
kapcsolatos:
Ez a formáció a Skull & Bons (Csontemberek) jelképét használja.

betyár seregOlde_Skull_Bones.gifskull-bones-pirates.jpg
Betyársereg jelképeSkull and Bons (Csontemberek) jelképei

Persze lehetne mondani azt, hogy kalóz jelképet használnak.
Az is lehet, hogy Budaházy Gyuri megmaradt "Gyurcika" gyereknek, aki biztos szerette a kalózregényeket, és meg is maradt azon a 8-14-éves szinten.
Azonban ez így sántít, mert ha jól megnézzük a 2-es számú fotón szereplő koponyákat akkor egyrészt rájöhetünk, hogy különböző süvegekkel, koronával stb. látják el jelképeiket a háttérhatalom képviselői, ami már egyértelmű utalás, valamely titkos társaságra. Ebben az esetben a Skull and Bons-ra.

Másrészt persze ez ismét egy érdekes kérdést vet fel pl., hogy egy magát ízig-vérig magyarnak valló egyesület, vagy szervezet, mint a betyársereg miért választana a magyarsághoz egyáltalán nem illő és nem is köthető jelképet?
Ettől sokkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy ez sem véletlen.
Főleg ha figyelembe vesszük, hogy Budaházy másik szervezete, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és a HVIM által üzemeltetett Szentkorona Rádió is a háttérhatalom jelképeit használja, amelyre az előzőekben már kitértünk.

Az már csak hab a tortán, hogy bent ülnek a parlamentben a Jobbik színeiben.

Vagy ez sem véletlen?

Az Illuminátusoktól jött a mindent látó szem, mint jelkép.....erről a jelképről is sok minden található  az interneten.

illuminatus jelkepilluminatus.jpegillum.jpegeye-logo-26279302.jpg
   Egy jellemző Illuminatus jelképmindentlátó szem

Sorolhatnánk és beszúrhatnánk egy több tucat mai a titkos társaságokra utaló jelképet, amelyek azok amiknek látszanak.

A Jobbik logója:

Hátha így ismerősebb:a Mindent-látó Szemként

  jobbik_IT_k_nelk_100.png

    Jobbik logó kereszt nélkül. 

Bár ezoterikusok közül többen jelezték nekem, hogy a Jobbik Druida jelképeket használ, ami a szabadkőművességre utal, leszögezem, hogy én ezt nem tudom eldönteni, mert nem vagyok ennek a témának ismerője. Erről egy kis olvasnivaló:(http://www.facebook.com/note.php?created&¬e_id=244582578900980)
hidat_epit.jpeg
hidat_epitunk.png
Egy másik érdekesség, hogy Vona Gábor a nagy hídépítőmeterek (szabadkőművesség) nyomdokain járva most éppen hidat épít!

Idézet: "További érdekesség, hogy Már a Jobbik születésénél elég kemény vérzsidók bábáskodtak,  ezt most nem részletezzük. Aztán az előző pártvezetése is zsidó volt, Kovács Dáviddal és társaival az élen.

Majd jött Vona, az ifjú titán, aki fölfuttatta a pártot. 

De úgy látszik nincs elég szerencse Vona működésében, mert egyszerre túl sokat markolt és keveset fogott.
Megcsinálta a Magyar Gárdát, hogy a magyarokat be lehessen csalogatni.
Aztán a gárdából kiváltak azok, akik észhez tértek és megcsinálták a zsidómentes gárdájukat. Most már Vona a csendőrséget is megcsinálta és már csak a választásokat kéne neki megnyerni hozzá és akkor minden sínen lenne. Csakhogy mindig újabb és újabb botrányok törnek felszínre. Most meg az a szóbeszéd járja pesti jólértesült körökben, hogy a pártvezér szefárdzsidó (forrás: link). Ezért mondtuk azt, hogy igen szerencsés, hogy Csurka zsidó lapírókkal vette körül magát, mert ők hiteles forrásból megtudnak azonnal válaszolni mindenre.
Bencsik
Kép: Bencsik, gárdisták
Ez az egész történet arról jutott eszünkbe, hogy tegnap a tévében azt mondták, hogy a Fidesz hagyta a Jobbikot felnőni. Nem támadta sokáig, hagyta hogy olyan dolgokat mondjanak ki, amit a Fidesznek a Likud-párti testvériség nem tűrne meg.
Most meg már a Jobbik kezd a Fidesz nyakára nőni.
De ezt az egész dolgot nem kell komolyan venni, mert ezek nem magyar ügyek, ezek a zsidók közötti amolyan belharcok.

 
Bencsik András a gárdalapítók között volt, lapja a Fidesz egyik szócsöve" (forrás: itt)

 Vona GáborDe itt a kegyelemdöfés, egyenesen az Országos Széchenyi Könyvtár adatbázisából! 
https://www.epa.hu...12irod.pdf

"...A beszélgetés önéletrajzi visszapillantásából kiderül: Vona - kifordított utalónév a szefárd-zsidó család valamelyik ősének nevére (Navon), amit saját családi neve (Mananya) helyett tizennégy évesen (!) összeállított versgyűjteménye megjelentetésének céljaira talált ki, majd végig kitartott mellette. A vagyonos, szellemi alkotóterületeken is jártas polgárcsalád a multietnikus Balkán egyik legkülönösebb színfoltját képviseli (távolabbi rokonságban Elias Canetti, ruszei születésű író családjával). Ősei mindkét szülői ágon Spanyolországból több évszázada elűzött, végül constantinápolyon és Bulgárián keresztül Romániába vetődött szefárdok, akik még a 20. században is beszélik az ősi, spanyol eredetű idiómát...." 

Az is kedült, hogy Szegedi Csanád zsidó családból származik és nagymamája Auswitzi "menekült".

szegedi csanádIsraelFlag.jpg
Csanád, tényleg a magyaroké?   Vagy a te hitsorsodaié inkább?


Erről bővebben az alábbi linkeken olvashatnak többet az érdeklődők:

A jobbikos zsidó

Szegedi Csanád és a családfa? Az igazság - egy könyv fejezeteinek kiegészítése

Tudta, vagy nem tudta – Szegedi Csanád a tanyán

Hegedűs Tamás és a sátán jele

Csak nem a sátán egyetemes jelképét mutogatja egy jobbikos országgyűlési képviselő?

"A kéz kisujjának és mutatóujjának feltartásával formált ördögfej jelentése egyértelmű, az Illuminátusok üdvözlő kézjele (többek között), s bár a rockzenében legtöbben divatból, tudatlanságból használják, a politikusoknál ez a kézjel mindig árulkodó."
Itt a link a jelentéséről : https://www.szkosz.com/node/1366

Hegedűs Tamás, a Jobbik gazdasági miniszterjelöltje a Hit Gyülekezetének volt a tagja, valamint az SZDSZ pécsi ügyvivőjeként szolgált. (forrás: MIÉP, Hegedűs Tamás éeletrajza)

Térjünk rá egy új magát magyarnak és nemzetinek tituláló pártra, amely szintén szabadkőműves jelképet használ és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!
A Magyar Főnix Mozgalom egy új magát magyarnak és nemzeti radikálisnak tituláló, természetesen jobbikmentő szabadkőműves, kóser párt, amely szintén szabadkőműves jelképet használ, és nem csak logójában, hanem immáron a nevében is!
United Grand Lodge of England

 idézet a cikk lentebb található részéből:

"Főnix páholy egy olyan szakmai páholy a szabadkőművességben, amely joghatóságában az Angliai Egyesült Nagypáholy alá tartozik."

