Jobbik dollár

A Jobbik mostanában tapasztalható bomlása kapcsán, vannak tények, amiket kár lenne tagadni és kár lenne elferdíteni.

Ilyen  az is, hogy a Jobbikban voltak rendes emberek, és voltak karrieristák és "gondolkodás mentes" emberek is, és voltak akik annak a micsodának a keverése miatt mentek oda, sőt voltak és vannak leginkább a Lipótmezőre valók is.

Persze sok embert távolítottak el a Jobbikból közöttük sok rendes nemzeti gondolkodású embert is, helyükre pedig a "liberális iskola" képviselőit ültették be kívülről, (kapásból tudnánk sorolni ilyeneket, ma közülük többen is a jobbik legfelsőbb vezetése által jóváhagyva ülnek a parlamentben, vagy egyéb pozíciókban).

Sok nemzeti gondolkodású és hazafias gondolkodású embert távolítottak el azért, hogy ezek a "liberális iskola" képviselői betudjanak ülni a parlamentbe.

Nem más tette ezt, nem külső támadás kényszerítette rá őket, nem, hanem a Jobbik saját vezetése.

Sokan ezt nem tudták elfogadni, ezért igazi nemzetiként kiléptek a jobbikból, és otthagyták, mert nyilvánvalóvá vált számukra, hogy a Jobbik vezetése kimutatva "foga fehérjét", "liberálissá" vált és a Jobbik jelentős mértékben ilyen irányban is mozdult el.

Itt kijavítanánk az előző eszmefuttatást, mert nem elmozdult a jobbik a "liberális iskola tanai" irányba, hanem mindig is az volt, csak a jobbik ezt eltitkolta, egy probléma volt ezzel, az sokan észrevették ezt belülről az idők során.

Hogy mik erre a bizonyítékok?


Olvasák végig, keressék meg kik, hol, miért hagyták ott őket. 

Az is igaz, hogy a jobbik természetes tisztulása kapcsán több Lipótos is kiesett, ami helyes is, viszont, - a Jobbik és vezetése azt kezdte a saját tagsága felé kommunikálni, hogy mindenki agyalágyult, hazaáruló, bérenc, patkány, stb., aki otthagyta a jobbikot.

Pedig ez egy ordas csusztatás!

Mert pont ők azok, a jobbik vezetése az, akik igyekeznek minden hazafitól, magyar nemzetben gondolkodótól megszabadulni, míg ők a saját pecsenyéjüket sütögetik!

Úgy igyekeznek a hatalmukat megtartani, hogy mindenkit, aki nem ért egyet velük, vagy bírálni merte őket, idiótának, hazaárulónak, bérencnek, fizetett ügynöknek tituláltak, vagy titulálnak.

Azok a személyek, akik vezető poziciókban voltak és komolyabban bírálni merték a vezetést az országos vezetés által lettek így, vagy úgy eltávolítva (erről sokan írtak már előttünk), mert furcsa módon mindig az olyan embereknek, "véletlenül" feltörték az email fiókját, vagy egyéb "tényfeltáró" videókat, vagy cikkeket jelentettek meg ezekről az emberekről, amelyek a vezetés szerint "vállalhatatlanná" tették a delikvenst a jobbik számára, legalábbis ők ezt kommunikálták, holott ez korántsem volt így, hiszen a jobbik vezetésében és prominensei között ma is sokkal, de sokkal "vállalhatatlanabb" emberek ülnek.

Ebbe sokáig nem gondolt bele senki, vagy nem foglalkozott vele senki mindaddig, amig a saját bőrén nem tapasztalta meg. (Ennek lehetünk tanúi Borsod, Hajdú-Bihar, Somogy stb. stb. kapcsán. Ők most érzik a saját bőrükön.)

Aki tudja pl. hogy a jobbik levelezése a "google"-nál van, az nem eszi meg ezt a kacsát, hogy feltörték az email címét valakinek, vagy valakiknek.

Ilyen fiókot bárki regisztrálhat, akinek van domain neve, kénytelen is rá azért, hogy keresők az oldalt könnyebben megtalálják.

Azt már azonban kevesen tudják, hogy a Jobbik adminjoggal rendelkező emberei, ha úgy akarnák bármikor megváltoztathatják ennek a fióknak a jelszavát, kényükre kedvükre, és később vissza is állíthatják azt az eredetire!

Ez pedig azzal a veszéllyel is járhat az email cím tényleges használója számára, hogy nem feltörik az email fiókját, hanem csak "átalakíthatnák" picit a (esetleg a Jobbik,hu) domain kezelői is akár, bárki levelezését, ha úgy akarnák, akár belülről is!Mi nem állítjuk, hogy ez így is történt, csak azt, hogy esetleg megtörténhet!

Szóval ez egy érdekes kérdést vet fel, ha már a levelezés a google-n van.

Itt felmerülhet egy másik kérdés is, hogyan törték azt fel, ha a google nem tudott róla. (Endrésik esetében pl.)

Érdekes a "google" nem jelezte, hogy feltörték volna a rendszerét.

