volner janosAlaposan nekiment pártja vezetőinek Volner János, a parlamenti frakció rendkívüli ülést tartott. Volnert kizárták, erre Apáti István és Fülöp Erik is bejelentette távozását.

A pártszakadással még nem ért véget a Jobbik vesszőfutása.
Az elnökség feloszlatását és tisztújító kongresszus összehívását kezdeményezte Volner János, a Jobbik alelnöke a párt választókerületi elnököknek és szervezőknek írt levelében.

kormánypárti Figyelőhöz kiszivárogtatott levélben Volner leszögezte, hogy a Jobbikban most zajló folyamatoknak szerinte az égvilágon semmi közük nincs az általa is támogatott néppártosodáshoz. Kifogásolta, hogy a párt elnöke és helyettese, Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton minden eddiginél erősebb szövetséget kíván kötni a „liberális, balközép”, az „önfelszámolás útján haladó” LMP-vel.

(Portálunk megjegyzése: fogalmazzunk inkább úgy, hogy az eddig a Jobbikot és Vonát feltétel nélkül kiszolgálók is megpróbálnak menekülni a Jobbikból, lehetőleg előre. Nyilván tudják, hogy vége van a dalnak. Onnan így több zsozsó nem lesz.)

A Fidesz túltolja a sorosozást, de attól még „Soros és a hozzá hasonló gazemberek a magyarság ellenségei maradnak” – írta Volner János.
Szóvá tette azt is, hogy a Jobbik nemrég még Gyurcsány Ferenc és pártja ellen küzdött, ma viszont a DK jelöltjét segíti választási győzelemhez a fővárosban.
„Pedig az ördöggel akkor sem köthetünk szövetséget, ha előnyöket ígér!” – fogalmazott az alelnök. A Jobbik szerinte katasztrofális állapotban van.
A párt vezetőinek felrótta, hogy a „legnépszerűbb női politikus”, Dúró Dóra mellett sok értékes embert elüldöztek a Jobbikból: „gátlástalan eszközökkel folyik a kiszorítósdi”. 

szabo gabor
Szabó Gábor pártigazgató
Jobbik.

A maga részéről nem hajlandó elfogadni a „nemzeti politizálás feladását”, ellenzi a „baloldallal történő összeborulást”.

( Hát eddig ezt olyan ügyesen titkolta Volner, mert mindenki másnak úgy tűnt, hogy eddig egész jól elvolt vele. Úgy látszik nem ajánlottak fel neki eleget.)

Volner hozzátette: „Bocsánat, de én nem kurvának álltam! (Pegig nekünk nagyon úgy tűnik!)
Volner János péntek délelőtt az Indexnek azt nyilatkozta, hogy esze ágában sincs távozni a Jobbikból, (Akkor most mi van Jani? Mégis kurvának áltál?) az általa elképzelt tisztújításon pedig elindulna az elnöki posztért.

Mintegy húsz jobbikos e-mail fiókot ért támadás a reggeli órákban, Volner János levelével nagyjából egy időben – adta hírül a párt közleménye.
A Jobbik szerint nyilvánvaló, hogy „a Fidesz és a Fidesszel összejátszó erők meg szeretnék akadályozni a legerősebb ellenzéki párt előretörését”, akcióikkal egyebek mellett Orbán Viktor luxusutazásairól is próbálják elterelni a figyelmet. (Hát persze Hantaboy. Felhívnánk Szabó Gábor hantaboy figyelmét arra, hogy a hülyék a túloldalon laknak!)

Volner kijelentéseire reagálva levelet írt Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója is.
Hangsúlyozta, hogy az elnökség már kizárta az MSZP-vel, a DK-val, és a Momentummal való országos összefogás lehetőségét. (Na ez volt a hantaboy legújabb hazufsága.)
A Jobbik az MSZP-vel és a DK-val önkormányzati szinten sem tartja elképzelhetőnek az összefogást, erről a párt múlt heti kongresszusán tájékoztatta is a küldötteket Sneider Tamás és Bana Tibor alelnök.
A Momentummal és az LMP-vel sincs „ilyen tervezve” országosan, még az is vita tárgyát képezi, hogy az LMP-vel mennyire lehetséges önkormányzati szinten összefogni, pedig ezt szeretné néhány jobbikos szervezet – rögzítette a pártigazgató.
Szabó Gábor szerint hamis állítás, hogy a tagság jelentős része elhagyta volna a pártot: nem egészen 7 százalékuk lépett ki.
A Jobbik parlamenti képviselőcsoportja péntek délután rendkívüli frakcióülést tartott.
Előzetesen Mirkóczki Ádám szóvivő csak annyit mondott lapunknak, hogy cáfolja a Volner levelében szereplő állítások jelentős részét.
A frakciót délután négy órára hívták össze. Az ülés jócskán elhúzódott: az eredetileg hatra meghirdetett sajtótájékoztató kevéssel este tíz előtt kezdődött. Jakab Péter, a másik szóvivő bejelentette: 
a Jobbik parlamenti frakcióvezetője titkos szavazással kizárta Volner Jánost.
A döntést 17-en támogatták, négyen ellenezték, hárman érvénytelen voksot adtak le.
A szóvivő indoklása szerint Volner levelét nehéz másként értelmezni, mint ami a Jobbik ellen hat.
És ami a Jobbik ellen hat, az a Fideszt segíti.
Márpedig „semmilyen szinten nincs kiegyezés az Orbán-rezsimmel” – mondta.

Jakab (Jákob) Péter elismételte azt, amit Szabó Gábor pártigazgató írt a Jobbik szövetségi politikájáról, és ő is alaptalannak nevezte Volner állításait.
toroczkai toth tutsek laszloVolner János kizárása után Apáti István és Fülöp Erik is bejelentette, hogy elhagyja a Jobbik frakcióját.
A párt mind a három képviselőt felszólította, hogy adja vissza parlamenti mandátumát.
Ülést tartott a párt elnöksége is: Volner János ellen etikai eljárás indul, aminek a pártból való kizárás lehet a vége.

Kérdésünkre, van-e tudomása arról, hogy a három távozó politikus a Toroczkai László vezette Mi Hazánk Mozgalomban folytatja-e, a szóvivő közölte: soha nem lehet tudni, mit hoz az élet.

(Na itt a lényeg: a menekülő hazudozó álmagyarok előre menekülnek Toroczkai-Tóth-Tutsek pártjába. Hiába ki van adva nekik központilag kordában kell tartani a "nemzeti oldalt"!)
20160926toroczkai-laszlo-csalad-foto-altalanos.jpg
Toroczkai - Tóth -Tutsek László a sült oláhcigámy családjával.
Igen Tutsek 56-os vérbíró leszármazottja. Jó és megbízható káder!