Ráadásul az említett logo sem az ő ötletük, csak belebiggyeszteték a pártjuk rövidítését.
Vajon a Magyar Főnix Mozgalomnak még annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek?

Ennyire pitiánerek lennének?

Tájékoztatásul csak, alább néhány cég logója, alattuk persze a cégek elérhetőségevel, kattintható linkjeivel:
phoenixphoenixfőnix
Shiraha phoenix symbol NarutofanThe Tokyo AblettsPhoenix Building Services

Magyar Főnix Mozgalom

Avagy a sólyom helyett felrepül az amerikai sas? 

Magyar Főnix Mozgalom

 


Bíber József Tibor, Főnix párt
Bíber József Tibor

A párt elnöke Bíber József Tibor, akit előzőleg már megismerhettünk a Jobbik alelnökeként. A jobbikból 2008-ban állítása szerint azért távozott, "mert titkosszolgálati módszerekkel megfenyegették."
Később különböző fórumokon és kommunikációjában azt állította, hogy a JOBBIK pártot a "háttérhatalom" kívülről irányítja.
Amit valljuk be elég érdekes megjegyzésnek tartunk a Magyar Gárda és a Jobbik egyik alapítójától, már csak azért is, mert ő is a Jobbik felsővezetéséhez tartozott, azaz egyrészről őt is irányították, hiszen ő volt a Jobbik második embere, másrészt úgy tűnik őt ez akkor nem zavarta.

A Magyar Főnix Mozgalom másik emblematikus figurája, alapítója és első alapító alelnöke Dr. Szöőr Anna, akinek elég hányatott a politikai pályáfutása.
Dr.-Szöőr-Anna2-247x300.jpgMár majdnem minden jobboldali pártot megjárt "politikusasszony", akit a Jobbik elnöksége már nem mert elindítani listáról a 2010-es országgyűlési választáson, a róla kialakult kép miatt, igaz sokáig fent volt a Jobbik vezető információs oldalán, mint "választható országgyűlési képviselő jelölt", de egyek alapszervezet sem jelölte, arra a listára is csak a Jobbik elnöksége tette.

Pikáns adat, hogy "Dr. Szöőr Anna a Magyar Főnix Mozgalom alapítója és első alelnöke pályázott 4.000.000,-Ft támogatásra a MAZSÖK-nél (Magyar Zsidó Örökség Közalapítvány), idézzük "TV műsor készítése és sugárzása  - figyelemfelhívás a korábbi korok és a mai társadalom antiszemita megnyilvánulásaira, zsidó értékek terjesztése" címen.
Az adat letölthető innen: Link

További pikáns adat, hogy Szöőr, idézzük: " ő az, aki teleszórta a városokat magyargyűlölő szövegű holokauszt-emléktáblákkal, különös tekintettel a Corvin-közre, ahol az épület már ki sem látszik ettől a sok szeméttől. A Heti Válasz, amelyik megrója a kuruc.infot, hogy miket hallgat el, ezt önmagukra nézve nem veti föl. Mivel a nyálas lap elhallgatja, hogy a Szöőr Anna nem egyedül holotáblázott, hanem a debreceni Weisz rabbival és a Semjén Zsolt vezette KDNP-vel együtt, amely pártnak zsidó tagozata is van."
(az idézet forrása: Link

 Dr Szöőr Annát az Magyar Főnix Mozgalom alapítóját és első alelnökét már leváltotta a párt vezetése, és most bőszen tagadják, hogy közük lenne hozzá. 

(Pedig vele alakult meg ő volt az alelnöke a Magyar Főnix Mozgalomnak, sőt még a közleményeket tett közzé: Link )

Ilyen alapítókkal vajon csodálkozhatunk-e azon, hogy a Magyar Főnix Mozgalom párt "címere" szabadkőművesre sikeredett?

Ráadásul annyira sem futotta, hogy saját logót terveztessenek. 

A főnix madár is egy okkult szimbólum.Magyar Főnix Mozgalom
Az egyiptomi mitológia szerint a főnix egy szent, gyönyörű vörös-arany tollazatú hím tűzmadár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég.
A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti.
Szoros összefüggésben áll Ré-vel (Luciferrel). 

Okkal merülhet fel a kérdés, hogy egy magát szintén nagyon magyarnak valló párt, vajon miért használ SÁTÁNISTA jelképet logójában és nevében, amely mint említettük egyben szabadkőműves jelkép is, és a szabadkőművesek a mai napig használják pecsétjeiken.

Sőt idézet " A Sátán és az új világrend" c. cikkből:"

one dollar magyarázata.gif
Ezen a bankón szinte minden fontos okkult szám és szimbólum megtalálható.

Az US Nagypecsétje és a maya naptár – az okkult szimbolizációk kapcsolata:
Thomas Horn azon a véleményen van, hogy a 2012-es évvel kapcsolatos legtitkosabb ismeretek úgy voltak elrejtve, hogy közben a szemünk előtt, arcunkba tolva álltak már több mint kétszáz éve, többek között Washingtonban és a Vatikánban is. A titkos társaságok ugyanis számos kódolt információt hagytak ránk, hogy mit várnak ezzel a dátummal kapcsolatban: az istenek visszatérését, és egy luciferi pogány aranykor eljövetelét. Talán a legismertebb és legtöbbet eláruló kódolt szimbólumrendszert az USA egydolláros bankója tartalmazza, beleértve az US Nagypecsétet is.


A pecsét egyik oldala egy kitárt szárnyú sast ábrázol, ami helyett eredetileg egy főnixmadarat kívántak megjeleníteni. (Ez a pecsét korai tervein nagyon jól kivehető, de mivel ez túl egyértelmű volt Ozirisz feltámadására vonatkozóan, így ezt inkább a sassal jelképezték).
" United Grand Lodge of EnglandSokan azt állítják, hogy a szimbólum ma nem "aktív", csakhogy létezik:

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Összekapcsolt bankrendszerek egyeduralma épül ki a Földön! - Szétlopott nemzetek

Posted onkedd 04 szeptember 2018 - 07:39:47 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


IMF bankersA végső visszaszámlálás már megkezdődött: a hatalomátvétel zajlik a bolygó megmaradt anyagi javai és erőforrásai felett. Övék lesz a föld, a víz, a levegő, de még az emberek szabadsága is.

A világ mára jelentősen átalakult ahhoz az állapothoz képet, ami egykor meghatározó volt.

A világot megkaparintani kívánó oligarcha csoportok mát túlságosan régóta ügyködtek azon, hogy az egész globális hálózatot és infrastruktúrát az uralmuk alá hajtsák.

