haboru00.jpegTisztelt Barack Obama elnök úr!

A napokban több híradás is arról szólt a magyar médiában, hogy ön és izraeli tanácsadói NATO hadgyakorlatra hivatkozva egy nagyszabású kelet-európai hadgyakorlatra készülnek.

Nyomatékosan megkérjük, hogy Magyarországot hagyja ki háborús terveiből!


A megjelent hír:
"Az Egyesült Államok tankokat és katonákat készül kelet-európai hadgyakorlatokra vezényelni, hogy megnyugtassa az Ukrajna elleni orosz intervenció miatt aggódó szövetségeseit - jelentette ki Vanessa Hillman alezredes, a Pentagon szóvivője augusztus 28-án, csütörtökön Washingtonban.A tervek szerint októberben a 1. lovassági (légi szállítású) hadosztály 1. dandárjának 600 katonáját vezénylik majd Lengyelországba és a balti államokba, hogy ott a 173. légi szállítású dandár ejtőernyőseit felváltva vegyenek rész kiképzési gyakorlatokon.(MTI)

(Aki aláírásával támogatni kívánja ezen cikkben leírt gondolatokat az megteheti a peticiok.com oldalon, az alábbi linken: Nyílt levél az USA elnökének-Amerika otthon háborúzzon!)
"

"Amerikai részvétellel a NATO keleti határai mentén az elmúlt időben több hadgyakorlatot is tartottak az ukrajnai szakadárok orosz támogatása miatt nyugtalan szövetségesek megnyugtatása érdekében. Az Egyesült Államok emellett F-16-os vadászrepülőket vezényelt Lengyelországba és részt vesz a balti államok légterének biztosításában is. Kijev és a nyugati országok azzal vádolták meg csütörtökön Oroszországot, hogy csapatai közvetlenül is részt vesznek a kelet-ukrajnai harcokban."


USA_hadgyak.jpegMinderre nem azért kérjük, mert oroszbarátok lennénk - hiszen 45-évig szovjetek által megszállt terület voltunk - hanem azért, mert az országunk és annak népe már eleget szenvedett az önök (USA) és csatlósállamai (EU) áldásosnak nem nevezhető tevékenységétől.
Gondolunk itt a Trianonban vagy Párizsban kötött békediktátumokra, az 1956-os forradalomban az önök betöltött szerepére.
Önök mindig cserben hagyták a magyar társadalmat.

Mi magyarok azt tapasztaljuk, hogy nincs különbség az önök nagyhatalmi törekvései között, legyen az amerikai vagy orosz, az teljesen mindegy, mert önök minden kelet-európai államot csak gyarmatnak tekintenek, amiket gond nélkül ki lehet fosztani.

Azt is tudjuk, hogy az U.S.A. csak akkor kerülheti el a gazdasági csődöt, ha kirobbant egy (másik) háborút (is), legyen az hideg vagy tényleges és véres, mert az akkor életbe lépő fegyverkezési hullám és a gazdasági korlátozások az önök gazdaságának a jelenlegi gazdasági válságból való kilábalását vagy legalábbis elodázását jelentené.

A nemzetközi média már írt róla, hogy az önök doyenje, Soros György is már az USA gazdasági összeomlást jósolja.
Erről itt olvashat: Soros dollár milliárdokkal fogad az összeomlásra

Felhívjuk a figyelmét:
A mi népünk, a MAGYAR NÉP már eleget szevedett!


Tudjuk persze, hogy a mai parlamenti elitünk amelyik 25 éve markában tartja a társadalmunkat "nem nyugszik addig, amíg nem szaros a nyelve", ezért mindenben támogatja önöket, azonban vegye figyelembe, hogy ez nem a magyar nép akarata!
A magyarok szeretnének békében és nyugodtan élni, és nem kívánnak az önök háborúiban részt venni, amelyek egyébként is csak az önök izraeli és nyugat-európai csatlós államaik gazdasági érdekeit szolgálja!
Erre méltó példa Irak, Líbia stb. háborúi, amelyek kizárólag a nyersanyagok birtoklásáról szóltak, mint ahogyan most az ukrán termőföldek és a doni kőolaj és földgázvidék birtoklásáról, valamint a Krím félsziget mint stratégiai támaszpont hovatartozásáról a Feketet tengeren, ezen keresztül pedig Földközi tenger katonai felügyeletéről szólnak.

Elhisszük, hogy önöknek nem számítanak az olyan államok véleményei, amilyenek mi is vagyunk (kicsik és megszálltak, gyarmati sorban), de higgye el, elegünk van az összes, nagyhatalmak által szándékosan gerjesztett háborúkból, legyen az kokain-háború, mint Afganisztánban, ill. a korábbiakban említett libiai, iraki kőolaj-háborúk.

Elnök úr, a jövőben kérjük korlátozza a háborúit a sajtát elnöksége (hatalma) alá tartozó amarikai területekre és hagyja békén Európát, volt itt már elég háború!
Meghallt itt már elég ember ahhoz, hogy BÉKE legyen!

Kérjük szíves megértését!

Tisztelettel

Bendegúz Hírportál

(Aki aláírásával támogatni kívánja ezen cikkben leírt gondolatokat az megteheti a peticiok.com oldalon, az alábbi linken: Nyílt levél az USA elnökének-Amerika otthon háborúzzon!)


Természetesen hírportálunk biztosítja ezen nyílt levélre a válasz lehetőségét az USA kormányának.