Aki ezt nem hiszi el látogassa meg ezt az oldalt  http://webmail.jobbik.hu/

Aztán nézze meg a fejlécet a böngészőjében, hogy hol is van, melyik szerveren?Akár be is jelentkezhet az akinek jobbikos emailcíme van, csak be kell írnia a felhasználónevet és a belépőkódját, amit a jobbiktól kapott és az Outlockhoz is használja. 

Szóval?

Emberek, mi azt vettük észre, hogy a Jobbik mindenkit folyamatosan megpróbál félrevezetni.

Mi arra a következtetésre jutottunk, hogy maga a jobbik és annak vezetése a legnagyobb "garnéla" a nemzetiek testén!

Ha tetszik, ha nem! 

Amit itt írtunk le "eszmefuttatásként" az csak egy kis része a Jobbik működésével kapcsolatos anomáliáknak.

köztudott, hogy a Jobbik vezetésének köszönhető a 4-5-6 gárdaszakadás, mert éppen a vezetésnek nem tetszettek a bírálatok, amilyeket a gárdák vezetői fogalmaztak meg, ezért azokat eltávolították, nem törődve azzal, hogy a gárdista tagság zöme egyetértett a saját vezetésével.

A jobbik vezetését (akik zömében a gárda alapítói is egyben) egyszerűen nem érdekelte, nekik a hatalom volt a fontos és ami, ezzel járt, pénz, pozíciók....Sorolhatnánk példákat, de szerintünk mindenki ismeri azokat önmaga is.

Aki meg nem az vagy vak, vagy.....

Ide tartozik még az is, és teljesen nyilvánvaló, hogy a jobbik a következő E.P. választáson, nem fog 3-képviselőt bejuttatni az Európa Parlamentbe, mert nincs akkora támogatottsága, sőt elegendő tagsága sincs hozzá, a szimatizánsokról nem is beszélve.

Szegedi Csanád, Morvai Krisztina és Kovács Béla valószínűleg nem lesz E.P képviselő (Szegedit kivéve, akit már a jobbik kénytelen volt meneszteni a belháborúk, zsidó származása és annak eltagadása okán.), ezen túlmenően azonban a jobbiknak meg kell majd magyaráznia a saját publikumának, hogy a kb. 7%-os E.P eredmény következtében, csak 1-fő bejuttatására lesz lehetősége, ha egyáltalán elérik a bejutási küszöböt.

Csakhogy az ott felszabaduló embereket és a "kinti" sleppet is el kell majd helyezni valahová, mert tévedés ne essék nem 3-ember van kint az Európa Parlamentben a Jobbiktól, hanem egy egész apparátus azaz a slepp, és ezek roppant gyorsan kiállnak majd mint támogatók a jobbik mögül, ha nem jutnak zsíros állásokhoz.

Ide tartozik még, hogy a választási törvénymódosítása következtében az országgyűlésben a parlamenti helyek száma a 2014-s parlamenti választásokon az eddigi létszám mintegy "fele" lesz, azaz az eddigi létszám fele tud parlamenti székhez jutni.

(A jobbik a 2010-es eredményét tekintve 47-fő helyett csak 23-at tudott volna székhez juttani)A jobbik jó esetben, a mai állás szerint talán 5-7%-körül fog hozni, azaz kb. 7 db. képviselő körüli a várható jobbikos parlamenti mandátumok száma.

Ez viszont csak arra lesz elég, hogy a jobbik "elnöksége" jusson parlamenti székhez.

Gondoljanak bele...mit fog csinálni a többi ill. hova teszik a másik fentmaradó 40-et?

Én úgy gondolom, hogy egy szinttel lejjebb, azaz a megyei közgyűlésekbe fogják az ejtőernyősöket beültetni, igen ám, de ott már ülnek és akkor azokkal ill., velük mi lesz?

Azt tudni kell, hogy 5-7%-s eredménynél gyakorlatilag a megyei közgyűléseknél nincs lentebb hely, azaz nincsenek önkormányzati képviselői helyek, mert ahhoz helyi szinteken ez az 5-7%-s eredmény kevés.

A nagy kérdés az: Mi lesz a csókosokkal?

Mert létszám szerint ismét csak nekik lesz hely, vagyis annak az Európa Parlamentből felszabadult sleppnek és annak 40 embernek aki kiesik majd a parlamentből.

Gondoljanak bele, most már még inkább nem lesz hely azoknak akik dolgoznak(tak) értük.

A 17%-nál és 47-parlamenti helynél sem volt hely azok számára akik letettek az asztalra valamit, akkor most lesz??

A jobbik belső hatalmi harcait kár is lenne tagadni az letagadhatatlan!

A rengeteg "valótlanság állítása" és a rengeteg nemzeti gondolkodású ember eltávolítása miatt tart ma ott a jobbik, ahol tart.

Immár megállíthatatlanul a darabjaira, atomjaira hullik...

A vezetőik meg marakodnak a koncon.

Igaz, ezen nem kell csodálkozni, mert a Jobbik ilyen mérvű bomlását, maga a jobbik vezetése idézte, vagy idézhette elő, tudva, vagy tudatlanul, szándékosan, vagy szándéka ellenére, ezt döntsék el önök!

Igaz a végkifejlet szempontjából mindegy is.

Egy olvasó!