A végső cél ugyanis évtizedek óta ez volt, már jóval a világháborúkat megelőzően is.

Az eleinte szeparatista bankrácsoportok idővel rájöttek, hogy egységbe kell tömörülniük, hogy erőt és nyomást tudjanak gyakorolni a nemzetekre.


A titkos kéz pedig káoszt ésháborúkat teremtett a világon:
Így robbantották ki mesterségesen az első és második világháborút is.
A háború nyomán ugyanis a különféle bankok hihetetlen pénzhez jutottak a fegyveriparon keresztül beérkező, tisztára mosott pénzekből.

A szövetségi tartalék bankrendszer és egyéb banki rendszerek midn összekapcsolódási folyamatot indítottak el a világháborúk után.

Mára az egész bankrendszer egy!

Olyan, mintha egyetlen pénzügyi világrend alakult volna ki, ami tulajdonképpen megágyaz az Új Világrend világot behálózó szuperállamának.
Vagyis ez a világrend lényegében már több éve létezik, igaz, egyelőre pénzügyi szinten.

A magyar OTP ugyanúgy ennek a rendszernek a része, mint a skandináv, vagy amerikai bankok. Minden egyes forint, penny, dollár ugyanoda folyik, ugyanabba a zsákban végzi.

A globális elitet alkotó bankárok zsebében landol, és a világ társadalmának kezében csak megfordul, csak “áramlik” az a pénz, valójában tehát csak “kölcsön kapjuk”.

A különféle hitelekkel gondoskodnak arról, hogy az emberek egyfajta modern pénzügyi rabszolgaként függjenek a bankrendszertől, és hogy ne legyen olyan pénzügyi erő, mely független ettől az uzsorarendszertől.

Ellen hangokat nem tűrnek.
A különvéleményeket kilúgozzák a rendszerből.
Eközben reklámokkal, hamis illúziókkal és vágyak projektálásával vonják el az emberek figyelmét, és zárják egyfajta szellemi kalitkába őket.

Hogy senkinek se tűnjön fel, hogy a modern pénzügyi rabszolgák világát éljük.

Mi is csak rabigába hajtott “haszonállatok” vagyunk a bankrendszer szemében!!!!

Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is! 

Köszönjük!

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

88 autót gyújtottak fel egy éjszaka leforgása alatt a “fiatalok” - videókkal

Posted onpéntek 17 augusztus 2018 - 08:10:51 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


goteborg“Fiatalok” többtucatnyi autót gyújtottak fel két svéd városban, Göteborgban és Trollhattanban, utóbbiban kővel dobálták a rendőröket

– jelentette hétfő este a helyi média.

 

Csak Göteborgban 88 gépkocsit tettek tönkre, illetve rongáltak meg”

 

– közölte a rendőrség.


 
A várostól 70 kilométerre északra lévő Trollhattanban hasonló incidensek történtek, ráadásul ott a randalírozó fiatalok kővel dobálták a rendőröket.

A rendőrség egyelőre nem tudta megmondani, hogy összehangolt volt-e a két városi akció. Szemtanúk elmondták, hogy a tetteseken sötét, csuklyás ruha volt.

Arról nem érkezett jelentés, hogy bárki megsérült volna, és egyelőre nem vettek őrizetbe senkit ezekkel az esetekkel kapcsolatban”

– jelentette az Aftonbladet című lap.

Videók:Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A jobbikos Staudt Gábort milliárdos csalás miatt feljelentették Lengyelországban

Posted onkedd 14 augusztus 2018 - 09:26:06 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


staudt gabor jobbikA lengyel állam kárára elkövetett több mint két és fél milliárd forint értékű költségvetési csalás gyanúja miatt jelentette fel a lengyel ügyészségen a Jobbik parlamenti képviselőjét, Staudt Gábort és a Nemzeti Nyomozó Iroda két volt alezredesét egy Magyarországon működő bűnszervezet korábbi tagja, aki a feljelentést a helyi adóhatóságot felügyelő Pénzügyminisztériumhoz és a Lengyel Köztársaság Budapesti Nagykövetségére is eljuttatta.

Staudt Gábor a cikk megjelenése után határozottan és részletesen visszautasított minden állítást. "Tavasszal, amikor azzal az abszurd rágalommal mocskoltak, hogy valamiféle áfacsaló banda tagja lettem volna, egyértelművé tettem, hogy jogi lépéseket teszek az ügyben.


Ez természetesen megtörtént, és elsőfokon meg is nyertem a pert.
Az eljárás annyiban hasznos volt, hogy megtudhattam, hogy egy magát megnevezni nem akaró személy tett egy feljelentést ismeretlen személyek ellen, amit utána az én nyakamba öntöttek a médiában.
Korrekt eljárás.
Ma azt is megtudhattuk, hogy ezt a tavasszal tett feljelentést a magyar hatóságok elutasították", írta, és karaktergyilkosságnak nevezte az ügyet, valamint a közelgő EP-választásokra is utalt.

staudt gaborA feljelentést egy Magyarországon működő bűnszervezet korábbi tagja tette, aki a feljelentést a helyi adóhatóságot felügyelő Pénzügyminisztériumhoz és a Lengyel Köztársaság Budapesti Nagykövetségére is eljuttatta.

Staudtékat márciusban a magyar ügyészségen is feljelentették, írja a lap, az iratok a NAV-hoz kerültek, ám nyomozást végül azért nem indítottak, mert az adóhatóság álláspontja szerint ha történt bűncselekmény, azzal nem a hazai, hanem a lengyel költségvetésnek okoztak kárt.

Az akkori feljelentés szerint a jobbikos politikus egy milliárdokat elcsaló, nemesfémmel kereskedő bűnszervezet tagja volt, a bűnbandát pedig a Nemzeti Nyomozó Iroda egykori alezredese, F. László irányította, aki korábban évekig Staudt Gábor bizalmasa és tanácsadója volt.

Hozzátette: kettejüknek a bűnös úton megszerzett vagyonnal hosszú távú politikai céljaik voltak, például az, hogy Staudt „minimum belügyminiszter” legyen, az alezredes pedig legalább az államtitkára.

A feljelentés valóságtartalmát – jelen esetben – már a lengyel hatóságoknak kell vizsgálniuk, ám Staudt Gábor a márciusi feljelentést követően azt mondta: semmiféle adócsalásban vagy egyéb jogszabálysértésben nem vett részt. Úgy tudjuk, a nyugalmazott rendőrök szintén az ártatlanságukat hangoztatják.

A varsói hatóságnak a napokban megküldött, lengyelre lefordított dokumentumban azonban leírják, hogy az elkövetők egy része rendőr volt, „így rendőri múltjukból fakadóan számos, a lengyel hatóságok munkáját lassító »csapdát« építettek be a rendszerükbe, amelyek célja, hogy akadályozzák, lassítsák az ügy sikeres felderítését, feldolgozását”.

