Hír: Izraeli atrocitások a gázai civil lakosság ellen (+18)
(Kategória: Publicisztika)
Küldte: Sindzse
hétfő 19 november 2012 - 10:23:24


gaza1.jpgKönnyek közt küldöm ezt az üzenetet. Úgy sírok, mint még eddig soha, de ez az épület 500 méterre van a házamtól, és a halott gyerekek képe felzaklatott. Az első felindulásom után meg akarom mutatni Gáza mindennapi valóságát az intenzív izraeli bombázások és támadások alatt. A világ „legerkölcsösebb hadserege”, az izraeli újabb mészárlást követett el 2012 november 18-án, vasárnap.

Az izraeli repülőgép egy ötszintes épületet bombázott Gáza városában, egy épületet, ahol negyven ember élt, akik a Dalou családhoz tartoznak. 12 ember halt meg a Dalou családból, köztük hat gyerek, három nő, és két idős. Huszonöten megsebesültek.

Elnézést a megrázó fotókért. A képeket egy fényképész barátom készítette, aki ki van borulva a szörnyű képek miatt. Szerintem az emberi- és gyermekjogi szervezetek alszanak. Nem tudom mikor fognak felébredni. Egy újabb izraeli bűntett a gyermekeink és polgáraink ellen, újabb mészárlás az emberiség ellen…
gaza2.jpgÉs újabb csendes bűnpártolás azon országok részéről, melyek azt állítják hogy az emberi jogokat védik. Elküldtem ezeket a fotókat a barátaimnak, azoknak a jó embereknek, szervezeteknek, akik nemes ügyünket támogatják. Ezzel próbáltam meg csillapítani dühömet, a gázaiak haragját. Ezek a képek szörnyűek, borzasztóak, de a gázai valóság még keményebb. A gázaiak egyesülnek barátságban, erőben, bátorságban, méltóságban, emberségben.

A törvényesen megválasztott miniszterelnök, Ismail Haniyeh elítélte az izraeli támadást, és arra kérte a világközösséget, vállaljon kötelezettséget arra, hogy foglalkozik Izrael Gáza elleni bűneivel. Az álszent Nyugat, miközben a demokrácia „védelmezőjének” kiáltja ki magát, következetesen elmulasztják a kapcsolatfelvételt a kormányunkkal, melyet a palesztin emberek választottak, szabad, demokratikus választáson.

Ennek nem lehet más oka, csak az, hogy nem szeretnek minket, mert a Palesztin nép politikai vezetői nem ismerik el a Izraelt Azonban amióta létrejött Izrael, ők azóta sem ismerik el Palesztinát. Nem sikerült betartaniuk a határozatokat és nyilatkozatokat, melyeket Izrael állam létrejöttekor hoztak.

Dr. Sami Abu Zuhri, az Iszlám Ellenállási Mozgalom (Hamász) szóvivője szerint a Dalou család lemészárlása bizonyíték az izraeli hadsereg kudarcára. Ugyanis a zsidó állam katonailag impotens voltát bizonyítja az, hogy a hadsereg a kudarcait a civilek célbavételével kívánja ellensúlyozni. A Hamasz nyomatékosította, hogy Izraelnek nagy árat kell majd fizetnie mindezért.

 2012. november 18.

 Üdvözlettel Gázából

(sssawra.Info)

Fordította: Fehér Nándor - Jövőnk.info
Ezen hír származási helye: BENDEGÚZ HÍREK
( http://bendeguz.info/news.php?extend.363 )


Adatbázis lekérdezés: 22. Memória használat: 933,072b