IMF bankersA végső visszaszámlálás már megkezdődött: a hatalomátvétel zajlik a bolygó megmaradt anyagi javai és erőforrásai felett. Övék lesz a föld, a víz, a levegő, de még az emberek szabadsága is.

A világ mára jelentősen átalakult ahhoz az állapothoz képet, ami egykor meghatározó volt.

A világot megkaparintani kívánó oligarcha csoportok mát túlságosan régóta ügyködtek azon, hogy az egész globális hálózatot és infrastruktúrát az uralmuk alá hajtsák.

A végső cél ugyanis évtizedek óta ez volt, már jóval a világháborúkat megelőzően is.

Az eleinte szeparatista bankrácsoportok idővel rájöttek, hogy egységbe kell tömörülniük, hogy erőt és nyomást tudjanak gyakorolni a nemzetekre.


A titkos kéz pedig káoszt ésháborúkat teremtett a világon:
Így robbantották ki mesterségesen az első és második világháborút is.
A háború nyomán ugyanis a különféle bankok hihetetlen pénzhez jutottak a fegyveriparon keresztül beérkező, tisztára mosott pénzekből.

A szövetségi tartalék bankrendszer és egyéb banki rendszerek midn összekapcsolódási folyamatot indítottak el a világháborúk után.

Mára az egész bankrendszer egy!

Olyan, mintha egyetlen pénzügyi világrend alakult volna ki, ami tulajdonképpen megágyaz az Új Világrend világot behálózó szuperállamának.
Vagyis ez a világrend lényegében már több éve létezik, igaz, egyelőre pénzügyi szinten.

A magyar OTP ugyanúgy ennek a rendszernek a része, mint a skandináv, vagy amerikai bankok. Minden egyes forint, penny, dollár ugyanoda folyik, ugyanabba a zsákban végzi.

A globális elitet alkotó bankárok zsebében landol, és a világ társadalmának kezében csak megfordul, csak “áramlik” az a pénz, valójában tehát csak “kölcsön kapjuk”.

A különféle hitelekkel gondoskodnak arról, hogy az emberek egyfajta modern pénzügyi rabszolgaként függjenek a bankrendszertől, és hogy ne legyen olyan pénzügyi erő, mely független ettől az uzsorarendszertől.

Ellen hangokat nem tűrnek.
A különvéleményeket kilúgozzák a rendszerből.
Eközben reklámokkal, hamis illúziókkal és vágyak projektálásával vonják el az emberek figyelmét, és zárják egyfajta szellemi kalitkába őket.

Hogy senkinek se tűnjön fel, hogy a modern pénzügyi rabszolgák világát éljük.

Mi is csak rabigába hajtott “haszonállatok” vagyunk a bankrendszer szemében!!!!

Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is! 

Köszönjük!