„Mivel ennek a csoportnak én is a tagja voltam korábban, így érdemben elő tudom segíteni a lengyel hatóságok munkáját” – szögezte le ugyanakkor a feljelentő. Hozzátette: a bűnbanda azért Lengyelországot szemelte ki, mivel mindenképpen a magyar hatóságok látókörén kívül akartak tevékenykedni, és Lengyelországban találtak olyan vevőt, aki hajlandó volt tőlük bruttó áron nemesfémeket vásárolni, illetve úgy értesültek, hogy a lengyel adóhatóságot könnyen meg tudják téveszteni.

Az áfacsaláshoz jelentős értéke miatt kitűnően megfeleltek a különböző nemesfémek: kezdetben ezüsttel csaltak, később a külön erre a célra gyártatott arany ékszerekkel és platinával is – részletezte a feljelentő.

staudt gabor jobbik

Staudt Gábor
Fotó: Németh Sz. Péter

Dr. F. László a Nemzeti Nyomozó Iroda – a feljelentésben a lengyelek tájékoztatására: a magyar rendőrség egy különleges szerve – nyugállományú alezredese, R. Sándor pedig az elkövetés idején aktív szolgálati állományú alezredese volt.

Előbbi a fővárosi Jobbikban Staudt Gábort segítette szakjogászként, a pártot 2010-ben 930 ezer forint adománnyal támogatta, és a csendőrség újraindításának egyik ötletgazdája volt az akkor még radikális pártban. R. Sándor politikai kötődése a fián keresztül az MSZP-hez kapcsolódik.

Az ifjabb R. Sándor Marcell a 2014-es baloldali közös képviselő-jelölti listán a 162. helyen volt szocialista színekben.

A lengyel hatóságok a feljelentés nyomán várhatóan jogsegély keretében fordulnak majd a magyar hatóságokhoz, kérve a feljelentésben foglaltak kivizsgálását. Ha a magyar hatóságok megállapítják az alapos gyanút, nyomozás indulhat, amelynek keretében a legfőbb ügyész kérheti az Országgyű­léstől Staudt Gábor mentelmi jogának a kiadását.

A nyomozás eredményeként a lengyel ügyészség vádat emelhet a terheltek ellen, vagy megszüntetheti az eljárást ellenük, de át is adhatják a teljes eljárást a magyaroknak. Staudt Gábor egyébként nemcsak a Jobbik ország­gyűlési képviselője, hanem az Ország­gyűlés igazságügyi bizottságának az alelnöke is.

A csapat több tagjának neve egyébként más bűncselekmények kapcsán is felmerült. 2017 elején F. és volt rendőrtársa, R. Sándor 40 millió forintnyi euró­val károsíthatott meg Olaszországban egy befektetőt, majd a lengyeleknek írt feljelentésben is szereplő P. Bálint (az áfázáshoz a lengyelországi vevőt a férfi szerezte) segítségével egy másik személyt is megkárosítottak Svédországban.

Forrás: Magyar idők

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Jobbik csőd - megszűnhet a Jobbik

Posted onszombat 28 július 2018 - 11:25:21 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Sneider Tamás disz zsidóA legrosszabb forgatókönyv, amivel a Jobbikban számolnak és benne van a pakliban, hogy fel kell számolni a pártot. Minden attól függ, kapnak-e részletfizetési lehetőséget az Magyar Államkincstártól, vagy sem. Egyik bank sem adott nekik hitelt. Az EP-kampányra biztosan nem lesz pénzük, bár Sneider Tamás pártelnök nyilatkozatai szerint nincs akkora baj.

Reális forgatókönyvként számolnak a Jobbikban azzal, hogy az Állami Számvevőszék által kiszabott bírság teljesen padlóra küldi a pártot. Úgy tudjuk, a Jobbik egyeztetéseket kezdeményezett a Magyar Államkincstárral egy lehetséges részletfizetésről, bár arról nincs hír, hogy ennek mi lett az eredménye. Pedig a tét nagy.

Hitelt sem adnak a bankok a pártnak, pedig a Jobbik korábban próbálkozott hitelfelvétellel.

 

A párt egyébként negyedévente kapott volna körülbelül 150 millió forint állami támogatást, de ez nem érkezik meg júliustól.

Vona felesége OlaszországbanÁtverték a szimpatizánsokat is, eltapsolták a tőlük pont az ÁSZ büntetésre összetarhált több mint 100 milliós adományt.
Abból ment Vona és családja nyaralni Olaszorsztágba.

Baj bajt követ a Jobbiknál, hiszen ha nem lenne elég a több mint 660 milliós, Állami Számvevőszék által kiszabott büntetés: újabb és újabb pénzügyi és elszámolási nehézségekkel is szembe kell néznie a pártnak, amit persze csak saját maguknak köszönhetnek.
Hiszen a mostani elnökség is végigasszisztálta, hogy Vona és Simicska korrupt paktumot hoztak létre, mindent egy lapra téve, és most ennek fizeti busásan az árát az egykor jobboldali párt. A napokban kiderült, hogy még a Simicska érdekeltségébe tartozó plakátcégeknek is tartoznak közel 100 millióval, a Magyar Postának pedig 60 millióval.

És az Állami Számvevőszék csak most vizsgálja a szintén problémás tartalmú kampánybeszámolójukat.
Ennek eredménye tavaszra várható. Mi lesz ennek a vége?

Egy biztos Júliustól egy vasat sem kap a Jobbik az államtól.
Elkezdik vonni az ÁSZ által kiszabott gigabírságot.

A Jobbik így indulni tud ugyan de pénze nem lesz az Európa parlamenti választásokra a így párt nem tud érdemi kampányt folytatni.


Mint emlékezetes, a Jobbik azért kapta a 660 milliós büntetést a Számvevőszéktől, mivel tiltott pártfinanszírozást állapítottak meg nála.
Ennek hátterében pedig azok a Jobbik számára akkor még „rendkívül előnyös" szerződések álltak, amelyeket a párt a Simicska Lajoshoz köthető plakátcégekkel kötött a plakáthelyekért. Így jóval áron alul, szinte ingyen plakátolhatták tele az országot, teljesen törvénytelenül.

Sneider Tamás, Vona egykori embere, az új elnök nemrégen elszólta magát, és elismerte, amit mindenki tudott: áron alul kapták a plakáthelyeket.


Vona Gábor, választás 2018
Fotó: Szabó Gábor - Origo

Azonban a plakátokhoz kapcsolódó gyanús ügyletek sorozata itt még nem ért véget, hiszen Vona és Simicska második körben úgy próbálta meg kijátszani a jogszabályokat, hogy a Simicskához köthető plakátcégek átruházták 1019 plakáthely tulajdonjogát a Jobbikra.

Ráadásul mindkét ügyletet úgy intézték a folyton korrupcióval vagdalkozó jobbikosok Simicskával, hogy a szerződés megkötése előtt szinte semmit nem kellett a pártnak fizetni, és az ár nagyobbik részét csak a kampány utánra hagyták.

100 millióval tartoznak Simicska plakátcégeinek

Azaz mostanában kell kifizetniük a plakátcégeknek a tartozás nagyobbik részét a Magyar Idők szerint.

Így lehet az, hogy a Jobbik a fenti korrupt plakátügylet miatti ÁSZ-büntetésen kívül, a Simicskához – azaz most már Nyerges Zsolthoz – köthető cégeknek is tartozik 100 millió forinttal. Hiszen még az áron alul biztosított plakáthelyekért sem tudtak fizetni.
Korábban arról is írtunk: a Jobbik a büntetés miatt kénytelen az általa cifrábbnál cifrább jelzőkkel illetett Állami Számvevőszéknél és Magyar Államkincstárnál részletfizetésért kuncsorogni, mivel Sneider Tamás azt állította, hogy egyetlen bank sem ad nekik hitelt. Utóbbiról azonban kiderült, hogy szintén hazugság volt, mivel az épp Sneider által aláírt kampánybeszámolójukból az látszik, hogy mégis kaptak valahonnan 84 millió forintot. Ennyit az új pártelnök szavahihetőségéről.

Már nem Simicskának, hanem Nyergesnek tartoznak

No de az érezhetően szorult helyzetüket tovább nehezítheti, hogy a Jobbikot minden eszközével és pénzével támogató oligarcha, Simicska Lajos minden céges érdekeltségét átadta Nyerges Zsoltnak, amelyet néhány napja jóváhagyott a Gazdasági Versenyhivatal is. Ő maga pedig elment nyaralni Szardíniára.


Irány Szardínia!
Forrás: Ripost

Így akár az is előfordulhat, hogy Simicska utódja nem lesz olyan nagyvonalú a Sneider által vezetett, nyakig adósságban vergődő párttal szemben a fizetés tekintetében, mint amilyen Simicska Lajos volt. És behajtja a Jobbik 100 milliós tartozását.

Átvert szimpatizánsok, eltapsolt 100 milliós adomány

No de a magukat talpig becsületesnek beállítani szándékozó párt tagjainak nemcsak a fenti ügylet szárad a lelkén, hiszen az adományozó szimpatizánsaikat is csúnyán átverték, amivel aztán szintén nem tudtak elszámolni.

Emlékezetes, hogy a Jobbik még a Simicska és Vona által összehozott hatalmas korrupciós ügy hozadékaként kiszabott büntetés miatt hirdetett a kampány során egy adománygyűjtést, amelynek végeredményeképpen – elvileg – közel 100 millió forintot gyűjtöttek össze a párt szimpatizánsai.

Nos, bár ezt az ÁSZ-büntetés kifizetésére gyűjtötték Vonáék, utóbb kiderült, hogy természetesen eszük ágában sem volt a büntetésre költeni az adományt. Ezt Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezetője mondta el, pontosabban szólta el magát, és azt állította, hogy a kampányra költötték az adományt. Elvileg.

Problémás kampánybeszámoló

Csakhogy a fenti adomány nem látszik – pontosabban nem annyinak látszik – a párt által a közelmúltban leadott kampánybeszámolóból. Ugyanis

a párt vezetőinek állítása szerint a kampányra fordított százmillió forintos adománynak nincs nyoma a Sneider Tamás elnök által aláírt kampánybeszámolóban. A június elején közzétett elszámolás szerint a választási célra kapott adományok összege mindössze húszmillió forint volt a Jobbiknál 

– írta a Magyar Idők.


Sneider Tamás, lakossági fórum, Jobbik, Varsány
Fotó: Bielik István - Origo

Ez két dologra utalhat. Az egyik lehetőség az, hogy a Jobbik közzétett kampánybeszámolója nem stimmel, mintegy nyolcvanmillió forint kampánykiadás nem szerepel benne. Ez tiltott kampányfinanszírozás is lehet.

A másik, hogy újabb fordulat történt a lassan végtelennek tűnő jobbikos hazugságspirálban, és a párt mégsem kampányra költötte a szimpatizánsaitól eredetileg az ÁSZ-bírság kifizetésére kért pénz jelentős részét.

Csak kérdés, hogy akkor mire?

De más gond is van a párt kampánybeszámolójával, hiszen annak ellenére szerepel benne egy 84 millió forintos hitel, hogy Sneider Tamás pártelnök - ahogy írtuk - azt mondta, a Jobbik 2017 tavasza óta képtelen banki hitelhez jutni, ugyanis még a párt számlavezető bankja is visszautasította a hiteligényléseket.
Ennek ellenére a párt június 8-án közzétett, és egyébként Sneider által aláírt kampánybeszámolójában szerepel egy 84 millió forintos tétel az egyéb források között, Hitel címszó alatt.

A Magyar Idők szerint erre több magyarázat is lehetséges. Elképzelhető, hogy Sneider Tamás állításával szemben a Jobbik mégis kapott hitelt a választási kampányban. Ezt a verziót erősítheti, hogy a korábbi pártelnök, Vona Gábor is beszélt banki hitelről. Egy másik lehetséges magyarázat szerint a Jobbik nem pénzintézettől kapott hitelt.

Ebben az esetben viszont újfent felmerülhet a tiltott kampányfinanszírozás gyanúja.

A pártok ugyanis nem kaphatnak bárkitől pénzügyi támogatást. A harmadik verzió szerint ebben a tekintetben is valótlan a párt kampánybeszámolója, ami szintén súlyos szabálytalanságokra utalhat - tették hozzá.

Büntetésre megy az állami támogatás

Tehát a Jobbik most kamatostul megfizeti a Simicskával kötött, akkor még rendkívül kedvezőnek minősülő – mondjuk ki: korrupt – ügylet árát, hiszen ahogy arról korábbi cikkünkben írtunk, a Jobbik jövő tavasszal kaphatja meg újra a teljes állami támogatást.

Hiszen a fenti korrupt plakátügyek okán kiszabott ÁSZ-bírság miatt az idén nem kapják meg a 476 milliós állami támogatásukat, mert abból vonják az ÁSZ-nak fizetendő bírságot. Így csak a jövő évi EP választások előtt kaphatják meg a támogatás összegét, ha megkapják.
Ráadásul jövő tavasszal lesz vége az Állami Számvevőszék azon vizsgálatának, amely a választási kampánybeszámolókat ellenőrzi, amely szintén nem stimmel, ahogy azt fentebb leírtuk.

NAV-vizsgálat és adóhiány

No de mindez még nem minden, hiszen korábban megírtuk, hogy a NAV is vizsgálódhat a párt háza táján adóhiány miatt. A Figyelő arról írt, hogy a NAV tavaly mindkét, Simicskához köthető plakátcégnél dokumentumokat foglalt le, és ismeretlen tettes ellen költségvetési csalás ügyében vizsgálatot is indított a MAHIR-nál.

A hatóság szerint Vona pártjának a támogatásával 75 millió forintos adókülönbözete keletkezett a cégnek.

A Magyar Postának is tartoznak 61 millióval

És hogy még szebb legyen a történet, a párt a Magyar Postának is tartozik. A Posta közleménye szerint a Jobbik idén február és április eleje között a Magyar Postát bízta meg választási reklámkiadványainak országos kézbesítésével, de május végéig egyáltalán nem fizettek az elvégzett munkáért. Végül június elején a teljes tartozás egy részét átutalták, de továbbra is több mint 61 millió forinttal, plusz a késedelmi kamat összegével adós a társaságnak a párt.

A fenti, lassan átláthatatlan korrupciós spirál miatt már a Jobbik csődeljárásáról és megszűnéséről is beszélnek a párt berkein belül, nyilvánosan természetesen tagadják ezeket a híreket. Ami biztosnak látszik, hogy a szűk egy év múlva esedékes európai parlamenti választáson nem tudnak érdemi kampányt folytatni, mert nem lesz miből.

Ide vezetett, hogy Vona Gábor és emberei végigasszisztálták a Simicskával összehozott rázós, gátlástalan ügyleteket, amelynek a következményeit most kell viselniük.

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Merkel végig hazudott - 10 ezer fős bevándorlóseregek szerveződnek - Összeomlóban az EU

Posted onkedd 04 szeptember 2018 - 07:52:11 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


angela merkelEgy német kutatóintézet borzalmas igazságról rántotta le a leplet.
Az egész mögött ez folyt a háttérben?
Európát bedarálja az iszlám horda!!

Európát szép lassan bekebelezi egy másik, sokkal életképesebbnek tűnő kultúra.

Agresszív terjeszkedés zajlik, párhuzamos társadalmak alakulnak, muszlim közösségek szerveződnek, miközben rengeteg terrorista szivárog be folyamatosan az EU határain belülre.

Az elkövetkező évekre a titkosszolgálatok és a terrorelhárítás drasztikusan megszaporodó terrortámadásokat és utcai merényleteket jósol… és ez még csak a kezdet!

Már most lehet érezni ennek hatásait, ugyanis vannak Európának olyan részei, ahol a menekültek elkezdtek szerveződni a helyi lakosok ellen.


migránsok migration
Sokan egész Európa-szerte leginkább attól félnek, hogy egy káosz alakul ki, melyet már nem fognak tudni szabályozni az Európát az iszlám világnak kiszolgáló országok sem, és egy kontinensen átívelő polgárháború veheti kezdetét.

Egyre több a bevándorlók és a helyi lakosok közötti konfliktus, főleg azért is, mert a bevándorlók szerveződni kezdtek.

Nemrég például legalább 10 ezer menekültet hívtak Chemnitzbe, hogy az ellenük szerveződő helyiek tüntetését “szétverjék”.

Elmondásuk szerint a saját kezükbe szeretnék venni a németekkel szembeni fellépést…

Vagyis egy végső hatalomátvétel zajlik, zendülésekkel, amiről alig beszél a nyugati média, nehogy kitörjön a pánik, az ugyanis egy totális polgárháborút eredményezne…

Angela Merkel nem csak a saját népét, de az egész európai kontinenst elárulta.

Erre ráadásul egy intézet világított rá azzal, hogy nyilvánosságra hozott olyan adatokat, melyet mindenkit meghökkentettek.

Egy német kutatóintézet azt állítja, hogy négy főbb ágazatban nincs is lényeges munkaerő-hiány az országban, csak a fluktuáció magas.

Az egészet csak a munkaadók híresztelik, hogy alacsonyabb béreket kelljen kínálniuk.
Nem munkaerőből van hiány, hanem fizetési készségből.
A bevándorlók pedig csak rontanak a helyzeten.

Az említett kutatóintézet tudósai azt írják, hogy a munkaadói állítások túlzóak és ellentmondásosak.
Négy, alacsony képzettséget igénylő ágazatban, mint a vendéglátás, közúti áruszállítás, munkaerő-kölcsönzés és a biztonsági szolgáltatások, egyszerűen nagyon nagy a fluktuáció.
Emiatt van mindig átmenetileg sok szabad állás, nem szakemberhiány miatt.

Tovább menve azt is mondják, hogy egy olyan bevándorlás-politika, amely az amúgy is alacsony bérű gazdasági ágakat bérüktől megfosztott személyekkel látná el, gazdaságilag káros.

Ide jutott hát Európa, az egykor sokkal dicsőbb napokat megélt kontinens, Merkelnek köszönhetően, aki szinte egy személyben szabadította rá a világra a migráció nevű borzalmat.

Senki sem tudja, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, de abban mindenki egyetért, hogy itt a jövőben civilizációk harca fog kibontakozni, és csak rajtunk áll, hogy hagyjuk-e, hogy ezt az európai hazát elvegyék tőlünk.


Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd!
Juttasd el másokhoz is.
Köszönjük!

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Brutális, ahogy az állam üldözi a fehér embereket Dél-Afrikában - a feketék el akarják venni a földjeiket

Posted onvasárnap 19 augusztus 2018 - 22:47:41 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


niggers south africaBrutális, ahogy az állam üldözi a fehér embereket Dél-Afrikában

Az ország kormánya azt tervezi, hogy az alkotmány módosításával elveszi a fehér farmerek földjét. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy rengetegen fognak éhezni.

Cyril Ramaphosa elnök a héten jelentette be, hogy felgyorsítaná a fehérek által birtokolt földek elkobzását, hogy azt „visszaszolgáltassa” Dél-Afrika fekete lakosságának. Mindezt a „demokrácia nevében”. A tervezet valószínűleg több ezer fehér embert érintene.

"Ha a jelenlegi szereplők helyére tanulatlan, tapasztalatlan emberek kerülnek, sokkal kevesebbet fogunk tudni termelni. Ha pedig ez lesz, felmegy az ennivaló ára, és többen fognak éhezni”

– ismertette a kormány tervezetének következményeit egy érintett farmer.


Ugyanez a farmer elárulta, hogy Dél-Afrika gazdaságához szervesen hozzákapcsolódik a tulajdonlás – ha ebben radikális változás áll be, a külföldi befektetések is drasztikusan zuhanhatnak. Kitért arra is, hogy a kormány nem kíván kompenzációt ajánlani a földjétől megfosztott farmereknek.
búrok

"Hová menjünk, mit csináljunk? Csak kell adniuk valami kárpótlást, hogy legalább belefoghassunk valami újba”
– fogalmazott kétségbeesetten a farmer.

Az állami üldözésen kívül a fehér farmerek sajnos a mindennapokban is brutális támadásoknak vannak kitéve.

A rablások és betörések mellett a fehéreket nem ritkán csoportosan megerőszakolják a feketék, de a gyilkosságok, kínzások sem szokatlanok. A rendőrség az esetekkel nem foglalkozik, és mint a fenti történetből is látható, ezekhez az állapotokhoz a parlament javában asszisztál.

Nyilvánosságra hozták, mely földeket fogják elkobozni.
Az AfriForum nevű kisebbségi jogi csoport nyilvánosságra hozta azoknak a farmoknak és földeknek a listáját, melyek még a fehér farmerek tulajdonában vannak, de a dél-afrikai vezetés hamarosan rájuk teszi a kezét. A csoport állítása szerint a dél-afrikai vidékfejlesztési minisztériumtól kapták meg az adatokat, azonban az állami szerv ezt az információt egyelőre tagadja. 

A csoport összesen 195 eltulajdonításra szánt farm nevét közölte, majd hozzátették, hogy szívesen kapcsolatba lépnek a fehér földtulajdonosokkal, hogy közösen készüljenek fel arra az időre, mikor kompenzáció nélkül elveszik a földjüket.

búr farmer

"Bármit állít, akárhogy tagad a dél-afrikai vezetés, a dokumentum igaz állításokon alapul"

– közölték.

A mezőgazdasági szövetség, az AgriSA megjegyezte, hogy két tagjuk is rajta van a listán, akiket a támogatásukról biztosítottak.

bur_farmer_2.jpgBár több mint két évtizede véget ért az apartheid Dél-Afrikában, továbbra is komoly feszültséget okoz a lakosság körében, hogy a földek nagy része a fehér kisebbség kezében van. A kormány adatai szerint a magánkézben lévő földek csaknem háromnegyedének fehér bőrszínű a tulajdonosa.

Az afrikai állam vezetése azt tervezi, hogy az alkotmány módosításával elveszi a fehér farmerek földjét. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy rengetegen fognak éhezni. Cyril Ramaphosa elnök a héten jelentette be, hogy felgyorsítaná a fehérek által birtokolt földek elkobzását, hogy azt "visszaszolgáltassa” Dél-Afrika fekete lakosságának – mindezt persze a demokrácia nevében. 

Az országban egyre több erőszakos bűncselekmény történik, melyeknek fehér farmerek az elszenvedői. Az állam nemhogy nem védi meg a fehér polgárokat, de még segédkezik is azok meghurcolásában. A bűnügyi statisztikák szerint egy év alatt csaknem 638 támadás érte a fehér földművelőket az országban, összesen 74 embert gyilkoltak meg csak azért, mert fehér bőrszínű volt.

forrás: Link,

Kínzás, mészárlás - brutális, ami a dél-afrikai fehér farmerekkel történik!

Egyre több hír jelenik meg a világsajtóban a dél-afrikai fehér farmerek elleni erőszakhullámról.
Az Independent tudósítója a helyszínen járt, akinek megdöbbentő történeteket meséltek el a helyiek.

Egyre több a tüntetés, valamint egyre nagyobb az elégedetlenség és a félelem a fehér, európai ősökkel rendelkező dél-afrikai farmerek körében. Az elégedetlenkedők állítják, hogy a rendőrség félrenéz, a parlament pedig asszisztál az erőszakhoz. A témának komoly nemzetközi visszhangja volt, Ausztrália például felajánlotta, hogy befogadja a földjükről elüldözött fehéreket.

búr tuntetesAusztrália befogadná az üldözött fehéreket

Ausztrália befogadná "az üldözött" fehér bőrű, dél-afrikai köztársaságbeli farmereket, de Pretoria szerint ez diszkriminatív, ezt a vádat viszont Canberra visszautasítja. A két ország közötti vitát az váltotta ki, hogy Peter Dutton ausztrál belügyminiszter a héten kijelentette: a fehér bőrű dél-afrikai farmerek "egy civilizált országba", Ausztráliába költözhetnének a hazájukban uralkodó "borzalmas körülmények", az ellenük irányuló erőszak és a dél-afrikai kormány földosztási politikája elől.

Egyre több hír jelenik meg a világsajtóban a dél-afrikai fehér farmerek elleni erőszakhullámról. Az Independent tudósítója a helyszínen járt, akinek megdöbbentő történeteket meséltek el a helyiek.

Egyre több a tüntetés, valamint egyre nagyobb az elégedetlenség és a félelem a fehér, európai ősökkel rendelkező dél-afrikai farmerek körében. Az elégedetlenkedők állítják, hogy a rendőrség félrenéz, a parlament pedig asszisztál az erőszakhoz. A témának komoly nemzetközi visszhangja volt, Ausztrália például felajánlotta, hogy befogadja a földjükről elüldözött fehéreket.

"Ami itt történik velünk, az kínzás, mészárlás és mindez brutális. A világnak fogalma sincs, hogy mi folyik Dél-Afrikában"

– mondta a férfi.

Az 56 éves Hannetjie Ludik egy farmon lakik Pretoriához közel. Négy nappal karácsony előtt ő és férje arra ébredtek, hogy valaki járkál a házban. Amikor lementek az alsó szintre, három férfit láttak a házukban, akik fegyverrel a kezükben értékek után kutattak. A hátsó bejárati ajtót felfeszítették.

bur.no.jpg

"Élelem után kutattak a házban. Az egyik férfi 2500 randot (dél-afrikai pénznem, kb. 50 000 forint) talált, megcsókolta az arcom és megköszönte. A férjem kezeit és lábait összekötözték és rádobtak egy takarót és arra kényszerítettek, hogy velük menjek"

– mesélte a nő és hozzátette, hogy tudta, mi fog történni.

Amikor kiértek, az egyik férfi odalépett hozzá és elmondta, hogy meg fogja erőszakolni.

"Azzal fenyegetett, hogy ha ellenállok, akkor lelő. Úgy döntöttem, hogy tovább szeretnék élni a gyermekeim és az unokáim miatt. Miután megerőszakolt, azt hittem, hogy ezzel vége. De aztán jöttek a többiek is"

– mesélte a nő.

A riporter megkereste a helyi rendőrséget is, ahol az ügyek iránt érdeklődött.
A hatóságok nem válaszoltak a megkeresésre.
Stols szerint 5 hónapja ölték meg az öccsét, és eddig csak annyi információt kapott a hatóságoktól, hogy jelenleg is folyik a helyszínen gyűjtött bizonyítékok elemzése, így eddig még senkit sem tartóztattak le.

forrás: Link,

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Zsidókat bántalmaztak a bukaresti tüntetésen

Posted oncsütörtök 16 augusztus 2018 - 17:40:28 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


bukarest tüntetésNégy izraeli zsidó turista is panaszt tesz a román ügyészségen amiatt, hogy pénteken állításuk szerint ártatlanul bántalmazták őket a román rendfenntartó erők a bukaresti kormányellenes tüntetések közelében – közölte hétfőn Izrael bukaresti nagykövetsége.

A követség közleményben számolt be a történtekről. Kifejtették: elfogadhatatlan, hogy négy izraeli zsidó turistát ártatlanul bántalmaztak a rendfenntartók.


bukarest tüntetésA követség szerint a négy turista a verekedésekhez közeli helyen tartózkodott, egy taxiban ültek, és éppen a szállodájuktól egy bukaresti vendéglő felé tartottak, amikor a csendőrök megállították az autót, kirángatták belőle és megverték őket.
A nagykövetség szerint mindez annak ellenére történt, hogy felmutatták útlevelüket, és elmondták, hogy turisták, és semmi közük nincs a tüntetésekhez.

A nagykövetség elfogadhatatlannak és súlyosnak minősítette a történteket, és közölte: a zsidók feljelentést tesznek az ügyészségen bántalmazóik ellen.

Hétfő délelőttig több mint harminc tüntető is panaszt tett a román katonai ügyészségen, arra hivatkozva, hogy a román diaszpóra pénteki bukaresti kormányellenes megmozdulásán a csendőrség indokolatlanul bántalmazta őket, testi épségüket veszélyeztette.
A tüntetésen a tömegben elvegyülő rendbontók sorozatos provokációira hivatkozva a csendőrség könnygázt és vízágyút vetett be, majd erővel kiszorította a tiltakozókat a térről.

Forrás: Hunhír

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Gyurcsányék a Jobbiknál - A Jobbik Gyurcsányéknál

Posted onszerda 08 augusztus 2018 - 07:30:46 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Gyöngyösi MártonHajdu László (DK) a Jobbik alelnökével, Gyöngyösi Mártonnal tárgyalt tegnap a XV. kerületi időközi polgármester-választásról.
Azt még nem tudni, hogy a Jobbik beáll-e a függetlenként induló, ám Hajdu és a DK bizalmát is élvező Németh Angéla mögé, ám a tavaszi vereségük óta egy időközin sem indítottak saját jelöltet. Gyurcsány Ferenc korábban már sugallta: pártja együttműködhet a Jobbikkal.

Már a színfalak mögött egyeztet a DK a Jobbikkal az együttműködésről. Tegnap az Országgyűlés képviselői irodaházában fogadta Gyöngyösi Márton, a Jobbik alelnöke Hajdu Lászlót, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselőjét, akivel a XV. kerületi, szeptember végére kiírt időközi polgármester-választásról egyeztetett.


Míg Gyöngyösi munkatársain keresztül üzente, hogy nem kíván a Magyar Időknek nyilatkozni, Hajdu lapunk kérdésére elmondta: a céljuk az, hogy csak egy ellenzéki jelölt induljon a voksoláson László Tamással, a Fidesz–KDNP jelöltjével szemben, javaslataikról pedig a két párt elnöksége fog dönteni.

mszp

A DK parlamenti képviselője saját bizalmasát akarja indítani a XV. kerületi választáson
Fotó: Teknős Miklós

A városvezetői szék Rákospalotán Hajdu parlamenti mandátumszerzésével üresedett meg. Jelenleg a XV. kerület alpolgármestere látja el a városvezetői teendőket, s Németh Angéla – aki egyébként Hajdu László jobbkeze – a Rászorulókat Támogatók Egyesülete és az erős baloldali kötődésű Szolidaritás Mozgalom civil jelöltjeként indul a polgármesteri tisztségért.

A találkozóra Hajdu és a bizalmasának számító Németh együtt érkezett, utóbbit a DK korábban már biztosította támogatásáról.

A megbeszélést gyakorlatilag titokban tartották, arról semmilyen előzetes információ nem látott napvilágot. Mivel a súlyos anyagi gondokkal küszködő Jobbik az áprilisi vereségük után bejelentette, hogy az időközi választásokon nem indítanak saját jelölteket, valószínűnek tűnik, hogy Gyurcsány Ferenc pártja Németh Angéla támogatására akarja rávenni a Jobbikot.

A látszólag két ellenpólust képző Jobbik és DK közötti együttműködést már az utóbbi párt elnöke is többször lebegtette.

Gyurcsány Ferenc, annak ellenére, hogy rendszeresen kihagyja a Jobbikot a „demokratikus ellenzék” pártjainak a felsorolásából, s korábban nem győzött elhatárolódni az általa nácinak nevezett párttól, a hatalom megszerzésének reményében már két évvel az áprilisi választás előtt hirtelen tónust váltott.

A DK elnöke 2016 májusában, a Sonline.hu-nak adott interjújában fejtette ki először, hogy szerinte „bekövetkezhet tehát az, amire nem gondolt Orbán Viktor, hogy a centrális erőtér fölött létrejöhet a bal- és jobboldali összefogás”.

Abból kiindulva, hogy a baloldali ellenzék, a Jobbik és a Fidesz–KDNP sem szerez ötvenszázalékos támogatottságot, Gyurcsány kijelentette, már nem tudja kizárni, hogy „lesz majd olyan jelentős nyomás a szavazópolgárok részéről, hogy a kétharmados törvények lebontása érdekében összefogjanak a mostani kormányzaton kívüli erők. Lehet, hogy nagyon fura véget ér majd a mai rendszer”.

A DK elnöke ettől kezdve fokozatosan elkezdett lazítani a Jobbikkal kapcsolatos kommunikációján, mintegy felkészítve táborát az együttműködésre. Így tavaly novemberben, a Klubrádióban már azt fejtegette, hogy „egy olyan egyéni választókerületi jelöltnél, akinek szakmai múltja a baloldalnak és a Jobbiknak is elfogadható, meggondolandó, hogy a DK ne állítson vele szemben saját jelöltet”.

Később Gyurcsány úgy fogalmazott az ATV-ben, hogy „mindig megkapom a fórumaimon, hogy össze kell fogni a Jobbikkal is. A sajátjaim mondják ezt nekem.

Muszáj meghallani őket is.” A DK elnöke közvetlenül a választás előtt, a baloldali ellenzék közös március 15-i ünnepén azt is kijelentette, hogy „meg kell tenni azt, amit eddig soha, tárgyalni kell a Jobbikkal. – Nem érdekelnek a fanyalgók és a kákán is csomót keresők. A hazám megér egy tárgyalást!” – hangoztatta.

Különös prognózis
Lapzártánk előtt nem sokkal a Jobbik közleményt adott ki, amelyben előre jelezték mai cikkünk megjelenését. Szerintük a „hazug szalagcímek” már el is készültek szerkesztőségünkben. A jövőbe látó közlemény számos kérdést felvet. Azt is jelzik, hogy több polgármester-jelölttel kívánnak találkozni, és természetesen szót ejtettek a „kitartott médiamunkásokról” is.

Forrás: Magyar idők

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Vége! Belebuktak! Nemzetközi segítséget kér Spanyolország a rengeteg migráns miatt

Posted onpéntek 27 július 2018 - 14:20:49 email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


migránsok

Nem bír a migránsáradattal Dél-Spanyolország, ezért a többi spanyol régió és az uniós tagállamok segítségét kéri.

Andalúzia régiós vezetője közölte: náluk már nem fér el több menedékkérő – egyúttal a felelősség megosztására szólított fel.


Csak az utóbbi három napban 1300-an érkeztek a térségbe – jelentős részüknek nincs hol aludnia, így százak töltötték az elmúlt két éjszakát egy hajó fedélzetén, egy rendőrőrs udvarán, vagy az utcákon kóborolva.

Spanyolországba idén kétszer annyian érkeztek, mint tavaly, miután mind az olasz, mind pedig a görög migránsútvonalon mérsékelték a forgalmat a hatóságok.

migráns horda

Comment(s):0
ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE
Oldal:       >>  
Adatbázis lekérdezés: 85. Memória használat: 3,934kb